Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Beklemek cok zorrrrr

Bugun kontrol vardi nadil gecti
Yoksa dogum.oldumu

yok be yaren duruyoruz aynı şekilde:) doğurcakmışsın gibi görünmüyosun diyo bugün neşe hanımda nst de sancıda çıkmadı normal dedi herşey.daha kanala yerleşmemiş benimki gelmeye niyeti yok yeri rahat heralde hanımın

ah ttatlım benım
bılgemınde doğumdan bı kac gun önceye kadar aynıydı hem daha bak 40 hafta dolmaya zaman var cnm sakınce bekle
bol bol dınlen

ayy canım yaa ne kadar az kalmış doğuma.inş tek avazda kurtulursun.sağlıkla bebişini kucağına alırsın

Allah razı olsun canım amin inşallah seninde öyle olur zaman öyle çabuk geçiyoki sende nasıl geçtiğini anlamazsın:)forumlarda böyle az vakti kalanları görünce heyecanlanıyodum benimde böyle az günlerim kalcak diye ama hiç doğurcakmışım gibi gelmiyo hala daha aynıyım

olur olur nasıl olduğunu bile anlamazsın canım :)

kızlar adatıpın nöbetçi dr listesini bulabilirmiyim sizce yada arasam söylerler mi ?eğer sancılandığım gün tanımadığım bi dr denk gelirse doğumevine gitmeyi düşünüyorumda kafam çok karışık:S

Tatlim arasan bilgi verirler imkan anlaminda sorunbyoksa dogum evi tetcih ee derim.gecen yil nisanda arkadasim dogum yapti plesenta parca unutmuslar icinde ardindan iki jez kurtaj oldu rahimde balonla kac gun yatti yani urkutucek pek cok sey duydum
Eczreyrey fe bu topikten di asla tavsiye etmem dedi

2900 olmuş teyzesi çok şükür en azından bi 3000 doğar diye düşünüyorum neşe hanımda zaten 3000-3500 arası doğar ama üstüne çıkmaz dedi

Aaaa ciddimisin cnm masalla yenidoganda beklenen kg ye ulasmis normal dogum icinde cok guzel bi kg
Dualarim sizinle

sahi mi yaa banada aksine herkes oraya git diyo drun girmiycekse ne anlamı var diyolar adatıpa para vermeye ve doğum evinin ebeleri çok tecrübeli günde kaç kez doğuma giriyolar diyolar bilmiyorum işte kafamı karıştıran çok oluyo son zamanlarda.çok şükür maddi açıdan bi sıkıntımız yok ama geçen nst ye girerken odalara baktım doğum evinin odalarından çok daha kötü geldi bana ve çok basık :S yeni doğum yapan biriyle konuştum çok sıcak odalar dedi çatı katı olduğu için.özel hastane olmasına rağmen odalar neden o kadar bakımsız anlamadım

Aaaa ciddimisin cnm masalla yenidoganda beklenen kg ye ulasmis normal dogum icinde cok guzel bi kg
Dualarim sizinle

evet çok şükür iyi kilosu sağlıklı olsun az olsun sorun değil ki artık az bile sayılmaz sağol yarencim duaların için Allah razı olsun miraç gecesinde doğsun diyorum artık:)kontrolümüzde o zaman bakalım nolcak

Cnm odalar konusunda hem fikirim seninle malesef yeni odalara yetisemedin sanirim ama nasil olsa sen kalmicksin ablam ilk dogumda kalmadi sabaha karsi oldu saat bir de cikti o surede klima e idare edildi temmuzdu dogumu
Cnm dogumevinden cevrendrn cok olumlu seyler duymadim tabbi memnun olansa vardir
Ya dusundugunde bebegini kacta dunyaya getirirsen getir baba ziyaretci saat beklemek zorunda sanci odasina es yada kimse giremiyo oysaki ablamin kinde hep yanindaydik hatta ben doguma girdiginde kapidaydim ilk aglamasini bile duydum
Eee odalar iki kisilik xiyaret saatinde okadar kalabalik oluyo ki iki ailenin yakinlarini dusundukten sonra
Ecreyreyi yorumlarini bulursan cnm oda ayni dusunuyo pisman oldu
Bebegi vakumla aldilar kotu bi tecribeydiay cok uzun yazdim ama cok guzel dogum hikayesi olarak hatirlamani ustefigimdrn
Ecreyrey uykumdan sucrayarak uyaniyorum derdi hic gitmez aklimdan

Son düzenleme:

Masalla cnm tam ideal
Ay bu minnak kizin adifa belli degil aslinda mirac ismini haketmis gibi geliyo bide mirac kandilde dogarsa tamamdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…