Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

bende altınovada sami beye gidiyorum.altınovada çalışan bi arkadaşım filiz hanımda doğum yapmış çok memnun olduğunu söyledi.inşallah doğru bir karar olur sizin için.benimde ilk doğumumda dikişerim açılmıştı çok sıkıntılar yaşadım sizin gibi.ikinci doğumunuz nasıldı kolay oldumu biraz daha

Insalla memnun kalirsin svg sanirim.rukiye gitmisti ilk baslarda sonra degistirdi insalla sen memnun kalirsin memnun kalmazsan bidaha neseye gidersin hayirlisi artik

eyer erkek dr tercihim olsaydı bende sami beyi seçerdim ikinci hamileliğimde de övgüyle bahsedildiğini çok duydum
inşallah doğru karadır bakalım
evet sıkıntı yaşadım malesef
çok geçmiş olsun sanada en korktuğum şey dikişlerin açılması:18:

her zaman söylerim birinci doğumum 2 doğuma bedeldi ama ben doğurmadım vakumla alındı
ikinciyi ben doğurdum ama daha kolaydı

Son düzenleme:
Insalla memnun kalirsin svg sanirim.rukiye gitmisti ilk baslarda sonra degistirdi insalla sen memnun kalirsin memnun kalmazsan bidaha neseye gidersin hayirlisi artik

inşallah canım ya şu ilk konturole gideyimde çok merak ediyorum gelişimi nasıl tam olarak kaç haftalık vs...

sizin doğumada bişey kalmamış Rabbim yardımcınız olsun
altınovada mı yapcaksınız doğumu

ikinci doğumu genelde hep daha kolay diyolar o yüzden sordum benimde tek tesellim o şuan hep kendimi motive etmeye çalışıyorum.dikişte daha az oluyomuş ilkine göre.dikişlerim açılınca tekrar ameliyat oldum mustafa güder dikmişti ALLAH razı olsun ondan çok iyi bi doktor.doğum evinden korkmasam ona devam edecektim.iyileşmem nerdeyse kırkımı buldu inşallah bunda hayırlı doğumlar yaparız çok kolay bi şekilde

zaten doğumu sami beyin yaptıracağı da belli değil mesai dışı olursa icapçı doktor giriyomuş.yani banada filiz hanım falan denk gelebilir.ama sami bey gerçekten çok pozitif bi insan ama tabi hangi doktor hayırlı olacaksa benim için rabbim onun girmesini nasip etsin

e tabiki daha kolat oluyada ondan
evet dikişler daha az oluyo ilk doğum normal mi sezaryan mi
ben normal olmama rağmen dikişlerim iyleşmesi baya zaman aldı hatta uzun sürmesi endişelendirmişti beni benden 1 ay önce doğum yapan arkadaşıma sordum da onunda uzun sürmüş biraz da olsa bu beni rahatlattı

inşallah orda yapıcam doğumevinde böyle bişey yaşayınca bidaha cesaret edemedim gitmeye

doğum evi bende o kadar kötü iz bırakmadı şimdi dr ekek çok olduğundan tercih etmiycem galiba

aslında bu saçma kendi hastasıyla neden ilgilenmiyorlar ki anlaşılır şey değil
inşallah canım ya hayırlısı neyse o olsun

benimd normal doğumdu.ben zaten eve geldikten 1-2 gün sonra bakabildim insan korkuyo nedense.açılma vardı ama yinede kondurmak istemedim.belki değildir faan diye.oysaki bariz açılmıştı upuzun iplik falan tekrar doğumevine gittik bayan doktor merhem falan verdi onları kullandı sonra sinan zorsuya gittim ALLAH onu nasıl biliyosa öyle yapsın bakmadı bile.ağlayarak çıktım odasından.sonra mustafa güderin muayenehanesine gittik.işte genel anesteziyle ameliyat oldum 4-5 gün hastanede yattım.çok zordu hatırlamak bile istemiyorum.ameliyattan çıktım sanki etlerimi cımbızla çekip koparmışlar öyle acı çekiyodum 2 kere morfin yaptılar.ALLAH'ım biddaha yaşatmasın inşallah dediğim gibi iyileşmemde çok uzun zaman aldı

Kizlae ikinizinde dogymda basiniza gelebilcek heersey gelmis basiniza
Okurken kotu oldum
Nisa anestesi bile almissin

Ikinizede hayran kaldim kizlar bunca slklntilidan sonra normal doguma cesaretlisiniz
Ay benim.hic ni sorun yokti sevgi hanim ikna etmeye calismi gecrnin bi yarisida olsa doguma gelmesine ragmen yok sezeryan dedim ay utandim bi an

