Bencede cnm dusunme oluruna birak ozel ile devlet arasinda cok fark olucaktir ablam ilk dogumunu normal yapti demistim o ebelerin ilgisi alakasi rahaatmalari cok guzeldi dr uda geldi sabaha karsi cok cesaret vericiydi gercekten daha konforlu bi dogun oluyo
Cnm aablan icin cok uzuldun 7 yasinda bi evlat rabbim kimselere vermesin basiniz sagolsun
Icim kotu oldu okuyunca cok kiziyorum huyuma hemen kendim gekiyo aklima
Eger isim icin annenlerin aci cekecegini dusunuyosan esine diren nisa
Ama belkide annenler isminin yasamasini isterler hic konustunuzmu bu konuyu
evet canım nisaya hamileyken işyerinde arkadaşlar söylemişti anneme söylediğimde olumlu bakmadı hani sanki aynı kaderi yaşar korkuları vardı.(ALLAH korusun).eşimde aynı olmaz gözüyle bakıyo.erkekler daha rahattır ya biz kadınlara göre.RABBİM kimseye evlat acısı vermesin annem hala en ufak bişeyde heyecanlanır hep kalbi çarpmaya başlar öyle panik atak gibi bi rahatsızlık kaldı ondan sonra
Sagol teyzesi bende yenidogan bebegi cok severim cok masum tazecik
Helw kokusu yokmu missss
Hamileliklerimiz ayniymis bende cok rahat gecirdim arasts hep.iki hafta onde gidiyordu nitekim 37 haftada 378o dogdu bende karnimdan cikical derdim
Bu arada pekmez bebegi cok besliyo bende basladim bi haftada 5oo gr almisti
Kg ye gelince yarende 3o kg
Arasta erken oldu 21 ile bitirdim
Yarende 6 ayda 3o kg yi verdim
Aras su an 7.5 aylik 19 kg verdim kaldi iki kg:)
Merhaba kızlar
Yaren2007 akşam için kusura bakma netim kötüydü yeni evliyim evet 22 yaşındayım daha Allah nasip edersede erkenden anne olucam oda bnle büyüyüp gidecek =)
Diğerarkadaşlarada teşekkürler fikirleri için...
maşallah yaren o kadar kioyu nasıl verdin.ben şu ana kadar 12 kilo falan aldım ben çalışıyorum doğum iznindeyim şuan 6 aya kadar hamile olduğumu kimse anlamadı işyerindekiler biliyodu ama müşteriler anlamıyodu şuan bile nisayı parka götürüyorum orda sohbet ederken doğum iznine çıktım diyorum bebek doğdumu diye soruyolar.yok hala karnımda diyorum :)
bazılarıda 6-7 aylık falan gibi diyolar ama doktor çok iri kıyım bi bebek olmıcak diyo.belkide ondanda küçük karnım..3.100 civarı falan doğar diyo
Merhaba kızlar
Yaren2007 akşam için kusura bakma netim kötüydü yeni evliyim evet 22 yaşındayım daha Allah nasip edersede erkenden anne olucam oda bnle büyüyüp gidecek =)
Diğerarkadaşlarada teşekkürler fikirleri için...
Buyuk zevkle teyzesi
Sizim ufakligin cinsiyeti ogrendinizmi
Belli değil...
Sami Bey, erken daha bir dahaki sefere bakalım dedi.
cnm tamemen yapı ıle ılgılı güzelde yıyorum aslında ama kendılıgınden gıttı ıkı sezeryan ama göbekte kalmdı
sende doğum yapar yapmaz eskı halıne donuceksın ne kadar güzel en sağlıklısı 12 kg sevgı hanımdan hep laf yerdım hahah
cnm sen normal doğum planlıyorsun 3100 ssenın ıcın cok avantajlı
ısın nasıl agır tempolumu
:)) eveeet geldi sayılır canım.bendeki cesarete bakki 18 ine randevu aldım doktor 15 ine kadar gel demişti en erken 18 ine yer varmş
bencede gec olsun garantı olsun
aa bak aklıma ne geldı burda beysal dıye bı arkadaş ardı samı beye gıdıyordu uzun sure goremedıler
aynı zmanda başka bı dr a daha gıdıyordu o erkek demıstı
samı bey kız demıstı cok sasırmıstı soklanmıstı
sonuç erkek oldu
alırlar aslında belki ama birazda benim işime geldi şuan kendim göremediğim için ağdaya gidiyorum.doğumda kontrole yakın bi tarihte gerçekleşirse bidaha temizlik yapmak gibi bi sorunum olmıcak o yüzden yakın olsun istedim doktorda gittiğimde muayene falan etmek isterse temiz olıyım istiyorum.ama ara ara da adet sancısı gibi sancı giriyor 1 hafta beklermi onu da bilmiyorum
alırlar aslında belki ama birazda benim işime geldi şuan kendim göremediğim için ağdaya gidiyorum.doğumda kontrole yakın bi tarihte gerçekleşirse bidaha temizlik yapmak gibi bi sorunum olmıcak o yüzden yakın olsun istedim doktorda gittiğimde muayene falan etmek isterse temiz olıyım istiyorum.ama ara ara da adet sancısı gibi sancı giriyor 1 hafta beklermi onu da bilmiyorum
Sami Bey' in ultrason cihazı model olarak pek harika sayılmaz.
O sebeple karışıklık olmuş olabilir
Benim merak etmek hoşuma gidiyor.
Büyükler merakta, tatlı bir heyecan.
Temmuzda' da o söylemezse hiç bir şey sormayı düşünmüyorum.
Benim ablamda hamileliklerinde 35 kg aldı. 85 kilo ile doğuma girmişti.
İki oğlu var biri 3,5 diğer 1,5 yaşında şuan 51 kilo.
31 yaşında.
İkisi de sezaryan oldu ama ne göbek, ne başka bir şey kaldı.
O kadar korkmaya gerek yok. Ablam verdiyse herkes verir.
Sami Bey gerçekleştirecekti yanlış okumadıysam doğumunuzu değil mi?
Tecrübe olacak bize Sizin doğumunuz, Allah sağlıkla, kolaylıkla kurtarsın Sizi de ,bebeğinizi de inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?