Cnm odalar konusunda hem fikirim seninle malesef yeni odalara yetisemedin sanirim ama nasil olsa sen kalmicksin ablam ilk dogumda kalmadi sabaha karsi oldu saat bir de cikti o surede klima e idare edildi temmuzdu dogumu
Cnm dogumevinden cevrendrn cok olumlu seyler duymadim tabbi memnun olansa vardir
Ya dusundugunde bebegini kacta dunyaya getirirsen getir baba ziyaretci saat beklemek zorunda sanci odasina es yada kimse giremiyo oysaki ablamin kinde hep yanindaydik hatta ben doguma girdiginde kapidaydim ilk aglamasini bile duydum
Eee odalar iki kisilik xiyaret saatinde okadar kalabalik oluyo ki iki ailenin yakinlarini dusundukten sonra
Ecreyreyi yorumlarini bulursan cnm oda ayni dusunuyo pisman oldu
Bebegi vakumla aldilar kotu bi tecribeydiay cok uzun yazdim ama cok guzel dogum hikayesi olarak hatirlamani ustefigimdrn
Ecreyrey uykumdan sucrayarak uyaniyorum derdi hic gitmez aklimdan
canım babalar 8 le 24 arası ziyaret edebiliyolar.zaten doğumevindeherkesin eleştirdiği şey benim hoşuma giden:) benim yengemlerde doğumevinde doğum yaptılar onlarda hep diyolar kimse yanımızda duramadı sancı çekerken yasaktı diye benimde bu hoşuma gidiyo kimse beni o halde görsün istemiyorum ne annem ne de başkası özelde isteyen girer çıkar yanıma kimseyede gelme diyemezsin.ama tabi kötü tecrübesi olanlarda var doğumevinde.neşe hanım herhalukarda girse doğuma böyle bişe düşünmem zaten ama öbür türlü kim gircek diğer drlar iyi mi bilmiyorum sen sevgi hanımdan memnunsun sadık beyde iyi diyolar diğerleri nasıl acaba hiç bilmiyorum umarım mesai saatleri içinde gelir bizim kız hayırlısıyla
tatlım benım buyuk ablam ıkı kere dogum yaptı ıkısındede esı zıyaretcı saatı dısında gıremedı
neyse tatlım benım bebısın gelmesıne az kaldı karar vermelı artık dımı
ay dusunsene sancılandın orayamı gıtse burayamı zor olur
ınsalla en hayırlı bıcımde dogumun gerceklesır arkadasım
ay okudukca sızlerı dıyorum erken dogum olması benım lehıme olmus arasında saglık problemı olmadıgından bı baktım aras kucagımda
kontrol carsambamı
kızlar merhaba ilk kez yazıyorum buraya ama yazdıklarınızın hemen hemen hepsini okudum diyebilirim.benim 3.5 yaşında kızım var ikinci kızıma hamileyim.ilk doğumumu doğum evinde yaptım.(normal doğum oldu).doğumdan hemen sonra dikişlerim açıldığı için tekrar ameliyat oldum ve yeniden dikildi.çok zor günler geçirdim.takdir edrsiniz ki birçok normal doğum yapan arkadaştan çok geç iyileştim.bu hamileliğimin başından beri Altınova hast.sami beye gidiyorum.inşallah rabbim aynı zorlukları yaşatmaz ama doktorumdan çok memnunum.doğum mesai dışında olup nöbetçi doktorun girmesi ihtimali bile beni ürkütmüyor.altınova için çok güzel şeyler duydum ve okudum.inşallah hepimiz için hayırlı olur sağ salim kurtuluruz evlatlarımızla
sağol canım evet normal düşünüyorum çok korkmama rağmen çünkü her zaman bebek için daha iyi olduğunu söylüyolar normal doğumun.ilk kızım öğlen1-2 arası ve hafta içi doğmuştu :) dediğin gibi inşallah mesai saatlerine denk gelir.bu arada normal doğum yaparsan kesinlikle yat dinlen bende biraz kendime dikkat etmedim çünkü benimde hatam yok değil.işimi görecek birileri yoktu yanımda hemen ayaklandım.inşallah sende normal yaparsın doğumunu ama tez vakitte de iyileşirsin inşallah
