Sezaryen olunca
yemek yapmak, pazara gidip bir şeyler almak,evi süpürüp temizlemek, emzirmek bebeği kucağına almak vb işlerde zorluk yaşadın mı yani bu işleri bir hafta sonra yapabiliyor musun?
Beyhekim hakkında neler duydun canım?
Bir ayda toparlar mıyım acaba?
Filiz dursun hakkında ne biliyorsun?
Çok soruyorum biliyorum içtenlikle cevap verdiğin için teşekkür ederim.
Bir ayda toparlar mıyım acaba?
Filiz dursun hakkında ne biliyorsun?
Çok soruyorum biliyorum içtenlikle cevap verdiğin için teşekkür ederim.
rıca ederım cnm ıstedıgın kadar cvplarım
cnm oınun hakkında olumsuz bısey duymadım hıc bı arkaasım normal doğum yaptı sunı sancı ıle memnun kaldı cok
mesaı ıcınde doğuma gırıyormus
Benim kızımda 28. haftada 1362 gr. dı..
31. haftada bir randevumuz daha var kaç oldu acaba merak ediyorum..
Bende Yarenin oğlu gibi tombiş bir bebek istiyorum.Varsın sezeryan olsun..Ele avuca gelince daha iyi
Sezaryen sonrası ağrılardan ve normal hayata dönmemin geç olmasından korkuyorum açıkçası
benimki de 28. haftada 1242ydi seninki de almıştır belki kilo. ben kilolu olsun diye ayrıca bişey yapmadım valla :) hatta benim karnım geç çıktığı için küçük bebek doğurcaksn deyip duruyolardı bana :)
cnm benımde gobus kucuktu normal zamanda olsa 4500 un ustunde beklenıyodı ıc karnın buyuk demek cnm
evet çatlağımda yok hiç:)
benimki de 28. haftada 1242ydi seninki de almıştır belki kilo. ben kilolu olsun diye ayrıca bişey yapmadım valla :) hatta benim karnım geç çıktığı için küçük bebek doğurcaksn deyip duruyolardı bana :)
yaren şu sıralar kafamı kurcalayan şey bebek mevlüdü..kızımın kıyafetini aldımda ben ne giyecem ya...bizde gecelik giyip yatakta yatılıyor.ama ben geceliğe çok sıcak bakmıyorum.sen ne yapmıştın mevlütte
cnm ben kızımın mevludunde ılk cocukta gıydım sabahlık takımımı yatagımada oturdum oh gelen gıden yanıma geldı ıyıydı
severım o sekılde adetlerı komforumda yerındeydı
ıkıncıde elbıse gıyıdım yataga yatmadım kapıda karsıladım herkesı sevmedım gecelıklı daha mutluydum cnm
bende bilemedim nasıl bir gecelik sabahlık alsam...
Birde elbise olsa nasıl olur bedenim bilemediğimden
tatlım acıkcası ben yenı almadım kızımda hıc gıyılmedık vardı bohcada pıerre cardın konulur ya klasık
elbıseyı ben mevlude yakın aldım
sana bı tavsıye vereyımmı cnm ıkı mevlut tecrubesı olarak
kızımda 9 gunluukken yaptık cok ıyı oldu
oğlumda 35 gunluktu hem doğum hem gelen gıden 1 ay bıtmedı hemde mevlur telasesı bana bıraz agır geldı bence arayı cok acmadan yap derım sonra hep kafada kuruyo ınsan
bendeki gecelikler hep mini mecbur alacam uzunlardan..
Melütü 2 hafta içinde yapacam canım.zaten ramazanda başlamadan yapmak lazım.bende uzatma taraftarı değilim pek..
normal istiyorumm inşallah öyle olur.
ben odaları gezmek istiyorum aslında ama kime sölicem kim ilgileniyo bilmiyorum danışmadaki kızlar mı ilgileniyo ?
değişmez ya bence baya büyümüşş :) benmki de sağlıkla doğsun ele avuca gelsin çekerim fotolarını :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?