Elimden geldiği kadar hareketli olmaya çalışıorum yürüyüş falan yapiorum ama bu aralar kendimi çok yorgun hissediorum sırtım ve belim ağrio
cnm gecen sen bu zmanlar bende aynıydım elevıt benı toparladı
senı burada görünce mutlu oluyorum sanırım alışmışım hergun okumaya
masalla Ceyda cok güzel bı kg de sağlıklı olarak dünyaya gelmıs
sarılık degerı fıkrımce oldukça dusuk 16 17 olduğu zaman kuvez ısın tedavısı uyguluyorlar
göğsünde cok uzun kalması aslında cok ıyı sarılığı yenmenın en ıyı yolu o
saat bası emzirmek sart
dıkıs yerıne gelınce rukıye benım ıkı amelıyatımdada bant açıldığı anda sac telı gıbı pembe bı cızgıydı
mor ben ve ablamda yasamadık ama yasayan varmı bılmıyrum ıstersen bı neşe hanımı sor cnm
benım ıkı doğumumda kıs oldu sıcaklarmı etkıledı acaba he bu arada 5.gun kontrolün olmadımı cnm bugun
dr konusuna gelınce rukıyecım gecen hafta bahsetmıstım 3 dr degıstırdık dıye hıkayaye baslayım:)
yaser bey riskten dolayı doğumuma gırdı 5.gun hem sevgu hanıma hem yaser beye kontrolmuz vardı baktı kg falan pek bısey demedı
zaten benım ona takıklıgım yarenden yaren aşırı kusuyordu 10 guluk kızıma reflu ılacı verdı tabı vermedim başka dr goturdum meğer ıdrar uollarına cok sayıda lokasıt varmış hıc bıze tahlıl yapmadana dayadı reflu ılacı benım ıcın bıttı yaser bey
sonra aynı dedıgın gıbı evımıze 5 dk mesafede olan beyhekıme Nursel hanıma gıttık tam 55 dk bekledik ve onumuzde bı kac hasta daha vardı esım sıkaytet edınce bızı aldılar en kotusu emzırme odası 3.katta çocuk bolumu zemın katta emzırme odası nst ıle bır odada çocuk altını degıstrdım baktım el yıkamya yer yok dusun yarenın arkadaşına kalbı sag tarafta deyıp te araştırmada 3 dr un solda bı suru olaylar
bı kerede umıt bey yokken beyhekıme gıttık necmettın bey vardı oda tam bı facıaydı cok eskı kafalı 1 yasa kadar seker verilmezken bıze aras su sevmıyo dedıgımde sekerlı su ver deıgınde oda bıtııı
sonuç olarak Nursel hanımdan sonra umıt beye gıttık ben kızımıda cok dr a goturdum ama o elektrıgı hıcbırınden almadım 7.5 aydır rutıne ümıt beye goturuyorum ılk kontrrolde bellı ettı zaten tam bı sayfa soru sordu
arasın bronsıt olduğunda 2 günde hemen ıyılestıren tedavısı ıstedıgın an telıne ulassabılmek
ve ısıtme kalça usg yı dogumevınde tecrübeden dolayı yonlendırmesı ıcıme cok sındı
sıddetle tavsıye ederım kendısını
bızede cok uzak cnm ebnde yakın olsun ıstedım ama bana o guvenı verınce bı daha vazgecemedım
ay cok uzun yazdım farkındayım ama nazlı ceydamız değer:)
belıne amerıkan bezı bagladılarmı
bak bağlanmadıysa evde yapmanizi tavsiye ederim hareketlerınde cok rhatlama hıssedersın
benimde bebeğim karnımda çok hareketliydi şimdide öyle gibi bacaklar kıpır kıpır hiç yerinde durmuyo maşallah.valla bence kiloya hiç takılma derim ben ne kadar zayıf bi insandım 16 kilo filan aldım ameliyat sonrasıda çok verdiğimi sanmıyorum korkuyorum tartıyada çıkmaya ama görenler zayıflamışsın diyo emziriyorum diyede şuan hiç dikkat etmiyorum etmeyede niyetim yok önemli olan bebeğim anne sütüyle beslensin.bu arada ben 7,5 aylığa kadar aldım kiloları sonra durdu hatta bi ara ben verdim bebek aldı hiç belli olmuyo o işler son aylarda bence daha az kilo alınıyo ben son 2,5 ayda 2 kilo filan aldım yememe rağmen.geceleri süt muz kraker filan yedim hep üstelik .bebeğiminde kilosu gayet normal
alırlar aslında belki ama birazda benim işime geldi şuan kendim göremediğim için ağdaya gidiyorum.doğumda kontrole yakın bi tarihte gerçekleşirse bidaha temizlik yapmak gibi bi sorunum olmıcak o yüzden yakın olsun istedim doktorda gittiğimde muayene falan etmek isterse temiz olıyım istiyorum.ama ara ara da adet sancısı gibi sancı giriyor 1 hafta beklermi onu da bilmiyorum
