çok tşkler
bir öğertmen arkadaşın tavsiyesiyle filiz dursana gitmeye karar verdim pazartesi gününe randevu aldım
aslında neşe aşıcıya gidicektim dediniz gibi izindeymiş 25 şinde dönecekmiş
neyse hayırlısı olsun
çok tşkler
bir öğertmen arkadaşın tavsiyesiyle filiz dursana gitmeye karar verdim pazartesi gününe randevu aldım
aslında neşe aşıcıya gidicektim dediniz gibi izindeymiş 25 şinde dönecekmiş
neyse hayırlısı olsun
bende altınovada sami beye gidiyorum.altınovada çalışan bi arkadaşım filiz hanımda doğum yapmış çok memnun olduğunu söyledi.inşallah doğru bir karar olur sizin için.benimde ilk doğumumda dikişerim açılmıştı çok sıkıntılar yaşadım sizin gibi.ikinci doğumunuz nasıldı kolay oldumu biraz daha
Insalla memnun kalirsin svg sanirim.rukiye gitmisti ilk baslarda sonra degistirdi insalla sen memnun kalirsin memnun kalmazsan bidaha neseye gidersin hayirlisi artik
bende altınovada sami beye gidiyorum.altınovada çalışan bi arkadaşım filiz hanımda doğum yapmış çok memnun olduğunu söyledi.inşallah doğru bir karar olur sizin için.benimde ilk doğumumda dikişerim açılmıştı çok sıkıntılar yaşadım sizin gibi.ikinci doğumunuz nasıldı kolay oldumu biraz daha
sizin doğumada bişey kalmamış Rabbim yardımcınız olsun
altınovada mı yapcaksınız doğumu
ikinci doğumu genelde hep daha kolay diyolar o yüzden sordum benimde tek tesellim o şuan hep kendimi motive etmeye çalışıyorum.dikişte daha az oluyomuş ilkine göre.dikişlerim açılınca tekrar ameliyat oldum mustafa güder dikmişti ALLAH razı olsun ondan çok iyi bi doktor.doğum evinden korkmasam ona devam edecektim.iyileşmem nerdeyse kırkımı buldu inşallah bunda hayırlı doğumlar yaparız çok kolay bi şekilde
inşallah orda yapıcam doğumevinde böyle bişey yaşayınca bidaha cesaret edemedim gitmeye
zaten doğumu sami beyin yaptıracağı da belli değil mesai dışı olursa icapçı doktor giriyomuş.yani banada filiz hanım falan denk gelebilir.ama sami bey gerçekten çok pozitif bi insan ama tabi hangi doktor hayırlı olacaksa benim için rabbim onun girmesini nasip etsin
benimd normal doğumdu.ben zaten eve geldikten 1-2 gün sonra bakabildim insan korkuyo nedense.açılma vardı ama yinede kondurmak istemedim.belki değildir faan diye.oysaki bariz açılmıştı upuzun iplik falan tekrar doğumevine gittik bayan doktor merhem falan verdi onları kullandı sonra sinan zorsuya gittim ALLAH onu nasıl biliyosa öyle yapsın bakmadı bile.ağlayarak çıktım odasından.sonra mustafa güderin muayenehanesine gittik.işte genel anesteziyle ameliyat oldum 4-5 gün hastanede yattım.çok zordu hatırlamak bile istemiyorum.ameliyattan çıktım sanki etlerimi cımbızla çekip koparmışlar öyle acı çekiyodum 2 kere morfin yaptılar.ALLAH'ım biddaha yaşatmasın inşallah dediğim gibi iyileşmemde çok uzun zaman aldı
Kizlae ikinizinde dogymda basiniza gelebilcek heersey gelmis basiniza
Okurken kotu oldum
Nisa anestesi bile almissin
Ikinizede hayran kaldim kizlar bunca slklntilidan sonra normal doguma cesaretlisiniz
Ay benim.hic ni sorun yokti sevgi hanim ikna etmeye calismi gecrnin bi yarisida olsa doguma gelmesine ragmen yok sezeryan dedim ay utandim bi an
ayyy kızlar yaa ilk doğumunuzda çektiklerinizi okudukça korkuyorum hee
He tereddutteydim cnm sen degilmiasin
Cok sukur saglikla aldin cnm bebegini kucagina oh masalla diyim sutunse geldi
Bu arada benimde dogumuma cocuk dr u girdi yaser bey bide kalp dr u mustafa bey hastane bu konuda hassas demekki
Erken cikmissin cnm demek iyisin cabuk toparlanmissin
