tatlım benım ınsaalla yenı odalar olmustur
dr una soyle cnm ben sevgı hanıma odamı secmek ıstıyorum dedım sezeryan olacagı ıcın tabıkıde dedı ama ben acıl sezeryan oldugum ıcın secemedım
sen dr na soyle o senı yonlendırır senın normal sozkonusu oldugu ıcın oda ayırtman mumkun olmaz bak burda bı arkadasımız odaları doğum haneyı bıle gezdıgını soylemıstı en doğal hakkın
hım bu arada ınsalla dogum sonrası kontrolunde umıt bey olur cocuk dr u olarak harıka bı dr benı sansıma o gelmedı 3 dr sonrası kendısını bulduk rutın kontrollerımıze hep ona gıdıyoruz
haftaya gittiğimde söyliyim barii teşekkkürler canm yardımlarn için :) sakaryanın neresnde oturuosun
rıca ederım tatlım surda hemserıyız:)
ben erenlerde oturuyorum cnm ya sen
:) ben de serdivanda oturuyorum canım
aa ıyı bak normal dogum olucak hastaneye cabuk atarsın kendını
nasıl hazırlıkler falan tamammı
aynen canım :)
bebeğimin çantası hazır da kendi çantamı daha hazırlamadım tembellikten
amannn cnm hemen hazırla
bak ben 36 haftalıkken gıttım sorun yoktu 37 de rutın kontrole gıttım hemen acıl sezeryan arası kucagımda buldum
hazır et cnm herseyını
hımm hazirlyim o zaamaan
senin neden acil oldu cnm
Yaren adatıpta doğumdan sonra oda süsleniyormu? Yoksa herhangi bir oda gibimi oluyor
hazırla cnm dusunsene daha 3 hafta vardı evde o gun temızlık baslamıstı
ben rutın kontrole gıttım usg ye gırdım bebegımın kalp atıslarını cok hızlı gordu sevgı hanım hemen nst ye gırdım 140 larda olması gereken bızım 200 220 lere kadar cıkıyodu hemen sabahında acıl sezeryan oldu amelıyathane yoktu bı oda amelıayathaneye cevrıldı puff kotu bı doğum hıkayem var cnm ama sukur sonu guzel bıttın ve yavrum kuveze gırmeden tosuncuk bı bebek olarak kucagıma geldı
ama hastane cok temkınlıydı kalp ve cocuk dr uda gırdı dogumuma
hadi ya neyse sonu güzel bitmiş de sağlıkla almışsın bebeğini kucağına. şimdi nasıl sağlığı yemesi içmesi :)
tatlım kapına bebgın cınsıyetıne gore sus takılıyo
oda ıcınde ılave bı sus olmuyo
zaten doğum katı ayrı sımdı yenı odalarda durum nasıl bılmıyorum
lohusa serbetı gelıyo surahı ıle yanındada bardakları oluyo
Kapıda süs olmasıda birşey tabi :) İçeriye olmadı biz yaparız bişeyler
Lahusa şerbetide hoşmuş
cnm sen yenı odalar hakkında bılgı aldınmı basladımı acaba hızmet vermeye babam amelıyat olcak haftaya
cok sukur cnm cok sukur saglıgımız ıyı bıraz tostosuz 3 hafta erken doğdu 3780
sımdı 9 kg yı gectı
aa senın bebıs kac gr olmus onu sormadım bak sana
Doğum konusu daha konuşulmayınca odalarıda sormadım canım..Yeni odalar arka taraftamıymış
hım arkadasım ortulerını yapıyo cok guzel oldugunu soyledı benım zamanındakı doğum odaları basık ve cok kucuktu
ıyı dusunmusler
kilosu: 2.777 boyu da 49 cm miş :)
benm aslında tahmini doğum tarihim 15 mayıs ama ben buraya 10 mayıs yazdım ultrasonda öyle çıkıyo diyee :)
oh masalla cnm son ay 1 kg alıyo bebısler aras 1100 almıstı 4 e yakın dogar dogarda sen nas dogum yaparsın bılemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?