Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Evet canım ağda da çantada tamam artık fıstıgımızı bekleyebiliriz.gerçi bi iki eksiğimiz var ama emzik biberon gibi onlarıda aldıkmı tamamdır insallah

ohh canta tamam agda tamam.tek kaldi bebisin saglikla gelmesi az kalmis canim tez zamanda kavusursun ins.bebisine

ctesi varmış çocuk bölümünde muayene internette gözükmüyomuş ümit bey doluydu yasir beye gittik tekrar.topuktan kan alındı yine malesef ama çok şükür azalmış 4.5 a düşmüş rengide iyi gözüküyo dedi 1 ay sonra çağırdı.bıngıldaktada sorun yokmuş kafa yapısından kaynaklanan bi durummuş sağlık ocağında ebe muayene etti.bantı banada neşe hanım sordu eve gidince banyo yapcaksan tekrar takayım dedi bende yapcam dedim taktı sonrada bant yazdı her banyoda tak diye ben hangi akla hizmetse bebek uyanmadan girip çıkayım diye aceleden unuttum ama çok şükür şimdi iyi ağrılarımda baya azaldı.beni acil olarak doğuma aldıkları için biraz kestikten sonra karnıma çok baskı uygulamış olabilirlermiş ondanda olabilirmiş ebe öyle söyledi zaten ameliyatttan çıktıktan sonra çok feci canım acıyodu herkesin öylemi oluyo bilmiyorum.işitme testinide geçtik çok şükür çok teşekkür ederim kıymetli bilgilerin için bu arada

Insalla cnm nasip olur
Bak boswer mevlutte dagitmak icin cok guzrl susler yapmisti belki fikir olur

Hımm..Bende kendim yapmak istiorum aslında kendi emeğim olsun istiorum birazda bi işim yok pek anlamiorum örgüden fln bebeğe bişi öremem gibime gelio öyle şeylerle uğraşırım hem de zaman geçiririm biraz o gelince bi fikir almak lzm=)

Ben de Erenler'de oturuyorum Elmas otel ile çarşamba pazarı arasında kalıyor evimiz Yaren, iş yerimde Erenler' de.
Her sabah işe gelmeden yürüyüş yapmak için, Yunus Çiloğlu lisesinin önündeki yoldan devam ederek yeni erenler belediye binası önündeki yoldan yukarı doğru yürüyüp işe gidiyorum.

Vakti gelen doğuyor işte. Biz ne kadar zaman geçmiyor desekte geçiyor işte.
İnşallah Boşver' de sağlıkla bebeğine kavuşmuştur.

Son düzenleme:
Kızlar ben doğum yaptım ctesi. Kızım çok iyi ama ben daha toparlanamadim.boynun tutuldu hastanede birde onun sıkıntısını yaşıyorum. Yarencim aramissin Saolasin. Sadık beyin aynı gün 2. Tane elif isimli hastası varmış ve odalarda karıştı. Anlatırım geniş bir zamanda onuda...

canım bebeğinin iyi olmasına çok sevindim.kaç kg doğdu bebeğin.mevlam hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin kızına.senin boynun neden tutuldu ki

iyi olduğun zaman epidural doğum hakkında düşüncelerini ve yorumlarını bizimle paylaş lütfen canım

Bebeğin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün sanada çok geçmiş olsun.epiduralden mi tutuldu acaba boynun?

Geçmi olsun canım bebeğinde hayırlı olsun ömrü uzun kaderi güzel olsun Allah analı babalı büyütsün...

kızlaaar nerelerdesiniz? ya benim nazlı kızımın göbeğide nazlı çıktı 9. günümüz bugün hala düşmedi banyoda yaptıramıyorum o yüzden turşu gibi oldu çocuk sıcaktanbugün biraz ucu düşmüş gibi ama dibi yumuşak ve kenarında hafif kan var normal mi tecrübeli anneler yorum bekliyorum sizden

Rukiye moralim.cok bozuk giremedim
Aras su cicegi oldu 8 aylik asisi yok
Ablasibdan gecti sabah cok ateslendi
Dun dr daydik

Arasin gobegi 17.gun dustu
Dayanamayip bi iki kere yikadik
Verilen bakim setini kullanmayi biraktik o zaman dustu

Cnm saglijla bebegini kucagina almana cok sevindum rabbim uzunn omurlu hayirli evlat etsin ibsalla

Sende tez zamanda iyi olursun insalla

Dun dr daydik

Çok çok geçmiş olsun Allah şifa versininşallah atlatırsınız bunuda sorunsuz bir şekilde.bende az önce altını değiştirirken baktımki düşmüş göbeği ama biraz iltihap var gibi içinde bugünde yıkamıycaz o yüzden yarına kadar kalsın dedim yarında üstüne bant yapıştırıp yıkıycaz artık.

ben anlamadım kızlar siz bebeklerinizi göbeği düşene kadar yıkamıyomusunuz
ben her iki bebeğime gün aşırı yıkadım kış yaz olması farketmez
yoksa ben mi yanlış anladım
bizimkilerin göbeği erken düştü bir sorun olmadı hiç bonyodan sonra pansuman yapardı annem gazlı bezide yara üstünde bırakdığımız bile oldu çok şükür bi sorun olmadı

keşke bebeği yıkasaydın pişik olur sonra

Dun dr daydik

çok geçmiş olsun
umarım iyidir şimdi

Sagol cnm insalla
Iyi erken dusurmussunuz
Eger koku yoksa problem yok diye biliyorum

çok geçmiş olsun
umarım iyidir şimdi

Sagol cnm
Ay bilmiyorumko yeni yeni adetler iste ikinkere yikadik 17.gunde dustu
Dr yikamayin dedi aslinda kizimda yikamistik haftasonda dustu

Sen nasilsin konrrol nasil gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…