Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

oyyy kıyamam ben ona ama seninkilerde öyle eften püften şeyler değilmiş öyle bişey olsa Allah korusun bende giderdim hiç düşünmezdim narin bi bebek demekki biliyosundur muhakkak ama çilek domates patlıcan inek sütü yumurta bal bunları 1 yaşına gelmeden yedirmek doğru değilmiş alerjik oldukları için aklında bulunsun

cnm yumurta sarısı dışında hıcbırını vermedm
oda dr 6.aydan sonra 8 de 1 ı olarak başlattı kabarınca bıraktırdı ay sımdı yıne kabarıyo
ufacık elleriyle kasıyo kıyamıyprum hıc aılede ablam annem alerjik arasta cektı maalesef

hakıkaten eften püften degıl cnm
yazık kucucuk

ooo masalla cnm arayı açmışsın
benı tavsıyem endokrine gıtmen cnm
korucukta Mehmet beyden arkadaşım cok memnun

mehmet beye bende gittim canım memnundum ama şimdi 1 hazirandan itibaren ibternette randevu yokmuş ya aile hekimin yada dahiliye gibi branşların sevk etmesi lazımmış ondan sonra gidip randevu alabiliyormuşsun bakalım ne oalcak

dün köşe bucak ev temizliği yaptım.belim kopuyo ağrıdan.kızlar erkenmi bilmiyorum ama çok ağırlaştım yardım edecek kimsemde yok.bidaha belki u kadar derinden yapamam diye biyerden başlıyım dedim.kuzucuğumda fazla beklemez inşallah :)

bu arada hamilelik takvimini okudum şimdi bulunduğum duruma çok uygun bir yorum ama o enerjiyi son noktasına kadar kulandım ben dün dğuma bişey kalmadı akşam saat 10 gibi oturdum

oooo cnm benım ya kıyamma sana yardım edıcek kımse olmaması cok zor son zaman bel ağrıdı pek olur
benımde yaz temızlıgı yapmam lazım
su rutın günlük ıslerı asmam ılerı gıtmem lazım

hadı atlattın cnm rabbım kucagunada nasıp eder ınsalla
nasıldı beebısın cınsıyetını ogrendın mı
dr dan memnun kalmana cok sevındım gıden herkez cok memnun

Hayırlı kandiller Sizlere....
Bebeğim kulağını bile gösterdi fakat cinsiyeti göstermedi henüz..
Hayırlısı Allah'tan.
Doğumu yaklaşan bayanlara şu mübarek günde Allah' tan kolay doğumlar diliyorum.

Cnm meraktayimmm nasil gecti kontrol yoksaaa bebikin oldumu

aman yok bizim kızın doğası yokmuş dr öyle dedi valla gittik geldik yine.suyum iyiymiş o yüzden haftaya cumaya kadar bekleme kararı aldı neşe hanım.2 kez nst ye girdik 1.de hareketleri az çıktı cteside tekrar çağırdı nst için ptesiyede randevu verdi.bide kız erken doğar derler bizimki çok nazlı çıktı

canım sen sakaryalı değilmisin ailen filan yokmu kimse burda yardım edecek son haftalarda artık çok zor oluyo herşey ama ben bile hala daha yemekmiş ütüymüş herşey yapıyorum malesef

sanırım şimdilik kararım doğum u sevgi hanıma yaptırmak nasipse tabi:) cinsiyet kız ve kasım da nasipse doğum...

sanırım şimdilik kararım doğum u sevgi hanıma yaptırmak nasipse tabi:) cinsiyet kız ve kasım da nasipse doğum...

aa cok sevındım cnm benım
aa bı kızımız daha oluyo he ne kadar güzel abımız ne durumda ısteklımı
bende 2012 kasım annesı olucaktım 2 gun once olunca ekım annesı oldum
su an burada 2012 kasım annelerine devam edıyorum
2013 kasım annelerını takıp edıyormusun

cnm sımdı yenıdn 14 hazırana donusmu olldu zaten 40 o zaman doluyo dımı

sımdı sık sık nst dımı tatım ben cok sıkılmıştım koto olmuştum bızım pıtpıtlar fazla olduğundan ols gerek

yok yaa bu cuma 40 bitiyo 14ünde 41 bitmiş olcak yani şuan 39+5 im neyse artık nazlı kızım ne zaman gelmek isterse bekliycez artık karnımda bu hafta acayip büyüdü sırt ağrılarından ölcem valla

cnm sımdı yenıdn 14 hazırana donusmu olldu zaten 40 o zaman doluyo dımı

sımdı sık sık nst dımı tatım ben cok sıkılmıştım koto olmuştum bızım pıtpıtlar fazla olduğundan ols gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…