Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

canım babalar 8 le 24 arası ziyaret edebiliyolar.zaten doğumevindeherkesin eleştirdiği şey benim hoşuma giden:) benim yengemlerde doğumevinde doğum yaptılar onlarda hep diyolar kimse yanımızda duramadı sancı çekerken yasaktı diye benimde bu hoşuma gidiyo kimse beni o halde görsün istemiyorum ne annem ne de başkası özelde isteyen girer çıkar yanıma kimseyede gelme diyemezsin.ama tabi kötü tecrübesi olanlarda var doğumevinde.neşe hanım herhalukarda girse doğuma böyle bişe düşünmem zaten ama öbür türlü kim gircek diğer drlar iyi mi bilmiyorum sen sevgi hanımdan memnunsun sadık beyde iyi diyolar diğerleri nasıl acaba hiç bilmiyorum umarım mesai saatleri içinde gelir bizim kız hayırlısıyla

tatlım benım buyuk ablam ıkı kere dogum yaptı ıkısındede esı zıyaretcı saatı dısında gıremedı
neyse tatlım benım bebısın gelmesıne az kaldı karar vermelı artık dımı
ay dusunsene sancılandın orayamı gıtse burayamı zor olur
ınsalla en hayırlı bıcımde dogumun gerceklesır arkadasım
ay okudukca sızlerı dıyorum erken dogum olması benım lehıme olmus arasında saglık problemı olmadıgından bı baktım aras kucagımda
kontrol carsambamı

evet yaa kararsızlık çok kötü bişey ben hep erken olmasından korktum doğumun ama bu kadarda bekliyceğimi hiç düşünmüyodum haziran olmadan doğururum sanıyodum:)evet kontrolüm çarşamba yine sancı filan çıkmazsa muhtemelen gün verip suni sancıyla yaptırcak doğum diye düşünüyorum.normal doğumda epidurali tavsiye ediyorum doğumu hızlandırıyo dedi ama mesai saati dışında anestezi uzmanı olmadığı için anca mesai saatinde olur dedi.bu mesai saati muhabbetide insanın canını çok sıkıyo tekirdağdaki özellerde böyle bişey yoktu burda duydum ilk.nasıl özel hastane anlamadım bence başhekimin el atması lazım bu duruma normal doğumun önünü kesiyolar resmen bu şekilde insan ister istemez sezeryana yöneliyo doktoru girsin doğuma diye

kızlar merhaba ilk kez yazıyorum buraya ama yazdıklarınızın hemen hemen hepsini okudum diyebilirim.benim 3.5 yaşında kızım var ikinci kızıma hamileyim.ilk doğumumu doğum evinde yaptım.(normal doğum oldu).doğumdan hemen sonra dikişlerim açıldığı için tekrar ameliyat oldum ve yeniden dikildi.çok zor günler geçirdim.takdir edrsiniz ki birçok normal doğum yapan arkadaştan çok geç iyileştim.bu hamileliğimin başından beri Altınova hast.sami beye gidiyorum.inşallah rabbim aynı zorlukları yaşatmaz ama doktorumdan çok memnunum.doğum mesai dışında olup nöbetçi doktorun girmesi ihtimali bile beni ürkütmüyor.altınova için çok güzel şeyler duydum ve okudum.inşallah hepimiz için hayırlı olur sağ salim kurtuluruz evlatlarımızla

daha önceki arkadaşlarında yazdığı gibi doğumhaneye giriyosunuz telefon çanta vs herşeyinizi refakatçinize bırakıp sap gibi götürüyolar doğumhaneye.üzerinizdeki kıyafetlerin dışında hiçirşey olmuyo yanınızda onlarıda zaten orda çıkartıp önlük giydiriyolar.ve aşağıda bekleyen yakınlarınızla hiçbir şekilde görüşemiyosunuz.ben 6 saat kadar kaldım eşim haber alamayınca artık doktorun muayenehanesine gidip ona sormuş ondan öğrenmişti.ben doğumhaneden içeri gireceğim zaman yükselen çığlıklardan geri kaçmak istedim ama iş işten geçmişti artık.zaten o korku yetiyor insana.bu arada dikişlerim açıldığında gittiimiz doktor ebenin hatası olduğunu söyledi ve kimin doğum yaptırdığını sordu.kimseyi korkutmakta istemiyorum ama bunlar benim yaşadıklarım kimse yaşasın istemem.birde doğumdan sonra emzirme sorunu yaşadık göğüslerim taş gibi olmuştu bebeği emziremedim ve bi ALLAH ın kuluda gelip yardım etmedi.kan şekeri düşer mama verin dediler.ertesi gün birieri geldi emzirmeme yardım etmek için ama etkili olmadı.bebek mamaya alıştığı için emmek istemedi vs....daha sonra zar zor alıştırdık emzirmeye.insanın en özel anı DOĞUM bazılarının en güzel anısı bazılarının kabusu oluveriyo işte. herkese hayırlı doğumlar diliyorum inşallah bu ikincisi güzel bi anı olarak kalır

merhaba nisa öncelikle bebeğin hayırlı olsun.çok zor günler geçirmişsin geçmiş olsun sami beyi herkes çok methediyor sanırım o kadar zorluğa rağmen yine normal doğum düşünüyosun inşallah hayırlısıyla mesai saatlerinde sancılanırsın ve kendi drun girer doğumuna benimde çok az vaktim kaldı dua ediyorum mesai saatlerine denk gelmek için

canım 31 inde sadık beyle randevun vardı yanlış hatırlamıyosam sezeryan için gün vericekti noldu kararlaştırdınız mı?yoksa benden önce doğdumu bebişin?:)

