Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Sezaryen olunca
yemek yapmak, pazara gidip bir şeyler almak,evi süpürüp temizlemek, emzirmek bebeği kucağına almak vb işlerde zorluk yaşadın mı yani bu işleri bir hafta sonra yapabiliyor musun?
Beyhekim hakkında neler duydun canım?

tatlım bebegımı kucagıma aldım rahat emzırdım tabı bu bırazda sana baglı cnm
bebegın 5 gunlukken ısıtme testı hastane kontrolu falan oluyo bız esımle gıttık ben gayet rahat yurudum adatıpa doğumevıne gıttım sıkıntı yaratmadı
mesela benım annem 20 gun bızde kaldı hanı lohusa oldugumdan bu ıslerı annem gordu cnm
ama buyk ablam normal doğum yaptı ondada annem yardım etmıstı
senın kv yada anne varmı cnm yardımcı olabılcek
normal doğumda yapsan bı hafta sonra yınede pazara falan gıtme derım

kızımın arkadasının annesı anlattı dun arkadası orda cok basıt bı amelayat olmus ve ıstanbulda 6 ay yoğun bakımda yatmıs yapılan bı hata yuzunden

Bir ayda toparlar mıyım acaba?
Filiz dursun hakkında ne biliyorsun?
Çok soruyorum biliyorum içtenlikle cevap verdiğin için teşekkür ederim.

rıca ederım cnm ıstedıgın kadar cvplarım
cnm oınun hakkında olumsuz bısey duymadım hıc bı arkaasım normal doğum yaptı sunı sancı ıle memnun kaldı cok
mesaı ıcınde doğuma gırıyormus

cnm bu arada 1 ay ne yaptın ben 19.gunde ev oturmasına gıttım 1 hafta 10 gune engec normal hayatına donersın

Sezaryen sonrası ağrılardan ve normal hayata dönmemin geç olmasından korkuyorum açıkçası

Benim kızımda 28. haftada 1362 gr. dı..
31. haftada bir randevumuz daha var kaç oldu acaba merak ediyorum..

Bende Yarenin oğlu gibi tombiş bir bebek istiyorum.Varsın sezeryan olsun..Ele avuca gelince daha iyi

benimki de 28. haftada 1242ydi seninki de almıştır belki kilo. ben kilolu olsun diye ayrıca bişey yapmadım valla :) hatta benim karnım geç çıktığı için küçük bebek doğurcaksn deyip duruyolardı bana :)

Sezaryen sonrası ağrılardan ve normal hayata dönmemin geç olmasından korkuyorum açıkçası

tatlım bunlar benım yasadılarım ama daha agır atlatanlarda var
nasıl normal dogumu kımı cok kolay dıyo kımı asla bı daha doğurma dıyo ole bısey
buyuk ablam normal yaptı dıkısı coktu ve 2 hafta toto ustune oturamadı cocugunu bıle kendı alamadı
ama kucuk ablam ılk dogumunu normal yaptı dıger ablamın sıkıntılARINI YASAMADI
kısıden kısıye normal ve sezeryan degısıyo cnm

cnm benımde gobus kucuktu normal zamanda olsa 4500 un ustunde beklenıyodı ıc karnın buyuk demek cnm

Benim karnım epey çıktı..Bakalım ne kadar olmuş kuzum görecez kontrolde

Yaren şu sıralar kafamı kurcalayan şey bebek mevlüdü..Kızımın kıyafetini aldımda ben ne giyecem ya...Bizde gecelik giyip yatakta yatılıyor.Ama ben geceliğe çok sıcak bakmıyorum.Sen ne yapmıştın mevlütte

cnm ben kızımın mevludunde ılk cocukta gıydım sabahlık takımımı yatagımada oturdum oh gelen gıden yanıma geldı ıyıydı
severım o sekılde adetlerı komforumda yerındeydı
ıkıncıde elbıse gıyıdım yataga yatmadım kapıda karsıladım herkesı sevmedım gecelıklı daha mutluydum cnm

Bende bilemedim nasıl bir gecelik sabahlık alsam...

Birde elbise olsa nasıl olur bedenim bilemediğimden

bende bilemedim nasıl bir gecelik sabahlık alsam...

Birde elbise olsa nasıl olur bedenim bilemediğimden

tatlım acıkcası ben yenı almadım kızımda hıc gıyılmedık vardı bohcada pıerre cardın konulur ya klasık
elbıseyı ben mevlude yakın aldım
sana bı tavsıye vereyımmı cnm ıkı mevlut tecrubesı olarak
kızımda 9 gunluukken yaptık cok ıyı oldu
oğlumda 35 gunluktu hem doğum hem gelen gıden 1 ay bıtmedı hemde mevlur telasesı bana bıraz agır geldı bence arayı cok acmadan yap derım sonra hep kafada kuruyo ınsan

Bendeki gecelikler hep mini mecbur alacam uzunlardan..
Melütü 2 hafta içinde yapacam canım.Zaten ramazanda başlamadan yapmak lazım.Bende uzatma taraftarı değilim pek..

bendeki gecelikler hep mini mecbur alacam uzunlardan..
Melütü 2 hafta içinde yapacam canım.zaten ramazanda başlamadan yapmak lazım.bende uzatma taraftarı değilim pek..

en ıyısını yaparsın cnm kalabalık olurmu mevlut
kızına neler aldın bakım

merhaba, öncelikle sağlıklı doğumlar dilerim..

ben de neşe aşıcıya gidiyorum ve doktorumu çok seviyorum herşeyi en ince ayrıntısıyla anlatıyor, testleri en ince ayrıntısıyla istiyor ve tetkik ediyor. hatta ben sonuçlarımı götürmekte biraz geciktim diye bana sitem etti ve uyardı hemen görmeliyim aksatmaYALIM lütfen diye, bu kadar ilgili.. ve çok şeker ultrasonda bebeğe bakarken bir konuşmaları var bebekle anlatamam.. benim oğluşum her gittiğinmiz de uyuyor ve dr teyzesi hadi tatlım, canım diye diye tatlı sesi ve yumuşak dokunuşlarıyla uyandırıyor.. alakasından ve işini yapma şeklinden biz eşimle çok memnunuz açıkcası..

ve biz dr.muza karar verir vermez hastaneyi gezdik odalara bakrık doğumhaneye indik.daha bben 16 haftalıkken düşün.. neşe hanıma söyledim görmek istiyorum diye o da tabi diyip hemen oradaki kızları yönlendirdi tek tek süitlere kadar odaları dolaştık herkes çok ilgiliydi.. özellikle ebeleri görünce tamam dedimm.. onlar da çok içten karşıladılar, konuştuk sohbet ettik..tüm sorularımızı yılmadan cevapladılar, hatta bana iyi bakın beni unutmayın bana torpil geçin dedim gülüştük, o kadar samimiydiler yani o nedenle söylüyorum..

yine başka soruların olursa memnuniyetle cevap veririm.. çünkü hepimizin derdi aynı hepimiz neredeyse aynı şeyleri yaşıyor aynı duyguları paylaşıyoruz.. o nedenle paylaşımlarımız çok önemli ve beni çook memnun ediyor..

elimden geldiğince bildiğim kadar yanıtlarım sizi..

mutlu, sağlıklı günler ve tabiii hayırlı doğumlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…