Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

birde zaten iki kez ilişki oldu eşimin işi dolayısıyla.adetim bitti banyo yaptım ertesi gün ilişki oldu birde 4 gün sonra.yani benim yumurtlama erken oldu heralde

Adete bi gun kala ciktuysa tatlim erken dollenme olmus o zaman senin bebisin gelmesine qs kaldi desene tamammi pijama takimlari

adete 2 gün kala çok netti canm.pijama takımım 2 takım oldu ama gecelikte alsammı diye düşünüyorum

Ben iki dogumumdada almadik gecelik aslinda iki takim pijama yeterli
Onunnyerine rahat bi elbise alsan eve geldiginde misafirlwrin geldigindede rahatlikla giyersin zaten normal dogum dusunuyordun degilmi
Doguma kadar onluk giydiriyorlar hastaned dr kontrol ederken rahat olsun diye dogum bitincede pijamalari giymek daha rahat olur hasta bezide oldugundan

Cnm ya rabbim o.gun saglicakla kucagina almayi nasip etsin ameliyat icin oldumu cnm testlerin anestesi uzmaniyla gorustinmu neye karar verdiniz

test yapılmadı hiç. Sadece cumartesi 12den sonra bişey yeme ctesi 10da burda ol dedi. Epidural olacak dimi dedim. Evet dedi. Başkada bişey demedi

Yaren birde dediğin gibi odamı seçtim 2. kattan. 1209 nolu oda beklerim :)

Cnm cok akillilik etmissin inanki ben dusunme asamasinda dogum yaptim cati kati acaip slklcl
Bak gelirsem sasmak yok tamammi:)
Senin epudural oldugu icin test olmamistir buyuk ihtimal

rukiye seninki gec dollenme canim o zaman belli hayirlisi olsun bakalim p.tesi kontrolde ne olacak

boswer canom tarih konmus hayirlisiyla alirson ins kizini kucagina.dogumdan sonra lutfen bizi epidural hakkinda bilgilendir canim.memnuniyetin yada sikintilarin

rukıye gun boyu gırmedı buğu nst sı vardı yoksa rukıyemmmmmmmm

Malesef yarencim yine hevesini kursağında bırakıcam :)çarşamba günüde 2 kez nstye girmiştim dra hareketleri az geldi bebeğin diye bugünde öyle.sabah kahvaltı yaptım üstüne o kare çikolatalar varya kocaman onlardan yedim 1 kutu meyve suyu içtim öyle gittim nst ye ama norrmalde gayet hareketli olan kızım nst de yine pek hareket etmedi kalp atışları iyi ama inişli çıkışlı olmalıymış bizimkinin dümdüzdü o yüzden şekerli serum vurdurdu dr öyle nst çekildim yinede çok çok hareketlenmedi 37 haftadan küçük ve 40 haftadan büyük bebeklerde oluyomuş bu durum sanırım geç döllenme değil benimki bu yüzden.zaten öğrendiğime göre adet gecikmesi benim adet düzenimde olanlarda farklı hesaplanıyomuş ben 15 günde bir adet olduğum ve 10 gün sürdüğü için yanılma oluyo toplamda 1 aydan sonraki günler gecikme sayılıyomuş ben testi erken yapmışım.bu arada neşe hanım bana kalırsa ptesi veya salı suni sancıyla alalım bebeği dedi içi rahat etmediği için ultrasona soktu suyun gayet iyi eğer sen bebeğin harektlerinden eminsen bekleriz yine cumaya kadar ama 2 günde 1 buraya gelmen lazım dedi.ptesi 3.30da olan randevumu ne olur ne olmaz diye 10 a aldırdı belkide ptesi suni sancıyla doğar kuzucuğum ya da salı artık bana bağlı birazda.birde bizim bebeğin kafa yapısı uzun biraz arkaya doğru bu yüzdende kanala yerleşmeye bilir haberin olsun dedi yani sancı çektiğimle kalıp sonra bide üstüne sezeryan olabilirim yani:S ya ben doğumhaneye nst çekilmeye giderken aynı anda asansörde bbi kızı sezeryana indirdiler ben nstye kız ameliyathaneye girdik ben çıktım 15 dakika sonra bi baktım bebekte dışarda nasıl özendimepiduralle yaptı bide onuda çıkarıcaklardı hemen

cnm ya ben okudukça ıcım bulanmaya başladı gec döllenmede degılmıs dıyosun bence daha beklemeyın cnm benım pazartesı kı bana kalsa dr unda nobetcı nasıl olsa hemen yarın ya sunı sancı yada sezeryan ıle bebegıne kucağına alderım
hanı kalp atışları normalmıs o cok güzel burda cocgu kısıden duyuyorum son zaman hareketlerının azaldığını kı sen hala hareketlı dıyosun
cnm bı arkaya doğru uzun olması ne demekmıs ınan ılk defa duydum bu dedıgını o zaman kanalamı gıremezmıs bebegın

ay beklemek cok zormuş ay ben strese gırdım senın durumunda ben kendım olsam dayanamazdım sanrıım bu kadar sure

bugun kac defa baktım bısey yazdınmı dıye son noktayı koydum Ceyda dünyaya geldı dıye cıx yıne olmadı

Nasip cnm ya bakalim
Bu arada babaniza guZel bi babalar gunu hediyesi olucak

Evet cnım eşim en güzel babalar günü hediyesini alacak

tmm canım yazacam muhakak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…