Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

cnm orhan solakoğluna gıden herkez cok memnun ama ben ne beyhekımı nede vatan hastanesını sevmıyorum cnm

o gelmeden zaten ben sekreterine söyledim bakarmı çekniiyorum felan içimde vesvese yapıyorum diye o da hiç çekinmemem gerektiğini sevgi hanım içimi ferahlatacagını söyledi. bekledim biraz sevgi hanım geldi sıra bendeydi zaten sanırım ben daha girmeden sekreter söyledi. içeri girdim gergindim anladı sanırım hiç sormadı bile sebebini nasıl bir darbe bile diye sormadı bakalım senınde için ferahlasın dedi. sonrada ultrasonla yummurtalıklarıma baktı kis vs. hiçbişey yok dedi. kan gelmesinin sebebide o an ki psikolojiden felan olabilir dedi okadar... hatta tekrar sordum sorund yok degil mi diye hayır hiç bi sorun yok dedi :) çok şükür.

yaren ogluncok tatli mas.me lam.nazarlardan saklasin.bende dun aksam yaptasta caydaydim

boswer canim ne soracafim sana ayrintili ultrasonda dogum evinde.sonucu hemen veriyorlarmiona gore kendidr.dem randevu alacagim da

Kizlar aksam serdivan avm deydim herkese acaba gozuykw baktim bi gebe arasi cok swvdi hepinizin haftalari gozumub onunden gecti cinsiyet belli deglmis hep haftalarinizi hesapladim
Sonra ufak bebek vardi acaba optimal minibir mandalina olabilirmi diye kafamda kurdum saka gibi

yaren ogluncok tatli mas.me lam.nazarlardan saklasin.bende dun aksam yaptasta caydaydim

boswer canim ne soracafim sana ayrintili ultrasonda dogum evinde.sonucu hemen veriyorlarmiona gore kendidr.dem randevu alacagim da

Cnm benim tesekkur ederim
Ay demek buraya geldin cmm hangi apartmana belki de bizim apartmandir

Aman cmm cok sevindim aysunda cok tatlidir bide cok tardimseverdir bize hala faydaasi dokunur
Oh ne guzel anlatmak Orundada kalmamissin bu arada kontroldende gecmis oldum
Insalla bi gun evlenir bebegini gormwk icin gidersin

Canım yarın doğumevine gidecem haftaya da adatıpta neşe hanıma gidecem ondan sonra kesin kararımı vereceğim.

Aman yavrum sen yine digumeve dikkat et burda iptimal vardi dogum evdw normal dediler meger ne kadar cok unsur varmis normal yapmasina engel sonra adatipta sezeryan oldu
Haftaya kadar dogurcan kuzym belkide bakim neseye gitmk nasip olcakmi

Hemen rapor yazıp ultrason fotolarınıda arkasına zımbalayıp veriyorlar canım..

Bayanlar acil olarak Orhan SOLAKOĞLU'nun muaynane telefon numarasına ihtiyacımız var.
Bilenler yardımcı olurlarsa özel mesaj ile çok sevinirim.
Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum.

Bayanlar acil olarak Orhan SOLAKOĞLU'nun muaynane telefon numarasına ihtiyacımız var.

Tatlim arkadasimin ablasi gidiyordu ben ona ulasmaya calisip donucem cnm sana

Bende vardıda telefonum kırılınca gitti çoğu numara..Vatan hastanesini ararsan verirler numarasını canım

Bende vardıda telefonum kırılınca gitti çoğu numara..Vatan hastanesini ararsan verirler numarasını canım

Merhaba cnm
Benfe arkadasima ulasamadim beyhekimi ara dicektim teline ulasmk icin

Teşekkür ederim ikinizi de Beyhekimi aradım " burda çalışmıyor. Bilgimiz yok." dediler net bir şekilde.
Vatan hastanesini arayayım aklıma gelmedi bende acil diye Metin MUTLU' dan aldım şimdilik randevu öğlenden sonraya.
Yaren bana sormuştun kaç haftalık hamilesin diye kendi kendime bile söyleyemiyorum ama 6. haftamdayım ve dünden beri açık kahverengi akıntı var hareket edersem ara ara. Bu sebeple daha sevinip, hamilemiyim diyorum. ŞEnol Bey dün kanama olmadan gelmezsiniz dedi diye bugün Metin Bey den randevu aldım. Bakalım ne diyecek.

Son düzenleme:

aaa tatlım benım lekelenme de onemlı bence bugun gıt derım progestan verır en azından lıse arkadasımın hıc kanama olmadı 3 ay boyunca lekelenme oldu sevgı hanıma beraber gıttık progestan vermıstı
bak hem o arkadadım 3 ay o sekılde gecırdı bebısını saglıcakla kucagına aldı sımdı 1.5 yasında
ınsalla sende saglıkla kucagına alıcaksın bebegnı

Önemli elbette. İnşallah sorunsuz atlatırız.
Zaten her gün ayrı bir merak, endişe...
Bakalım 2 saat sonra öğreneceğiz inşallah.

Önemli elbette. İnşallah sorunsuz atlatırız.
Zaten her gün ayrı bir merak, endişe...
Bakalım 2 saat sonra öğreneceğiz inşallah.

ben anlamamısım tatlım benım bugun gıdıyorsun dımı cok ıyı yapıyorsun tatlım bıze yazarsan sevınırım
bu arada keseyı gormısmuydunuz cnm kalp atısı ıcın erkende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…