o sorun bende daha şimdiden var bende korkuyorum ilerde ne yapacağım diye.sırt üstü yatmayı dr.lar zaten tavsiye etmiyorlar.bebeğe kan dolaşımı rahat gitmiyormuş.
BOSWER canım az kalmış hadi bakalım hayırlısıyla alırsın inş.
Rukiye bugün gelmemiş ne yaptı acaba
bende doğum konusunda çok kararsızım normal istiyorum ama tiroid nodülüm nefese engel olur mu bilmiyorum.Sezeryandan da korkuyorum galiba kafam çok karıştı iyice
kızlar doğum çantanız hazırmı ben daha yeni yıkadım cicileri yavaş yavaş başlıcam inşallah hazırlamaya..
benim ilk doğumum 39+6 da olmuştu.gece 12 de sancılarım başladı.daha önce internetten okuduğum için sancı aralığı10 dk 3 kereye çıkıncaya kadar bekledim.saat 7 de eşimi kaldırdım çünkü iyice sıklaşmıştı sancılar.ama o saate kadar hiç uyumadım sancı girince ne oturabiliyodum nede yatabiliyodum odanın içinde gezindim durdum sabaha kadar.bizim herifin ruhu bile duymadı tabi :) yinede şimdi düşününce ne cesaretliymişim diyorum
Burdayım valla ben hala demirbaş olarak:)sen bu tiroid konusunu iyice araştır bence belkide sezeryan senin için daha sıkıntılı olabilir çünkü genel anestezide sağlıklı insanlar bile boğazında sorun yaşayabiliyolar benim bi akrabamın öyle olmuştu boğazında tükürük filan birikip boğazda ağrı yapıyomuş kusmuştu uyandıktan sonra öyle rahatlamıştı.hastanedede sezeryanlı biriyle konuşmştum adatıpta sezeryanda boğaz ağrısından dolayı çok sorun yaşadığını söylemiş neşe hanıma o da bi iğne tavsiye etmiş ameliyat sırasında ve onunla hiç sorun yaşamamış druna muhakkak sor
hoşbulduk canım sağolasın.evet okudum yazdıklarını.adı üstünde doğumevi daha titiz davranması gerekirken çok zor durumlara sokuyolar insanları.37 hafta bitti sayılır benim.kızım yalnız büyüdüğü için çok kardeş istedi ama şimdi biraz kıskanacak gibi.sizde kıskançlık oldumu?bu arada ALLAH bağışlasın hepimizin evlatlarını uzun ömürler verin inşallah
ya valla 14 haziranda izne çıkcakmışya ondan mı vazgeçti acaba diye aklımdan geçmiyo değil:)bide şu güven problemi olmasa bende iyi olcak hiç güvenim kalmadı drlara insan o kadar çok şey duyuyoki haliyle herşeyden tedirginlik duyar olduk.ya gece o kadar çok ağırdıki kasıklarım filan bacaklarıma ağrılar girdi doğcak heralde dedim ama tık yok hala kalktım yine aynıyım:)ayy bi kurtulayımda hayırlısıyla dağa taşa duyurcam doğdu bebişim diye merak etme:)
2. de kız canım ALLAH nasip ederse.inşallah sizin gibi hiç kıskançlık sorunumuz olmaz :)
evet canım kızımın ismi diğeri içinde erva düşünüyodum ama eşim pek sıcak bakmıyo
Bu topiği sık sık okuyorum çok tecrübe ediniyorum sayenizde...
Bugün eşimin iş arkadaşının hanımının Korucukta normal doğum yaptığını ve çok çok memnun olduğunu öğrendim.
Odalar tek kişilik, ferahmış, normal doğum sürecinde çok güzel muamele görmüş.
Üstelik hiçbir doktor, ebe, hemşire tanıdıkları da yokmuş.
o masalla 14.hafaya gelmıssınız sanırım sorunlar sona erdı
en son samı beye gıdıcektın memnun kaldınmı
aslında mantıklı düşündükten sonra korucuk merkez dışında olduğundan ve herkes rahatlıkla gıdemeyecegınden doğum sayısı oldukça azdır
bu sebeple doğum daha konforlşu sartlarda oluyordur
arkadasın adınada cok sevındım
Çok şükür sorunlar bitti Yaren, 14.haftadayız,doktor normal bir gebelik dedi.
Bugün gittim 3. kez Sami Bey' e çok şükür ilk defa bu kadar net gördüm bebeğimi.
Allah herkese yaşatsın inşallah hayırlısıyla.
Sami Bey çok rahatlatıcı ama talibi çok :)
Çok yoğun.
Doğum içinde dediğin gibi uzak diye belki sakindir onu düşünmemiştim.
herşey yolunda gidiyoya çok iyi maşallah.gelişim önde oluncada erken gelmek isteyebilir.ben gelsin istiyorum gelmiyo sen gelmesin istersin gelebilir valla belli olmuyo bu bebeklerin işleri dikkat et :)otur çok ayakta durma çünkü ayakta durmak doğumu tetikliyo gerçi bende bi işe yaramıyo:)4 günüm kalmış geziyorum tozuyorum banamısın demiyo
Normalde bende düşünmüyorum zatende neşe hanımın fikrini merak ettim sordum o da tavsiye ederim diyince bi düşündüm.benim için zaten çok düşük bi ihtimal epidural çünkü mesai saati dışında yapılmıyo o da anestezi uzmanı olmadığı için
kızlar doğum çantanız hazırmı ben daha yeni yıkadım cicileri yavaş yavaş başlıcam inşallah hazırlamaya..
kontrolün ne zaman bugünmü
tatlım ben ıkı amelıyatımdada böyle bı sorun yasamadım
babamda uckere oldu
ablam bı kere
amannnn nede cok amelıyat olmuşuz ailecek adatıpta:)
hımmmm belkıde fıkrını ekılemıs olabılır:)
ay artık geldın yolun sonuna güven mecbur oldu bıyerde
ablamda doğumdan once bu dedıklerını anlattı kendısı 34 haftalıktı açılması başlamış meğer
bence bızım kız yola koyuluyo yavaş yavaş
ay bu arada bızım kızın hala bı ısmı yok annesı
mırac güzel aslında
bıde 2 gun once duydum mercan hoşuma gıttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?