Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Allah'ım yardım etsin doğum yapan herkese.
Doğum yapacak olan bizlere de inşallah.
Çabucak iyileşsin herkes, çabucak sütleri gelsin bol bol inşallah...
İçim bir tuhaf oldu okuyunca

Cnm ya kiyamam ole dusunme bak ben iki sezeryan oldum uc saat sonra kalktim kurtricim amerikan bezinide taktim haftasibda avm bile gittik:)

Cnm yaaa bence hemen haller bizim kiz cikmis yola:)

gece kesin bugüne doğum başlayabilir diye düşünüyodum ama şuanda da tık yok.ne yapsam bilemedim ya.sanki yine girecekmiş gibi bi his var içimde bi de çok sık tuvalete gittim ama bebekte hala yukarda.gerçi nisa da inmemişti

canım yinede çok şanslısınki bebeğin olmuş hemde hemen normalde sağlıklı bi insanın bile ilk yılda hamile kalması çok kolay bişey değil.eşinde seni ne kadar çok seviyomuşki ihtimallere karşı seni yarı yolda bırakmamış.acıktığında kuru meyve filan ye en azından hem karnın doysun hemde bağırsakların çalışsınki kilo almayasın hatta bence bi diyetisyene bile gitmelisin madem durum bu kadar ciddi ihmal etme derim

ya nerden bulcamki ben o bezi:S bu arada necmettin şafağa randevu aldım eski bi dr ama iyi derlerdi eskiden.hastaneyi aradım ümit bey dolu ctesi ptesiye kadarda beklemek istemiyorum ama yasir beyede gitmek istemiyorum.en azından belki beyhekimde sarılık testi yaptırıp kontrollere ümit beye devam ederim.kafası içinde annemlerin komşusu araştırmada nöroloji bölüm başkanı ona göstercem birde bıngıldağı bana sert geldi kardeşlerimden yeğenlerimden hatırladığım kadarıyla nefes alıp verirken bıngıldak oynardı bununki öyle değil gerçi yasir bey kontrol etti ama bişe demedi olsaydı derdi heralde.bu arada dikişlerime su değmemesi gerekiyomuş bant vermiş dr ben bilmiyodum iyi dinlememişim kadını direk öyle açık şekilde banyo yaptım ondan mı oldu acaba:S ama çok çok morarık değil birde dikişlerin üstü daha çok morarık.karnımdan güç alıp hareket ediyorum çok ondan olmuş olabilir bi hamlık ağrısıda var çünkü o bölgede

:S korktum valla sağlık ocağına gidicem birazdan bi ebeyede sorarım

beyaz tenli değilim morarıklıkta düne göre daha iyi çok zorladım ben hareket ederken kendimi işitme testine filan gittik doğum evine koşa koşa harekt ettim resmen annemde çok kızdı hiç lohusa gibi davranmıyosun diye ondan mı oldu ki acaba bilmiyorum

valla bana bebek yukarda daha doğuma var dedi herkes bende o yüzden çok rahat davrandım hatta son gün pikniğe bile gittim ama gecesi suyum geldi ve 4-5 litre su gitmesine rağmen ameliyat masasında bile karnım yukardaydı ama bebekte yukardaydı hala daha o yüzden çok rahat davranma derim benim gibi karnın yukarda diye

Cnm ya kiyamam ole dusunme bak ben iki sezeryan oldum uc saat sonra kalktim kurtricim amerikan bezinide taktim haftasibda avm bile gittik:)

Maşallah diyorum Yaren Sana.
Ben öyle birden etkilendim nedense. Sizler anlatın ki öğrenelim
Kuşak bağlamak çok faydalıymış diye söylemişti annem ablama ama o pek dinlemedi.

Cnm digerlerini cvp larim
Eger umit beye bugun goturmek istersen sekreterindrn bugune randavu ayarlayabilirim cnm

Cnm digerlerini cvp larim
Eger umit beye bugun goturmek istersen sekreterindrn bugune randavu ayarlayabilirim cnm

ya eşim çalıştığı için bugün götürme şansımız yok arabasız ne ben çıkabilirim nede bebeği çıkarabilirim dolmuşla gitmek için erken biraz:)yarın yasire gidicez yine mecbur diğer randevuyuda iptal ettim eşim en azından sarılığına bu dr baksında sonra başkasına gideriz dedi.bugünde topuğundan kan aldılar yavrumun ağladı çokyarında alcaklar yine.bu arada ebeye sordum morarma normal dedi az kesip orda bi baskı uyguluyolarmış o zaman morarıyomuş cildim bbiraz hassas ondanda olabilir zaten enfeksiyon filan olsa ateşimde olurdu öyle bi durumum yok çok şükür yinede artarsa giderim neşe hanıma direk ilgin için teşekkür ederim çok sağol

cnm sımdı yarenın okulundan dolmuşla geldık babamızın sınavı vardı gerçekten doğru soluyorsun kan ter ıcınde kaldım
cnm su topuk kanı esımle benı cok yıprattı sankı saatler surdu
yaser bey belkı kan almaz gecen sene ablamın kızıda sarılık olmuştu umıt bey bakınca gerek yok dedı cok azalmıştı
necmettın beye gıtmemekle ıyı etmıssınız cıddı anlamda tavsıye etmem
keşke umıt bey cumartesı calıssaydı bıngıldakta sorun yoktur bence olsayaser bey anlardı mutlaka

