Allah'ım yardım etsin doğum yapan herkese.
Doğum yapacak olan bizlere de inşallah.
Çabucak iyileşsin herkes, çabucak sütleri gelsin bol bol inşallah...
İçim bir tuhaf oldu okuyunca
Cnm yaaa bence hemen haller bizim kiz cikmis yola:)
Allah'ım yardım etsin doğum yapan herkese.
Doğum yapacak olan bizlere de inşallah.
Çabucak iyileşsin herkes, çabucak sütleri gelsin bol bol inşallah...
İçim bir tuhaf oldu okuyunca
canım ya ben çok korkuyorum korkuyorum çünkü ben de pcos var. sendrom durumunda hemde bu zamana kadar hep dikkatli olmaya çalıştım çünkü acayip kilo aldırıyor.. hatta doktorum tedaviye başlamadan önce kilo almamaya dikkat et dedi.. bu kistler hem kilo aldırırmış hem de bu kilodan beslenip çoğalırmış. o nedenle çok korkuyorum çünkü emzirmem bittikten sonra inşallah tedavi olucam..
hatta bu hastalığı ilk öğrendiğimde ki dr çocuğun olmayabilir hemen tedaviye başlamalıyız demişti, evlilik arifesindeydim dünya başıma yıkıldı ama eşim beni hiç bırakmadı evlendik 3 ay sonra bebeğimiz oldu hemde 2 kere falan korunmaamışızdır.. allah işte..
aman çok uzattım ya neyse ki zor günler geride kaldı allahım kabus gibiydi neler yaşadım anlatamam.. ama minik oğlum geldi ansızın, tutunuverdi annesinin karnında hayata.. ve bizi ne kadar da mutlu etti..
neyse bu yüzden çok korkuyorum kilo alıcam diye nasıl dikkat ediyorum bi bilseniz..( o nedenle sordum karnımda çok büyükmüş gibi geliyo, korkuyorum..
rukıye aras degılde yarende memeye yapışık bı bebekte o sekılde morarma olmadı bence bı neşe hanımı ara bakalım o ne dıcek bı yazı buldum onuda kopyalıcam
dedıgın gıbı yaser beye asla güvenmem sarılık ıcınde 3 gun sonra ona gıtmıceksınız dımı bı sefere masus umıt beye goursenız aslında sarılık ıcın hıc sevmez çocuk delınsın lüzumsuz kan almaz
bıde kafasını mutlaka gosterın derım arasın kafasında doğum sonrası yamulmuştu bı sorundan bahsttıller ufacık bebeme mr cektırdık ama ıcımız rahat ettı
o bağlanan da sadece amerıkan bezı oluyo onun dışında korse vb asla kabul etmıyo ınsan tenıne hava aldıran tek kumaş oymuş bende sınırsız kalmıştı:)
cok ta rahat etmıstım bı hafta sonra ılk banyomda çıkarmıştım
Sezeryan sonrasında ise, birkaç hafta boyunca dikiş köşelerinin biraz daha üst kısmında ağrı hissedebilirsiniz. Ciltteki dikişler kaynadığı halde cilt altı tabakadaki dikişlerin kaynaması 6 ayı bulacağından ara ara dikiş bölgesinde hafif ağrılar devam edebilir. Kızarma veya morarma olmadığı sürece endişelenmeyiniz. Sezeryan dikişlerinin her iki ucunda, özellikle sağ tarafta elinize kabarıklık gelebilir. Bu alttaki dikişten kaynaklıdır ve tamamen normaldir
Rukiye cnm istanbulda ebelik yapan lise arkadasim var ona sordum dikis etrafindaki damarlarsanda kaynaklanabiliyomus catlama yada kanama olabiliyomus damarlarda ihmal etmesin dedi
Kimininde teninin hassasligina bagli oluyormus beyaz tenlimisin
bence nese.hanimu.ara cnm.
