Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

evet canım bizim cinsiyetide yan duruyo falan diye baya geç söyledi.gerçi kıza benziyo diyodu ama emin olamıyodu.ama dediğin gibi cihaz pek parlak sayılmaz :) ama ben ilk hamileliğimde beyhekime oya hanım da gittim onun cihazı daha kötüydü

Okumuştum doğumunuz ile ilgili yazdıklarınızı.
Allah' ın izniyle güzel anılarla, kucağınızda bebişinizle ayrılacaksınız hastaneden.
Hep güzel şeyler düşünün.
Gerçekten hassas ve nazik davranıyorlar.
Normal doğumda Sami Bey ile ilgili bir örnek duydum. Ebelere belli bir açıklıktan sonra çağırmalarını söylemiş.
Sonra mesai içinde gelip doğumu tamamlamış. Hiç bir sorun yaşamamışlar.
Bu arada doğuma girecek ekibe rica edip fotoğraf makinesi verirseniz, bir kaç kare fotoğrafta çekebiliyorlar.
Ablamda anestezi uzmanı çok güzel kareler, küçükte bir video çekmişti aramızda kalsın :) Bir çıtlatırsınız.

Ablamın eltisi haftaya doğum yapacak.
Adatıpta adı E.. ile başlayan bir erkek doktorun odasında 4B ultroson varmış galiba.
Sırf güzel bir pozunu almak için gitti. Gerçekten ama bildiğin yeni doğmuş bebeğin yüzüydü.
Merak edenlere duyurulur.
Metin Mutlunun muayenehanesine gitmiştim 2 kez ultrason cihazı çok güzeldi.
Ama sırf onun için gidemem tabii ki.

Oh neguZel bizde yarenin dogumunda iceriye makine verdik silinirken kg boy olculurken gobek bagi kesilirken hep var hatira cok guZel
Arasim acil oldugu icin aklimiza bile gelmedi

Ertan celik sanirim ozel.muaynanesi vardi sanirim oradan getirdi makinesi cok iyi gwrcekten
Beysal da sirf o sekilde gorebilmezk icin Ali gur mu tam soyadini hatirlayamiyorum o dr ada gidiyodu hep hatira aslinda

slm kızlar bende dr arayışı içindeyim
bana önereceğiniz bayan dr var mı?
benim aklımda Nurhan özdemir , Neşe Çakmakçı yada AŞICI
kısmetse cumartesi dr gitmeyi düşünüyorum
bu ilk kontürolüm olucak ama dr a karar veremedim birtürlü cvplarınızı bekliyorum
bu arada rabbim hepinize sağlıcakla bebeklerinize kavuştursun

cnm eger sadece bu uc dr arasındaysan kesınlıkle neşe asıcı derım kızlar cok yakında tecrübe edıp cok memnun kaldılar

farklı seçenek dersen bende adatıp sevgı damar kucuk azayın hastasıyım 7 yıldır cok memnunum
ama cumartesı gunu muaynesı yk
ama neşe asıcının cumartesı muaynesı var aldıgu hasta sayısı kısıtlı ondan sebep hemen randavvu almalısın
ılk defamı dr a gıdıceksın

evet ilk kontürolüm olucak kısmetse
bende aslında ikinci hamileliğimde sevgi hanıma gittim doğumuma 1 ay kala esra yüzere gittiim doğum evinde doğum yapmaya karar verdim bu sebepten dr değişikliği yaptım
şimdi doğum evi dr erkek maalesef buda beni o hastaneneden vazgeçmeme neden oldu şimdi hastane sorunuda çıktı hangi dr hangi hastane soruları kafamı kurcalıyor

Cnm ikinci hamileligimde derken bu ucuncu hamilelikmi?
Sevgi hanimdan memnun kalmadinmi onu tekrar dusunmuyorsun
Eger seceneklerinde yoksa rukiye ve wesranj cok yeni dogum yaptilar nesr hanimdan memnun kaldilar
Hem muayne hemde dogumlarinda

Cnm ikinci hamileligimde derken bu ucuncu hamilelikmi?
Sevgi hanimdan memnun kalmadinmi onu tekrar dusunmuyorsun
Eger seceneklerinde yoksa rukiye ve wesranj cok yeni dogum yaptilar nesr hanimdan memnun kaldilar
Hem muayne hemde dogumlarinda

evet üçüncü hesapta olmayan bir hamilelik
sevgi hanım kötü bir dr değil ama bir dr un hastasına herşey normal iken sezaryan önermesi kafa karıştırıcı oldu benim için
neşe ye randevu alıcaktım malesef hafta içi dolu hafta sonu ise dr yok

cnm burdada okudum dedıgın gıbı
aslında aynı sekılde 7 sene once benı normal doğuma ıkna ıcın ugrasmıstı oysakı
o zamandan bu zamana yaslandımı ne sezeryan kolayına gelıyo sanırım
ben normal doğum ıstemedıgım ıcın aramızda o sekılde bısey gelısmedı ama kendısını cok severım hekımlıgını guleryuzunu
tecrubesını ıkıncı doğumumda bana saglafıgı ımkanlardan dolayı mınnettarım

sımdı hangı dr a gıdıceksın cnm neşe çakmakçıda arkadaşımın eltısı sezeryan oldu bıkac gun once albımın olmuş doğum sonrası tedavısını etmemıs sımdı bu aksam 20 tansıyonla doğum evıne kaldırmışlar heryerı sısmıs onada guvenım bıttı

valla bende şaşırdım
neşe çakmacı değilde aşıcı ya mı gitsem eşimin arkadaşı yıllardır bebek için uğraştılar neşe aşıcı sayesinde kadın şimdi hamileymiş
aslında ben doğum hastanesinde doğurmak isterdim fakat bayan dr bir tane var yanlış bilmiyorsam ona denk gelsen bile ertesi gün erkek dr denk gelicek
bu arada çok üzüldüm kadına ya biz canımızı emenet ediyoruz itina ile dr seçiyoruz sonuç ...
Rabbim şifa versin cümlemizinde yardıncısı olsun...

