Çok geçmiş olsun.
Allah acil şifalar versin inşallah.
Bir kaç gün zor geçer ama atlatır muhakkak içini ferah tut Yaren.
Sagol cnm
Ay bilmiyorumko yeni yeni adetler iste ikinkere yikadik 17.gunde dustu
Dr yikamayin dedi aslinda kizimda yikamistik haftasonda dustu
Sen nasilsin konrrol nasil gecti
Tesekkur ederim cnm
Arasin asisi yok ve cok kucuk o kadar uzuluyorum ki anlatmam dogdugundan beri ilk atesi yukseldi cok mutsuzum
Neyseki cok iyi dr muz var giveniyorrm.pesiji birakmiyo persembe yine kontrol edicek durumu
sakınan göze çöp batar misali sakınmayacaksın benim annem süper bu konuda yeni doğan bebeği kaptığı gibi tek başnına yıkar giydir 10 dkk sürmez valla benimkileri hep o yıkadı
ben maalesef gidmedim dra bir türtü kısmet olmadı bir sorun çıkmazsa yarın inşallah
Rukiye moralim.cok bozuk giremedim
Aras su cicegi oldu 8 aylik asisi yok
Ablasibdan gecti sabah cok ateslendi
Dun dr daydik
Arasin gobegi 17.gun dustu
Dayanamayip bi iki kere yikadik
Verilen bakim setini kullanmayi biraktik o zaman dustu
ben anlamadım kızlar siz bebeklerinizi göbeği düşene kadar yıkamıyomusunuz
ben her iki bebeğime gün aşırı yıkadım kış yaz olması farketmez
yoksa ben mi yanlış anladım
bizimkilerin göbeği erken düştü bir sorun olmadı hiç bonyodan sonra pansuman yapardı annem gazlı bezide yara üstünde bırakdığımız bile oldu çok şükür bi sorun olmadı
keşke bebeği yıkasaydın pişik olur sonra
Sagol cnm insalla
Iyi erken dusurmussunuz
Eger koku yoksa problem yok diye biliyorum
Tesekkur ederim cnm
Arasin asisi yok ve cok kucuk o kadar uzuluyorum ki anlatmam dogdugundan beri ilk atesi yukseldi cok mutsuzum
Neyseki cok iyi dr muz var giveniyorrm.pesiji birakmiyo persembe yine kontrol edicek durumu
aşı omayınca dahamı ağır geçiriyolar acaba
benim kızlar geçen yıl geçirdiler biraz zorlu bir süreç
Rabbim yardımcınız olsun...
cnm aslında cok sanslısın pkolu olup 3 ayda gebe kalmak rabbımın sana mucızesı
o senın kucuk mucızen
valla annemde aynı şeyi söyledi ama drda sağlık ocağındaki ebede yıkamayın dedi göbeği düşmeden bende cesaret edemedim o yüzden eşimde çok pimpirikli bişe olsa artık kurtulamam lafından ki yengem benim yaptırmıştı banyo mikrop kaptı bebeği sonra 40 tane iğne vuruldu yeni doğmuş bebek.bunları düşününce vazgeçtim bende ama siliyoruz hergün bi bezle.göbeği düşüncede şampuan filan kullanmycakmışız 15 gün vücudundaki o tabaka cildi için çok önemliymiş emcekmiş cildi o tabakayı
koku filan yok çok şükür sanırım herkeste olur o kadar
aşısı neden yok vaktini mi kaçırdın yoksa daha var mı vaktine?insan çok üzülüyo ama herşey bizim için olcak bunlar napalım Allah dermansız dert vermesin.ama anlıyorum seni çok ben bebeğim hıçkırınca bile üzülüyosam sen ne kdar üzülüyosundur kimbilir
Sorma cnm.ilk cocukta hemen yikadik
Iste arasta bu sekilde denildi yikamadik
Ama dusyu hergun yikadim oglimu
Annen gibi hemen pratik
Filiz hanima gieye karar vermistin degildu
En azinda kesr kalp atisi stresi yok tahminine gore ne kadarlik
sağol canım biz de öyle diyoruz. küçüğümüz sürpriz yaptı bize sımsıkı tutundu hayata.. bizi de çok mutlu etti..
