uzun zamandır yoktun cnm gecen aklıma geldı sormak ıstedım ama nıckını bılıpte yazamadım bı turlu bebegın nasıl
bu arada wesranj ve rukıye neşe hanımda en sağlıklı bı sekılde bebeklerını kucaklarına aldılar
ıkısıde gereklı ılgı alakadan cok memnun kalmışlar kı rukıyenın durumu cok rısklıyekn elınden gelenı yapmış
senın ıcınde ıyı referans oldu
muaynesı kadar dogumdada guvenırlıgı hakkında bılgı sahıbı olduk
çok çok güzel bi duygu hele ki sütün geldiğinde onu doyurduğunu hissettiğinde asıl o zaman kendini anne hissediyosun Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.çok teşekkür ederim güzel temennilerin için Allah sizide kavuştursun hayırlısıyla
ya okudum canım hepsini biz iyiyiz oğluşumla adı ömer aras olacak.. şimdi 27.haftadayız boyumuz 36 cm kilomuz 1170 gr. tayzesi.. doktorumuz biraz tombiş olmuş dedi bilemiyorum artık..
neşe hanıma gelince zaten çok güveniyordum ona herkese buradan tavsiye ediyordum gülmüyo sohbet etmiyo falan diyorlardı ama bence hekimliği çok iyi.. ben öyle düşünüyorum..
il gördüğüm an budur dedim zaten çok güven vericiydi..
yazılanları okudukça arkadaşlarımız bebeklerine kavuştukça nasıl seviniyorum bir bilsen.. bir heyecan kaplıyor beni de..
yaa benim içinde gelecek o günler.. nerden nereye ilk hamile olduğum günü hatırladım da..
ne kadar çabuk geçti zaman..
bu arada o kadar çok kıpırdıyoki oğlum hiç durmuyo neredeyse dr. teyzsi de dedi çok hareketli diye..
doğuncada mı böyle olur acaba??
Merhaba kızlar bnde altınovada Sami beyin hastasıyım ilk bebişim daha çok yeni ama doğum için bi stres aldı gidio beni normal doğum istiorm Allah nasip ederde olursa kadın doğum hast. bu konuda iyi diolar ama oraya doum için giden arkadaşlarımdan çok memnun olmadıklarını öğrendim temizlik olsun ilgi alaka olsun ne yapayım bilemedim ya sizde bi fikir söylermisinz bana
cnm merhaba hosgeldın ben sımdıye kadar samı kemikten memnun olmayan hıc duymadım bence dr na devam et derım
ımkan varrsa doğum evıne yaklaşma derım ondan bundan kulaktan duyma degıl arkadaşımın bıre bır yasadıgı olaydan dolayı ben kımsye tavsıye etmıyorum
bu arada bebısın cınsıyetı nedır
=) bnede çok merak ediyorum onu ama daha öğrenemedik malesef =( bu ay dr a gittiğimizde öğrenmeyi umut edioruz inş büyük bi merakla heheh
=) bnede çok merak ediyorum onu ama daha öğrenemedik malesef =( bu ay dr a gittiğimizde öğrenmeyi umut edioruz inş büyük bi merakla heheh
Seninkide çok tatlı maşallah Allah size bağışlasın =)
kızlar dayanamadım hastaneyı aradım
rukıyem pazar gunu sezeryan ıle bebegını kucağına almış dun ıse hastaneden cıkmıs cok sukur ıyılermıs ebeden aldım bılgılerı:)
demek sağlık durumu ıyıkı 2.gun çıkmak ıstemıs
konuşmak nasıp olmadı
rabbım sızlerede sağlıkla kavuşmayı nasıp etsın ınsalla
Merhaba kızlar bnde altınovada Sami beyin hastasıyım ilk bebişim daha çok yeni ama doğum için bi stres aldı gidio beni normal doğum istiorm Allah nasip ederde olursa kadın doğum hast. bu konuda iyi diolar ama oraya doum için giden arkadaşlarımdan çok memnun olmadıklarını öğrendim temizlik olsun ilgi alaka olsun ne yapayım bilemedim ya sizde bi fikir söylermisinz bana
