haklısın sende tabi çocukla zor olur.. 24 nasıl kızlar uyar mı? Ben o zaman sakaryada olucam.. Eşime 22 ve 23 tatil de hafta sonu ile birlestirip biyerlere gidiyoruz ama 24 te burdayım tabi size hangisi uyarsa..
haklısın sende tabi çocukla zor olur.. 24 nasıl kızlar uyar mı? Ben o zaman sakaryada olucam.. Eşime 22 ve 23 tatil de hafta sonu ile birlestirip biyerlere gidiyoruz ama 24 te burdayım tabi size hangisi uyarsa..
Ben çalışıyorum canım sanırım savaş54 te çalışıyor..24ü haftaiçine geliyor..
Ben çalışıyorum canım sanırım savaş54 te çalışıyor..24ü haftaiçine geliyor..
:) ne yapıcaz?? wesranjın doğumuna mı gitsek?? :)
:) ne yapıcaz?? wesranjın doğumuna mı gitsek?? :
geliiin süper olur çok mutlu olurumm:)
:) ne yapıcaz?? wesranjın doğumuna mı gitsek?? :
geliiin süper olur çok mutlu olurumm:)
cnm cok az kalmıs heyecan varmı bı daha kontrol ne zman herhafta gıdıyosun artık dımı
bende 2 gundur ordaydım babam amelıyat oldu adatpta
cnm odalar bellı degılmıs bence 2.kattakı odaları tercıh et catı katı cok sıkıcı
cnm cok az kalmıs heyecan varmı bı daha kontrol ne zman herhafta gıdıyosun artık dımı
bende 2 gundur ordaydım babam amelıyat oldu adatpta
cnm odalar bellı degılmıs bence 2.kattakı odaları tercıh et catı katı cok sıkıcı
yarın 14.45te randevum var canım heyecan var olmaz mı keşke erken gelse 1 2 hafta önce de kavuşsam erkenden diyorum eheh :)
facebook hesabınız yok mu kızlar
yarın 14.45te randevum var canım heyecan var olmaz mı keşke erken gelse 1 2 hafta önce de kavuşsam erkenden diyorum eheh :)
keske randavu bugun yada dun olsaydı ne guzel gorusurduk hastanede
cn sezzeryan olursa 2 haftacık erken alısın bebısını
keske randavu bugun yada dun olsaydı ne guzel gorusurduk hastanede
cn sezzeryan olursa 2 haftacık erken alısın bebısını
hımm keşkee :)
sezeryan istemiyorum erkenden sancım fln gelmez mi
Yaren eşim doğum yaptı Altınova hastanesinde doktoru filiz dursundu.Her şey yolunda normal doğum oldu ,ilgine teşekkür ederim.Onun adına yazıyorum
neşe hanım çatın dar normal doğum zor olur dedi.normal doğum istiyosan başka doktora yönlendirirm dedi ben yapamam zor olur çnkü dedi. :18: haftaya bi başka doktora daha görünücem o da dar derse sezeryan olucam riske atmak istemiyorum.
Tatlim benim bak bilgem54 e sevgi hanim catin dar yuzde 25 normal dogumdedi ama bak masalla dogum yapti bence ozele degil srnde onun gibi doguum evinde muayne ol derim
Ozeldeki dr larimiz zoe dogum olacago zaman hastalarini yipratmk istemiyo sanirim
Bak bilgem e iki dr supheli konustu ama sonuc ortada
Normal dogum istiyosan sonuna kadae diretcnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?