Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

ben daha iyiyim ağrım kalmadı dolanıyorum artık evin içinde annem yinede iş yaptırmıyo sağolsun ama 1 haftadır yatıyorum yataktan çıkarmadılar eşimle annem.dün artık isyan bayrağını çektim çok sıkıldım yatakta bide ev dubleks üst katta kaldım tek başıma ama indim artık aşağı:)hıçkırdığında emzirmeye korkuyorum tıkanır filan diye ama bazen dayanamıyo hanım emmek istiyo emziriyorum geçiyo daha kısa sürede sanki.göğsümle çok kavga ediyo sanırım daha kasları güçlenmedi tutana kadar ucunu canımdan can gidiyo ama 2 gündür daha kolay tutuyo çok şükür.ben kontrole ctesi gittim dahada çağırmadı yaser 1 ay sonra gelin dedi

valla filiz hanıma gidiceksen kaç haftalık olduğuna onun lafıyla inanma derim çünkü ultrason cihazı çok çok eski 6.5 aylıkken gitmiştim ona bebeği bile anlayamamıştım zaten banada son adet tarihinden eminmisin demişti 3 hafta küçük çıkmıştı bütün ölçüleri sanki ilk defa 6.5 aylıkken dra gittimde günümden emin olmycam.hemen izmite göndermişti bi dra kart uzatmıştı klavyenin altından çıkarıp.o zaman bidaha gitmem ben bu dra demiştim.ama drluk olarak memnun herkes ondan hem normal doğumcuymuş hemen sezeryan yapalım demiyomuş

peki senin önereceğin dr var mı?

Cnm sen dua et bol bol iki canlisin yavrum hemen toparlansin
Simdi uyiyo her dakika bakiyorym
Rabb.herkesin evladina saglik versib

canım kıyamam ikinize de çok zor sahiden inan dua ediyorum ama toparlar hemen öyle geçiyor içimden..

çok üzme kendini.. atlatacak inşallah..

Iyi yapmissin rukiye ben hic yatamadim slklfim annem 2o gunnkaldi is yapmadan zamanda gecmiyo
Hickirdiginda emzirnekten cekinme dr oo sekilde demosssto
Ceyda ancak alisiyo annesi bizim arasta iki saatte bi 5 dk emerdi sayardim dk lari ban gore hep az gelirdi ama cok kg aldigindan drsorun dedil diyodu
Kizim memeye yapisik yasadigindan aras durumu acaba dedirtmisti

peki senin önereceğin dr var mı?

valla ben neşe hanımdan çok memnun kaldım illa normal doğum istememe rağmen sonu sezeryan oldu gerçi ama mecburi bi durumdu benimkisi değilsede Allaha havale ettim.ama yanlış yönlendirmekte istemem sen yinede bi dene istersen filiz hanımı.eşimin iş yerindeki arkdaşları çok memnun kalmışlar filizden ama benim gibi her fırsatta izmite gönderdiği çok olmuş biçok kişiden duydum.biraz paracı olduğu kesin ama drluğu iyi diyolar.neşe hanımda ciddi biri öyle oturup çok sohbet etmez ama sen ne sorarsan çok güzel bi şekilde cevap verir kendide söylediği sorduğu herşeyin nedeninide açıklar aklında soru işareti bırakmaz.eğer sezeryan düşünüyosanda sami kemiği herkes çok methediyo ama ben hiç gitmedim ona

Arkadaasimada o karttan vermisti mutlaka gitmelisin diye xok endiselendi gitmedi o ayri

Iki arkadasimda memnun ama bakis acisi gercekyen belko onlatin beklentisi bizim kadar fazla degil

Yada biz cok sey bekliyoruz bilmiyorumki

kızlar doğar doğmaz anneye daha düşkün oluyolar desene:)ceydada emerken uyuya kalıyo sonra gaz çıkarıyo o boşluğu tekrar doldurmak için tekrar emiyo tekrar uyuya kalıyo 1 saat geçmeden tekrar uyanıyo:)az az ama sık sık emiyo böyle geçiyo bütün günüm gündüz neysede gece çok yorucu oluyo uyuya kalıp çocuğu düşürcem diye korkuyorum.

