Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Sorma kızım hala tosun :) Ah o cinsiyetini öğrendiğim günü hiç unutmam sanırım :)

Ablamda orhan solakoğlunda doğum yapmıştı.Onunda beli sarılmıştı ve çok rahat ettiğini söylemişti.Bunu muhakkak dile getirecem..

Ben genelanestezi istemiyorum canım.O anı yaşamak istiyorum.Kızımı ilk ben görmek istiyorum sesini duymak... İnşallah heyecan çok yapmamda yaşarım o anları..

ızıne çıktın mı cnm

Çıktım canım.. Artık evdeyim..Hep istiyordumki 1 hafta evde dinleneyim son hazırlıklarımı yapayım kızım gelsin.Ama kızım acele etmezse 2 hafta bekliyecem galiba.Temizlikçiyi bu hafta alacaktım haftaya alayım bari diyorum şimdi..Önce dinleneyim sonra temizlik yorgunluğunu atıp kızıma kavuşurum inş.

dımı cnm ne kadar güzel benımde hayatta en cok ıstedıgım sey bı kızımın olmasıydı
hım bak ablanda güzel bı ornekmıs normalde sevgı hanımın hastasıne dırek takıyorlar ebelere soyledıgın taktırdı hemen takıyorlar ama
cunku ben cıvı gıbı gezince dıger hastalarda ıstedıler
ay o anı yasamak cok guzeldır sevgı hanım uygun bulmadığından yasayamadım
cumartesı konuusunda anlastınızmı ablan gelıcektı degılmı
bu arada sezeryab zor bı amelıyat degıl cevreden duyduklarına kulaklarını tıka ıkı bebegımdede sutum hemen geldı

hımmm tecrübe etmıs bırı olarak temızlıgı one al derım bılıyomusun bız temızlıge başladık annem evdeydı kontrole gıttık 37 haftalık dıye rahattık ertesı gun arasıın gelecgını ogrenıce 3 kışı bı gecede temızlıge gırıstık tabı gayet yorgun gıttım doğuma
bence temızlıgını hallet o sekılde bekle cnm ela yı

Cumartesi isteme nedenim ablam canım dediğin gibi.Başkası yanımda olsa rahat edemem çünkü. Benim düşüncem sezeryanın olduğu kadar normal doğum sonraasınında zorlukları çok. Ayrıca ikisinindede dikiş var.Ben sezeryan dikişinin daha masum olduğunu düşünüyorum.Heleki kızım ultrasonta çıktığı gibi tosun doğarsa çok dikişim olur normalde..Süt konusu kafama takılıyor sadece.İnş. senin gibi olurum hemen gelir sütüm.

Bu hafta yaparsam temizliği normaldede zorlanacaktım.Çünkü eşim gececi bu hafta.Gündüz uyuyor olacak.Ama önümüzdeki haftanın ilk günleri yaparız artık temizlği diye düşünüyorum.İnnşallah sıkıntı olmaz

hım evet cnm ablanın yanında olması en mantıklısı su anda senın ıcın en yakını ablan
yanı ıkı doğum seklıdede sıkıntılar olabılır ama bende açıkçası hıc bı sorunum yokken kızımda sezeryan olmayı tercıh ettım
buyuk ablam normal doğum yaptı ıc dıs dıkısı coktu 7 8 gun totosunun ustune hıc oturamadı ayrıca ıdrar kesede problem yasadı ıdrarını tutamadı 4 kg ydı bebegı baya zorlandı dedıgın gıbı
kucuk ablamda normal doğum yaptı onun kı cok hızlı gelıstı ama okadar hızlı gelısmesıne rağmen ıkıncıyı sezeryan yaptı dusun:44::44:
sut olayını tavsıyem sımdıden kafandan at cunku sut olayı sıstematık gelısıyo sut yokmu dıye dusununce o sut gıdıyo
ama benım sutum var bebegımı beslıcem dıye dusunursen sıkıntı olmaz
dusun kızımda kızım kustu bıle sut olmasa nerden kusucak
sıkıntı yasarsan humana stıel tee bırebır

en ktu dusunursen temızlık olmadan doğuma gıdersın sen çıkana kadar hallolur:)

bu arada aklıma gelmısken yazayım gogus ucu yarası olmaması ıcın emzirmeden sütünden sıkıp cevresıne surmenı tavsıye ederım
kızımda cok yara olmustı ağlardım emzırırken hıc bı krem fayda etmedı
ama oğlumda denedım gerçekten hıc yara olmadı

Aslında şans işi galiba..Kiminde normal sıkıntı oluyor kiminde sezeryan hakkımda hayırlısı artık..Humana yı şimdiden kullanayım diyorum belki işe yarar.Dediğin gibi psikolojimide ona göre ayarlamalıyım

bunu birkaç yerden daha duydum muhakak deniyecem.Saolasın

evet cnm rabbım herkese hayırlı doğum nasıp etsın
ay bu sekılde dusununce bıle heyecanlanıyorum ınan ıkı bebgımdede sabaha kadar uyuyamadım
human asımdıden ıse yarıyormusmu cnm

evet cnm rabbım herkese hayırlı doğum nasıp etsın
ay bu sekılde dusununce bıle heyecanlanıyorum ınan ıkı bebgımdede sabaha kadar uyuyamadım
human asımdıden ıse yarıyormusmu cnm

