Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

mrb bende 28+2 günlük hamileyim ve nerde doğum yapacağımı bilmiyorum.gebeliğimin başından beri sami kemiğe gidiyorum memnunum da ama hiç doğum konusu açmıyor bile ben dedim doğum nasıl olacak filan die oda dedi hasta yatışla konuş doğumla ilgili bilgileri oradan al dedi bana offfffffffffff bende gidip konuştum mesai saati dışında doğum yaparsan doktorun gelmiyor ve nöbetçi doktor kimse o ilgileniyor altınovada doğum 750 tl kafam çok karışık

neden kimse cvp yazmıyor sakarya lı bayanlar pekte meraklı değil sanırım böyle şeylere

Bende şu an 34+2 yim, bugüne kadar normal doğum düşündüğüm için
Altınova'da Filiz Dursun'a gidiyordum ama sezeryana karar verdiğim ve bu konudada
Sami beyin methini çok duyduğum için cuma kısmetse ona gidiyorum..

Bu arada mesai saati dışında kendi doktorunu istersen geliyor ama +400 TL'ye

Seni bilmem arkadaşım ama büyük konuşmak gibi olmasın beni kesseler oldürseler doğum evine gitmem
Çünkü en doğal hakkımız olan "mahremiyet" ve "insan muamelesi" gorebilmek için
aylardır Altınova'ya para doküyorum, bize bunu zorunlu kılanlardan Allah sorsun hesabımızı :95:

YAA BU ARADA NİHAYET BENDE SAKARYADAN BİRİLERİNİ BULABİLDİĞİm İÇİN ÇOOOK mUTLU OLDU. EN KISA ZAmANDA mUTLAKA HABERLEŞELİm KIZLARR

Son düzenleme:
benimumudumvar ve derinuyku :92:

bütün gece yazdıklarınızı roman okur gibi okudum.
Lütfen "mutlu son"larınızı da yazın da bizde faydalanalım

Merhaba bayanlar, Gebeliğimin son ayına girdik ama mecburen doktor değiştirmek zorundayız. Sakarya doğumevinden Sinan ÇANKAYA bulunduğum şehirde özel bir hastanede göreve başladı ama daha 1 ay bile olmadı başlayalı ve kimse hakkında birşey bilmiyor. Daha önce sakarya doğumevinde çalışmış ve oradan emekli olmuş. Tanıyan, bilgisi olan varsa yardımcı olur mu?

Aynı satırları başka bir konuda yazmıştım ama bir arkadaş cevap verdi oda pek açıklamada bulunmadı. Sizlerden ricam bilgisi olan varsa eğer bana yardımcı olur mu? Yada doğum evinde tanıdığınız varsa sorabilir misiniz? Teşekkür ederim.

Diğer tarafa yazdım açıklamamı:93:

sinan çankaya berbatt birr doktorr kesinlikle tavsiye etmiyorum

Cevabın için teşekkür ederim. Merak ettim niye berbat bir doktor?

ablamın 8 haftalık bebeğinin kalbi durdu we kürtajını o yaptı çok kötü muamele etti we rapor vermedi işe git dedi çok anlayışsız we hastasına değer vermiyor ayrıca bende gebeliğimin başında kadın doğum acile gittim sinan çankaya vardı acilde beni azarladı muayne bile etmeden gönderdi vs vs ben sakarya da ondan memnun olan hasta hiç duymadım herkes kötülüyor.ama orada özel hast doktor olduğu için iyi davranıyorsa bilemem burada doğum ewinde çalışıyordu gitti de kurtulduk :))) allah yardımcınız olsun inş gönlüne göre dr bulursun

[/QUOTE]mrb arkadaşım öncelikle neden sezeryana karar verdiğini merak ettim we mesai saati dışında gelen tek doktor filiz hanım sami bey para versende gelmiyormuş ben hasta yatıştaki bayanla konuştum öyle söyledi..bende gebeliğimin başından beri sami beye gidiyorum ama ya mesai saati dışında doğum yaparsam ozman ne olacak (sami kemik doğuma gelmeyecek) boşuna para vermiş olacağım kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum doğum ewini bende istemiyorum ama (([/QUOTE]