baya morluk varmi
gece kesin bugüne doğum başlayabilir diye düşünüyodum ama şuanda da tık yok.ne yapsam bilemedim ya.sanki yine girecekmiş gibi bi his var içimde bi de çok sık tuvalete gittim ama bebekte hala yukarda.gerçi nisa da inmemişti
Cnm ya kiyamam ole dusunme bak ben iki sezeryan oldum uc saat sonra kalktim kurtricim amerikan bezinide taktim haftasibda avm bile gittik:)
canım yinede çok şanslısınki bebeğin olmuş hemde hemen normalde sağlıklı bi insanın bile ilk yılda hamile kalması çok kolay bişey değil.eşinde seni ne kadar çok seviyomuşki ihtimallere karşı seni yarı yolda bırakmamış.acıktığında kuru meyve filan ye en azından hem karnın doysun hemde bağırsakların çalışsınki kilo almayasın hatta bence bi diyetisyene bile gitmelisin madem durum bu kadar ciddi ihmal etme derim
ya nerden bulcamki ben o bezi:S bu arada necmettin şafağa randevu aldım eski bi dr ama iyi derlerdi eskiden.hastaneyi aradım ümit bey dolu ctesi ptesiye kadarda beklemek istemiyorum ama yasir beyede gitmek istemiyorum.en azından belki beyhekimde sarılık testi yaptırıp kontrollere ümit beye devam ederim.kafası içinde annemlerin komşusu araştırmada nöroloji bölüm başkanı ona göstercem birde bıngıldağı bana sert geldi kardeşlerimden yeğenlerimden hatırladığım kadarıyla nefes alıp verirken bıngıldak oynardı bununki öyle değil gerçi yasir bey kontrol etti ama bişe demedi olsaydı derdi heralde.bu arada dikişlerime su değmemesi gerekiyomuş bant vermiş dr ben bilmiyodum iyi dinlememişim kadını direk öyle açık şekilde banyo yaptım ondan mı oldu acaba:S ama çok çok morarık değil birde dikişlerin üstü daha çok morarık.karnımdan güç alıp hareket ediyorum çok ondan olmuş olabilir bi hamlık ağrısıda var çünkü o bölgede
:S korktum valla sağlık ocağına gidicem birazdan bi ebeyede sorarım
beyaz tenli değilim morarıklıkta düne göre daha iyi çok zorladım ben hareket ederken kendimi işitme testine filan gittik doğum evine koşa koşa harekt ettim resmen annemde çok kızdı hiç lohusa gibi davranmıyosun diye ondan mı oldu ki acaba bilmiyorum
valla bana bebek yukarda daha doğuma var dedi herkes bende o yüzden çok rahat davrandım hatta son gün pikniğe bile gittim ama gecesi suyum geldi ve 4-5 litre su gitmesine rağmen ameliyat masasında bile karnım yukardaydı ama bebekte yukardaydı hala daha o yüzden çok rahat davranma derim benim gibi karnın yukarda diye
Cnm digerlerini cvp larim
Eger umit beye bugun goturmek istersen sekreterindrn bugune randavu ayarlayabilirim cnm
ya eşim çalıştığı için bugün götürme şansımız yok arabasız ne ben çıkabilirim nede bebeği çıkarabilirim dolmuşla gitmek için erken biraz:)yarın yasire gidicez yine mecbur diğer randevuyuda iptal ettim eşim en azından sarılığına bu dr baksında sonra başkasına gideriz dedi.bugünde topuğundan kan aldılar yavrumun ağladı çokyarında alcaklar yine.bu arada ebeye sordum morarma normal dedi az kesip orda bi baskı uyguluyolarmış o zaman morarıyomuş cildim bbiraz hassas ondanda olabilir zaten enfeksiyon filan olsa ateşimde olurdu öyle bi durumum yok çok şükür yinede artarsa giderim neşe hanıma direk ilgin için teşekkür ederim çok sağol
Maşallah diyorum Yaren Sana.
Ben öyle birden etkilendim nedense. Sizler anlatın ki öğrenelim
Kuşak bağlamak çok faydalıymış diye söylemişti annem ablama ama o pek dinlemedi.
Evet bu pozitif bakış açısı çok iyi geldi yaren :)
Bu çocuklar bir şekilde doğacaklar. Kolay olsun herkesin inşallah.
Teşekkür ederim.
Ben bu amerikan bezi meselesini çok mantıklı buldum.
Uygulamakta nasip olur inşallah.
Bugün bir yağıyor bir güneş açıyor.
Ben yine de riske girip bu akşam yürüyüş yapacağım Erenlerden çarşıya kadar niyetliyim bakalım...
İyi Akşamlar Sizlere..
boşver bugün doğum yapacaktı değilmi?ne yaptı acaba
bende 22 yaşında evlendim ama eşim yüzünden 3.5 sene bekledik çocuk sahibi olmak için ilk önce ev alalım istedi onuda alamadık çocuktan sonra ev sahibi oldduk.bence sen en iyisini yapmışsın hala eşimin başına kakıyorum eğer bu kadar beklemeseydik şu yaşta olacaktı falan diye.ama ikinciyi kendi çok istedi bunda da ben 1-2 sene daha geçsin istiyodum ama ben artık korunmıcam dedi kesti attı.ilki 3.5 yaşında herkes iyi yapmışsın diyo baklım hayırlısı olur inşallah
Ah bu ebelerin benden cektigi nedir
boswer ile gorusmek icin hastane aradim oda numara kodladim yok
Dogum katina baglandim elifle gorusmek istedigimi soyledim dogum yapan iki elif ikiside sadik beyin hastasi once birini bagladi bebek erkekmis puf dondum ebeye diger elif icinnbagladi ama acan olmadi ay bi dahada cekindim.aramaya 3.ye
E gecmis olsun sisteminden ulasmak istedim soyadini istiyo
Hamileliginin ilk haftalrindan beri yazisiyoruz cok isterdim tebrik etmek bugun nasip.olmadi
Evet cnm aksama aramayi dusunuyorum nasio.olursa toparlansin biras:)
Srn ne yaptin canta agda tamam mi
Artik gelebilirji fistik
Ah bu ebelerin benden cektigi nedir
boswer ile gorusmek icin hastane aradim oda numara kodladim yok
Dogum katina baglandim elifle gorusmek istedigimi soyledim dogum yapan iki elif ikiside sadik beyin hastasi once birini bagladi bebek erkekmis puf dondum ebeye diger elif icinnbagladi ama acan olmadi ay bi dahada cekindim.aramaya 3.ye
E gecmis olsun sisteminden ulasmak istedim soyadini istiyo
Hamileliginin ilk haftalrindan beri yazisiyoruz cok isterdim tebrik etmek bugun nasip.olmadi
:))) olsun sen elinden geleni yapmışsın.kadına biz internet arkadaşıyız desen ne yapardı acaba :)
Evet canım ağda da çantada tamam artık fıstıgımızı bekleyebiliriz.gerçi bi iki eksiğimiz var ama emzik biberon gibi onlarıda aldıkmı tamamdır insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?