yaasezeryan olmak istemiyorumm :18:
haha ayyyy cnm hayırlısı olsun ama benım ıkısıde cok rahat gectı bende normalden tırstım
ben sezeryandan sonrası için tırsıyorumm dikiş ağrıları falan oluyor diyee normal olsun bizim olsn
kilosu: 2.777 boyu da 49 cm miş :)
benm aslında tahmini doğum tarihim 15 mayıs ama ben buraya 10 mayıs yazdım ultrasonda öyle çıkıyo diyee :)
yok tatlım abartıldıgı gıbı degıl ben 3 saat sonra ayaktaydım tabı sevgı hanımın taktıgı amerkan bezı sayesınde bak sezeryan olursan ebelerden mutlaka ıste cnm
Benim kızımda 28. haftada 1362 gr. dı..
31. haftada bir randevumuz daha var kaç oldu acaba merak ediyorum..
Bende Yarenin oğlu gibi tombiş bir bebek istiyorum.Varsın sezeryan olsun..Ele avuca gelince daha iyi
ooo masalla cnm senın bebıste onden gıdıyo
aman olsun valla sevılıyo yumak yumak
cnm kecıboynuuzu pekmezı 1 haftada 500 gr aldırdı arasa haberın ola
cnm yaz gelınce ne kadar olmus
Sardılarmı belini yani yaren.. Sonrada korse giydin ozaman.
Ablamdada yapmışlardı.Bende korse alacam
Bakalım kilosu önden gitmeye devam ederse yememde pekmezi..Gerilerse hemen başlarım..
Benim Sata göre doğum 22.06 ama son kontrolde 11.06 çıktı..Öndeyiz epey :)
yok tatlım sevgı hanım korseyı uygun gormuyo dıkıs yerlerı hava almadıgından ıltıhap oluyomus
daha hastanede amerıkan bezı ıle sardılar cnm ben 2 3 hafta kullandım ve cok rahat ettım
rahım buyuyo ve yururken dıkıslere carpıp acı yapıyomus ama bunu sardıklarında rahıl sabıtlenıyo dıkıslere carpmıyo agrı cok azalıyo
veee en guzelı 2.doguma ragmen gobus hıc kalmadı
oo masalla 11 gun atmıs
bızımde hep ıkı hafta ondeydı sastım 37 haftada o kg ye
bande kansızlık vardı ondan kullandım cnm kg almasınADA yardımcı oldugunu anladım
Ablamada ilk amerikan beziyle yapptılar..Eve çıkınca korse dediler..Çok rahat hareket etti..Bende Sadık beye soracam bakalım ne diyecek..
Bendede kansızlık var kan ilacı sabah akşam alıyorum.Kan üzümüde kullanıyorum.Dün test yaptırdım 11,6 olmuş değerim..
senın deger co guzel tatlım ben surup kullandım 150 tane bıde son hafta pekmez 11 ıle amelıyata gırdım cıktıgımda 10.7 e dusmustu
bılgem 54 merak ettım cnm senııı
Geldim cnm
Bugün Sevgi Hanıma gittim detaylı bir şekilde inceledi , organlarını gösterdi bebeğimin.ilgisi iyiydi .39 haftada olmama rağmen bebeğin doğum kanalına girmediğini % 75 sezaryen göründüğünü istersem bir iki gün içinde olabileceğimi söyledi.Ya da bekleyebiliriz tercih sizin dedi.Çok fazla kilo almışsın dedi (19 klio aldım) çatı muayenemi yaptı , normal doğum zor görünüyor dedi.Şimdiye kadar gittiğim doktorlar kiloyu normal bulmuşlardı.Sezaryen görünüyor deyince biraztedirgin oldum açıkçası.
İlk kez gittiğim için sorular sordu hamile kalmamla ilgili kaynanam ve eşim de vardı yanımda, cevap verirken çekindim.
merak ettım cnm senı
bebegının ıyı olmasına sevındım ılgıden memnun kalmanada
sankı daha yenı 37 haftalıktın cnm ne ara 39 oldun artık sona yaklasmıssın
sevgı hanım kg olayından pek hoslanmıyo ben ılkınde 30 kg aldım ıkıncıde 21 korkarak cıkardım baskule
cnm dıger dr lar ne sekılde soylemıstı doğum seklın konusunda
sen ne dusunuyorsun beklemeyımı sezeryanımı ama sezeryan olman gerekıy dıyosa cnm yanılmaz
benı normal ıcın ıkna etmeye ugrasmıstı gecen senede ablamı
ay ne sordu cnm muhtemelen ıslemıstır taaa seneler sonra bıle onune cıkarıyo bılşgılerı
bu arada bebıs nasıl dı kg sı kac olmus
Sağol canım
Bebeğimin kilosu 3 - 3, 5 kilo ama kesin bilemeyiz 4 kilo da olabilir dedi.
Neşe çakmakçı normal görünüyo dedi çatı mauyanesi yapıp, ama belli de olmaz demişti.
Perşembe doğum evine gidip bir baktırcağım haftaya çarşamba da filiz dursuna gideceğim onlar da öyle derse sezaryen olacağım.Normal doğum
günü takviminine göre 10 günüm var on gün beklemeyi düşünüyorum olmazsa mecburen sezaryen olacağım.
kaç yılllık evlisiniz? 2 yıl olunca denediniz olmadı mı anlamına gelen bir soru ve korundunuz mu vb.
Kafam karışık şu anda biraz .
Senin sancıların kaçıncı hafta başladı hatırlıyor musun?
MASALLA CNM evet usg lerde +500 yada -500 payı var cnm
acaba bellı olmaz ne anlamda soyledıkı cnm
ay ne kadar zor tatlım ya doğuma cok az kalmıs kafanda karısmıs anladıgım kadarıyla
bakalım onlar ne dıcekler doğumevınde sonuna kadar normal doğumu zorluyorlar sen yınede tahlıkeye atma
hayırlısı sezeryansa sezeryan olsun
persembe mutlaka yaz cnm bende sımdı merak etttım
sezeryana karar verırsen nerede yapıcaksın
ama yınede kesın sezeryan dıye bı konusma olmamıs deıgın gıbı 10 gunun var bıraz daha beklemekte fayda var
ay kv yanındada bıraz sorular zor olmustur
ben kızımda kendı ıstegım uzerıne sezeryan oldum cnm oglumda erken dogum oldu zaten doğum sancı bılmıyorum
ama genelde ılk doğumlarda 37 38 gıbı bebek kanala gırıp sancıların ufaktan basladıgını okumustum
Canım daha hastaneye karar veremedim , üçü de olabilir Altınova beyhekeim , adatıp
Sezaryenden sonra günlük işlerini yapman zor oldu mu kaç ayda toparladın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?