evet cok süpriz oldu bizim için 4 sene sonra cinsiyeti erkek ogluşum olacak allahın izniyle bende neşe hanımdan memnum ilk bebek oldugu için daha bişiler bilmiyoruz ne yapcaz nasıl olcak şimdiden dü,şünceler aldı beni siz merkezdemi oturuyorsunuz.
Kizlar nerelerdesiniz yok mu dr a giden dogum yapan
Biz dun adatiptaydik tostisumu kontrole goturduk ay hic gebe bayan gormedm
Kizlar nerelerdesiniz yok mu dr a giden dogum yapan
Biz dun adatiptaydik tostisumu kontrole goturduk ay hic gebe bayan gormedm
ben gittim geçen çarşamba bu sefer neşe hanım en son 7 haziran dedi bekliyoruz artık hafif hafif sancılarımda oluyo yakında bizim kız gelebilir valla dua edin kızlar
buralardayız :)) ben giriyorum okuyorum da her zaman cevap yazamıyorum. düzenimi oturtmaya çalışıyorum. geceleri uyutmuyo oğluşum sağolsun :)
Dimi.tatlim.artik bebise gore hersey gazimi.var prensin acaba agliyormu
Sukur sariligi atlattiniz da genelde sarilik geciten bebekler sarilik doneminde cok slk emzirildiginden o duzene alisiyorlar ondan slk emmek istiyolar acaba durum bu sekildemi bu arada kac gunlul oldunuz
bilmem ki emziriyorum gazını çıkartıyorum uyuyo beşiğine koyunca ağlamaya başlıyo kucakta uyumak istiyo ama onu uyuturken bende uyuyorum bi gün öyle kucağımda kalmış sabah eşim aldı iyiki düşmemiş
Ah cnm.anneciginin kokusunu istiyo heraldepasa ay anne uyisada hakimiyeti kaybetmiyo benim kizimda biraz cektirdi bize gazi vardi ve emme hasrasiydi gaz olayini zinco ile hallettik rahat ettik
Bu arada gece uykusu ne tatli dimi
ayy evet gündüz uyusam bile gece yine bi başımı koyup uyumak istiyorum tatlı tatlı :)
Ciddimisin ay az kaldi o zaman doguma sayili gunler kaldi cennet kokulunu koklamaya dun filiz hanimda dogum yapti dedigim arkadasimdaydim ay nasil mis gibi kokuyodu bizim aras abi geldi gozume spinal olmus sezeryani ve cok basagrisi yasamis
Dualarum sizinle arkadadim mutlaka hbr verdogum olursa
ayy ne güzel kurtulmuş Allah analı babalı büyütsün spinaldede mi baş ağrısı oluyomuş.haber veririrm tabi hayırlısıyla bbi doğsunda
cnm kızım 2 aya yakınken düzene gırdı ınsalla sızınde düzene gırer sabah bı kalkaldım uyudummu acaba olurdum
arasta cok sukur yasamadık hıc
bı daha kontrol ne zaman
kalça usg umıt bey dogumevınde yaptırıyor sıze bahsettımı
bi dahaki kontrol 1 aylık olsun o zaman gidicem.
evet bahsetti ama 2 seçenek sundu ilki direk doğumevinde yaptırırsn. yok ben o kalabalığa girmek istemiorm dersen adatıpda da yapılıyo 20 30 lira verip burada da yaptırırsın dedi sorun çıkarsa doğumevinde tekrar yaptırırsn çünkü oradakiler daha deneyimli dedi. bende önce adatıpta yaptırıcam sorun çıkarsa doğumevine gidicem
evet arkadaşım o sekılde soyledı 12 saat kaldırmamışlarda cok sıkılmış
ınsalla hayırlısı ıle kurtulda yaz bızllere
carsambamı kontrol bı daha
ayy inşallah yaa bu gece hep sancım vardı pazar pazar doktor yokken doğcak diye çok korktum h.içi mesai saatlerinde doğsun diye dua ediyorum çok.kontrolüm çarşamba ctesi gitmek istedim ama geç olur dedi.bu arada sen genel anesteziyle yapmıştın değil mi doğumu?olurda sezeryan olmak zorunda kalırsam spinalide merak ediyorum ama hala daha epiduralle arasındaki farkı anlayamadım ikisindede uyanık kalıyosun belden uyuşturuyolar
Cnm baya sancin varmi hani diyorlar ya su kadar dk kada falan diye ay geliyomu yoksa bebe bol dus al cnm
Bisey sorcnmhaftasonu yada mesai saatleri disinda dr oluyomu sordunmu yoksa geliyormu nobetci
Cnm.ben genel wnestesi ile oldum sevgi hanim digerlerini tavsoye etmiyo
Kabataslak anlatayim cnm spinalin etkisi sadece ameliyatta ve bi sure daha gecerlu oluyo
Epuduralde ise takulan katater kaliyo ve dogum sonrasi agrin oldugunda elindeki butona basarak agri kesici aliyorsun
yok öyle düzenli bi sancı değil adet sancısı gibi girip girip çıkıyo ama şiddeti arttı bu sıralar önceden daha az rahatsız eden bi sancıydı sanırım doğuma hazırlık sancılarıymış gün ağrıları dedikleri.neşe hanım ctesi oluyo pazar yok nöbetçi olursa oluyomuş akşamları onun dışında gelmiyorum dedi ama sezeryan olursa gelir heralde yani acil bi durum olduğunda.bende bu hafta sorcam inşallah siz epidural ve spinal hakkında ne düşünüyosunuz diye.sağol açıklamaların için ama sanırım spinalde daha az ilaca maruz kaldığın için daha az zararlıymış
Tatlim bizde direk adatipa yaptirmak icin gittik dogumevi diyince umit bey bende cekindim cunku isitme testi disinds gitmisligimiz yoktu tecrube ve daha iyi sonuc alincagindan bahsedince okey dedik dr arkadasindab bahsetti ondan randavu aldik selamini ilettik cok kisa surede isimizi halledip sonucu aldik
Adatipta sorun cikmamasina ragmen sonradan sorun oldugu anlasilmis bi kac vaka olmus onu da dikkate alin bence
bilmem ümit beyde görünürde bişey yok dedi ama siz yaptırın yine de dedi cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?