çok geçmiş olsun canım ya gerçekten çok kötüymüş çok şükür bende dikişlerde açılma olmadı ilk doğumda gerizakalı bir ebe benim dikişli olduğum halde doğum masasına çıkarmak istedi hemde çok kirliydi birinin suyumu gelmiş ne biliyim
ben pis burası demesem oraya çıkartacaktı sonra mikrop kapardım heralde
başka bir masaya zorlada olsa çıktım birde acele ettiriyo sonra muanede dikişlerin açılmış deyince çok korktum çünkü aynı acıyı yaşayacak sbrım yoktu bir iğnenin ucuyla tek tek kontürol etti neyseki açılma yokmuş
doğum masasından inmem ise tam bir işkence oldu yardım bile etmedi çekti gitti eltim ben gecikince geldi giyinmeme yardım etti
artık sinirlerim o kadar bozulduki anneme sarılıp ağladım birde eve gidipde yattığım yerden kalkamıyınca çok ağlamıştım o kadr korktum ki yattığım yerden kımıldamıyodum dikişlerim açılacak diye hiç unutamıyorum o anları
merak etme ikinci daha kolay oluyo daha çabuk ayaklanıyosun dikişlerin düşmesi biraz zaman alıyo o kadar önemli olan dikişleri temiz tutmak iltahaplanmasını engellemek

insanın aklında kötü anıları kalsa da acısını unutuyo işte benim gibi sezaryandan korkasan normali seçersin
birde ne zorluğu olursa olsun normal doğumda daha çabuk toparlanıyorsun

Cnm bu arada nese hanimda senin icin elinden geleni yapmis cok sevindim ilk seni ameliyata almis cocuk dr nu temin etmis
Bemim durumumda ayni sekilde ilerlemisti bos oda ameliyathaneye cevrilmisti iki ayri dr girmisti

Camlarimiz onlarin elinde

rukıye sutunun az olduğunu hıssedersen humana stıel tee cok arttırıyo bı donem azalmıştı cok faydasını gordum

neşe hanımda onu tavsiye etti kullanıyorum şuan zaten ilk bardakta bile farketti herkese tavsiye ederim birde 4 litre su içiyorum hurmada çok süt yapıyo haberiniz olsun

Amin Allah razı olsun daha güzel hikayelerin olur inşallah.bence bi sıkıntı çıkmazsa normal doğum yap derim yine onun tadı sezeryanda olmazki adı üstünde normal olan fıtratımıza uygun olan o ne güzel o duyguyu yaşamak kısmet olmuş sana sezeryanda ortadan ikiye kesiyolar resmen insanı ben kimseye tavsiye etmem keyfi yere

benimde bebeğim karnımda çok hareketliydi şimdide öyle gibi bacaklar kıpır kıpır hiç yerinde durmuyo maşallah.valla bence kiloya hiç takılma derim ben ne kadar zayıf bi insandım 16 kilo filan aldım ameliyat sonrasıda çok verdiğimi sanmıyorum korkuyorum tartıyada çıkmaya ama görenler zayıflamışsın diyo emziriyorum diyede şuan hiç dikkat etmiyorum etmeyede niyetim yok önemli olan bebeğim anne sütüyle beslensin.bu arada ben 7,5 aylığa kadar aldım kiloları sonra durdu hatta bi ara ben verdim bebek aldı hiç belli olmuyo o işler son aylarda bence daha az kilo alınıyo ben son 2,5 ayda 2 kilo filan aldım yememe rağmen.geceleri süt muz kraker filan yedim hep üstelik .bebeğiminde kilosu gayet normal

Kızlar bu arada ceydamın ilk gün sarılığı 7.2 çıkmıştı 3 gün sonra 7.5 çıktı sizce nasıl bugün yüzüde daha az sarı gibi 3 gün sonraya tekrar çağırdı kontrol için

Kızlar bu arada ceydamın ilk gün sarılığı 7.2 çıkmıştı 3 gün sonra 7.5 çıktı sizce nasıl bugün yüzüde daha az sarı gibi 3 gün sonraya tekrar çağırdı kontrol için

canım nisada da 6-7 gibi değerlerdeydi.ama anne sütü ne kadar erken almaya başlarsa o kadar çabuk atıyor sarılığı ben ilk günler emziremediğim halde bikaç güne atlatmıştı emmeye başladıktan sonra bol bol emzirmeye bak

ay zaten bende yanlış yazmışım 5.2 ymiş 5.3 e çıkmış.kan gruplarımız uyduğu için risk daha azmış ama tabi 3 gün sonra tekrar kontrol edilmesi gerekiyo

herkesin aynı olacak diye bişey yok korkma bol bol yürüş yap en iyi gelen şey bu
insan neden korkuyosa başına o geliyor iyi düşün iyi olsun

Elimden geldiği kadar hareketli olmaya çalışıorum yürüyüş falan yapiorum ama bu aralar kendimi çok yorgun hissediorum sırtım ve belim ağrio

Elimden geldiği kadar hareketli olmaya çalışıorum yürüyüş falan yapiorum ama bu aralar kendimi çok yorgun hissediorum sırtım ve belim ağrio

zaman zaman oluyo insan kendini yorgun bitkin hissede biliyo mevsimsel de olabilir pisikolojikde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…