Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

ya okudum canım hepsini biz iyiyiz oğluşumla adı ömer aras olacak.. şimdi 27.haftadayız boyumuz 36 cm kilomuz 1170 gr. tayzesi.. doktorumuz biraz tombiş olmuş dedi bilemiyorum artık..

neşe hanıma gelince zaten çok güveniyordum ona herkese buradan tavsiye ediyordum gülmüyo sohbet etmiyo falan diyorlardı ama bence hekimliği çok iyi.. ben öyle düşünüyorum..

il gördüğüm an budur dedim zaten çok güven vericiydi..

yazılanları okudukça arkadaşlarımız bebeklerine kavuştukça nasıl seviniyorum bir bilsen.. bir heyecan kaplıyor beni de..

yaa benim içinde gelecek o günler.. nerden nereye ilk hamile olduğum günü hatırladım da..

ne kadar çabuk geçti zaman..

bu arada o kadar çok kıpırdıyoki oğlum hiç durmuyo neredeyse dr. teyzsi de dedi çok hareketli diye..

doğuncada mı böyle olur acaba??

canım ya ne güzel eşime anlatıp duruyorum sizleri.. allahım günler geceler ne güzel artık sizlere.. yaşadığınız mutluluğu düşündükçe heyecanı burda sarıyor beni..

aaaa gerçekten mı benım oğlumda ARAS bızde kulaguna ALI ARAS okuduk ama ARAS kullanıyoruz
bılmem ısmının etkısı varmıdır ama benım oğlum cok kolay bı bebk hıc zorlamadı bızı

senınde gebelıgın bayağı ılerlemıs gerçekten günler cokcabuk gecıyo
dedıgn gıbı en onemlı nokta hekımlıgı rukıyenın sıkıntsında hemen açıl müdahale etmıs
demek senın bebeıkınde cok hareketlı benım arasımda o sekıldeydı anne karnında cok harketlı olan bebek uslu bebk olurmuş gecen yengemın dr u demıs

bebegınde masalla onden gıdıyo tosuncuk gelıyo desene

bak teyzesı bu da bızım ARAS ımız
ne kadar degısmıs

Merhaba kızlar bnde altınovada Sami beyin hastasıyım ilk bebişim daha çok yeni ama doğum için bi stres aldı gidio beni normal doğum istiorm Allah nasip ederde olursa kadın doğum hast. bu konuda iyi diolar ama oraya doum için giden arkadaşlarımdan çok memnun olmadıklarını öğrendim temizlik olsun ilgi alaka olsun ne yapayım bilemedim ya sizde bi fikir söylermisinz bana

cnm merhaba hosgeldın ben sımdıye kadar samı kemikten memnun olmayan hıc duymadım bence dr na devam et derım
ımkan varrsa doğum evıne yaklaşma derım ondan bundan kulaktan duyma degıl arkadaşımın bıre bır yasadıgı olaydan dolayı ben kımsye tavsıye etmıyorum

bu arada bebısın cınsıyetı nedır

=) bnede çok merak ediyorum onu ama daha öğrenemedik malesef =( bu ay dr a gittiğimizde öğrenmeyi umut edioruz inş büyük bi merakla heheh

Seninkide çok tatlı maşallah Allah size bağışlasın =)

Son düzenleme:
=) bnede çok merak ediyorum onu ama daha öğrenemedik malesef =( bu ay dr a gittiğimizde öğrenmeyi umut edioruz inş büyük bi merakla heheh

hımm ınsalla bellı olur cnm
kac yasındasın yenı evlı sayılırsın ay ne kadar güzel bı heyecan annelık cok güzel
hareketlerını hıssedıyormusun yavaş yavas

Tüylerim diken diken oldu birden Amin Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Merhabalar,
Kadın doğum hastanesi teknik olarak en iyi ekipmanlara sahip fakat insana değer kesinlikle sıfır.Sanki bedavaya çalışıyolar.Duyduğum olaylardan sonra orayı asla tavsiye etmem.Sami Kemik için ise bende kötü bir şey duymadım ama ben Ersin Gürsel'e gidiyorum. Adatıp hastanesinin doktoruydu ayrıldı özel muaynanesine gidiyorum fakat doğumlarını adatıpta yapmaya devam ediyor.Hem güleryüzlü hem çok güvenilir.Hem kadın doğumcu hem de psikolog diyebilirim kendisi için.Ben çok memnun olduğum için herkese tavsiye ediyorum.Canımızı emanet ediyoruz sonuçta...

rukiyeeeee çok sevindim canım çok duygulandım okuyunca.RABBİM uzun ömürler versin inşallah.darısı başımıza.bende dün eşime acaba sezeryanmi yaptırsak bu defa diyodum.aynı şeyleri yaşamaktan o kadar korkuyorumki.heleki doğum yaklaştıkça.ama ilkini normal yapmış biri olarak 2. sezeryan yapıyım demeyi de kendime yediremiyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah benimde bütün hamişlerimizinde

yaren ne yakışıklı oğlun var maşallah suphanallah.çok tatlı yaaa.ALLAH uzun ömür versin hepimizin evlatlarına

