Bugün ayakta durmakta çok zorlanıyorum.Kızım hep aşağıda.Kasıklarımda baskı yok ama göbek deliğimin altında süreklii bir ağırlık hissediyorum.İlk defa yaşıyorum bunu. Bu haftadan itibaren çalışmıyorum çok şükür yoksa bugün işe gidemezdim.
Çantaya koyacağım herşey hazır ama çantayı hazırlamadım daha.Bugün gücüm yok.Yarın toparlamaya çalışacam
sahi mi yaa banada aksine herkes oraya git diyo drun girmiycekse ne anlamı var diyolar adatıpa para vermeye ve doğum evinin ebeleri çok tecrübeli günde kaç kez doğuma giriyolar diyolar bilmiyorum işte kafamı karıştıran çok oluyo son zamanlarda.çok şükür maddi açıdan bi sıkıntımız yok ama geçen nst ye girerken odalara baktım doğum evinin odalarından çok daha kötü geldi bana ve çok basık :S yeni doğum yapan biriyle konuştum çok sıcak odalar dedi çatı katı olduğu için.özel hastane olmasına rağmen odalar neden o kadar bakımsız anlamadım
Masalla cnm tam ideal
Ay bu minnak kizin adifa belli degil aslinda mirac ismini haketmis gibi geliyo bide mirac kandilde dogarsa tamamdir
evet acayip stresliyim neşe hanım başta 41. haftaya kadar beklerim demişti ama şimdi öyle demiyo 40. haftadan sonra beklemekten yana değilim bebek kakasını yapıyo dedi son kontrolde bilmiyorum artık çarşamba ne diycek bakalım
valla yaa sizi tanımayan yoktur heralde adatıpta:)herkeste olan bişe değil zaten o sorun
benim oğlumun adı da miraç :) poyraz koyucaktık herkes aksi yaramaz olur dedi biz de 3 aylara giriyoruz diye miraç ismini beğendik koyduk :)
belki benimde başlamıştır dr muayene etmediği için bilmiyoruz dra dedim şikayetlerimi pek doğurcak gibi durmuyosun ama istersen muayne edeyim dedi bende istemedim:)çünkü suyum filan iyiymiş hani onda filan bi azalma olsa belki şüphelenip muayene ederdi sancılarım içinde normal dedi.ismide ceyda olcak inşallah şimdilik böyle düşünüyoruz ama miraç gecesinde doğarsa bilmiyorum değişiklik yaparmıyız
dinlen sen o zaman benimde öyle oluyodu ama arada merak etme dönmüşmüydü senin bebek duruşuyla alakalıdır muhakkak benimde bebek doğum pozisyonunu aldıktan sonra sağ tarafımda çok ağrı oluyo özellikle bebek o tarafa tekme attığında.dra söylediğimde ürolijiye git devam ederse demişti ama ben ihmal ettim:S
kontrollere doğum evine gidiyorum ama Allahın izniyle doğumu özelde düşünüyorum... oğlumu adatıp sevgi hanımda yaptım çok ama çok memnun kaldım..son gece üç dört kez hastaneyi aradık doktorumun sevgi hanım olduğunu söyledim kadın gece demedi hep ilgilendi tel dende olsa bu güzel bişey... hatta sabah 6 gibi doğuma gittik ve sapancada oturduğu halde ve pazar pazar geldi beni ebelere bırakmadı... ama adatıpın odaları çok küçük havasız kalıyor ve ben ikinciyi nasipse sezeryan düşünüyorum ama epidural... sevgi hanımda epidural yapmıyormuş tam anestezi uygulatıyormuş... bu yüzden maalesef başka hastane araştırıyorum...
neşe çakmacı veya gülten demirsoy hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba ?