Kizlar telden yaziyorum telde yeni sayilir
Yazdigim.yanlis kelimeler affola bi yazoyorum bi arasin odaya gidiyorum

Arkadaasimada o karttan vermisti mutlaka gitmelisin diye xok endiselendi gitmedi o ayri

Iki arkadasimda memnun ama bakis acisi gercekyen belko onlatin beklentisi bizim kadar fazla degil

Yada biz cok sey bekliyoruz bilmiyorumki

ben bi drun paracı olduğunu hissedince direk soğuyorum ondan elimde değil.çünkü bu meslek para için yapılcak bi meslek değil bence işin içine para girince drluğundan şüphe ediyorum elimde değil.mesela +400 lira verince mesai saati dışında doğuma geldiğinide duyunca hiç gitmek istemedim filiz hanıma ama ne kdar doğru bu bilmiyorum yorumlarda gördüm öyle olduğunu hastaneden öğrendiğim bi bilgi değil günahınıda almayayım

bende neşe hanıma gitmeye kara vermiştim ama izne ayrılmış 25 şinde dönecekmiş bende o zamana kadar filiz hanımda en azından bebeğin durumu öğrenmiş olurum dedim
ben zaten gidene kadar neşe hanımda izinden dönecek
denize düşen yılana sarılır misalı insanın aklında hep bir soru işareti kalıyo malesf yapıcak bişey yok mecburen birine güvenicez
bilgi verdiğin için tşkler

rica ederim.sakaryada zaten fazla seçeneğin yok yarende sevgi hanımdan çok memnun istersen onuda dene

rica ederim.sakaryada zaten fazla seçeneğin yok yarende sevgi hanımdan çok memnun istersen onuda dene

Ay sevhi ikinci cocugunda gitmis memnunmus ama son ay sezeryan lafi etmis
Oysaki beni normale ikna icin ugrasnisti
Sanirik yaslandi sezeryan kolayina gidiyo:)
Bide her doguma geldiginden sayiyimi eliyo ne
Benim ikiside sezeryab oldugundan o sorunu yasamadik

Onu bende duydum bak o zaman 3oo demisti yani para olunca geliyosun sonucta cix olmadi

önceki hamileliğimde ilk doktorumuzdu o da bana ilk doğumunda çok zor olmuş ne çekiyosun ol sezaryan dedi bende dr hastasına sorun yokken sezaryan önermesi ilginç geldi hem her doğum aynı olucak diye bişey yok o nun bunu daha iyi bilmesi gerekiyodu
doğum evinde doğurmayı tercih ettiğim için esra yüzere gittim ama şimdi o hataneden ayrıldı galiba birde özeller kapandı

ooo ben yazana kadar sen yazmışsın bile

Bencede cnm cok mantiksiz bilgem 54 ede aynjsini yapti
Ay iyiki normal dogum istegim yoktu aaa cok sevouoruk seevgi hanimi ben muaunesini tatli dilini ilgisini

neşe hanımı ben de çok seviyorum işini çok iyi yapıyor sorguluyor tetkik ediyor dikkatli davranıyor.. yıllaraca doğum evinde çalışmış öyle çok sezeryan meraklısı biri değil bence. icap ederse başka tabi ama bizim konuşmalarımızda ben size denk gelmezse tek endişem bu dediğimde mesai saatlerinde olmazsa ben olmayabilirim dedi. sezeryanın bahsi bile geçmedi tabi henüz erken ama işini severek ve gerektiği gibi yaptığını düşündüğüm için bunca zaman bu konuda da böyle düşünüyorum annenin tercihi ve sağlık durumu doğum şeklini belirler gibi bir fikri var sanki..

Cocugu dinlerken uyandirdim sonunda ben kactom kizlar kuzuma dua ederseniz sevinirim

Sevgi istersen muayneye sevgi hanima git nese hanim.gelince ona donersin bebegin kucuk usg de eskiykis filiz hanimin nese hanimdan rukiye ve wesranj cok memnun kaldi o gelince ona gidersin

olması gereken bu zaten dr güven vermeli önceliği para olmamalı zaten işin iyi yapıyorsa zamanla en çok kazananlarda onun gibi işine önem veren kişiler oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…