Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Çok geçmiş olsun.
Allah acil şifalar versin inşallah.
Bir kaç gün zor geçer ama atlatır muhakkak içini ferah tut Yaren.

Tesekkur ederim cnm
Arasin asisi yok ve cok kucuk o kadar uzuluyorum ki anlatmam dogdugundan beri ilk atesi yukseldi cok mutsuzum
Neyseki cok iyi dr muz var giveniyorrm.pesiji birakmiyo persembe yine kontrol edicek durumu

Sagol cnm
Ay bilmiyorumko yeni yeni adetler iste ikinkere yikadik 17.gunde dustu
Dr yikamayin dedi aslinda kizimda yikamistik haftasonda dustu

Sen nasilsin konrrol nasil gecti

sakınan göze çöp batar misali sakınmayacaksın benim annem süper bu konuda yeni doğan bebeği kaptığı gibi tek başnına yıkar giydir 10 dkk sürmez valla benimkileri hep o yıkadı

ben maalesef gidmedim dra bir türtü kısmet olmadı bir sorun çıkmazsa yarın inşallah

Tesekkur ederim cnm
Arasin asisi yok ve cok kucuk o kadar uzuluyorum ki anlatmam dogdugundan beri ilk atesi yukseldi cok mutsuzum
Neyseki cok iyi dr muz var giveniyorrm.pesiji birakmiyo persembe yine kontrol edicek durumu

aşı omayınca dahamı ağır geçiriyolar acaba
benim kızlar geçen yıl geçirdiler biraz zorlu bir süreç
Rabbim yardımcınız olsun...

Sorma cnm.ilk cocukta hemen yikadik
Iste arasta bu sekilde denildi yikamadik
Ama dusyu hergun yikadim oglimu
Annen gibi hemen pratik
Filiz hanima gieye karar vermistin degildu
En azinda kesr kalp atisi stresi yok tahminine gore ne kadarlik

Rukiye moralim.cok bozuk giremedim
Aras su cicegi oldu 8 aylik asisi yok
Ablasibdan gecti sabah cok ateslendi
Dun dr daydik

Arasin gobegi 17.gun dustu
Dayanamayip bi iki kere yikadik
Verilen bakim setini kullanmayi biraktik o zaman dustu

valla annemde aynı şeyi söyledi ama drda sağlık ocağındaki ebede yıkamayın dedi göbeği düşmeden bende cesaret edemedim o yüzden eşimde çok pimpirikli bişe olsa artık kurtulamam lafından ki yengem benim yaptırmıştı banyo mikrop kaptı bebeği sonra 40 tane iğne vuruldu yeni doğmuş bebek.bunları düşününce vazgeçtim bende ama siliyoruz hergün bi bezle.göbeği düşüncede şampuan filan kullanmycakmışız 15 gün vücudundaki o tabaka cildi için çok önemliymiş emcekmiş cildi o tabakayı

Sagol cnm insalla
Iyi erken dusurmussunuz
Eger koku yoksa problem yok diye biliyorum

koku filan yok çok şükür sanırım herkeste olur o kadar

Tesekkur ederim cnm

aşısı neden yok vaktini mi kaçırdın yoksa daha var mı vaktine?insan çok üzülüyo ama herşey bizim için olcak bunlar napalım Allah dermansız dert vermesin.ama anlıyorum seni çok ben bebeğim hıçkırınca bile üzülüyosam sen ne kdar üzülüyosundur kimbilir

aşı omayınca dahamı ağır geçiriyolar acaba
benim kızlar geçen yıl geçirdiler biraz zorlu bir süreç
Rabbim yardımcınız olsun...