Kızlaaar ben geldim:)hepinize ilginiz için çok teşekkür ederim özellikle songül sana hastaneyi bile aramışsın merak edipte çok sağol çok mutlu oldum bence artık muhakkak tanışmalıyız:)bebeğimi kucağıma aldım evet elhamdülillah zorlu bi yolculuktan sonra.cumartesi anormal şekilde suyum boşaldı gece 2de hastaneye nasıl gideceğimi şaşırdım bu kadar suyun gelceğini bilmiyodum ben ki yinede normalmiydi bilmiyorum.hemen hastaneye gittik ebe muayene etti herşey normal doğum sürecine girmişsin dedi 1 parmak açıklık var dedi
ama benim anormal derecede bana göre mi bilmiyorum sancım vardı ve nst de sancı çıkmıyodu işin kötü tarafı sonra devamlı kan gelmeye başladı benden bi yandanda neşe hanıma bilgi veriyolardı sabahtan önce doğurmazsın neşe hanımda sabah gelcek dediler.ben 5 saat sancı çektim ebe tekrar muayen etti ve sadece 3 cm açıklık vardı artık ölcem filan sandım ama yinede normal doğuma kararlıydım
çok şükür sabah oldu neşe hanım muayene etti ve kanı görünce ebeye kızdı bu hastanın kanaması var diye hemen eşimi çağırdı kanamayı gösterdi çok riskli bi durum bebekte kanala inmemiş incek gibide durmuyo iç açıcı bi açıklıkta yok ben riske atamam dedi ikimizinde hayatı tehlikedeymiş meğer.neşe hanımın sezeryanı olmasına rağmen acil olarak beni aldılar sezeryana plesantam parçalanmış sanırım ve bebeğin eşi bebekten öndeymiş normal doğum yapmam imkansızmış bu durumda böyle riskli bi durum olunca epiduralde olmadı çünkü epiduralde bi bekleme süresi oluyomuş yeterli gelmezse tekrar yapıyolarmış filan seni bekletemem dedi neşe hanım .neyseki sorunsuz bi şekilde kızımı kucağıma aldım ilk gün ayağa filan kalkmak için zorladım kendimi bir an önce o odalardan kurtulup evime gelmek için şimdi çok şükür evdeyiz emzirdim kızımı ve melekler gibi uyuyo elhamdülillah:)
aaaa gerçekten mı benım oğlumda ARAS bızde kulaguna ALI ARAS okuduk ama ARAS kullanıyoruz
bılmem ısmının etkısı varmıdır ama benım oğlum cok kolay bı bebk hıc zorlamadı bızı
senınde gebelıgın bayağı ılerlemıs gerçekten günler cokcabuk gecıyo
dedıgn gıbı en onemlı nokta hekımlıgı rukıyenın sıkıntsında hemen açıl müdahale etmıs
demek senın bebeıkınde cok hareketlı benım arasımda o sekıldeydı anne karnında cok harketlı olan bebek uslu bebk olurmuş gecen yengemın dr u demıs
bebegınde masalla onden gıdıyo tosuncuk gelıyo desene
bak teyzesı bu da bızım ARAS ımız
ne kadar degısmıs
Eki Görüntüle 733114 Eki Görüntüle 733115
rukiyeeeee çok sevindim canım çok duygulandım okuyunca.RABBİM uzun ömürler versin inşallah.darısı başımıza.bende dün eşime acaba sezeryanmi yaptırsak bu defa diyodum.aynı şeyleri yaşamaktan o kadar korkuyorumki.heleki doğum yaklaştıkça.ama ilkini normal yapmış biri olarak 2. sezeryan yapıyım demeyi de kendime yediremiyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah benimde bütün hamişlerimizinde
