Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

haklısın sende tabi çocukla zor olur.. 24 nasıl kızlar uyar mı? Ben o zaman sakaryada olucam.. Eşime 22 ve 23 tatil de hafta sonu ile birlestirip biyerlere gidiyoruz ama 24 te burdayım tabi size hangisi uyarsa..

Ben çalışıyorum canım sanırım savaş54 te çalışıyor..24ü haftaiçine geliyor..

haklısın sende tabi çocukla zor olur.. 24 nasıl kızlar uyar mı? Ben o zaman sakaryada olucam.. Eşime 22 ve 23 tatil de hafta sonu ile birlestirip biyerlere gidiyoruz ama 24 te burdayım tabi size hangisi uyarsa..

ben yokum canım o zamann

Yaren eşim doğum yaptı Altınova hastanesinde doktoru filiz dursundu.Her şey yolunda normal doğum oldu ,ilgine teşekkür ederim.Onun adına yazıyorum

Yaren eşim doğum yaptı Altınova hastanesinde doktoru filiz dursundu.Her şey yolunda normal doğum oldu ,ilgine teşekkür ederim.Onun adına yazıyorum

cok sevındım gercekten hayırlı bı sekılde kucagınıza almanıza
annesıne babasına hayırlı evlat olur ınsalla
haber verdıgınız ıcın cok tesekkur ederım
bebegınız ve esınız hep aklımdaydı

ne kadar çok sakaryalı hemşerilerimiz varmış ve buluşmaya bile karar vermişler arada sakarya 54 topiğine uğrasanızda biz eskilerinde sizlerden haberi olsa buluşmaları hep beraberaber yapsak kaynaşsak ne güzel olur özledim eski günleri

neşe hanım çatın dar normal doğum zor olur dedi.normal doğum istiyosan başka doktora yönlendirirm dedi ben yapamam zor olur çnkü dedi. :18: haftaya bi başka doktora daha görünücem o da dar derse sezeryan olucam riske atmak istemiyorum.

Tatlim benim bak bilgem54 e sevgi hanim catin dar yuzde 25 normal dogumdedi ama bak masalla dogum yapti bence ozele degil srnde onun gibi doguum evinde muayne ol derim
Ozeldeki dr larimiz zoe dogum olacago zaman hastalarini yipratmk istemiyo sanirim

Bak bilgem e iki dr supheli konustu ama sonuc ortada
Normal dogum istiyosan sonuna kadae diretcnm

doğum evnde kime görünmüştü peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…