Evet o sekildeymos sevgi
Yaren 1 haziranda baslafi dokubtu disinda hic bisey olmadi cok rahat atkatti
Arasinda o sekilde olur
Atesi bu sabahta kalir bi daha gelmez insalla

Aynen bende o sekilde oldum rukiye ki yarebi yikamistik ya bisey olursa cok suclarim diye dusundum
Kokuda yokmus sorun yok
Sen nasilsin toparlandinmi

Asi olayi bir yasindan once yapilmiyi o gunlere gelemedik iste
Hani annelerimiz der ya anne olunca anlarsin diye aynen ole oldu
Hickirinca emzirdiginde geciyomu.ufacik kiyamiyosun yorluyo gibi geliyor degilmi
Insalla perswmbe gunu takibi iyi gecer
Dun hastanede yenidogan bebekleri olan bi aile vardi heneb acaba dedim rukiyemi

Sorma cnm.ilk cocukta hemen yikadik
Iste arasta bu sekilde denildi yikamadik
Ama dusyu hergun yikadim oglimu
Annen gibi hemen pratik
Filiz hanima gieye karar vermistin degildu
En azinda kesr kalp atisi stresi yok tahminine gore ne kadarlik

evet filiz hanım
valla öyle sorun hiç yaşamadım ben biraz geç gidiyorum dr kontürolüne ondan heralde
ama bu sefer biraz fazla mı geç oldu ne
bilmiyorum ki kaç haftalıktır en çok merak ettiğim bu valla
en son nisan 20 sinde regl oldum
7 8 haftalık olabilir :44:

sana özelden mj atacaktım ama buraya yazdığım yorumların belirli bi sayıya gelmesi gerekiyomuş.gittiğim ağdacının adresini verecektim ama burdan vermemde uygun olmaz heralde

adres vermen sorun olmaz sanırım ya forum açısından millet linkler bile yazıyor... problem olacağını sanmıyorum

8+3 gozukuyo
Benim kizimdada son adetim 2o nisandi

Rukiye filiz hanima gitti aslinda bilgi verebilir

her gün yeni bir şey çıkarıyolar anlamadım gitti daha önce yıkayın sorun olmaz diyolardı
neyse sorunsuz atlaşmışsın

sağol canım eşimle öyle bir bağ var ki aramızda, bir de iyi insanlarız galiba allah dualarımızı kabul etti, hatta ben erkek çocuk çok isterdim bir de üstüne onu verdi..
hatta eşimin anneannesi rüyasında görmüş. çünkü o sürece onlarda şahit oldu çok ağladım evlenmek istemedim sağolsunlar hiç yalnız bırakmadılar.. rüyasında demişler ki biz ona istediğini hemen verdik hatta ona erkek evlat verdik şimdi o da bize teşekkür etsin diye.. ben de zaten hemen şükür namazı falan kılmıştım.. insanın böyle durumlarda allaha olan inancı kat be kat artıyor..ne kadar şükretsem az..

öyle hiç aşırı yemiyorum zaten azıcık aşırıya kaçsam hemen artıyo rakamlar :) çikolata başımın belası bırakmıştım ama yine başladım dayanamıyorum tek derdim bu..bakalım bu ay hedefim 1,5 kilo almaktı ne olacak merak ediyorum..

Son düzenleme:
Rukiye moralim.cok bozuk giremedim
Aras su cicegi oldu 8 aylik asisi yok
Ablasibdan gecti sabah cok ateslendi
Dun dr daydik

Arasin gobegi 17.gun dustu
Dayanamayip bi iki kere yikadik
Verilen bakim setini kullanmayi biraktik o zaman dustu

canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin kıyamam yaaa tatlım benim hemen geçer umarımm..

ulrasonda ne çıkacak bakalım
valla sevinirm bilgi verirse:109:

Insalla hersey yolunda gider arastan once dusugum ikdu bi hafta agladim arasinkesesi
Kalp atisi gormek cok baskaydi
Aslinda gece gitmek daha iyi
Sonra heo korku oluyo
Ama dusuk olunca dayanamadim

Insalla hersey yolunda gider arastan once dusugum ikdu bi hafta agladim arasinkesesi
Kalp atisi gormek cok baskaydi
Aslinda gece gitmek daha iyi
Sonra heo korku oluyo
Ama dusuk olunca dayanamadim

evet bende onun için geç giderim yok kese var bebek yok kalp atışını duyamadık git bir hafta sonra gel demeler
bunları yaşamak yerine sorunun yoksa bekle bebeği de gör kalp atışınıda duy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…