Bugüne kadar bir problemimiz olmamasına rağmen başka sıkıntılardan girdiğim nst'de yavrucanım'ın kalp ritminde bozukluk saptandı. Sonrasında eko kardiyografi çekildi ve durumun doğruluğu tespit edildi. Ama çook şükür ki şu an için onemli bir sebebi gozukmuyor bu bozukluğun.
Tabi sen gelde birde bana sor yaşadıklarımı.. O yarım yamalak atan kalbini duyunca :18:
Bu bebek eşimle evlendiğimiz günden beri çok istediğimiz ama bir problem olmamasına rağmen 3 yıldan fazla zamanda anca kavuşabildiğimiz bir bebek. (Bu zaman içinde testler, tahliller, filmler hatta birde laparoskopi ameliyatı bile var). O yüzden açıkcası bebeği riske atmak istemiyorum.
Ben onlemimi alayımda gerisi tevekkül artık, Allah ne derse o olur:97:

Bu arada "filiz hanım sami bey para versende gelmiyormuş" bunu duyduğuma çok şaşırdım ve üzüldüm şimdi, üstelik aynen benimde senin gibi kafam feci karıştı

Nusyaa arkadaşlık isteği yolladım izninle.. Şu hastane, doktor, doğum v.s. konularında haberleşelim olur mu?

merhaba arkadaşlar bende yeni hamişlerdenim henüz 7 haftalık bir bebeğim var ve yarın kontrole gideceğim.
Bana "neşe çakmakçı" yı çok önerdiler nasıl bir doktordur, görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler..

Hayırlı olsun arkadaşım
Neşe çakmakçı hakkında forumda olumlu şeyler okuduğumu hatırlıyorum sanki ama şahsen ben gitmediğim için yorum yapmam yanlış olur :44:

Nusyaa arkadaşlık isteği yolladım izninle.. Şu hastane, doktor, doğum v.s. konularında haberleşelim olur mu?

tm kabul ederm konusuruz tabii..anlattıklarına çok üzüldüm sezeryan istemekte haklısın ozman ama sezeryanda zaten gün alıyosun ve gidip sezeryan oluyosun sıkıntı yok sami bey girer ameliyatına önceden gün belirlersiniz..ama benm bi sorun olmazsa normal doğum olacak gecenin bi yarısı sancım tutsa sami kemik gelmeyecek doğumuma risk alamıyorum işte ama senın öle bi problemin yok şanslısın yani hast verdiğin paranın hakkını alacaksın

Ama yaa belirlenen sezeryan tarihinden once gelmeye kalkarsa benim yavrucanım

Ya neresinden bakarsan bak zor bu işler, ama sana şunu soyleyebilirim. Eğer normal düşünüyorsan bi iliz hanıma'da gorun derim. Bak en azından o +400'e geliyor, hekimliği de iyi.. Tabii yanlış anlama 400 lira aslında çok para boyle kolay soylediğime bakma. İmkanın varsa seninde boyle bir seçeneğin var sadece onu belirtmek istedim

öyle bi imkanım yok çok zamansız geldi oğluşum daha borçlarımız bitmemişti ve araba almıştık onu ödüyoruz hala plansız bi gebelik oldu ama kısmetiyle gelir inş..inan 750 tl verecek durumum bile yok o yüzden doğum ewini düşünüyorum ama hiç içimden gelmiyor orada doğum yapmak dahada korkuyorum gözümde büyüyor doğum..altınovayı istiyorum ama nasip..bu arada zamanından önce gelmesi çok düşük bir ihtimal çünkü zaten son zmanlarda daha sık kontrole gideceğiz ve doktor bi problem olursa anlar ve sezeryan tarihini öne alır korkma sakin ol herşey güzel olacak

İnan bizde aynı durumdayız.. Hatta benim eşim yazın 3 ay işsizdi. Alışveriş, hastane, doktor derken battık diyebilirim ama rezzak Allah'tır. Ol deyince olduran, rızkınıda beraberinde gonderecek inşallah. Yeter ki sağlık olsun..
Aynen bende doğum evinde bir kuruş odememek varken buralara para dokmekten çok üzülüyorum ama, hem kendi tecrübelerimden hem de etrafımdaki tecrübelerden, bırak doğum evinde doğum yapmayı kapısından geçerken bile irkiliyorum. Herkes hastane çok değişmiş gelişmiş diyor ama insan değiller ki

anladm aallah hepimizin yardımcısı olsun ne diyim keşke imkanım olsa hiç düşünmem altınova derim ama ...doğumewi şimdi nasıl acaba son zmanlarda doğum yapan birileri olsada bize ayrıntılı anlatıp fikir verse

Evet ama Sakarya'dan bu konular hakkında bilgi almak çok zor burda.. Umarım birileri sesimizi duyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…