KAFA YAPISINI ARASTIRMADA GOSTERMEK EN MANTIKLISI
umıt beyde bu tarz olylrda araştırma tavsıye edıyo tecrubelerınden dolayı
bu arada sevgı hanım demıstı umıt bey yenıdogan yoğun bakımı ıc9ın getırılmıs yenıdoganda tecrubelıymıs

dkıs yerını gostermıssın olulu yanıt almana cok sevındım
bant olmadan banyo yapmak etkılı olmuştur ben hastaneden çıkmadan sevgı hanım taktı
5.gun kontrolde açtı baktı dıkıse usg de rahım kalunlasmasının duruma baktu sonra bı haftalıkken ılk banyomu yaptım bı hafta ızın vermıyo banyoya

amerıkan bezı kumaşçılarda satılıyor sadece o hava aldırıyormus

bu arada ısıtme testını gectınızmı yada yapıldımı

bu arada rıca ederım yardıım dokuncak her konuda seve seve yardım etmek ısterım

Maşallah diyorum Yaren Sana.
Ben öyle birden etkilendim nedense. Sizler anlatın ki öğrenelim
Kuşak bağlamak çok faydalıymış diye söylemişti annem ablama ama o pek dinlemedi.

bak sen ablan buyuklerı dınlemekte fayda var:)

sevgı hanım cerrahpasadan berı 30 senedır uyguluyormuş
bıde bana anlatttı gebeyken rahım oldukça buyuyormuş bebek doguktan sonra toplaması zaman alıyormuş
bundan dolayı sallanıp dıkıslere çarpıyormuş ve buda acı verıyormus
amerıkan bezı bı sarılıyo buzdevrı gogus altından leğen kemıklerıne kadar rahımın sallanmaya yerı kalmıyor dıkıslere carpmıyo
ve cıvı gıbı ayağa kalkıyorsun

bu arada cnm doğum hıkayelerınde nadır bu tarz seyler yaşanır bak benım ıkk sezeryanım superdı
ablamın normal doğumu su gelmesı vb dr un gelmesı 3 saatı bıle almadı sevgo hanım geldı çatalda 3.ıkınmada cıktı bebegıız kolay bı doğumdu onları göze al tatım

Evet bu pozitif bakış açısı çok iyi geldi yaren :)
Bu çocuklar bir şekilde doğacaklar. Kolay olsun herkesin inşallah.
Teşekkür ederim.
Ben bu amerikan bezi meselesini çok mantıklı buldum.
Uygulamakta nasip olur inşallah.

Bugün bir yağıyor bir güneş açıyor.
Ben yine de riske girip bu akşam yürüyüş yapacağım Erenlerden çarşıya kadar niyetliyim bakalım...
İyi Akşamlar Sizlere..

Aynen tatlim kolay olsun zor olsun bak herkeZ ikinci bebek dunyaya getiriyo demek dayanilmaz degik:)
Amerikan bezi sayesinde gobuste kalmadi hic rahimi cabuk toparliyi:)
Hava cok slklcl ama sen yao yuruyusunu yineede
Bende erenler tarafinda oturuyorum sende bu taraflardamisin

ikisinin arasınn yaşının olmaması ii berber büyürler fazla sıkıntı çekmezsn büyüyncede görmemişe döner gidersin
Çocuk için bende erken olduğunu düşünüodum ev istioduk fln eşim çok istedi bnmde oldu bakalım olacak yani Allah nasip ederse =)

Ah bu ebelerin benden cektigi nedir
boswer ile gorusmek icin hastane aradim oda numara kodladim yok
Dogum katina baglandim elifle gorusmek istedigimi soyledim dogum yapan iki elif ikiside sadik beyin hastasi once birini bagladi bebek erkekmis puf dondum ebeye diger elif icinnbagladi ama acan olmadi ay bi dahada cekindim.aramaya 3.ye

E gecmis olsun sisteminden ulasmak istedim soyadini istiyo
Hamileliginin ilk haftalrindan beri yazisiyoruz cok isterdim tebrik etmek bugun nasip.olmadi

Son düzenleme:

Sen şansını denemişsin nasip olmamış canım buraya gelince iletiriz inş geçmiş olsın dileklerimizi ben tanimiorum ama =)

Evet cnm aksama aramayi dusunuyorum nasio.olursa toparlansin biras:)
Srn ne yaptin canta agda tamam mi
Artik gelebilirji fistik

Evet canım ağda da çantada tamam artık fıstıgımızı bekleyebiliriz.gerçi bi iki eksiğimiz var ama emzik biberon gibi onlarıda aldıkmı tamamdır insallah

:))) olsun sen elinden geleni yapmışsın.kadına biz internet arkadaşıyız desen ne yapardı acaba :)

:))) olsun sen elinden geleni yapmışsın.kadına biz internet arkadaşıyız desen ne yapardı acaba :)

Sorma cnm soyadini sordu ebe nasil arkadas cep telefonu yok soyadini bilmiyor
Rukiye dede cikti dediler ben soruyorum bebek nasil anne nasil
Eminim onlar icin normal bi durum degildir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…