Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

lcw den aldığın gecelik takımı nasıl ve ne kadar?az önce siteden baktım gecelikleri hem çok kısa hemde sabahlık görmedim hiç

lcw den aldığın gecelik takımı nasıl ve ne kadar?az önce siteden baktım gecelikleri hem çok kısa hemde sabahlık görmedim hiç

kırmızı bişey banada alırken boyu iyi gibi geldi ama evde denedim dizlerimin çok az altında sabahlığıda ayrı satılıyodu ikisi 50 tl ye gelmişti sanırım ya da 60 özel hastene nasıl olsa yabancı girmez üstümdede illaki bişey olur bacaklarım görünmez diye başka bişe almadım onun yerine.bak indirime girmiş şuan linkini atıyorum

LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Gecelik - Red

Bende inşallah adatıpta doğum yapacağım.Doktorum Ersin Gürsel inanılmaz ilgili ve beni çok rahatlatıyor.Herkese tavsiye edebilirim.Ben özel muaynanesine gidiyorum sadece doğumlarını yapıyo zaten adatıpta ama gecenin 3'ünde bile geliyor bu zamana kadar kendisi için olumsuz hiçbir şey duymadım.

bende ersin beye gidiyorum ve bayılıyorum o adama konuşması tavrı çok telkin edici.öyle sezeryan falandada savunan değil anne normal doğum istiyorsa ve sıkıntı yoksa normal doğum yaptırtıyor ve normal doğumada giriyor

Kesinlikle öyle.bana da bir aksilik çıkmadığı taktirde normal doğum dedi.Çatı kontrolü filan yapılıcak işte ondan sonra netleşicek ama çok rahatlatıyo ersin bey.Çok korkan biri olarak o gün yanımda olması şart yani:)

çok güzelmiş canım güle güle giy ama stoklarımızda kalmamıştır diyo. bende hep düşünüyodum gecelik alsammı diye.ilk doğumumda almadım çünkü kıştı.ama bunda almak istiyorum

çok güzelmiş canım güle güle giy ama stoklarımızda kalmamıştır diyo. bende hep düşünüyodum gecelik alsammı diye.ilk doğumumda almadım çünkü kıştı.ama bunda almak istiyorum

aa tühh bitmiş demek ama sen bi mağazalara filan bak belki vardır mağazalarda

Rukiyem bugunde dogurmamisssss

:))yok doğurmadım bütünleştik artık kızımla.sanki hep hamile kalcakmışım gibi geliyo valla bana artık.herkes arıyo doğdumu diye yok demektende sıkıldım artık annemle kayınvalidemde beni bırakıp çarşıya gittiler kimse inanmıyo artık doğurcağıma sende gel diyolar bide :) gerçi dün alışveriş merkezine gidip bişeler aldık kızıma içimden diyorum sendekide ne cesaret bi sokakta gelse suyum filan rezil olurum valla

Hehe ay benim.bi arkadasta o sekilde olmustu artik actigi an dogurmadim diyerek basliyodu soze
Yarin nst ve kontrol var dimi
Bu arada smdun hangi avm deydin bz serdivandaydik ve bikactane koca gobek vardi hep acabali baktim olabilirmiki

Bu arada adetlerin duzenlimi belki gec dollenmedir bi haftaatar

nst var sadece kontrol ptesi.biz adacenterdaydık o göbeklilerden biri ben değildim yani:)benim adetlerim çok düzenlidir ama 15 günde bir 10 gün oluyodum ve eczaneden aldığım testte gebelik çıkmıştı dra gitmiştim ultrasonda gebelik gözükmüyo diyip alttan muayene etmişti daha yumurtan düşmemiş demişti rahme salak kadın anca aklına bhcg testi yapmak gelmişti ve değer düşük çıkınca daha çok yeniymiş ondan görememişiz demişti ultrasonda.geç döllenme olabilir demişti ama ben b,daha o kadına gitmedim tersten başladı işe diye.bilmiyorum yani 1 hafta kadar geç döllenme olmuş olabilir benimde aklıma gelmiyo değil

Hay Allah ya kimdi o dr ya ben bile bilirim zaten deger 5ooo olmadan karindan gozukmuyo bende kimyasal gebelik yasadigimda sevgi hanim karnimdan bakti yok gorunce beta hcg yaptirdi 26 cikti asagidan yukaridan gorulmucek bi deger
Pekala adetin kac gun gecikince gitmistin
Simdi yazdiklarini okuduktan sonra gec dollenme oldugunu daha cok dusunmeye basladim
Bide bebegin kg si bi hafta falan geriden geliyordu ya rukiye aslinda belki kg si haftasindaydi gec dollenme hesaba katilmadigin
Belkide su an 39 haftan doldu

ya olabilir tabi bende çok şüphelendim ondan ama bazı ölçüleride günüyle tutuyodu tekirdağdayken gittiğimde hep gününe uyuyodu sakaryaya geldiğimden beri geri çıkmaya başladı o yüzden hep 7 haziran saydım son gününü belkide aslında o zamanlar önde gidiyodu bilemiycem artık ben sanırım bi 10 gün sonra gittim dra ama ben 1 gün bile gecikince hemen şüphelendim çünkü hiç gecikmezdi 4 kez idrar 2 kez kan tahlili yaptırdım çıkmadı adetim sökülsün diye neler yapmadım:)en son 1 kez daha test yaptım ve zafer benimdir:))sonra dra gittim işte ama görünmedi ultrasonda

Cnm on gun sonra pitpitlar duyuluyo ki si keseyi gorememissini bence srnin bebende gec dollenme mesela aras ta sat a gore 6 kasimdi ama usg de 11 kasimdi ben ates olctugum icin biliyordum 5 gun gec dollendigini tabi buyuynce fark kapandi
Aslinda ilkinden beri ayni dr olsa anlasilirdi
Hani denir ya 41 haftalik 42 haftalik digdu oysaki gec dollenmeymis o
Bu arada masallla bebisine tutunmus annesi
Adet sokturmeye ugrasirken

Son düzenleme:

Ne kadar oldu ki daha dogmadi doktor ne diyor

Benimde geç döllenmeymiş.
Doktor dedi gerçek doğum haftası tespiti için sabr edeceksin o günlere gelince.
Son günler geçmek bilmiyor ablamdan biliyorum...

sanırım benimde erken döllenme oldu çünkü rüyamda test yapıp pozitif çıkınca dayanamayıp adete 6-7 gün kala test yaptım çok silik çizgi çıktı adete 2 gün kala yaptığımda o kadar erken ve net çıktıki

Bugün son kontrolümüz vardı bizim. Kızım 3800 gr. olmuş..15.06 sezeryan tarihi aldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…