Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Burdayım valla ben hala demirbaş olarak:)sen bu tiroid konusunu iyice araştır bence belkide sezeryan senin için daha sıkıntılı olabilir çünkü genel anestezide sağlıklı insanlar bile boğazında sorun yaşayabiliyolar benim bi akrabamın öyle olmuştu boğazında tükürük filan birikip boğazda ağrı yapıyomuş kusmuştu uyandıktan sonra öyle rahatlamıştı.hastanedede sezeryanlı biriyle konuşmştum adatıpta sezeryanda boğaz ağrısından dolayı çok sorun yaşadığını söylemiş neşe hanıma o da bi iğne tavsiye etmiş ameliyat sırasında ve onunla hiç sorun yaşamamış druna muhakkak sor

kızlar doğum çantanız hazırmı ben daha yeni yıkadım cicileri yavaş yavaş başlıcam inşallah hazırlamaya..

benim ilk doğumum 39+6 da olmuştu.gece 12 de sancılarım başladı.daha önce internetten okuduğum için sancı aralığı10 dk 3 kereye çıkıncaya kadar bekledim.saat 7 de eşimi kaldırdım çünkü iyice sıklaşmıştı sancılar.ama o saate kadar hiç uyumadım sancı girince ne oturabiliyodum nede yatabiliyodum odanın içinde gezindim durdum sabaha kadar.bizim herifin ruhu bile duymadı tabi :) yinede şimdi düşününce ne cesaretliymişim diyorum

Son düzenleme:
kızlar doğum çantanız hazırmı ben daha yeni yıkadım cicileri yavaş yavaş başlıcam inşallah hazırlamaya..

1 aydır hazır :)içinde kırıştılar iyice kaç kez açıp yeni bişeler ekleyip bişeyler çıkardım seninde az kalmış hazırla dursun bi köşede bence

bende hemen gitmeyi düşünmüyorum zaten ama umarım o sancıları ayırdedebilirim çünkü belimede kasıklarımada ağrılar giriyo sürekli.şimdilik bende korku hissetmiyorum çok şükür ama son anda nolurum bilmiyorum:)beni daha çok tedirgin eden utanma duygusu acı çekmektense utanma daha çok baskın.39+3 üm bende ümidim kontrolde sancım çıkarda dr yatış yaptırır gerçi randevumda 4 ten sonra yine nöbetçi drun eline kalırım

tatlım ben ıkı amelıyatımdada böyle bı sorun yasamadım
babamda uckere oldu
ablam bı kere
amannnn nede cok amelıyat olmuşuz ailecek adatıpta:)

ooo yolun sonuna gelmıssınız cnm
bebısın cınsıyetı ne cnm bı kızın var ıkısıde cok mutluluk verıcı olur kız olursa arkadaş erkek olursa degısıklık

benım kızımın 6 yasında olduğundan mı bılmıyorum ama hıc kıskançlık yasamadık yasamıyoruzda yaren kardesıne asık
bıde araştırdım cnm bı ıkı tavsıyem olabılır
bebek dogdugunda ablaya normalden fazla ektra bı ılgı göstermek doğru degılmıs
bıde bebegı yanında sevmemekte hatalıymış bebegı yanında sevıcekmısız kı oda bebegın sevılmesı gerektıgını ogrenmelıymıs

hımmmm belkıde fıkrını ekılemıs olabılır:)
ay artık geldın yolun sonuna güven mecbur oldu bıyerde
ablamda doğumdan once bu dedıklerını anlattı kendısı 34 haftalıktı açılması başlamış meğer
bence bızım kız yola koyuluyo yavaş yavaş
ay bu arada bızım kızın hala bı ısmı yok annesı
mırac güzel aslında
bıde 2 gun once duydum mercan hoşuma gıttı

Bu topiği sık sık okuyorum çok tecrübe ediniyorum sayenizde...
Bugün eşimin iş arkadaşının hanımının Korucukta normal doğum yaptığını ve çok çok memnun olduğunu öğrendim.
Odalar tek kişilik, ferahmış, normal doğum sürecinde çok güzel muamele görmüş.
Üstelik hiçbir doktor, ebe, hemşire tanıdıkları da yokmuş.

o masalla 14.hafaya gelmıssınız sanırım sorunlar sona erdı
en son samı beye gıdıcektın memnun kaldınmı

aslında mantıklı düşündükten sonra korucuk merkez dışında olduğundan ve herkes rahatlıkla gıdemeyecegınden doğum sayısı oldukça azdır
bu sebeple doğum daha konforlşu sartlarda oluyordur
arkadasın adınada cok sevındım

Çok şükür sorunlar bitti Yaren, 14.haftadayız,doktor normal bir gebelik dedi.
Bugün gittim 3. kez Sami Bey' e çok şükür ilk defa bu kadar net gördüm bebeğimi.
Allah herkese yaşatsın inşallah hayırlısıyla.
Sami Bey çok rahatlatıcı ama talibi çok :)
Çok yoğun.
Doğum içinde dediğin gibi uzak diye belki sakindir onu düşünmemiştim.

hadı atlattın cnm rabbım kucagunada nasıp eder ınsalla
nasıldı beebısın cınsıyetını ogrendın mı
dr dan memnun kalmana cok sevındım gıden herkez cok memnun

Bugün ayakta durmakta çok zorlanıyorum.Kızım hep aşağıda.Kasıklarımda baskı yok ama göbek deliğimin altında süreklii bir ağırlık hissediyorum.İlk defa yaşıyorum bunu. Bu haftadan itibaren çalışmıyorum çok şükür yoksa bugün işe gidemezdim.

Çantaya koyacağım herşey hazır ama çantayı hazırlamadım daha.Bugün gücüm yok.Yarın toparlamaya çalışacam

belki benimde başlamıştır dr muayene etmediği için bilmiyoruz dra dedim şikayetlerimi pek doğurcak gibi durmuyosun ama istersen muayne edeyim dedi bende istemedim:)çünkü suyum filan iyiymiş hani onda filan bi azalma olsa belki şüphelenip muayene ederdi sancılarım içinde normal dedi.ismide ceyda olcak inşallah şimdilik böyle düşünüyoruz ama miraç gecesinde doğarsa bilmiyorum değişiklik yaparmıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…