Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

haklısın canım vatan hastanesine daha hiç gitmedim beyhekimede ziyaret için gitmiştim ama doktor olarak dediğin gibi orhan bey çok iyiymiş

cnm aslında en onemlısı dr un hamılelıc surecındekı kontrollerın bıde doğumun hastanede ıyı olursa tamamdır ama ılk sıra dr da

inşallah yaren çünkü adaları hiç sevemedim.. çok basık karanlık içi sıkılıyor insanın.. 2. kattakiler onlara nazaran daha iyiydi ama insan özel de beklentileri yüksek oluyor..

izmir de devlet hastanelerinin odaları bile bunları katlardı o bakımdan nedense çok bakımsız kalmış ve özensiz duruyor..onun dışındaki herşey güzel ama.. inşallah yeni odalara yetişiriz... :)

onlar hangi katta acaba yaren bilgin var mı?

aynen bende sendenim :)) evde patlıyorum sıkıntıdan. komşularla tanışıyorum ama yaşıtım 1 2 kişi var onlarla da samimiyeti kuramadım hemen gel beklerim diyo hepsi ama ben çekiniyorum gitmeye

ay canım ya sen de mi başaka memlekettensin.. ne zor bilirim ama sen şanslısın.. bak akranların varmış benim iki komşum var ikisi de annem yaşında çok tatlılar ama arada yaş farkı var işte.. ben de kendi kendime idare ediyorum allahtan eşim aynı zamanda en iyi arkadaşımda zorluklarını dağıtıveriyor.. belki rastlaşırız bir yerde, belki hastanede rast geliriz..

ben cumartesileri gidiyorum hep eşimle gitmeyi tercih ediyoruz çünkü..

mesela 27 nisan öğleden sonra randevum var.. topikten biriyle rast gelsem ne güzel olacak.. her gittiğimde atrafıma bakıyorum acaba bizim kızlardan biri şu an burada mı diye :)

Merhaba arkadaşlar bende sakaryaya yeni taşındım.tavsiye üzerine önce filiz hanıma gittim ve hiç memnun kalmadım daha sonra moral bozukluğuyla doğumevine gittim ve ordada sıra alamadım .doğum evinin karşısında rastgele yürürken turgay şenenin muayenehanesini gördüm ve oraya gittim şimdilik memnunum çok uysal biri ve herşeyi sormadan açıklıyo ama yinede içim rahat değil hem erkek olduğu için hemde normal doğumcu olup olmadığını bilmediğim için.doğumada beyhekimde giriyomuş oranında nasıl bir hastane olduğunu bilmiyorum içinizde turgay şenen hakkında birşey bilen ve beyhekim konusunda tecrübesi olan varsa ve bana bu konuda bilgi verirse çok sevinirim

Cnm idrara slklslk git mutlaka dr a

Gittim geldim. Aklımdaydı buraya yazmak .
Kesede, etrafında, rahimde kanama görülmüyor dedi.
Ben adet düzensizliği yaşıyordum ve periyotlarım uzun sürüyordu.
Bu tarz kişilerde "üstüne görme" durumu yaşanabiliyor.
Bana kalırsa Senin durumun bu dedi.
Yine de temkinli konuştu.

Yaklaşık 2,5 cm lik kese ve yolk kesesi görüldü. Ama bebek görülmedi. ( Şimdi de buna taktım.)
Geç döllenme olmuş. Haftaya göre bebeği görmemek normal dedi ama temkinliydi.
5 gün rapor verdi. Progesteron verdi.
Salı günü bir daha çağırdı muhakkak.
İstirahat edeceğim inş bu 5 gün.
Durum bu. İnşallah herkesin de benimde sağlıkla tamamına erdirsin Allah.