Sanırım tam tarih verildiğinde bendede heyecan tavan yapacak.Nasıl geçecek sonra günler bilemiyorum :)

Birkaç yerde okudum doğumdan 1-2 hafta önce başlayın diye.denemekte yarar var

Sanırım tam tarih verildiğinde bendede heyecan tavan yapacak.Nasıl geçecek sonra günler bilemiyorum :)

Birkaç yerde okudum doğumdan 1-2 hafta önce başlayın diye.denemekte yarar var

ama en azında gununu bılıp beklemek daha ıyı her an oldu olacak daha streslı
cayın en fazla ne zararı olabılır dene cnm bencede

hoşbulduk canım sağolasın.evet okudum yazdıklarını.adı üstünde doğumevi daha titiz davranması gerekirken çok zor durumlara sokuyolar insanları.37 hafta bitti sayılır benim.kızım yalnız büyüdüğü için çok kardeş istedi ama şimdi biraz kıskanacak gibi.sizde kıskançlık oldumu?bu arada ALLAH bağışlasın hepimizin evlatlarını uzun ömürler verin inşallah

bilmiyorum canım yaa omurilikten uyuşturuyolarmış ya korkutuyo beni heralde düşüneceğim son seçenek olur.bu arada hiç uyuyamıyorum ben diğer gebelerde de aynı sorun varmı acaba sabaha kadar bi sağa dönüyorum bi sola hele sırt üstü hiç yatamıyorum

o sorun bende daha şimdiden var bende korkuyorum ilerde ne yapacağım diye.sırt üstü yatmayı dr.lar zaten tavsiye etmiyorlar.bebeğe kan dolaşımı rahat gitmiyormuş.

BOSWER canım az kalmış hadi bakalım hayırlısıyla alırsın inş.
Rukiye bugün gelmemiş ne yaptı acaba

bende doğum konusunda çok kararsızım normal istiyorum ama tiroid nodülüm nefese engel olur mu bilmiyorum.Sezeryandan da korkuyorum galiba kafam çok karıştı iyice

Evet cnm bende onu dusunuyordum acaba 14 hazirani benmi yanlis anladim diye
Acaba simdi neden farkli soylediki
Rukiye inan dogum yapsan bende bi oh cekicem ne kadar zormus meger beklemek
Insalla bebisin oldugunda bebisten haberler yazarsin bize

ya valla 14 haziranda izne çıkcakmışya ondan mı vazgeçti acaba diye aklımdan geçmiyo değil:)bide şu güven problemi olmasa bende iyi olcak hiç güvenim kalmadı drlara insan o kadar çok şey duyuyoki haliyle herşeyden tedirginlik duyar olduk.ya gece o kadar çok ağırdıki kasıklarım filan bacaklarıma ağrılar girdi doğcak heralde dedim ama tık yok hala kalktım yine aynıyım:)ayy bi kurtulayımda hayırlısıyla dağa taşa duyurcam doğdu bebişim diye merak etme:)

herşey yolunda gidiyoya çok iyi maşallah.gelişim önde oluncada erken gelmek isteyebilir.ben gelsin istiyorum gelmiyo sen gelmesin istersin gelebilir valla belli olmuyo bu bebeklerin işleri dikkat et :)otur çok ayakta durma çünkü ayakta durmak doğumu tetikliyo gerçi bende bi işe yaramıyo:)4 günüm kalmış geziyorum tozuyorum banamısın demiyo

Çatı muayyenesinden önce ebeye sordum. Epidural normal yapılıyormu burda diye.Çok fazla tavsiye edilmiyor.O yüzden fazla yapmıyoruz dedi.

Normalde bende düşünmüyorum zatende neşe hanımın fikrini merak ettim sordum o da tavsiye ederim diyince bi düşündüm.benim için zaten çok düşük bi ihtimal epidural çünkü mesai saati dışında yapılmıyo o da anestezi uzmanı olmadığı için

ohooo bende ne zamandır uyuyamıyorum önceden bebeğin tekmelerinden uyuyamazdım ne tarafıma yatsam dürtüyodu beni rahatsız oluyo sanıp bi o yana bi bu yana dönüyodum belim tutuluyodu şimdi büyüdüğü için geceleri beni uyandıracak kadar çok hareket edemiyo ama bu seferde geceleri ağrılarım oluyo o ağrılar doğum sancısına döncek endişesiyle uyuyamıyorum.sırt üstü pek yatmamaya çalış zaten bebeğe kan gitmiyo ama ben turgay beye sormuştum nasıl yatmalıyım diye ne tarafa dönsem bebek tekme atıyo rahatsız mı oluyodur diye o da o her halukarda rahat sen kendini düşün dedi bana ama insan yinede rahat olamyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…