Sen şansını denemişsin nasip olmamış canım buraya gelince iletiriz inş geçmiş olsın dileklerimizi ben tanimiorum ama =)
Evet canım ağda da çantada tamam artık fıstıgımızı bekleyebiliriz.gerçi bi iki eksiğimiz var ama emzik biberon gibi onlarıda aldıkmı tamamdır insallah
ohh canta tamam agda tamam.tek kaldi bebisin saglikla gelmesi az kalmis canim tez zamanda kavusursun ins.bebisine
cnm sımdı yarenın okulundan dolmuşla geldık babamızın sınavı vardı gerçekten doğru soluyorsun kan ter ıcınde kaldım
cnm su topuk kanı esımle benı cok yıprattı sankı saatler surdu
yaser bey belkı kan almaz gecen sene ablamın kızıda sarılık olmuştu umıt bey bakınca gerek yok dedı cok azalmıştı
necmettın beye gıtmemekle ıyı etmıssınız cıddı anlamda tavsıye etmem
keşke umıt bey cumartesı calıssaydı bıngıldakta sorun yoktur bence olsayaser bey anlardı mutlaka
KAFA YAPISINI ARASTIRMADA GOSTERMEK EN MANTIKLISI
umıt beyde bu tarz olylrda araştırma tavsıye edıyo tecrubelerınden dolayı
bu arada sevgı hanım demıstı umıt bey yenıdogan yoğun bakımı ıc9ın getırılmıs yenıdoganda tecrubelıymıs
dkıs yerını gostermıssın olulu yanıt almana cok sevındım
bant olmadan banyo yapmak etkılı olmuştur ben hastaneden çıkmadan sevgı hanım taktı
5.gun kontrolde açtı baktı dıkıse usg de rahım kalunlasmasının duruma baktu sonra bı haftalıkken ılk banyomu yaptım bı hafta ızın vermıyo banyoya
amerıkan bezı kumaşçılarda satılıyor sadece o hava aldırıyormus
bu arada ısıtme testını gectınızmı yada yapıldımı
bu arada rıca ederım yardıım dokuncak her konuda seve seve yardım etmek ısterım
Insalla cnm nasip olur
Bak boswer mevlutte dagitmak icin cok guzrl susler yapmisti belki fikir olur
Aynen tatlim kolay olsun zor olsun bak herkeZ ikinci bebek dunyaya getiriyo demek dayanilmaz degik:)
Amerikan bezi sayesinde gobuste kalmadi hic rahimi cabuk toparliyi:)
Hava cok slklcl ama sen yao yuruyusunu yineede
Bende erenler tarafinda oturuyorum sende bu taraflardamisin
Kızlar ben doğum yaptım ctesi. Kızım çok iyi ama ben daha toparlanamadim.boynun tutuldu hastanede birde onun sıkıntısını yaşıyorum. Yarencim aramissin Saolasin. Sadık beyin aynı gün 2. Tane elif isimli hastası varmış ve odalarda karıştı. Anlatırım geniş bir zamanda onuda...
Kızlar ben doğum yaptım ctesi. Kızım çok iyi ama ben daha toparlanamadim.boynun tutuldu hastanede birde onun sıkıntısını yaşıyorum. Yarencim aramissin Saolasin. Sadık beyin aynı gün 2. Tane elif isimli hastası varmış ve odalarda karıştı. Anlatırım geniş bir zamanda onuda...
kızlaaar nerelerdesiniz? ya benim nazlı kızımın göbeğide nazlı çıktı 9. günümüz bugün hala düşmedi banyoda yaptıramıyorum o yüzden turşu gibi oldu çocuk sıcaktanbugün biraz ucu düşmüş gibi ama dibi yumuşak ve kenarında hafif kan var normal mi tecrübeli anneler yorum bekliyorum sizden
Rukiye moralim.cok bozuk giremedim
Aras su cicegi oldu 8 aylik asisi yok
Ablasibdan gecti sabah cok ateslendi
Dun dr daydik
Dun dr daydik
Arasin gobegi 17.gun dustu
Dayanamayip bi iki kere yikadik
Verilen bakim setini kullanmayi biraktik o zaman dustu
kızlaaar nerelerdesiniz? ya benim nazlı kızımın göbeğide nazlı çıktı 9. günümüz bugün hala düşmedi banyoda yaptıramıyorum o yüzden turşu gibi oldu çocuk sıcaktanbugün biraz ucu düşmüş gibi ama dibi yumuşak ve kenarında hafif kan var normal mi tecrübeli anneler yorum bekliyorum sizden
Dun dr daydik
Arasin gobegi 17.gun dustu
Dayanamayip bi iki kere yikadik
Verilen bakim setini kullanmayi biraktik o zaman dustu
Çok çok geçmiş olsun Allah şifa versininşallah atlatırsınız bunuda sorunsuz bir şekilde.bende az önce altını değiştirirken baktımki düşmüş göbeği ama biraz iltihap var gibi içinde bugünde yıkamıycaz o yüzden yarına kadar kalsın dedim yarında üstüne bant yapıştırıp yıkıycaz artık.
çok geçmiş olsun
umarım iyidir şimdi
ben anlamadım kızlar siz bebeklerinizi göbeği düşene kadar yıkamıyomusunuz
ben her iki bebeğime gün aşırı yıkadım kış yaz olması farketmez
yoksa ben mi yanlış anladım
bizimkilerin göbeği erken düştü bir sorun olmadı hiç bonyodan sonra pansuman yapardı annem gazlı bezide yara üstünde bırakdığımız bile oldu çok şükür bi sorun olmadı
keşke bebeği yıkasaydın pişik olur sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?