ay evet cnm ama bak yazayım
1.cocugun cıldı kıpkırmızı oldu pul pul cıldıyeye gıttık atopık dermatıtı cıktı bebek egzaması
2.aras güzel uyuyo dıye hep aynı yöne yatırdım cocugun kafayı ettım yamuk hadıı beyın cerrahına
3.aras ta hıdrosel (testıste su)vardı bıde sünnet dusunuyoduk onun ıcın urologa
aras 6 ay anne sutu aldı eklere gectıgımızdden berı hep kabarıyo alerjik çocuk alerjıye gıtmek sart oldu
ay uzun oldu ama bunları yasayıncada ınsan evham yapıyo ıste
daha dr bulma maceralarımıza hıc gırmedım:)
oyyy kıyamam ben ona ama seninkilerde öyle eften püften şeyler değilmiş öyle bişey olsa Allah korusun bende giderdim hiç düşünmezdim narin bi bebek demekki biliyosundur muhakkak ama çilek domates patlıcan inek sütü yumurta bal bunları 1 yaşına gelmeden yedirmek doğru değilmiş alerjik oldukları için aklında bulunsun
25 günlük oldu canım güzel gidiyo gölcüğe geldik akrabaları gezdiriyoruz :) 1 ay buradayız
ooo masalla cnm arayı açmışsın
benı tavsıyem endokrine gıtmen cnm
korucukta Mehmet beyden arkadaşım cok memnun
ooo süper ıyı yapmışsınız bızde 19.gun ev gezmelerine başladık
oncesınde avm lere bıle ugradık
cnm mırac ta hıdrosel varmı
erkek çocuklarında genelde oluyı
bızım vardı gectı
bilmem doktor bişey demedi cnm
dün köşe bucak ev temizliği yaptım.belim kopuyo ağrıdan.kızlar erkenmi bilmiyorum ama çok ağırlaştım yardım edecek kimsemde yok.bidaha belki u kadar derinden yapamam diye biyerden başlıyım dedim.kuzucuğumda fazla beklemez inşallah :)
hadı atlattın cnm rabbım kucagunada nasıp eder ınsalla
nasıldı beebısın cınsıyetını ogrendın mı
dr dan memnun kalmana cok sevındım gıden herkez cok memnun
Cnm meraktayimmm nasil gecti kontrol yoksaaa bebikin oldumu
dün köşe bucak ev temizliği yaptım.belim kopuyo ağrıdan.kızlar erkenmi bilmiyorum ama çok ağırlaştım yardım edecek kimsemde yok.bidaha belki u kadar derinden yapamam diye biyerden başlıyım dedim.kuzucuğumda fazla beklemez inşallah :)
Aman cnm o ani gormek gizeldir ama ben ameliyathanede ayildim aldim bebislerimi kucagima tamamdir artik benimler:)
Hem sevgi hanimda risklerinden dolayi istemiyo
Gercekten yeni birisine guvenmek coj zor olmali alistiktan sonra inan ben dogumdan cok sevgi hanim olmadan dogum olursa diye dusunuyodum onumuz bayramdi istanbuldan gelirim dedi:)
Bide ben 37 haftada erkwn sezeryan ile dunyaya getirdim oglumu
Durum kritikti kalp dr u cocuk dr u hepsi ameliyatimdaydi normal bi odayi amwliyathaneye donusturdu o yuzden vaGecilmezdir benim.icin
Sezeryanida super
Egerki baska dr guvenemiyorsan benim gibi
en azindan rutinlere gidebilirsin dogumu baska dr la gerceklestirirsin
Bu arada cinsiyet bellimi
sanırım şimdilik kararım doğum u sevgi hanıma yaptırmak nasipse tabi:) cinsiyet kız ve kasım da nasipse doğum...
aman yok bizim kızın doğası yokmuş dr öyle dedi valla gittik geldik yine.suyum iyiymiş o yüzden haftaya cumaya kadar bekleme kararı aldı neşe hanım.2 kez nst ye girdik 1.de hareketleri az çıktı cteside tekrar çağırdı nst için ptesiyede randevu verdi.bide kız erken doğar derler bizimki çok nazlı çıktı
cnm sımdı yenıdn 14 hazırana donusmu olldu zaten 40 o zaman doluyo dımı
sımdı sık sık nst dımı tatım ben cok sıkılmıştım koto olmuştum bızım pıtpıtlar fazla olduğundan ols gerek
aman yok bizim kızın doğası yokmuş dr öyle dedi valla gittik geldik yine.suyum iyiymiş o yüzden haftaya cumaya kadar bekleme kararı aldı neşe hanım.2 kez nst ye girdik 1.de hareketleri az çıktı cteside tekrar çağırdı nst için ptesiyede randevu verdi.bide kız erken doğar derler bizimki çok nazlı çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?