göğsümden ayrılmıyoki zaten kesintisiz 2 saat emzirdiğim oluyo birazda o yüzden morarmış olabilir ameliyat yerim.neşe hanım sanırım izne çıktığı için randevuyu taa 24 üne verdi 10 gün var yani daha kontrolümüze.yaser beyi bende eşimde beğenmedik çünkü kızımızın kafa yapısı değişik yani gözle görülcek bi değişiklik yokta ayrıntılı ultrasonda öyle dediler işte dedik bunun latince ismini anlamadı o an ikimizinde güveni gitti adama zaten hem hiçte konuşmadı şöyle yap böyle yap diye sonuçta ortada yoktan varolmuş bi canlı var onunla ilgili bilmemiz gereken şeyleri kaba taslakta olsa söyleyebilir.ümit beyi biliyorum kardeşimde astım vardı onun dr uydu uzmanlık alanıda astım zaten iyi bi dr olduğunu çok duydum ama uzak diye zor geliyo biraz neyse artık bakcaz bi çaresine
yok bişe bağlamadılar senden duyduğum için sordum neşe hanım sardırmıyo vermeleri için drun demesi gerekiyomuş sevgi hanım veriyomuş onu sadece.nasıl bişeyki o ben bişe bağlamıyorum sıcak diye ve drda bağla demedi açık kalsın yaran dedi
canım ya ben çok korkuyorum korkuyorum çünkü ben de pcos var. sendrom durumunda hemde bu zamana kadar hep dikkatli olmaya çalıştım çünkü acayip kilo aldırıyor.. hatta doktorum tedaviye başlamadan önce kilo almamaya dikkat et dedi.. bu kistler hem kilo aldırırmış hem de bu kilodan beslenip çoğalırmış. o nedenle çok korkuyorum çünkü emzirmem bittikten sonra inşallah tedavi olucam..
hatta bu hastalığı ilk öğrendiğimde ki dr çocuğun olmayabilir hemen tedaviye başlamalıyız demişti, evlilik arifesindeydim dünya başıma yıkıldı ama eşim beni hiç bırakmadı evlendik 3 ay sonra bebeğimiz oldu hemde 2 kere falan korunmaamışızdır.. allah işte..
aman çok uzattım ya neyse ki zor günler geride kaldı allahım kabus gibiydi neler yaşadım anlatamam.. ama minik oğlum geldi ansızın, tutunuverdi annesinin karnında hayata.. ve bizi ne kadar da mutlu etti..
neyse bu yüzden çok korkuyorum kilo alıcam diye nasıl dikkat ediyorum bi bilseniz..( o nedenle sordum karnımda çok büyükmüş gibi geliyo, korkuyorum..
allahım biri ağda mı dedi!!!
ben bu konuda çok muzdaripim sakaryada yabancıyım buraya geldiğimden beri güvenilir temiz bir yer arıyoruum ama bulamadım kendim asla yapamadım ki bugüne kadar hamileyken yapayım jilete mahkum oldum allahtan hamilelikte biraz seyrekleşiyor daha yeni jilete başlamama rağmen öyle bir atış olmadı ama ben alışık değilim bu olaya hele doğum yaklaşınca kesinlikle çok lazım
çok ihtiyacım var buna :)
bana bir tavsiyede bulunabilir misiniz?
Sezeryan sonrasında ise, birkaç hafta boyunca dikiş köşelerinin biraz daha üst kısmında ağrı hissedebilirsiniz. Ciltteki dikişler kaynadığı halde cilt altı tabakadaki dikişlerin kaynaması 6 ayı bulacağından ara ara dikiş bölgesinde hafif ağrılar devam edebilir. Kızarma veya morarma olmadığı sürece endişelenmeyiniz. Sezeryan dikişlerinin her iki ucunda, özellikle sağ tarafta elinize kabarıklık gelebilir. Bu alttaki dikişten kaynaklıdır ve tamamen normaldir
amanın birkaç gün giremedim sayfalar dolmuş maşallah.
ayy doğum hikayaleri beni korkuttu yaafff:18::18::18:Allah ım herkese hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin inş.
bende hamilelikte jilet yapıyodum doğuma az kaldı gibi olunca geçen pazartesi ağdacıya gittim.ağda daha rahat ame keşke kendi yapabilsem
sana özelden mj atacaktım ama buraya yazdığım yorumların belirli bi sayıya gelmesi gerekiyomuş.gittiğim ağdacının adresini verecektim ama burdan vermemde uygun olmaz heralde
kızlar bütün gece adet sancısı gibi sancı çektim sık sık girdi şuan bişey yok ama ben bugün ağda işini halledipte hast.arasammı diyorum.çok korktum sancılar sıklaşacak diye çünkü çantasını bile hala hazırlamadım.bugün hazırlıcam artık inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?