neşe aşıcının iyi bir doktor olduğunu duydum bende orhan solakoğlu ve şenol şafak arasında kararsız kaldım bu zamana kadar doğumevine gittim artık özele geçicem artık bir karar vermem gerekiyor hastane olarak altınoavayı istiyorum doktor olarak orhan solakoğlunu istiyorum eğer orhan beyi seçersem vatan hastanesi ve beyhekimde anlaşmalıymış beyhekimi tercih edeyim diyorum benmi çok kararsızım yahuuuu
aaa cnm hadı gozun aydın cok sevındım bak 2 aydır kendıne ne stres yaptın cnm
senın cekındıgını anlamıstır cnm ondan dolayı senı ıncıltmeden halletmıstır
gercekten senı sorgulamıcak bırı dımı cnm pekala kanama sebebı hakkında bısey dedımı
sen cok cekındınmı anlatırken
bılgem54 cnm nasılsınnnnnn yarın gıdıyormusun doğumevıne yada karar verdınmı
yaren ogluncok tatli mas.me lam.nazarlardan saklasin.bende dun aksam yaptasta caydaydim
boswer canim ne soracafim sana ayrintili ultrasonda dogum evinde.sonucu hemen veriyorlarmiona gore kendidr.dem randevu alacagim da
o gelmeden zaten ben sekreterine söyledim bakarmı çekniiyorum felan içimde vesvese yapıyorum diye o da hiç çekinmemem gerektiğini sevgi hanım içimi ferahlatacagını söyledi. bekledim biraz sevgi hanım geldi sıra bendeydi zaten sanırım ben daha girmeden sekreter söyledi. içeri girdim gergindim anladı sanırım hiç sormadı bile sebebini nasıl bir darbe bile diye sormadı bakalım senınde için ferahlasın dedi. sonrada ultrasonla yummurtalıklarıma baktı kis vs. hiçbişey yok dedi. kan gelmesinin sebebide o an ki psikolojiden felan olabilir dedi okadar... hatta tekrar sordum sorund yok degil mi diye hayır hiç bi sorun yok dedi :) çok şükür.
Canım yarın doğumevine gidecem haftaya da adatıpta neşe hanıma gidecem ondan sonra kesin kararımı vereceğim.
yaren ogluncok tatli mas.me lam.nazarlardan saklasin.bende dun aksam yaptasta caydaydim
boswer canim ne soracafim sana ayrintili ultrasonda dogum evinde.sonucu hemen veriyorlarmiona gore kendidr.dem randevu alacagim da
Bayanlar acil olarak Orhan SOLAKOĞLU'nun muaynane telefon numarasına ihtiyacımız var.
Bilenler yardımcı olurlarsa özel mesaj ile çok sevinirim.
Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum.
Bayanlar acil olarak Orhan SOLAKOĞLU'nun muaynane telefon numarasına ihtiyacımız var.
Bende vardıda telefonum kırılınca gitti çoğu numara..Vatan hastanesini ararsan verirler numarasını canım
Bende vardıda telefonum kırılınca gitti çoğu numara..Vatan hastanesini ararsan verirler numarasını canım
Merhaba cnm
Benfe arkadasima ulasamadim beyhekimi ara dicektim teline ulasmk icin
Teşekkür ederim ikinizi de Beyhekimi aradım " burda çalışmıyor. Bilgimiz yok." dediler net bir şekilde.
Vatan hastanesini arayayım aklıma gelmedi bende acil diye Metin MUTLU' dan aldım şimdilik randevu öğlenden sonraya.
Yaren bana sormuştun kaç haftalık hamilesin diye kendi kendime bile söyleyemiyorum ama 6. haftamdayım ve dünden beri açık kahverengi akıntı var hareket edersem ara ara. Bu sebeple daha sevinip, hamilemiyim diyorum. ŞEnol Bey dün kanama olmadan gelmezsiniz dedi diye bugün Metin Bey den randevu aldım. Bakalım ne diyecek.
aaa tatlım benım lekelenme de onemlı bence bugun gıt derım progestan verır en azından lıse arkadasımın hıc kanama olmadı 3 ay boyunca lekelenme oldu sevgı hanıma beraber gıttık progestan vermıstı
bak hem o arkadadım 3 ay o sekılde gecırdı bebısını saglıcakla kucagına aldı sımdı 1.5 yasında
ınsalla sende saglıkla kucagına alıcaksın bebegnı
Önemli elbette. İnşallah sorunsuz atlatırız.
Zaten her gün ayrı bir merak, endişe...
Bakalım 2 saat sonra öğreneceğiz inşallah.
cnm orhan solakoğluna gıden herkez cok memnun ama ben ne beyhekımı nede vatan hastanesını sevmıyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?