Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

çok teşekkür ederim açıklamaların içinn :) ben de çok beğendim çok ilgili nurhan hanımdan sonra neşe hanımı takdir ettim. bana sorular sorarken ultrasonda bebeğe bakıp anlatırken işte böyle doktor olunur dedim içimden :)

cnm keske basından gıtseymıssın dımı
nurhan hanım nasıl bırı cnm

cnm keske basından gıtseymıssın dımı
nurhan hanım nasıl bırı cnm

keşkee..
ya güler yüzlü gibi aslında ama yapmacık. konuşkan değil bazı cevapları sert ve hastayla ilgilenmeyi sevmiyo anlatmıyodu hiç bişey.
ben bi kere sancılanmıştım idrar yolu enfeksiyonu kapmştm sabah acile gittim daha gelmemişti. öyle ilgilenmedi pek yani aradılar onu tahlilde çıkanları anlattılar ilaç falan sölemedi ordaki nöbetçi bi doktor antibiyotik verdi bende siz verdiniz sandım dedim yoo ben ilaç ismi falan sölemedim dedi. hastasını benimsemiyo yani muayene ettikten sonra tanımıyo koridorda görünce insan bi gülümser hiç öyle geçiyodu.

en ıyısını yaparsın cnm kalabalık olurmu mevlut
kızına neler aldın bakım

Aslında kalabalık olur.Ama şimdi tam okullar kapanacak.Birde ramazan girecek.Herkes telaşla tatile gitmezse tabi..

Kızıma epey aldım birşeyler. Hala gözüm mağazalarda :)

Cnm yenı odalar aktıf hale gelmısmı nasıllar

biliyorsunuz ben buranın yabancısıyım o nedenle bilmiyorum hangi odalar yeni hangi odalar eski.. bizim baktığımızda en üstte galiba 3. kat tavana yakın küçük pencereleri olan odalar vardı.. hatta ben o odaları görünce hastaneden vazgeçmek üzereydim..sonra sanırım ikinci katta büyük pencereleri olan odaları gösterdiler, daha ferah daha büyüktü.. odalar yine düşündüğüm gibi değil ama en azından dr.umu ve çalışanları benimsedim..

bahsettiğim büyük pencereli odalar yeni odalar olabilir, bilemiyorum.. gezerken de böyle bi ayırım yapmadılar bana..

bu kadarını biliyorum yarenciğim ama bi daha ki randevumda kesinlikle bu konuyla ilgilenicem :)

çok memnun oldum dr. gerçekten çok önemli bir şekilde doğum gerçekleşiyor bir şekilde herkes iyi kötü işini yapıyor.. önemli olan en azından benim için bu yolculukta yanımızda olacak hekimin işini iyi yapmasının yanı sıra gösterdiği ilgi sıcaklık..bi kere ilk doğumu ise insanın kafası karışık oluyor binlerce soru oluyor ki içinde can taşıyorsun senin canın.. o nedenle aslında hekim seçmenin yanında yanına yol arkadaşını seçiyorsun bu bağlamda dr.unuzdan memnun olmanıza çok sevindim.. biz kaç dr gezdik ve en son neşe hanımı görünce daha odasında birbirimize bakarak işte bu dedik..

umarım her şey hepimiz için çok güzel olur..

evet işte bu :))
Allah'ım herkese kolayy doğum nasip etsin

evet işte bu :))
Allah'ım herkese kolayy doğum nasip etsin

allahım çok az kalmış sizin.. kimbilir ne denli büyük bir heyecan yaşıyorsunuzdur.. ben bile şuan şu halimle çok sabırsız ve heyecanlıyım, sizinkini kestirmek ne zor!! :)

İlk doğumunuz mu?

allahım çok az kalmış sizin.. kimbilir ne denli büyük bir heyecan yaşıyorsunuzdur.. ben bile şuan şu halimle çok sabırsız ve heyecanlıyım, sizinkini kestirmek ne zor!! :)

İlk doğumunuz mu?

evet ilk doğumum olucak nasipse :) sizin ?

evet ilk doğumum olucak nasipse :) sizin ?

benim de ilk bebeğim. yeni evliyim üstelik.. ee bir de sakarya da da yeniyim,doktor hsatane derken bulana kadar nasıl zorlandım anlatamam..şehir de yabancı, tanıdığım tek bir kişi bile yok, ama artık her şey yolunda çok şükür..

aynen bende sendenim :)) evde patlıyorum sıkıntıdan. komşularla tanışıyorum ama yaşıtım 1 2 kişi var onlarla da samimiyeti kuramadım hemen gel beklerim diyo hepsi ama ben çekiniyorum gitmeye

he eskı odaları gostermısler tatlım dogum katı gercekten cok sıkıcı ferah degıl
ama sen 19 haftalıksın sanslısınkı sana yetısır
2.kattakı odalar karısık olan cnm doğumda normal amelıyatta yenıdogan unıtesıde o katta

kızlar bızım bu evı alalı 1.5 sene oldu semt tanıdık sms komsu ılıskılerı sıfır ne gelen ne gıden var

bılgem54 cnm nasılsınnnnnn yarın gıdıyormusun doğumevıne yada karar verdınmı

sevgi hanıma gittim canım durumumuda anlattım çok tatlı bir bayan,tatlım canım diye konuştu benımle hemen 1 dk bile dolmadan baktı veee çok şükür hiç bir problem olmadıgını söyledi :)

sevgi hanıma gittim canım durumumuda anlattım çok tatlı bir bayan,tatlım canım diye konuştu benımle hemen 1 dk bile dolmadan baktı veee çok şükür hiç bir problem olmadıgını söyledi :)

aaa cnm hadı gozun aydın cok sevındım bak 2 aydır kendıne ne stres yaptın cnm
senın cekındıgını anlamıstır cnm ondan dolayı senı ıncıltmeden halletmıstır
gercekten senı sorgulamıcak bırı dımı cnm pekala kanama sebebı hakkında bısey dedımı
sen cok cekındınmı anlatırken

neşe aşıcının iyi bir doktor olduğunu duydum bende orhan solakoğlu ve şenol şafak arasında kararsız kaldım bu zamana kadar doğumevine gittim artık özele geçicem artık bir karar vermem gerekiyor hastane olarak altınoavayı istiyorum doktor olarak orhan solakoğlunu istiyorum eğer orhan beyi seçersem vatan hastanesi ve beyhekimde anlaşmalıymış beyhekimi tercih edeyim diyorum benmi çok kararsızım yahuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…