benim gittiğim biyer var ilk onlarla başladım ağdaya 4 yıl önce falan.daha sonra alıştım kendim yapmaya başladım ama şuan karnımı göremediğim için mecburen yine gidiyorum.ben çok memnunum canım işyerindeki arkadaşların tavsiyesiyle gitmiştim bende.istersen git bi yerlerini gör ona göre karar ver.ama ağda çok iyi oluyo.çıkması çok uzun sürüyo.jiletle hem çoğalıyo hemde devamlı almak gerekiyor.4 yıldır rahatım o konuda çok şükür[/QUOTE
ismini yazsan bir de ben burda pek bi yer bilmiyorum yabancısıyım buranın.. yanında neler var ona göre tarif edersen bulabilirim..
çarkı kenti falan biliyorum o kadar çok belirgin yerler ile bulurum sanırım nolur yaz ama çok ihtiyacım var taa kaç aylıkken sormaya başlamıştım kızlara..
sana özelden mj atacaktım ama buraya yazdığım yorumların belirli bi sayıya gelmesi gerekiyomuş.gittiğim ağdacının adresini verecektim ama burdan vermemde uygun olmaz heralde
evet filiz hanım
valla öyle sorun hiç yaşamadım ben biraz geç gidiyorum dr kontürolüne ondan heralde
ama bu sefer biraz fazla mı geç oldu ne
bilmiyorum ki kaç haftalıktır en çok merak ettiğim bu valla
en son nisan 20 sinde regl oldum
7 8 haftalık olabilir :44:
valla annemde aynı şeyi söyledi ama drda sağlık ocağındaki ebede yıkamayın dedi göbeği düşmeden bende cesaret edemedim o yüzden eşimde çok pimpirikli bişe olsa artık kurtulamam lafından ki yengem benim yaptırmıştı banyo mikrop kaptı bebeği sonra 40 tane iğne vuruldu yeni doğmuş bebek.bunları düşününce vazgeçtim bende ama siliyoruz hergün bi bezle.göbeği düşüncede şampuan filan kullanmycakmışız 15 gün vücudundaki o tabaka cildi için çok önemliymiş emcekmiş cildi o tabakayı
koku filan yok çok şükür sanırım herkeste olur o kadar
aşısı neden yok vaktini mi kaçırdın yoksa daha var mı vaktine?insan çok üzülüyo ama herşey bizim için olcak bunlar napalım Allah dermansız dert vermesin.ama anlıyorum seni çok ben bebeğim hıçkırınca bile üzülüyosam sen ne kdar üzülüyosundur kimbilir
8+3 gozukuyo
Benim kizimdada son adetim 2o nisandi
Rukiye filiz hanima gitti aslinda bilgi verebilir
canım yinede çok şanslısınki bebeğin olmuş hemde hemen normalde sağlıklı bi insanın bile ilk yılda hamile kalması çok kolay bişey değil.eşinde seni ne kadar çok seviyomuşki ihtimallere karşı seni yarı yolda bırakmamış.acıktığında kuru meyve filan ye en azından hem karnın doysun hemde bağırsakların çalışsınki kilo almayasın hatta bence bi diyetisyene bile gitmelisin madem durum bu kadar ciddi ihmal etme derim
Rukiye moralim.cok bozuk giremedim
Aras su cicegi oldu 8 aylik asisi yok
Ablasibdan gecti sabah cok ateslendi
Dun dr daydik
Arasin gobegi 17.gun dustu
Dayanamayip bi iki kere yikadik
Verilen bakim setini kullanmayi biraktik o zaman dustu
ulrasonda ne çıkacak bakalım
valla sevinirm bilgi verirse:109:
canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin kıyamam yaaa tatlım benim hemen geçer umarımm..
Insalla hersey yolunda gider arastan once dusugum ikdu bi hafta agladim arasinkesesi
Kalp atisi gormek cok baskaydi
Aslinda gece gitmek daha iyi
Sonra heo korku oluyo
Ama dusuk olunca dayanamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?