tatlıum dısarıdaydım hemen gelınce pc actım
ıyıkı yazmıssın
bak tatlım kese etrafı ve rahımde kanama yoksa hersey yolunda ben kızıma hamıleykn bıldıgın adet gordum varkıgını ogrendıgımde 11 haftalıktı
hem bak sen 6 haftaklık hamılesın kalp atısı ıcın acele etme helekı adetın duzensızse 2 haftaya kadar gerıden gelebılır
bız 5+4 te oglumuzun kesesını 6+4 te ıse oglumuzun mınıcık kalp atısını gordum yarım cm dı
bu arada yolk kese olusması gebelıgın saglıklı ılerledıgının gostergesı progestan takvıyesıde yerınde olus cnm bence
yazdıklarına bakılırsa arkadasım hersey olması gerektıgı gıbı ılerlıyo
kalp atısına kadar her hafta sonra 3 aya adar 15 gunde bır cagırıcaktır cnm dr un
bu arada senol safak cok rahat davranmıs fıkrımce

cnm oncelıkle sakaryaya hosgelmıssın arkadasım 1.5 ay once dogum yaptı oda aynısını dıyodu guleryuzu ıyı falan
ıs doğuma gelınce ıste normal ıstersın zorlanırsan bı daha sezeryana donmem gel sezeryan yapalım dedı nıtekım o sekılde oldu
neyse doğum zamanı geldı hastaneye yatacagı gun once para demıs ve hemen o anda pesın ıstemıs kı 2 gun kalınıyo
hanı bı kısımını katr gecelım demısler sadece 100 tl olur demıs saka gıbı
arkadasım cok paracı dıye bahsedıyo hala kızgın
ben adatıpta dogum yaptım yanlıs hatırlamıyosam karta taksıtte yapıyorlardı
bende ıkı doğumumu adatıpta yaptım dr um sevgı damar kucukazay cokta memnun kaldım
aklın karısıksa tavsıye ederım

sorma cnm cok karanlık ıc sıkıcı kucuk ve hıc modern degıl
sevgı hanımda o sekılde dıyordu lohusa ıcın uygun degıl dıye
yenı odalar arka tarafta cnm
pazartesı cnm babam amelıyat olucak ben orda sorarım ne zaman acılıyo yenı odalar dıye burdan sızlerede yazarım mutlaka

akranlarım var da görmüyorum hiç işte :) ben de 17 nisanda gidicem. ben de genelde eşimle gidiyordum ama artık 2 haftada 1 çğrdıkları için eşime uyduğu zaman gelicek :) gelmezse tekim :)

akranlarım var da görmüyorum hiç işte :) ben de 17 nisanda gidicem. Ben de genelde eşimle gidiyordum ama artık 2 haftada 1 çğrdıkları için eşime uyduğu zaman gelicek :) gelmezse tekim :)

cnm bak bı daha 21 ıne al randavuyuda ıkı laf edelım gercı artık yolun sonundasın desem yerı
bebıslerın rutınlerını denk getırelım

CNM BU ARADA HER HAFTA DEGILMI KONTROL BIZ 36 DAN SONRA 1 HAFTAYA DUSTUK SONRADA DOGUM OLDU O AYRI

Son düzenleme:

21 ine alsam olmaz ki 17sinde gidicem çünkü canım çok kısa oluyo aralar. artık bebeğimi kontrole getirceğm zmn denkleştirirzz :) sanırım artık her hafta çağırcak.

21 ine alsam olmaz ki 17sinde gidicem çünkü canım çok kısa oluyo aralar. artık bebeğimi kontrole getirceğm zmn denkleştirirzz :) sanırım artık her hafta çağırcak.

akranlarım var da görmüyorum hiç işte :) ben de 17 nisanda gidicem. ben de genelde eşimle gidiyordum ama artık 2 haftada 1 çğrdıkları için eşime uyduğu zaman gelicek :) gelmezse tekim :)

bugün herkes gezmede sanırım hava da güzel tabi ohh :)

kızlar bi hafta sonu dışarıda bi yerde buluşalım diyorum.. ne olumlu ne olumsuz hiçbir cevap vermiyorsunuz!! bi yer belirlesek olmaz mı!!

Yaren2007 doğumevindeki doktor Serkan kumbasar normal her şey dedi nstye gönderdi o da normal ,doğum şekli son ana kadar belli olmaz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…