Ameliyat sonrasi nasildi cabuk ayildinmi
benimde doğuma yaser bey girdi kontrolede ona gittik ama pek beğenmedik hiçbişe demedi bi sarılık testi yaptı kiloya filan baktı o kadar 3 gün sonraya tekrar çağırdı ama sanırım oraya gitmiycez hem evimize uzak çocuk yollarda perişan olmasın hemde çok sarmadı dr bizi.evim beyhekime çok yakın orda araştırcam bi dr.evet 1 gece kaldım odalar çok basıktı neşe hanımda burda kalmak istemiyceğini düşünüyorum kendini iyi hissediyosan çıkarırım dedi bende iyiyim dedim kendime çok dikkat etmiyorum aslında bebekte geceleri hep uyanık kucağımda emmek istiyo yaramın üstüne oturup kalıyo 3-4 saat havalarda sıcak umarım sorun çıkmaz bu arada dikişlerimin olduğu yer mosmor olmuş normal mi bilmiyorum sizde oldumu böyle şeyler.ameliyat sonrası hemen kendime gelemedim gözlerimi açamadım uzun süre bayada saçmalamışım:)ailem anlatıp üstüme gülüyo çok ama uyandığımda canım çok acıyodu hala daha sezeryandan daha çok korkuyorum ama normal doğum nasip olmadı işte.2. nasip ederse Allah sezeryan sonrası normal doğum yaptıran dr araştırırım yinede heralde.ceydada 3250 doğdu teyzesi
Bide en cok kohustugumuz konulardan biri ceyda kg boy denilen gibimiydi
Cocuk dr unuz kim
Cnm bu arada nese hanimda senin icin elinden geleni yapmis cok sevindim ilk seni ameliyata almis cocuk dr nu temin etmis
Bemim durumumda ayni sekilde ilerlemisti bos oda ameliyathaneye cevrilmisti iki ayri dr girmisti
Camlarimiz onlarin elinde
rukıye sutunun az olduğunu hıssedersen humana stıel tee cok arttırıyo bı donem azalmıştı cok faydasını gordum
rukiyeeeee çok sevindim canım çok duygulandım okuyunca.RABBİM uzun ömürler versin inşallah.darısı başımıza.bende dün eşime acaba sezeryanmi yaptırsak bu defa diyodum.aynı şeyleri yaşamaktan o kadar korkuyorumki.heleki doğum yaklaştıkça.ama ilkini normal yapmış biri olarak 2. sezeryan yapıyım demeyi de kendime yediremiyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah benimde bütün hamişlerimizinde
yarennnn allahım bu ne tatlılık böyleee!! allah bağışlasın canım ya tam lokmalık, maşallah..sahiden çok değişmiş.. ilk doğduklarında turşu gibi oluyorlar :) ama bayılıyorum her hallerine ya..
hamile kaldığım ilk günden beri hiç rahatsız etmedi beni, çok rahat geçti hep sadece çok hareketli hiç durmuyo, oğlum uyu biraz diyorum hatta.. sürekli kıpır kıpır. bir de toplu bi bebek diye sanırım her hareketini hissediyoruz.. karnıma bakınca bile görünüyo bazen dokunmaya gerek kalmıyo.. kan değerlerim düşük diye gebeliğimi öğrendiğim ilk günden beri pekmez içtim hala da içiyorum. şimdiden 12 kilo aldımama gayet sağlıklıyız hiçbir problemimiz yok çok şükür ben sadece kilo konusunda endişeliyim 7. aydan sonra iştah çok açılır çok kilo alırmışsın bu doğru mu?
mesela sen kaç kilo aldın yaren?
Kızlar bu arada ceydamın ilk gün sarılığı 7.2 çıkmıştı 3 gün sonra 7.5 çıktı sizce nasıl bugün yüzüde daha az sarı gibi 3 gün sonraya tekrar çağırdı kontrol için
canım nisada da 6-7 gibi değerlerdeydi.ama anne sütü ne kadar erken almaya başlarsa o kadar çabuk atıyor sarılığı ben ilk günler emziremediğim halde bikaç güne atlatmıştı emmeye başladıktan sonra bol bol emzirmeye bak
herkesin aynı olacak diye bişey yok korkma bol bol yürüş yap en iyi gelen şey bu
insan neden korkuyosa başına o geliyor iyi düşün iyi olsun
Elimden geldiği kadar hareketli olmaya çalışıorum yürüyüş falan yapiorum ama bu aralar kendimi çok yorgun hissediorum sırtım ve belim ağrio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?