Nisa benim ablamda ilk dogumunu normal yapti hem suyunun gelmesi falan toplamda 3 saat bile degildi kolau bi dogum oldu oda basta yediremedi ama ikinxiyi sezeryan yapti simdi sordugumda hangisi daha kolay diye normalide atlamiyo ama gun saat belli stres yok ve cabut toparlandigi icin sezeryan daha kolaydi diyo al cantani git
Seninde icinde varsa cnm.buda bu sekilde olsun kotu seyler yasamissin bu belki bunlari dusunup dogumunun uzamasina sebep olucak
Hem sami beyinde eli hafifmis

Bu arada aras icin tesekkur ederim cok degisti tostosum
Siz isim.konusunda karar verdinizmo

Sizinle gebeliğimiz aynı.
Ben de Sami Bey'in hastasıyım. Allah'ın izniyle ben memnun kalacağınızı düşünüyorum.
Sadece küçük bir tavsiyem var Size.
Daha bizim için doğum şeklini düşünmek çok erken.
Sami Bey' e gidip erken haftalarda " ben normal doğuracağım" diye söylemlerde bulunmayın.
Kesinlikle olumsuz bir şey demez ama zamanı gelince konuşmanızı tavsiye ederim.
Akışına bırakın, sağlıkla hayırlısı olsun.

bilmiyorum canım eşimde hiç sezeryan taraftarı değil.çok karışığım.inan sancılardan doğumdan şu dikişlerden korktuğum kadar korkmuyorum.nerdeyse 40 ımı buldu iyileşmesi.rukiye gibi inşallah gidişata göre hareke ederizde eğer aynı şeyleri yaşayacaksam sezeryana yönlendirsin rabbim.altınovada çalışan bi akadaşla görüştüm dün.beni çok rahatlattı normal doğum konusunda.hastane ve çalışanların çok hassas olduğunu söyledi.18 inde randevum var bakalım doktor ne diyecek.
isim konusunda da daha karar veremedik eşim elif istiyo biliyosun ben erva istiyodum.elif ismi çok güzel ama benim bi büyüğüm adı elifmiş kalbi delikmiş annemler çok uğraşmışlar ama 7 yaşında ölmüş.ben 3 yaşında falanmışım o zaman.annem diyo siz oynarken birdenbire morarırdı düşer bayılırdı falan diye.şimdi onlara nasıl hatırlatırım o acı günleri ona her çağırdığımızda ölen yavrularını hatırlamıcaklarmı.bakalım isim konusunu nasıl aşıcaz bilmiyorum gidişata bırakıyorum onuda

yarennnn allahım bu ne tatlılık böyleee!! allah bağışlasın canım ya tam lokmalık, maşallah..sahiden çok değişmiş.. ilk doğduklarında turşu gibi oluyorlar :) ama bayılıyorum her hallerine ya..
hamile kaldığım ilk günden beri hiç rahatsız etmedi beni, çok rahat geçti hep sadece çok hareketli hiç durmuyo, oğlum uyu biraz diyorum hatta.. sürekli kıpır kıpır. bir de toplu bi bebek diye sanırım her hareketini hissediyoruz.. karnıma bakınca bile görünüyo bazen dokunmaya gerek kalmıyo.. kan değerlerim düşük diye gebeliğimi öğrendiğim ilk günden beri pekmez içtim hala da içiyorum. şimdiden 12 kilo aldım ama gayet sağlıklıyız hiçbir problemimiz yok çok şükür ben sadece kilo konusunda endişeliyim 7. aydan sonra iştah çok açılır çok kilo alırmışsın bu doğru mu?

mesela sen kaç kilo aldın yaren?

Sagol teyzesi bende yenidogan bebegi cok severim cok masum tazecik
Helw kokusu yokmu missss
Hamileliklerimiz ayniymis bende cok rahat gecirdim arasts hep.iki hafta onde gidiyordu nitekim 37 haftada 378o dogdu bende karnimdan cikical derdim
Bu arada pekmez bebegi cok besliyo bende basladim bi haftada 5oo gr almisti

Kg ye gelince yarende 3o kg
Arasta erken oldu 21 ile bitirdim

Yarende 6 ayda 3o kg yi verdim
Aras su an 7.5 aylik 19 kg verdim kaldi iki kg:)

Bencede cnm dusunme oluruna birak ozel ile devlet arasinda cok fark olucaktir ablam ilk dogumunu normal yapti demistim o ebelerin ilgisi alakasi rahaatmalari cok guzeldi dr uda geldi sabaha karsi cok cesaret vericiydi gercekten daha konforlu bi dogun oluyo
Cnm aablan icin cok uzuldun 7 yasinda bi evlat rabbim kimselere vermesin basiniz sagolsun
Icim kotu oldu okuyunca cok kiziyorum huyuma hemen kendim gekiyo aklima
Eger isim icin annenlerin aci cekecegini dusunuyosan esine diren nisa
Ama belkide annenler isminin yasamasini isterler hic konustunuzmu bu konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…