Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

KK da Sakarya topiğinde görüşüyorduk arkadaşlarla..Güzel oluyor.Buluşma olursa bende uygun olursam katılabilirim sizlere...

Çok çok teşekkür ederim verdiğin cevap için benim için çok önemliydi bende paracı olduğunu çok duydum ama muayenehanede 40 liraya bakınca pek inandırıcı gelmemişti bana para konusunuda pek açtırmıyo zaten sadece beyhekimde 1350 ye yapıyorum dedi ama daha erken konuşmak için dedi bende adatıpı denemeyi düşünüyordum birde şimdi senin mesajın üzerine kesinlikle orayıda deniycem ya da cesaretimi toplayıp doğum evine gidicem duyduğuma göre türkiyede zeynep kamilden sonra en iyi doğum hastanesi sakaryadakiymiş ebeler çok tecrübeliymiş ama ordanda iyi muamele görmek için bi tanıdık ayarlamak gerekiyomuş.insaflarına kaldık artık Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi

malesef tatlım ve cok yakın bı arkadasım bunları anlatan
adatıptada muayne 42 tl
cnm doğum hastane hakkındakı yorumlara sasırdım acıkcası ya benım arkadasımın ıcınde plesanta parcası uuttular nerdeyse rahımı alınıcaktı gunlerce lohusa halıyle hastanede yattı 2 kere kurtaj oldu ben oraya asla guvenmıyorum kız zaten 26 satte zor dogum yaptı benım dr um catın dar dedı doğum evıde sagolsun doğuma kadar pek bakmaz sonunda olan oldu
ınsalla cnm gıdersın dr unlada anlasırsın
ben sevgı hanımın verdıgı tum tahlılerı saglık ocagında yaptırdım kı orda 200 un uzerınde tutuyodu onlarıda kabul edıyordu

hadi yaaa bana o kadar çok kişi diyoki sakaryadaki özellere güvenme ya korucuğa git ya da doğum evine diye :S ilk doğum olunca insan daha bi tedirgin oluyo heralde.bu arada sevgi hanıma arkadaşım gitmiş ilk doğumunda gece 2 de sancılanmış hastaneye kaldırmışlar sevgi hanım taa sabah 10 da gitmiş yanına hiç memnun kalmadığını söyledi o da adatıptaki neşe aşıcı için iyi şeyler duydum bende.birde sevgi hanıma annem kardeşimin doğumunda gitmiş baya eski bi doktor o zamanlar adı kötü bir şekilde duyulunca bırakmış onu gitmemiş o yüzden bana hiç tavsiye etmemişti ama bende senin gibi sevgi hanımdan memnun olan çok kişi duydum kişiden kişiyede değişiyo bu memnun kalma durumu herkesin beklentileri farklı olunca tabi birde herkesin durumu bir olmuyo şans meselesi birazda

cıddımısın cnm benım benım ablamda doğumuna hemen geldı ben bırseyını gormedım duymadım cok memnun kaldım
ama aklında soru ısaretı kalıcaksa gıtme tabı bı daha hep suphe ıle yaklasırsın her durumda
sahsım adına mukemmel bı dr kendısı
nese hanımdan buradaı kızlarda memnun onada gıdebılırsın bak

Evet forumdakileri okuduğum kadarıyla neşe hanımdan memnun herkes ve üstelik çok dolu bir türlü randevu alamadım bu kadar insan gidiyosa boşuna değildir heralde

Evet forumdakileri okuduğum kadarıyla neşe hanımdan memnun herkes ve üstelik çok dolu bir türlü randevu alamadım bu kadar insan gidiyosa boşuna değildir heralde

bende nurhan özdemir diye bi doktora gidiyodm adatıpta. memnun kalmadığım için son ayda neşe hanıma başladım daha 1 kere gitmeme rağmen olumlu düşünüyorum hakkında en azndan açık açık doğuma mesai saatlerim içinde olursa gelirim dedi baştan söyledi. ebeler girmiyomuş doğuma zaten nöbetçi doktor kimse o geliyomuş öyle söyledi. ultrasonda bakarken şimdi başına bakıyorum boyuna bakıyorum diye bilgilendirdi beni. nurhan hanımla arasında dağlar kadar fark var yani çoğunluğun tercih etmesinin sebebi de bu olsa gerek