sağol canım evet normal düşünüyorum çok korkmama rağmen çünkü her zaman bebek için daha iyi olduğunu söylüyolar normal doğumun.ilk kızım öğlen1-2 arası ve hafta içi doğmuştu :) dediğin gibi inşallah mesai saatlerine denk gelir.bu arada normal doğum yaparsan kesinlikle yat dinlen bende biraz kendime dikkat etmedim çünkü benimde hatam yok değil.işimi görecek birileri yoktu yanımda hemen ayaklandım.inşallah sende normal yaparsın doğumunu ama tez vakitte de iyileşirsin inşallah

evet annemde hep öyle diyo 1 hafta yataktan kalkmak yok diyo ama ben dayanabilrmiyim bilmiyorum:)inşallah hayırlısıyla normal doğum yaparız şimdide epidural yapsam mı diye karar veremiyorum bi yandanda sancıyla doğum olsun istiyorum.sen ne düşünüyosun bu konuda altınovada epidural çok yapılıyo sami bey ne diyo bu konuda?

ben epidural düşünmediğim için hiç sorma gereği duymadım. uyuşturduu için ıkınma olayını ortadan kaldırıyomuş ve doğum süresini uzatıyomuş diye duydum sanırım ebeler pek sıcak bakmıyor ama sen bi sor doğumhanedekilere kafana yatarsa yaptırırsın benide bilgilendirirsen sevinirim.

kızlar adatıpta ertan çelik miş sanırım oda iyimiş.benim arkadaşım doğum yaptı onda çok memnun kaldı.nöbette o varsa haberiniz olsun

Ah cnm ya cok az bi zaman kaldi eminim su an streslisindir bi an evvel kavusursun insalla kizina
Cnm ilk defa senden duydum aksibe epudural dogumu uzatir gerek dr makalelerinde gerekse yasayanlarda duydugum bu
Bence normal dogum yapmisken epuduralsi yap derim
Epuduralin sonu vakumla sonlanabiliyo cunku
Bu arada bence suni sanci vermez 41 hafta dolana kadar yolu var:)

Cnm aramixa hosgeldin ilk digum hikayen pek icacici degilmis malesef
Ben bi senden degik pek cok kisiden benzerlerini duydum belki okimussundur arkadadimdada plesenta parcs unutmuslar can tasiyoruz sonucta
Sami bey ve altinovs hakkinda hep olumlu seyler duyuyorum
Sadece sami beye gidip normal dogum gerceklestirene pek rastlamadim
Kizinin tepkisi nedir kardese
Kac haftalik bebis
Benimde 6yasinda bi kizim 7.5 aylik oglum var

Son düzenleme:

evet bende doğumu uzattığını sanıyodum ıkınma olayından dolayı ancak dr a sordum tavsiye edermisiniz diye tabiki ederim doğumu hızlandırıyo dedi sanırım acı hissetmediğin için ebeler dr filan daha fazla müdahale edebiliyomuş o yüzden hızlanıyomuş

kızlar adatıpta ertan çelik miş sanırım oda iyimiş.benim arkadaşım doğum yaptı onda çok memnun kaldı.nöbette o varsa haberiniz olsun

iyi bari bi dr daha eklendi:)ertan çelik zaten doğumevinin dru en azından normal doğum konusunda tecrübelidir ama iyi veya kötü kimseden hakkında bişe duymamıştım

evet acayip stresliyim neşe hanım başta 41. haftaya kadar beklerim demişti ama şimdi öyle demiyo 40. haftadan sonra beklemekten yana değilim bebek kakasını yapıyo dedi son kontrolde bilmiyorum artık çarşamba ne diycek bakalım

Evet cnm bende onu dusunuyordum acaba 14 hazirani benmi yanlis anladim diye
Acaba simdi neden farkli soylediki
Rukiye inan dogum yapsan bende bi oh cekicem ne kadar zormus meger beklemek
Insalla bebisin oldugunda bebisten haberler yazarsin bize

canım 31 inde sadık beyle randevun vardı yanlış hatırlamıyosam sezeryan için gün vericekti noldu kararlaştırdınız mı?yoksa benden önce doğdumu bebişin?:)

Canım 31 mayısta kontroldeydik. Sadık Bey önce SAT ı yanlışmı hatırlıyosun dedi. Gelişim önde çünkü. Acaba yanlışmı hatırlıyorum desem hemen sezeryan tarihi verecekti.
Aslına bakarsan herşey normal gidiyor.Çatı muyyeneside yapıldı.Oda güzelmiş.Ama kızım biraz tombiş olunca korkuyorum.Sezeryan istiyorum dedim.08.06 da yine kontrole gidecem. Doğumu ctesi olsun istediğimden büyük ihtimal 15.06 ya gün verecek. Kızım acele edip gelmezse tabi :)

Çatı muayyenesinden önce ebeye sordum. Epidural normal yapılıyormu burda diye.Çok fazla tavsiye edilmiyor.O yüzden fazla yapmıyoruz dedi.

haha demek bızım kız hala tosuncuk he
bızımde olcumler ıkı hafta ılerıdeydı
boswer daha dun gıbı hatırlıyorum cınsıyetını ogrendıgın gunu ne kadar cabuk gectı zaman
cok az kaldı tosuncuğa kavuşmana
o zamana kadar emınım gorusuruz ama kalkmadan once ebelerden mutlaka belını sarmalarını ıste ınan cok rahat hareket edıceksın
anestesı ıcın ne düşünüyorsun cnm
spınal yada genel hangısı var aklında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…