aaa ne kadar güzel bı haber rabbım kucagnada nasıp etsın ınsalla
neşe hanım asılama ve tup bebek bollumunde hekımlık yapıyo ondan dolayı cok kısıtlı hasta alıyo randavu erken almak gerekıyo
cnm doğum hastanesındee aslında sadece ebeler doğuma gırıyo krıtık bısey yada sezeryan olmadıktan sonra erkek dr gormuyo
ama doğum evıne karsı bı guvensızlıgım sozkonusu
dr seçmek cok zor cnm ya ben cok korkardım sevgı hanım yokken yanlışlıkla doğumum baslar falan dıye doğumdan cok o aklımdaydı
sankı ondan başkası ıyı kesemez gıbı

sızın kaza ıle oldu heralde dıgerlerı kac yasında kız yada erkek nedır

evet ya yazık çok uğraştılar maddi durumlarıda o kadar da iyi değil yani neyse ki Allahın izniyle muradlarına ericekler
cumartesiye randevu alıcaktım yok hafta içi artık
valla benim iyi geçti doğumum ikinci yi orda doğurdum rabbim acıdı bana heralde birincide bütün aksilikler beni bulmuştuda

insan güvenmek istiyor dr sizin güveninizi tam kazanmış dr anlaşılan
evet üçüncü sürpriz oldu valla düşünmüyoduk
iki kızım var 11 ve 5.5 yaşlarında

sımdı daha da sevındım zor sartlar altında evlat sahıbı olmuşlar
tatlım neşen hanım ayın 14 u ıtıbarı ıle tatıle cıkıyo yakın zmanda gıtmen mumkun gorunmuyo maalesef
ılk doğumunda ne yasadın cnm uzuldum bak
ıkı kızın olması ne kadar güzel cnm bakalım ucuncuye ne cıkıcak
ne kadar cok bebek ozledınız kımbılır benım kzımda 6.5 yasında o kadar bebek ozlemısız kı anlatamam

öyle Rabbim hiç kimseyi evlat sevgisnden mahrum bırakmasın
neşe hanım gelene kadar sevgiye mi gitsem acaba şu ilk kontürolümü olsam iyi olur merak ediyorum bebeğin durumunu

ilk doğumum da günüm geçti suni sancı ile 10 saat sancı sonrası doğum masasında olan sancının da aniden kesilmesi vs
baktılar olmuyo vakumla aldılar kestikler dikemediler hangi parçayı nere dikecekler bilmiyolar gece dr çağırdılar dr biraz dikiş attı gerisini ebeler dikti aileme bebeğin yırtığa neden olduğunu söylemişler ama aslında onlar kestidiler
toparlanmam uzun sürdü hem fiziksel hemde bedensel
valla ben pek bebek özlemi yaşamıyorum şu an evet ikincide öyle oldu da bunda pek öyle bir heyecan duymuyorum malesef
siz doğum yaptınız galiba rabbim analı babalı büyütsün inşallah

ay okurken bıle ıcım cız ettı svg ben zaten aşırı derecee normal doğum korkusu bulunduran bırıyım ıcımde
cok zorlu bı dogummus ama masalla buna rağmen ıkıncı doğumda normal olmuş tebrık etmek lazım
pekala kızlar nasıl bakıyo bu duruma yada esın bende kaza olmazsa ucuncu çocuk düşünmüyorum ama esım bı kız daha ıstıyo:)
plansız bı gebelik olduğundan o heyecanı hıssetmen emınımkı cok zordur bıde hormonlarında etkısı ıle bıraz daha zor donem olabılır
artık 8 haftalık olmuş aslında bı kontrole gıtmem ıyı olur art

insan yazarken acılarını tarif edemez uzun bir zaman hamile kalırım korkusu yaşadım yolda hamile birini görsem tüylerim diken diken olurdu kadınlara acıyarak bakardım
ikincide normal istedim çünkü sezaryandan daha çok korkuyorum
küçük kızım istemiyor du ama şimdilerde daha ılıman yaklaşıyo eşim endişeli doğum korkusu onu şimdiden sardı valla benden daha çok endişeleniyor

bebeği hisseddikçe heyacan duyarım inşallah evlat bu sevilmez mi? biraz zamana ihtiyacım var galiba....
evet konturole gitmem lazım geç bile kaldım valla

rabbim herkesin gönlüne göre versin hayırlı geceler size

duygularını ne kadar da güzel dıle getırmıssın
sanada hayırlı geceler
rabbım sağlıklı bı hamılelık hayırlı doğum nasıp etsın ınsalla
görüşmek uzere haberlerını bekliyorum.......

çok tşkler
bir öğertmen arkadaşın tavsiyesiyle filiz dursana gitmeye karar verdim pazartesi gününe randevu aldım
aslında neşe aşıcıya gidicektim dediniz gibi izindeymiş 25 şinde dönecekmiş
neyse hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…