canım babalar 8 le 24 arası ziyaret edebiliyolar.zaten doğumevindeherkesin eleştirdiği şey benim hoşuma giden:) benim yengemlerde doğumevinde doğum yaptılar onlarda hep diyolar kimse yanımızda duramadı sancı çekerken yasaktı diye benimde bu hoşuma gidiyo kimse beni o halde görsün istemiyorum ne annem ne de başkası özelde isteyen girer çıkar yanıma kimseyede gelme diyemezsin.ama tabi kötü tecrübesi olanlarda var doğumevinde.neşe hanım herhalukarda girse doğuma böyle bişe düşünmem zaten ama öbür türlü kim gircek diğer drlar iyi mi bilmiyorum sen sevgi hanımdan memnunsun sadık beyde iyi diyolar diğerleri nasıl acaba hiç bilmiyorum umarım mesai saatleri içinde gelir bizim kız hayırlısıyla
evet yaa kararsızlık çok kötü bişey ben hep erken olmasından korktum doğumun ama bu kadarda bekliyceğimi hiç düşünmüyodum haziran olmadan doğururum sanıyodum:)evet kontrolüm çarşamba yine sancı filan çıkmazsa muhtemelen gün verip suni sancıyla yaptırcak doğum diye düşünüyorum.normal doğumda epidurali tavsiye ediyorum doğumu hızlandırıyo dedi ama mesai saati dışında anestezi uzmanı olmadığı için anca mesai saatinde olur dedi.bu mesai saati muhabbetide insanın canını çok sıkıyo tekirdağdaki özellerde böyle bişey yoktu burda duydum ilk.nasıl özel hastane anlamadım bence başhekimin el atması lazım bu duruma normal doğumun önünü kesiyolar resmen bu şekilde insan ister istemez sezeryana yöneliyo doktoru girsin doğuma diye
ben epidural düşünmediğim için hiç sorma gereği duymadım. uyuşturduu için ıkınma olayını ortadan kaldırıyomuş ve doğum süresini uzatıyomuş diye duydum sanırım ebeler pek sıcak bakmıyor ama sen bi sor doğumhanedekilere kafana yatarsa yaptırırsın benide bilgilendirirsen sevinirim.
kızlar adatıpta ertan çelik miş sanırım oda iyimiş.benim arkadaşım doğum yaptı onda çok memnun kaldı.nöbette o varsa haberiniz olsun
Ah cnm ya cok az bi zaman kaldi eminim su an streslisindir bi an evvel kavusursun insalla kizina
Cnm ilk defa senden duydum aksibe epudural dogumu uzatir gerek dr makalelerinde gerekse yasayanlarda duydugum bu
Bence normal dogum yapmisken epuduralsi yap derim
Epuduralin sonu vakumla sonlanabiliyo cunku
Bu arada bence suni sanci vermez 41 hafta dolana kadar yolu var:)
evet acayip stresliyim neşe hanım başta 41. haftaya kadar beklerim demişti ama şimdi öyle demiyo 40. haftadan sonra beklemekten yana değilim bebek kakasını yapıyo dedi son kontrolde bilmiyorum artık çarşamba ne diycek bakalım
canım 31 inde sadık beyle randevun vardı yanlış hatırlamıyosam sezeryan için gün vericekti noldu kararlaştırdınız mı?yoksa benden önce doğdumu bebişin?:)
evet bende doğumu uzattığını sanıyodum ıkınma olayından dolayı ancak dr a sordum tavsiye edermisiniz diye tabiki ederim doğumu hızlandırıyo dedi sanırım acı hissetmediğin için ebeler dr filan daha fazla müdahale edebiliyomuş o yüzden hızlanıyomuş
Canım 31 mayısta kontroldeydik. Sadık Bey önce SAT ı yanlışmı hatırlıyosun dedi. Gelişim önde çünkü. Acaba yanlışmı hatırlıyorum desem hemen sezeryan tarihi verecekti.
Aslına bakarsan herşey normal gidiyor.Çatı muyyeneside yapıldı.Oda güzelmiş.Ama kızım biraz tombiş olunca korkuyorum.Sezeryan istiyorum dedim.08.06 da yine kontrole gidecem. Doğumu ctesi olsun istediğimden büyük ihtimal 15.06 ya gün verecek. Kızım acele edip gelmezse tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?