ayyy çok korkuyorum ne zaman olcak acaba:)herşey meçhul yaa normal doğumdada.bugün sağlık ocağına gittim kontrol için ebede karnın aşağı inmiş baya ama bebek daha kanala inmemiş dedi .şuan itibariyle 10 gün kaldı zaten çarşamba kontrole gitsemde gitmişken doğursam diyorum hayırlısıyla içimden:)
Beklemek cok zorrrrr
hayırlısı canım sen çatı kontrolünden geçtn sanırım söyledinmi görmedm hiç. dar değil yani dimi
Bugun kontrol vardi nadil gecti
Yoksa dogum.oldumu
yok be yaren duruyoruz aynı şekilde:) doğurcakmışsın gibi görünmüyosun diyo bugün neşe hanımda nst de sancıda çıkmadı normal dedi herşey.daha kanala yerleşmemiş benimki gelmeye niyeti yok yeri rahat heralde hanımın
ah ttatlım benım
bılgemınde doğumdan bı kac gun önceye kadar aynıydı hem daha bak 40 hafta dolmaya zaman var cnm sakınce bekle
bol bol dınlen
öyle yapıyorum bende zaten bekliyoruz bakalım ne zaman teşrif ederse:)
ayy canım yaa ne kadar az kalmış doğuma.inş tek avazda kurtulursun.sağlıkla bebişini kucağına alırsın
öyle yapıyorum bende zaten bekliyoruz bakalım ne zaman teşrif ederse:)
Allah razı olsun canım amin inşallah seninde öyle olur zaman öyle çabuk geçiyoki sende nasıl geçtiğini anlamazsın:)forumlarda böyle az vakti kalanları görünce heyecanlanıyodum benimde böyle az günlerim kalcak diye ama hiç doğurcakmışım gibi gelmiyo hala daha aynıyım
Cnm 28oo olmusmu bebek ablaminki okadar digmustu bi aya tosuncuk oldu
kızlar adatıpın nöbetçi dr listesini bulabilirmiyim sizce yada arasam söylerler mi ?eğer sancılandığım gün tanımadığım bi dr denk gelirse doğumevine gitmeyi düşünüyorumda kafam çok karışık:S
2900 olmuş teyzesi çok şükür en azından bi 3000 doğar diye düşünüyorum neşe hanımda zaten 3000-3500 arası doğar ama üstüne çıkmaz dedi
Tatlim arasan bilgi verirler imkan anlaminda sorunbyoksa dogum evi tetcih ee derim.gecen yil nisanda arkadasim dogum yapti plesenta parca unutmuslar icinde ardindan iki jez kurtaj oldu rahimde balonla kac gun yatti yani urkutucek pek cok sey duydum
Eczreyrey fe bu topikten di asla tavsiye etmem dedi
Aaaa ciddimisin cnm masalla yenidoganda beklenen kg ye ulasmis normal dogum icinde cok guzel bi kg
Dualarim sizinle
sahi mi yaa banada aksine herkes oraya git diyo drun girmiycekse ne anlamı var diyolar adatıpa para vermeye ve doğum evinin ebeleri çok tecrübeli günde kaç kez doğuma giriyolar diyolar bilmiyorum işte kafamı karıştıran çok oluyo son zamanlarda.çok şükür maddi açıdan bi sıkıntımız yok ama geçen nst ye girerken odalara baktım doğum evinin odalarından çok daha kötü geldi bana ve çok basık :S yeni doğum yapan biriyle konuştum çok sıcak odalar dedi çatı katı olduğu için.özel hastane olmasına rağmen odalar neden o kadar bakımsız anlamadım
evet çok şükür iyi kilosu sağlıklı olsun az olsun sorun değil ki artık az bile sayılmaz sağol yarencim duaların için Allah razı olsun miraç gecesinde doğsun diyorum artık:)kontrolümüzde o zaman bakalım nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?