altınova yı bende istiyorum ama fiyatı pahalı şuanda okadar para verecek durumda değiliz beyhekimi arastıracağım uygunsa orada yaparım bu arada bi problem olmazsa ben normal doğum yapacağım inş
Hayırlı olsun arkadaşım
Neşe çakmakçı hakkında forumda olumlu şeyler okuduğumu hatırlıyorum sanki ama şahsen ben gitmediğim için yorum yapmam yanlış olur :44:
merhaba bizde hem sizlerin yorumları hemde eşimin kendi araştırmaları sonucu ( eşimde doktor ) Düzce deki Sinan Çankaya dan vazgeçtik. Kısmet olursa İnşallah doğumu Altınovada yapacağız. Bu cuma Sami beye muayeneye gideceğiz o zaman doğum olayını konuşuruz artık.
merhaba hanıımlar
benım kızkardeşimde 3,5 aylık hamıle ve özel ada tıp hastanesinde Sadık M. Akbıyıklıya gidiyor kontrollere memnun.
oradaki fiyatları biliyormusunuz?
eğer fiyatı uygun olursa orda yapacak doğumunu ana sağlıkda berbat bi hastaneymiş sanırım oda ne yapacağını bilemıyor.
teşekkür ederim canım dün gittim gayette memnun kaldım merak edenler varsa umarım da hep böyle gider ... kalp atışlarınıda duyduk kelebeğemin çok güsel bir duygu ya.. Allah sağ salim kucağımıza almayıda nasip eder inşallah
doğum evine gidicem ama bi randevu alamadımkaçda başlıyo internet kaçıyorum hep. mustafa güder e gitmeyi planlıyorumm. bakalım hayırlısı
Arkadaşım aklını karıştırmak istemem ama madem sordun bende fikrimi söyliyim.Bence imkanın varsa hiç düşünme özelde yap derim.Doğumevini hiç tavsiye etmem özel oda var evet ama sancın başladığı anda seni sancı odasına alıyorlar ve yanına kimse gelemio.Asıl insanın yakınlarına ihtiyacı olduğu anda yanlız bırakıyorlar bide birsürü kadın aynı odada bağırıp duruyorlar.İnsan korkudan doğuramaz zaten:) Bazen eğitim maksatlı doğuma başkalarıda giriyormuş(Öle duymuşdum) Yani uzun lafın kısası sen güzeli özelde yap paşa paşa kafanda rahat olsun başındanda doktorunu tembihle doğumda sizi istiyorum diye oda kendini ayarlasın.Altınova güzel bir hastane bence şenol şafak da olabilir çok iyi bir doktor tavsiye ederim.Allah kurtarsın sağlıkla kucağına alırsın umarım..
karamelkek sen bu yazdıklarına şahit oldun mu yani yakın zamanda doğum mu yaptın doğumewinde yoksa duyduklarınımı paylaşıyorsun yazarsan sevinirim..çünkü bende henüz nerede doğum yapacağıma karar veremedim hertürlü bilgiye ihtiyacım war..kafam çok karışık doğuma 2 buçuk ay kaldı biran önce karar vermem lazım birileri yardımcı olsa ama kimse yazmıyor ..nerde bu sakarya da doğum yapan arkadaşlarr tecrübelerini paylaşsalar bizimle negüzel olurdu
bende senin gibi herkese sordum farklı insanların hep aynı yorumlarda bulunması doğru olduğunu gösterir bence..ben o sebeple vazgeçtim özelde yapdım çokda memnun kaldım.ben birebir yaşamadım ama yaşayan herkes aynı şeyleri sölüyordu bide ben bir sefer kontrole gittim ilgi alaka sıfır.koyun gibi yatırıolar ilaç yazıolar bilgi bile vermedi bana yani.çok iyi düşün derim zor işler bende çok araştırmışdım herkese sormuşdum o yüzden seni çok iyi anlıyorum.özeldede biraz adamı kaz gibi yoluyorlar ama çok rahat ediyorsun ve istersen doğuma direk doktorun giriyor.ebelerle uğraşmıyorsun benim öle olmuşdu yani.umarım yardımcı olmuşumdur.doktor konusundada kimi iyi diyor kimi kötü diyor ama daha öncede söyledim sanırım şenol şafak çok iyidir.turgay şenen varmış onunda iyi olduğunu duydum beni sorarsan ben erkek istemediğim için neşe çakmakçıya gittim.memnun kaldım ama çok unutkan:)) başka konudada fikir istersen yardımcı olmaya çalışırım..içini rahat tut en zor kısmı geride bırakmışsın bundan sonrası kolay:))
bende senin gibi herkese sordum farklı insanların hep aynı yorumlarda bulunması doğru olduğunu gösterir bence..ben o sebeple vazgeçtim özelde yapdım çokda memnun kaldım.ben birebir yaşamadım ama yaşayan herkes aynı şeyleri sölüyordu bide ben bir sefer kontrole gittim ilgi alaka sıfır.koyun gibi yatırıolar ilaç yazıolar bilgi bile vermedi bana yani.çok iyi düşün derim zor işler bende çok araştırmışdım herkese sormuşdum o yüzden seni çok iyi anlıyorum.özeldede biraz adamı kaz gibi yoluyorlar ama çok rahat ediyorsun ve istersen doğuma direk doktorun giriyor.ebelerle uğraşmıyorsun benim öle olmuşdu yani.umarım yardımcı olmuşumdur.doktor konusundada kimi iyi diyor kimi kötü diyor ama daha öncede söyledim sanırım şenol şafak çok iyidir.turgay şenen varmış onunda iyi olduğunu duydum beni sorarsan ben erkek istemediğim için neşe çakmakçıya gittim.memnun kaldım ama çok unutkan:)) başka konudada fikir istersen yardımcı olmaya çalışırım..içini rahat tut en zor kısmı geride bırakmışsın bundan sonrası kolay:))
sağol arkadaşım sen nezman doğum yaptın anladığım kadarıyla beyhekimde yapmışsın fiyatı nekadar nırmal mi sezeryan mi biraz fazla sordum ama
ben 3 sene önce yapdım normal di 500 falandı..
kızlar ben bugün doğa tıp merkz. orhan hayri mete diye bi doktora gittim ablamın arkadaşının kocası oluyor bu doktor doğumu orada yapmaya karar verdik şimdilik tanıdık doktor diye..normal doğum 350 tl sezeyan 700 tl dedi bilginiz olsun ayrıca saat kaç olursa olsun doğuma geliyor bi telfon etmeniz yeterli dedi
Senin adına çok sevindim nusyaa
Bende Sami beye gittim, hala tam olarak bişeye karar vermiş değilim ama nolur nolmaz diye annemler paralı gün yapıyordu ona girdim. Sağolsunlar ilk bana verecekler, bende onu doğum parası olarak kullanıcam inşallah
ben gebeliğimin başından beri sami beye gidiyordum ama doğuma gelmeyeceğini öğrenince hemen bıraktım doğumuma başka doktor gelecekse neden ona gideyimki doktorumu isterim ben doğumda yani..hepimiz için hayırlısı olsun cnm allah yardımcımız olsun..bu arada gün işini iyi düşünmüşsün
inş öyle bi sorun olmaz ben olacağını sanmıyorum düzenli kontrole gidiyosun öyle bi tehlike olsa doktorun anlar bol bol dinlen yatt hepp ben öyle yapıyorum..bu arada neden sezeryan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?