Tatlim nese hanim asilama ve tup bebege bakiyo sadece 2 saat muayne ediyo diger dr lar sabah on aksam bes cakisiyo ondan sebep kolay randavu almak
Ayni saat araliklarinda calismiyolar

hadi yaaa o da mı mesai saatleri dışında gelmiyo:s mesai saati dışında gelen bi doktor var mı sakarya da hiç duymadım daha.bende bi deniycem inşallah neşe hanımı .filiz hanımıda çok methediyolar ama ben 1 kez gittim çok memnun kalmadım birkez daha mı gitsem diye düşünmüyo değilim çünkü altınovanın ameliyathanesi diğerlerine göre daha iyiymiş birde sanırım altınova dışında anestezi uzmanı yokmuş doktorlar yapıyomuş epidural iğnesini bu konuda bi bilginiz var mı?

Tatlim nese hanim asilama ve tup bebege bakiyo sadece 2 saat muayne ediyo diger dr lar sabah on aksam bes cakisiyo ondan sebep kolay randavu almak
Ayni saat araliklarinda calismiyolar

doğrudur çünkü normal yollarla randevu almak imkansız hergece bakıyorum hemen dolmuş oluyo telefon açtım cuma 1 kişilik yer var dediler sadece haftasonu dahil dolu bütün hafta.ancak 2 hafta önceden alınır heralde istediğin saate randevu

Yok tatlim bilgi yanlis daha bugun babam adatipta ameliyat oldu 3 tane anestesi uzmani var
Beyhekimdede ayni sekilde
Arkadasinin neden oyle olduki sevgi hanim geldi ablamda sabaha karsi dogumdn sonra yatti muaynsnesinde

Yok tatlim bilgi yanlis daha bugun babam adatipta ameliyat oldu 3 tane anestesi uzmani var
Beyhekimdede ayni sekilde
Arkadasinin neden oyle olduki sevgi hanim geldi ablamda sabaha karsi dogumdn sonra yatti muaynsnesinde

Allah allah şans meselesi demek ki ya da o gün onun bi işi vardıda gelemedi aksine 2.sini neşe aşıcıda yapmış o gelmiş hemen ama mesai saati içindemiymiş o zaman bilmiyorum

evet tatlım ben de çok dr aradım gittim araştırdım sonunda neşe hanımı denemeye karar verdim ama randevu almak ne mümkün internetten kesinlikle alınmıyor çok denedim günlerce baktım hep dolu en son bi hışımla telefon açtım neden randevu alamıyorum diye herkes muayene olur olmaz alıyor o nedenle boş kalmıyor hiç online randevu alamazsınız dedi sonra telefonla aldım ve her muayenede randevumuzu neşe hanımla beraber belirliyoruz yoksa boş bulmak imkansız..

neşe hanıma gelince ben çok memnunum çok tatlı dilli güler yüzlü.. her gittiğimde çok içten karşılıyor beni.. hekimliğinin yanında ben bunlara da çok önem verdiğimden çok memnunum bi tanışmanda fayda var bence..

kızlar bu arada buluşma için gün ve yer belirleyelim mi??

ben bu hafta sonu uygun değilim mayısın 1-6 arası da antalyaya gidicem..

gezmelerdeyim yani.. hafta içi nasıl olur acaba??

hepimiz yazalım ortak bi gün belirleyelim..

benim eşim vardiyalı çalıştığı için bu hafta gündüz evde. cuma günü de fabrika 1 haftalık tatile çıkartıyo kocaeline ailemizin yanında gidicez. diğer haftada sen yoksun zaten sonraki hafta bilemicem doğum zamanıma denk gelebilirr :26:

hım kızlar nasıl uyusup bulusucaz kı
bana hafta ıcı olsun yeter ıkı cocugu bırakmak zor benım ıcın yaren okulda oldugunda ıyı olur

randavularınızı onceden almak cok mantıklı kızlar sadık bey ıel nese hanıma
dr lar 30 hasta alırken nese hanım 10 hasta alıyo mesela randavu sıkıntılı oluyo
sadık beyde bashekım yoğun oluyo

hım kızlar nasıl uyusup bulusucaz kı
bana hafta ıcı olsun yeter ıkı cocugu bırakmak zor benım ıcın yaren okulda oldugunda ıyı olur

haklısın sende tabi çocukla zor olur.. 24 nasıl kızlar uyar mı? Ben o zaman sakaryada olucam.. Eşime 22 ve 23 tatil de hafta sonu ile birlestirip biyerlere gidiyoruz ama 24 te burdayım tabi size hangisi uyarsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…