Yarencim doğurmuş olabilir bu defa ses seda yok :)
bugün nst ye gidecekti galiba ne oldu acaba
Cnm benim bebikim 7.5 aylik oldu
Rukiyemon cuma guni doldu 4o haftasi
Onuj gec dollenme oldugunu dusunduk verilere gore
Kizlar dunde gelmedi insaalla cnm almistir ceydayi kucagina
Kizlar rabbim sizinde bebeklerinizi saglijla kucaginiza almayi nasio etsin insalla
cnm ya bı sakıncası yoksa bana ozelden yada buradan ısmını yazabılırmısın en azından telefınla arayıp ıyı olduğunuzu duymak ısterım
ebeyede boswer desem anlamaskı yahuuu
bu arada ben songül
kızlar dayanamadım hastaneyı aradım
rukıyem pazar gunu sezeryan ıle bebegını kucağına almış dun ıse hastaneden cıkmıs cok sukur ıyılermıs ebeden aldım bılgılerı:)
demek sağlık durumu ıyıkı 2.gun çıkmak ıstemıs
konuşmak nasıp olmadı
rabbım sızlerede sağlıkla kavuşmayı nasıp etsın ınsalla
Kızlaaar ben geldim:)hepinize ilginiz için çok teşekkür ederim özellikle songül sana hastaneyi bile aramışsın merak edipte çok sağol çok mutlu oldum bence artık muhakkak tanışmalıyız:)bebeğimi kucağıma aldım evet elhamdülillah zorlu bi yolculuktan sonra.cumartesi anormal şekilde suyum boşaldı gece 2de hastaneye nasıl gideceğimi şaşırdım bu kadar suyun gelceğini bilmiyodum ben ki yinede normalmiydi bilmiyorum.hemen hastaneye gittik ebe muayene etti herşey normal doğum sürecine girmişsin dedi 1 parmak açıklık var dedi
ama benim anormal derecede bana göre mi bilmiyorum sancım vardı ve nst de sancı çıkmıyodu işin kötü tarafı sonra devamlı kan gelmeye başladı benden bi yandanda neşe hanıma bilgi veriyolardı sabahtan önce doğurmazsın neşe hanımda sabah gelcek dediler.ben 5 saat sancı çektim ebe tekrar muayen etti ve sadece 3 cm açıklık vardı artık ölcem filan sandım ama yinede normal doğuma kararlıydım
çok şükür sabah oldu neşe hanım muayene etti ve kanı görünce ebeye kızdı bu hastanın kanaması var diye hemen eşimi çağırdı kanamayı gösterdi çok riskli bi durum bebekte kanala inmemiş incek gibide durmuyo iç açıcı bi açıklıkta yok ben riske atamam dedi ikimizinde hayatı tehlikedeymiş meğer.neşe hanımın sezeryanı olmasına rağmen acil olarak beni aldılar sezeryana plesantam parçalanmış sanırım ve bebeğin eşi bebekten öndeymiş normal doğum yapmam imkansızmış bu durumda böyle riskli bi durum olunca epiduralde olmadı çünkü epiduralde bi bekleme süresi oluyomuş yeterli gelmezse tekrar yapıyolarmış filan seni bekletemem dedi neşe hanım .neyseki sorunsuz bi şekilde kızımı kucağıma aldım ilk gün ayağa filan kalkmak için zorladım kendimi bir an önce o odalardan kurtulup evime gelmek için şimdi çok şükür evdeyiz emzirdim kızımı ve melekler gibi uyuyo elhamdülillah:)
merhaba kızlar epeydir çeşitli sebeplerden giriş yapamadım ne çok birikmiş ama.. hepsini okudum..
daha az önce rukiye'nin son mesajını okudum kızımı emzirdim melekler gibi uyuyo'yu da okudum başladım ağlmaya.. inan çok mutlu oldum.. bu kavuşma anı kimbilir nasıl bir duygu.. aylarca içinde taşıdığın bebeğin artık kollarının arasında.. çok tebrik ederim, Allah analı babalı bir ömür boyu mutlu büyütmeyi nasip etsin inşallah.. Şu an kimbilir ne kadar mutlusunuzdur.. yine çok tebrik ederim, güzel kızını ohhhh öp benim için kokulu kokulu..
hepinizi çok özlemişim ya..
kendinize iyi bakın, görüşmek üzere..
Cnm rukiyem benim.eger hatirladigim sen isen cok buyuk bisey atlatmissini gecmis olsun rabbim en iyi sekilde atlatmani nasop etmis dusunsene sancin var bebek cikmak istiyo yol kapali ve bebegine giden oksijeni tasiyan kordon parcalanmis
Kk da rahimi alinan bo kac arkadas oldu rabbim dualaarimizo kabul etmis cok sukurki
cnm benım ya cok suur güzel haberlerını aldık ınan olkı daha fazla dayanamadım aradım hastaneyı ebeye arkadaşıyım dedım sanırım sorduğum sorulardan ona da mantıksız geldı
cnm anladığım kadarıyla zor bı doğum olmuş hem sancı cekıp hem sezeryan olmuşsun ama cok sukurkı ıkınızde cok saglıksıınız
ay bebegın nasıl cnm ya masalla suphanallah emısıyorsunuzda ne güzel bı duygu dımı
ne olur bıze güzel haberlerını ver sıkça
bu arada cnm sen dıyınce aklıma geldı sen ılk geldıgınde bı dr un kordonun aşağıda olduğundan bahsetmıstın o sndın degılmı hatta topık lınkı atmıştım sana normal doğum o sartlarda ımkansız dıye
son kontrollerde bellı olmadımı tatlım yoksa benmı karıstıryorum senı
yok o kişi ben değilim benim öyle bi sorunum yoktu başta Allah korumuş demekki neşe hanımdan Allah razı olsun çok ilgilendi zaten çok güvendiğim için ona hiç tereddüt etmeden kabul ettim sezeryanı
Bebeğim iyi elhamdülillah neşe hanım ameliyata girene kadar onun için baya endişeliymiş doğuma o yüzden çocuk druda girdi öylemi bilmiyorum ama ebeler çok şanslısınız ilk defa çocuk dr u girdi ameliyata dediler.emziriyorum çok şükür sütüm tam olarak bugün geldi biraz sabır ve azim gerekiyo süt için
merhaba kızlar epeydir çeşitli sebeplerden giriş yapamadım ne çok birikmiş ama.. hepsini okudum..
daha az önce rukiye'nin son mesajını okudum kızımı emzirdim melekler gibi uyuyo'yu da okudum başladım ağlmaya.. inan çok mutlu oldum.. bu kavuşma anı kimbilir nasıl bir duygu.. aylarca içinde taşıdığın bebeğin artık kollarının arasında.. çok tebrik ederim, Allah analı babalı bir ömür boyu mutlu büyütmeyi nasip etsin inşallah.. Şu an kimbilir ne kadar mutlusunuzdur.. yine çok tebrik ederim, güzel kızını ohhhh öp benim için kokulu kokulu..
hepinizi çok özlemişim ya..
kendinize iyi bakın, görüşmek üzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?