Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

evet canım nisaya hamileyken işyerinde arkadaşlar söylemişti anneme söylediğimde olumlu bakmadı hani sanki aynı kaderi yaşar korkuları vardı.(ALLAH korusun).eşimde aynı olmaz gözüyle bakıyo.erkekler daha rahattır ya biz kadınlara göre.RABBİM kimseye evlat acısı vermesin annem hala en ufak bişeyde heyecanlanır hep kalbi çarpmaya başlar öyle panik atak gibi bi rahatsızlık kaldı ondan sonra

o zaman esını ıkna etmeye bak nısa
sonuçta tek ısım elıf degıl ya
annenın yasadıgı cok normal ay dusuncesı bıle urkutyo annecegıın ne acılar yasadı kımbılır cok normal panikatak olması

maşallah yaren o kadar kioyu nasıl verdin.ben şu ana kadar 12 kilo falan aldım ben çalışıyorum doğum iznindeyim şuan 6 aya kadar hamile olduğumu kimse anlamadı işyerindekiler biliyodu ama müşteriler anlamıyodu şuan bile nisayı parka götürüyorum orda sohbet ederken doğum iznine çıktım diyorum bebek doğdumu diye soruyolar.yok hala karnımda diyorum :)
bazılarıda 6-7 aylık falan gibi diyolar ama doktor çok iri kıyım bi bebek olmıcak diyo.belkide ondanda küçük karnım..3.100 civarı falan doğar diyo

Son düzenleme:
Merhaba kızlar
Yaren2007 akşam için kusura bakma netim kötüydü yeni evliyim evet 22 yaşındayım daha Allah nasip edersede erkenden anne olucam oda bnle büyüyüp gidecek =)
Diğerarkadaşlarada teşekkürler fikirleri için...

bende 22 yaşında evlendim ama eşim yüzünden 3.5 sene bekledik çocuk sahibi olmak için ilk önce ev alalım istedi onuda alamadık çocuktan sonra ev sahibi oldduk.bence sen en iyisini yapmışsın hala eşimin başına kakıyorum eğer bu kadar beklemeseydik şu yaşta olacaktı falan diye.ama ikinciyi kendi çok istedi bunda da ben 1-2 sene daha geçsin istiyodum ama ben artık korunmıcam dedi kesti attı.ilki 3.5 yaşında herkes iyi yapmışsın diyo baklım hayırlısı olur inşallah

cnm tamemen yapı ıle ılgılı güzelde yıyorum aslında ama kendılıgınden gıttı ıkı sezeryan ama göbekte kalmdı
sende doğum yapar yapmaz eskı halıne donuceksın ne kadar güzel en sağlıklısı 12 kg sevgı hanımdan hep laf yerdım hahah
cnm sen normal doğum planlıyorsun 3100 ssenın ıcın cok avantajlı
ısın nasıl agır tempolumu

rıca edrım cnm erken anne olmak güzel
ben 19 da evlendım bı sene dusunmedık 21 de anne oldum ağustosta 28 yasında olucam 6.5 yasında bı prensesım var

Belli değil...
Sami Bey, erken daha bir dahaki sefere bakalım dedi.

bencede gec olsun garantı olsun
aa bak aklıma ne geldı burda beysal dıye bı arkadaş ardı samı beye gıdıyordu uzun sure goremedıler
aynı zmanda başka bı dr a daha gıdıyordu o erkek demıstı
samı bey kız demıstı cok sasırmıstı soklanmıstı
sonuç erkek oldu

zaten karnımı görsen sipsivri gören kız olduğuna inanamıyor yüzümdede kızdaki gibi lekelenme vs yok genelde öyle olur derler ya.karnımın kenarları bomboş sadece sipsivri göbek gibi çıktı.inşallah doğumdan sonra hiçbişey kalmaz

:)) eveeet geldi sayılır canım.bendeki cesarete bakki 18 ine randevu aldım doktor 15 ine kadar gel demişti en erken 18 ine yer varmş

alırlar aslında belki ama birazda benim işime geldi şuan kendim göremediğim için ağdaya gidiyorum.doğumda kontrole yakın bi tarihte gerçekleşirse bidaha temizlik yapmak gibi bi sorunum olmıcak o yüzden yakın olsun istedim doktorda gittiğimde muayene falan etmek isterse temiz olıyım istiyorum.ama ara ara da adet sancısı gibi sancı giriyor 1 hafta beklermi onu da bilmiyorum

Sami Bey' in ultrason cihazı model olarak pek harika sayılmaz.
O sebeple karışıklık olmuş olabilir
Benim merak etmek hoşuma gidiyor.
Büyükler merakta, tatlı bir heyecan.
Temmuzda' da o söylemezse hiç bir şey sormayı düşünmüyorum.

Benim ablamda hamileliklerinde 35 kg aldı. 85 kilo ile doğuma girmişti.
İki oğlu var biri 3,5 diğer 1,5 yaşında şuan 51 kilo.
31 yaşında.
İkisi de sezaryan oldu ama ne göbek, ne başka bir şey kaldı.
O kadar korkmaya gerek yok. Ablam verdiyse herkes verir.

aa evet gebelıkte oldukça zor oluyo bıde senın gobus sıvrı hepten zor olmalı
ay sen tecrubelısın sence doğum yakınmı

Sami Bey gerçekleştirecekti yanlış okumadıysam doğumunuzu değil mi?
Tecrübe olacak bize Sizin doğumunuz, Allah sağlıkla, kolaylıkla kurtarsın Sizi de ,bebeğinizi de inşallah.

yok aslında pekte yakın gibi gelmiyor bana nisa 39+6 da doğmuştu bu da sanki o sıralar doğacak gibi geliyor gerçi bu erken döllenme sanırım o yüzdende erken gelebilir diyede düşünüyorum

ayne n cnm kg ler gıdıcı benım de vücuda 50 kg gırdı cıktı
ya bu sakaryadakı ozel hastanelerın tümünde aynı sorun var aslında 4 boyutlu usg hıc bı hastanede yok dr odalarında

meseka ızmıtte konak hastanede tum dr odalarında 4 bıyulu kocaman bı LCD ekran tam karsında her muayne o sekılde oluyo
ay ben cok merak eder catlarım svgı hanım 11+6 da gordu soylemedı kesınlessın dye 16 haftada kesın soyledı

Sami Bey gerçekleştirecekti yanlış okumadıysam doğumunuzu değil mi?
Tecrübe olacak bize Sizin doğumunuz, Allah sağlıkla, kolaylıkla kurtarsın Sizi de ,bebeğinizi de inşallah.

inşallah canım inşallah bu defa güzel bi anı olarak paylaşırım bu doğumu çünkü ilkinde doğum evinde çok acı şanssızlıklar yaşadım.dün Altınova hast çalışna bi arkadaşla görştüm mesai içide olsa normal doğuma pek girmiyor falan demişlerdi.mesai içinde giriyomuş mesai dışında da icapçı doktor giriyomuş.ama arkadaşım mesai dışı da olsa 4 tane doktorumz var hepsi dalında uzmanlar çok iyiler aklında hiçbir soru işareti kalmasın diyo.zaten senin sezeryan olursa da sami beyin eli çok hafifmiş bunu biçok kişiden duydum ama inşallah bende doğum hikayemi paylaşırım burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…