merhaba, öncelikle sağlıklı doğumlar dilerim..
ben de neşe aşıcıya gidiyorum ve doktorumu çok seviyorum herşeyi en ince ayrıntısıyla anlatıyor, testleri en ince ayrıntısıyla istiyor ve tetkik ediyor. hatta ben sonuçlarımı götürmekte biraz geciktim diye bana sitem etti ve uyardı hemen görmeliyim aksatmaYALIM lütfen diye, bu kadar ilgili.. ve çok şeker ultrasonda bebeğe bakarken bir konuşmaları var bebekle anlatamam.. benim oğluşum her gittiğinmiz de uyuyor ve dr teyzesi hadi tatlım, canım diye diye tatlı sesi ve yumuşak dokunuşlarıyla uyandırıyor.. alakasından ve işini yapma şeklinden biz eşimle çok memnunuz açıkcası..
ve biz dr.muza karar verir vermez hastaneyi gezdik odalara bakrık doğumhaneye indik.daha bben 16 haftalıkken düşün.. neşe hanıma söyledim görmek istiyorum diye o da tabi diyip hemen oradaki kızları yönlendirdi tek tek süitlere kadar odaları dolaştık herkes çok ilgiliydi.. özellikle ebeleri görünce tamam dedimm.. onlar da çok içten karşıladılar, konuştuk sohbet ettik..tüm sorularımızı yılmadan cevapladılar, hatta bana iyi bakın beni unutmayın bana torpil geçin dedim gülüştük, o kadar samimiydiler yani o nedenle söylüyorum..
yine başka soruların olursa memnuniyetle cevap veririm.. çünkü hepimizin derdi aynı hepimiz neredeyse aynı şeyleri yaşıyor aynı duyguları paylaşıyoruz.. o nedenle paylaşımlarımız çok önemli ve beni çook memnun ediyor..
elimden geldiğince bildiğim kadar yanıtlarım sizi..
mutlu, sağlıklı günler ve tabiii hayırlı doğumlar..
çok teşekkür ederim açıklamaların içinn :) ben de çok beğendim çok ilgili nurhan hanımdan sonra neşe hanımı takdir ettim. Bana sorular sorarken ultrasonda bebeğe bakıp anlatırken işte böyle doktor olunur dedim içimden :)
cnm keske basından gıtseymıssın dımı
nurhan hanım nasıl bırı cnm
en ıyısını yaparsın cnm kalabalık olurmu mevlut
kızına neler aldın bakım
Cnm yenı odalar aktıf hale gelmısmı nasıllar
çok teşekkür ederim açıklamaların içinn :) ben de çok beğendim çok ilgili nurhan hanımdan sonra neşe hanımı takdir ettim. bana sorular sorarken ultrasonda bebeğe bakıp anlatırken işte böyle doktor olunur dedim içimden :)
çok memnun oldum dr. gerçekten çok önemli bir şekilde doğum gerçekleşiyor bir şekilde herkes iyi kötü işini yapıyor.. önemli olan en azından benim için bu yolculukta yanımızda olacak hekimin işini iyi yapmasının yanı sıra gösterdiği ilgi sıcaklık..bi kere ilk doğumu ise insanın kafası karışık oluyor binlerce soru oluyor ki içinde can taşıyorsun senin canın.. o nedenle aslında hekim seçmenin yanında yanına yol arkadaşını seçiyorsun bu bağlamda dr.unuzdan memnun olmanıza çok sevindim.. biz kaç dr gezdik ve en son neşe hanımı görünce daha odasında birbirimize bakarak işte bu dedik..
umarım her şey hepimiz için çok güzel olur..
evet işte bu :))
Allah'ım herkese kolayy doğum nasip etsin
allahım çok az kalmış sizin.. kimbilir ne denli büyük bir heyecan yaşıyorsunuzdur.. ben bile şuan şu halimle çok sabırsız ve heyecanlıyım, sizinkini kestirmek ne zor!! :)
İlk doğumunuz mu?
evet ilk doğumum olucak nasipse :) sizin ?
benim de ilk bebeğim. yeni evliyim üstelik.. ee bir de sakarya da da yeniyim,doktor hsatane derken bulana kadar nasıl zorlandım anlatamam..şehir de yabancı, tanıdığım tek bir kişi bile yok, ama artık her şey yolunda çok şükür..
biliyorsunuz ben buranın yabancısıyım o nedenle bilmiyorum hangi odalar yeni hangi odalar eski.. bizim baktığımızda en üstte galiba 3. kat tavana yakın küçük pencereleri olan odalar vardı.. hatta ben o odaları görünce hastaneden vazgeçmek üzereydim..sonra sanırım ikinci katta büyük pencereleri olan odaları gösterdiler, daha ferah daha büyüktü.. odalar yine düşündüğüm gibi değil ama en azından dr.umu ve çalışanları benimsedim..
bahsettiğim büyük pencereli odalar yeni odalar olabilir, bilemiyorum.. gezerken de böyle bi ayırım yapmadılar bana..
bu kadarını biliyorum yarenciğim ama bi daha ki randevumda kesinlikle bu konuyla ilgilenicem :)
arkadaşlar ada tıptaki neşe aşıcıdanmı bahsediyorsunuz
sevgi hanıma gittim canım durumumuda anlattım çok tatlı bir bayan,tatlım canım diye konuştu benımle hemen 1 dk bile dolmadan baktı veee çok şükür hiç bir problem olmadıgını söyledi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?