bebeğin döndüğü çok oldu canım. Düne kadar sağ tarafıma yer yapmıştı resmen dayanıp duruyordu.Bugünde aşağıya doğru baskı yaptı. Artık evdeyim bol bol dinlenirim
Cnm merhaba bende 7 yildir sevgi hanimin hastasiyim bende cok memnunum ablamin dogumunasa sabah 4 te geldi
Ikinci dogumu neden sezeryan dusunuyorsun
Benim ikiside sezeryan ile dunyaya geldi epudural yapmiyo sevgi hanim ama eli cok hafif :)
Iki sezeryanimdada 3 saat sonra ayaktaydim
Bende ilk epudural istiyodum ama dr degistirmeyi goze alamadigimdan vardir bi bildigi dedim
Dr degisikligi nasil oldu tatlim
Aslundq rutin kontrollere gidip dogumunuda epudural ile baska dr da yapabikirsin
Bebikin kac haftalik
acaba bende mi onda yapsam.. başka hiçbi doktora güvenemiyorum...hep aklımda hangi doktorda doğum yapsam sorusu var...
canım doktor değişikliği derken anlamadım ama sanırım niçin değiştirdiğimi sordun epidural yapmadığı için... sezeryan istememin nedeni doğumdan sonra dikişleri çok zor tutturdu sevgi hanım cildim çok hassas olduğundan ikinciyi sezeryan tavsiye etti... zaten bende sezeryan istiyodum :) bebişim ise 17 haftalık inşallah...
bende bu akşam dr.a muayenehaneye gittik oğlum 1464 gr.olmuşsanırım giderek tosunlaşacak
doğum ve ücretten konuştuk adatıpta yapmak istiyor doğumu dr.um normale 750 sezeryan olursa 1000 lira olur dedi.
normal doğum için de bir aya kadar dahiliye uzmanına yada endokrin bölümüne gideceğim bakalım o ne diyecek.ona göre eğer sıkıntı yoksa normal yapabilirsin tabi yine son zamanlardaki duruma bağlı dedi
evet odalar sıcaktı ama sonradan anladık kaloriferler yanıyormuş
benim oğlumun adı da miraç :) poyraz koyucaktık herkes aksi yaramaz olur dedi biz de 3 aylara giriyoruz diye miraç ismini beğendik koyduk :)
canım ben 39. haftamda sezeryan oldum sancım geldi ve bebeğim kakasını yapmış iyi ki erkenden gelmişsin dedi neşe hanım. sancılarımın sıklaşmasını beklemeden gitmştm zaten de sezeryan olacağım için hemen girdm ameliyata. iyi oldu herşey Allahtn işte
Sorma cnmm zaten benim evhamimdan aras het bolume gitti 7 ayda
Cildiye
Beyin cerrahi
Uroloji
Sirada cocuk alerji var oda adatipta yok
kontrollere doğum evine gidiyorum ama Allahın izniyle doğumu özelde düşünüyorum... oğlumu adatıp sevgi hanımda yaptım çok ama çok memnun kaldım..son gece üç dört kez hastaneyi aradık doktorumun sevgi hanım olduğunu söyledim kadın gece demedi hep ilgilendi tel dende olsa bu güzel bişey... hatta sabah 6 gibi doğuma gittik ve sapancada oturduğu halde ve pazar pazar geldi beni ebelere bırakmadı... ama adatıpın odaları çok küçük havasız kalıyor ve ben ikinciyi nasipse sezeryan düşünüyorum ama epidural... sevgi hanımda epidural yapmıyormuş tam anestezi uygulatıyormuş... bu yüzden maalesef başka hastane araştırıyorum...
neşe çakmacı veya gülten demirsoy hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba ?
o kadar evhamlı olma derim kendini hasta etceksin bu sefer:)çocuk bu hasta olcak tabi
eğer sezeryan düşünüyosan ve erkek olmasın diye bi ısrarın yoksa bence sami kemiğe gitmelisin çünkü ben sakaryada en çok ondan memnun olan insan tanıyorum sezeryan konusunda çok iyiymiş arkadaşım onda yaptı doğumu çok methediyo altınovanın odalarıda çok iyi ve duyduğuma göre fiyatlarda daha iyiymiş
Himmm cok guzel kizada erkegede konuluyo dimi
Bende poyraz koymak istiyordum
Ama esim annemin agzindan araa ismini duymus aras istedi bende alistim
Bu arada nasil gidiyo mirac ne kadarlik oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?