Nisa benim ablamda ilk dogumunu normal yapti hem suyunun gelmesi falan toplamda 3 saat bile degildi kolau bi dogum oldu oda basta yediremedi ama ikinxiyi sezeryan yapti simdi sordugumda hangisi daha kolay diye normalide atlamiyo ama gun saat belli stres yok ve cabut toparlandigi icin sezeryan daha kolaydi diyo al cantani git
Seninde icinde varsa cnm.buda bu sekilde olsun kotu seyler yasamissin bu belki bunlari dusunup dogumunun uzamasina sebep olucak
Hem sami beyinde eli hafifmis
Bu arada aras icin tesekkur ederim cok degisti tostosum
Siz isim.konusunda karar verdinizmo
aaaa gerçekten mı benım oğlumda ARAS bızde kulaguna ALI ARAS okuduk ama ARAS kullanıyoruz
bılmem ısmının etkısı varmıdır ama benım oğlum cok kolay bı bebk hıc zorlamadı bızı
senınde gebelıgın bayağı ılerlemıs gerçekten günler cokcabuk gecıyo
dedıgn gıbı en onemlı nokta hekımlıgı rukıyenın sıkıntsında hemen açıl müdahale etmıs
demek senın bebeıkınde cok hareketlı benım arasımda o sekıldeydı anne karnında cok harketlı olan bebek uslu bebk olurmuş gecen yengemın dr u demıs
bebegınde masalla onden gıdıyo tosuncuk gelıyo desene
bak teyzesı bu da bızım ARAS ımız
ne kadar degısmıs
Eki Görüntüle 733114 Eki Görüntüle 733115
yarennnn allahım bu ne tatlılık böyleee!! allah bağışlasın canım ya tam lokmalık, maşallah..sahiden çok değişmiş.. ilk doğduklarında turşu gibi oluyorlar :) ama bayılıyorum her hallerine ya..
hamile kaldığım ilk günden beri hiç rahatsız etmedi beni, çok rahat geçti hep sadece çok hareketli hiç durmuyo, oğlum uyu biraz diyorum hatta.. sürekli kıpır kıpır. bir de toplu bi bebek diye sanırım her hareketini hissediyoruz.. karnıma bakınca bile görünüyo bazen dokunmaya gerek kalmıyo.. kan değerlerim düşük diye gebeliğimi öğrendiğim ilk günden beri pekmez içtim hala da içiyorum. şimdiden 12 kilo aldımama gayet sağlıklıyız hiçbir problemimiz yok çok şükür ben sadece kilo konusunda endişeliyim 7. aydan sonra iştah çok açılır çok kilo alırmışsın bu doğru mu?
mesela sen kaç kilo aldın yaren?
bilmiyorum canım eşimde hiç sezeryan taraftarı değil.çok karışığım.inan sancılardan doğumdan şu dikişlerden korktuğum kadar korkmuyorum.nerdeyse 40 ımı buldu iyileşmesi.rukiye gibi inşallah gidişata göre hareke ederizde eğer aynı şeyleri yaşayacaksam sezeryana yönlendirsin rabbim.altınovada çalışan bi akadaşla görüştüm dün.beni çok rahatlattı normal doğum konusunda.hastane ve çalışanların çok hassas olduğunu söyledi.18 inde randevum var bakalım doktor ne diyecek.
isim konusunda da daha karar veremedik eşim elif istiyo biliyosun ben erva istiyodum.elif ismi çok güzel ama benim bi büyüğüm adı elifmiş kalbi delikmiş annemler çok uğraşmışlar ama 7 yaşında ölmüş.ben 3 yaşında falanmışım o zaman.annem diyo siz oynarken birdenbire morarırdı düşer bayılırdı falan diye.şimdi onlara nasıl hatırlatırım o acı günleri ona her çağırdığımızda ölen yavrularını hatırlamıcaklarmı.bakalım isim konusunu nasıl aşıcaz bilmiyorum gidişata bırakıyorum onuda
Yaren Aras'ının tombiş bileklerinden, o küçük çenesinden öp olur mu?
Pamuk gibi maşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?