Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

ay cıddımmısın tatlım ay ınsalla kaldı 5 gun haftaya kımmıs
ıcapcı olunca cagırılıyo o sekılde gıdıyo dr dımı

evet evde hazır bekliyo yani arayınca hemen gelmek zorunda haftaya kimmiş öğrenemedim malesef belli değilmiş galiba daha danışmadaki kız sordu acile ama haftaya kimin olduğunu bilmiyoruz demişler

evet evde hazır bekliyo yani arayınca hemen gelmek zorunda haftaya kimmiş öğrenemedim malesef belli değilmiş galiba daha danışmadaki kız sordu acile ama haftaya kimin olduğunu bilmiyoruz demişler

acaba pazara kadar ddogurman ıcın dogal yontemler varmıkı
bızım kasım tpopiğnde bahsedıyolardı ama tabı benım o konularla ılgım olmadıgından pek ılgılenmemıstım

yok yaa bu cuma 40 bitiyo 14ünde 41 bitmiş olcak yani şuan 39+5 im neyse artık nazlı kızım ne zaman gelmek isterse bekliycez artık karnımda bu hafta acayip büyüdü sırt ağrılarından ölcem valla

anladı cnm 41 dolana kadar beklıceksınız dımı ay rabbım hayırlısını versın ay o zaman pazara kadar dogabılır bebegın
ay son zamanlar sırt agrısı bendede olurdu bol bol dınlen rukıyem

acaba pazara kadar ddogurman ıcın dogal yontemler varmıkı
bızım kasım tpopiğnde bahsedıyolardı ama tabı benım o konularla ılgım olmadıgından pek ılgılenmemıstım

:))valla benimde aklımdan geçmiyo değil öyle şeyler ama yazık bebeğime anne karnında ne kadar çok kalsa onun için o kadar iyi sonuçta kiloda almış zaten doğana kadar 3500 ü bulcak heralde maşallah

anladı cnm 41 dolana kadar beklıceksınız dımı ay rabbım hayırlısını versın ay o zaman pazara kadar dogabılır bebegın
ay son zamanlar sırt agrısı bendede olurdu bol bol dınlen rukıyem

evet dinlenince ve yürüyüş yapınca geçiyo anca ama bende aksilik çok dinlenemiyorum bu sıralar kayınvalidem geldi ister istemez yanında uzanamıyorum rahat oturamıyorum kaçıyorum işte arada yatak odasına öyle uzanıp dinlenebiliyorum biraz

kızlar bişey merak ediyorum sizin drlarınız bebeğinizin boyunu nasıl hesapladı veya hesaplıyo biliyomusunuz?ben turgay beye giderken fl değerini 7 ile çarpıp söylerdi boyu şu kadar diye neşe hanım hep uzun bebek diyo ama fl ye bakıp 50 cm diyo internettede hep fl 7 ile çarpılır filan yazıyo ama eğer öyleyse bizim kız 56 cm filan:S doğru olabilir mi bu sonuç bana çok fazla geldi

Ay masalla cnm ya bebegin atak yapti zaten son ayda iyi gelisiyo
Ne kadar kalsa okadar kar aslinda ama aylardir gittigin dr unda dogum yapmak inanki senin icin cok rahat olucak bence pazara kadar olur diyorum
Cnm ya tam sonn zamanlar uzanmaya ihtiyac cok ama kv olunca tabi insan cekinebilir tabi her an olabilir diye yanliz kaa diye gelmistir

Tatlim sevgi hanik.hep boyunu soyledi ama hesap olayini bilmiyoruk inanki
Ama aras 23 gun once oldu 51 cm di aslinda senin 4o haftada oldugunu dusunursek 56 civari olabilir bide sevgi hanim son zamanlarda boy olcumunun tam net olmadigundan bahseymisti pozisyon geregi

Son düzenleme:

evet yani dr varken olsa iyi olur tabi ama o kadar doğsun isterken şimdide tuhaf bi şekilde içimde kalsın istiyorum:)kıskanıyorum sanki onu başkalarıda sevebilcek diye
annem kalıyodu yanımda zaten yalnız değildim ama bu hafta son artık doğar diye geldi kadıncağız şimdi 1 hafta daha uzadı şansına

ayy bilmiyorum türkiye standartları 49-52 arası aslında ama eşim uzunboylu bende uzun sayılırım heralde normaldir tek üzüldüğüm aldıığım kıyafetlerin kısa gelcek olması:)çünkü 0-3 aylık bebek kıyafetleri 52-56 cm arasında o kadarda severek aldığım pahalı şeyler bide

Hehe ay bebekler cok cabuuk gelisiyorlar arasa aldigim 3 tulumu hicc giyiyemedi 5o almistim kg boy bilmedigimden ama 52 ile 56 cm ler oldu cok hastane cikisi giydirmedim zaten cnm esortman takimlara gomlek pantolonlara bi aylikken gectim
Senin aldiklarini tainimce yine bir ay giyer boy hesabi sasiyo son ayda

Cnm dogdugunda inan aklina bile gelmicek o tarz duygular rukiye cok guzel cok keyiflu tarif edilmez bi duygu annelik eminim ilk dogdugu gece sabaha kadar uyumuyacaksin ben izlemekten sukur etmekten uyuyamadim
bide nasil icime sigdi diye dusunmekten kendini alamicaksin
Tekmelerini ozluceksin ve tekme atmadi diye bosluga dusuceksin bilesin

bence 56 cm değildir canım en fazla 52-53 falan doğar bence

sen ne düşünüyosun canım pijama takımı konusunda.normal alsam olmazmı?ilkinde bi lohusa bi de normal takım almıştım.hastanede normalini giymiştim ve hatta şuanda yıkanmaktan rengi soldu çok kullandım onu ama lohusa pijamasını bidaha hiç giymedim. bugün yine bakmaya çıkıcam. kayınvalidem gelecek yine çocuğa bakmaya dün kafamı allak bullak etti durduğu yerde durmuyo. bende rahat bakamadım.

Nisanisa cnm simdi o kadar guzel pijama takimlari var ki benim kanaatimce lohusa pijamasi almaya hic gerek yok hem cesit sinirli hem dogumdan sonra kullanamicaksin ben sahsen iki takim pijama takimi bide esortman takimi aldim nbb nin ki kis ayiydi
Bence bugun pijama takiminda yogunlas derim arkadasim
Fustik babanneyle iken de rahatca bakarsin

çok fazla bişe almadım bende boyu kilosu belli değil diye doğunca alırım nasıl olsa bi eksiği olduğu durumda dedim.malum şimdi 40 uçurmak diye bişe yok ben iyileşince çıkarız hemen dışarılara eve kapanmayız eskisi gibi:)ama muhtemelen aldıklarımdan çok fazla giydiremiyceklerim olur gibi geliyo bana yinede.şimdiden bile diyorum zaten 50 cm den fazla bişey nasıl sığıyo içime yazık iki büklüm oluyodur diye:)gerçi rahatsız olsa çıkmak ister heralde rahatı yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…