Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

ayyy çok sevindim darısı biz bekeyenlere inşallahhh :)) peki kaç kilo doğdu canım

bende yıkadım canım daha eve gediğimiz gibi yıkadım ama bizmki zaten 4-5.gün gibi düştü

canım çok sağol aldım mesajı ama yanıtlayamadım ben de esra..

en yakın zaman da gidicem inşallah ne iyi geldi anlatamam :) sağolasın..

Nerelereesin bugun kontrol.vardi

canım gittim bizim kızın keyfi yerindeymiş.doğum pozisyonunda duruyo ama daha doğum kanalına girmemiş.ama doktor 2. doğumlarda birden sancıyla gelip doğum yapabiliyolar dedi.suyunda yaşlanma başlamış zaten dedi kireçlenmeye başlamış doğuma yakın böyle oluyomuş.25 ne tekrar gün verdiler o zamana kadar doğum yapmazsam

çok geçmiş olsun canım ALLAH'ım tez zamanda şifa versin kuzucuklarına inşallah

Son düzenleme:

Nst nasil.cnm????

çok geçmiş olsun canım ALLAH'ım tez zamanda şifa versin kuzucuklarına inşallah
Amin cnm sagolsain
Aras'ın durumu nasıl iyi mi?

Cnm.oldukca kotu geciyo cocugun agzi dili gozu pipisine kadar dokuntu icinde cok kasiniyo agliyo uyuyamiyor
Evladinin derdine derman olamamak cok zor
Rabbim dermansiz vermesin ama cok yiprandi tosunum
Kontril var bakalim ne dicek dr

Rukiye moralim.cok bozuk giremedim
Aras su cicegi oldu 8 aylik asisi yok
Ablasibdan gecti sabah cok ateslendi
Dun dr daydik

Arasin gobegi 17.gun dustu
Dayanamayip bi iki kere yikadik
Verilen bakim setini kullanmayi biraktik o zaman dustu

canımm çok geçmiş olsunn oğluşuna kıyamam daha minicik.mevlam tez zamanda şifalar veresin inş

ayy nisa ne kadar az kalmış doğuma görünce ben heyecanlandım inan ki.mevlam tek avazda seni de kurtarsın inş.güzel haberlerini yazarsın inş. buraya doğumla ilgili

Nst nasil.cnm????

nst ye sokmadı işte haftaya kadar yapmazsam 2 günde 1 çağırmaya başlıcam dedi.aslında bende sokmasını bekliyodum nst ye bazıları diyo ya sancım yok ama nst de sancı çıkıyodu falan diye vardır bi bildiği diyorum.

canım tekrar çok geçmiş olsun girmeyince anladım zaten ağır geçiriyor heralde diye.inşallah şifa bulurlar tez vakitte

canım sağolasın inşallah bu kez güzel şeyler yazarım.bende de artık heyecan tavanda Rukiye ye derken bizim kızda nazlı çıkacak galiba.artık ne uyuyabiliyorum ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum bu top gibi karınla bunları yapamıyoken karnı büyük olanları düşünemiyorum ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.bide biran önce olsun bitsinde dikişli olursa ki mutlaka öyle olacak hemen iyileşsin istiyorum

bu arada 40.haftanın dolmasına tam 4 gün var.nisada da tam 4 gün varken doğum yapmıştım ama sancılarım gece başlamıştı onda

bu arada 40.haftanın dolmasına tam 4 gün var.nisada da tam 4 gün varken doğum yapmıştım ama sancılarım gece başlamıştı onda

Ablamın eltisinin bugün doğumunu Sami Bey 39+3' te sezeryan ile gerçekleştirecek inşallah...
Benim de aklıma geldi bugün Sizde haber var mı diye bakayım istedim..
Az kalmış artık, sağlıkla, kolaylıkla gelsin inşallah...

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun ya kuzucuğuna...
Annesi onlar çok güçlü oluyor biliyorsundur kızındanda.
Allah şifası olan çabucak geçen hastalıklar verdikten sonra atlatılır inşallah.
Hem o ağlar, bir yandan da çabuk oyalanır gülümser.
Su çiçeğinde ilk 4-5 gün kızgın süreçmiş sonra durulacaktır.
Allah yardımcın olsun.

inşallah canım.sezeryanın bi iyi tarafı daha ne zaman doğum yapacağını biliyosun.salı günü kntrolüm vardı başı daha doğum kanalına girmemiş

inşallah canım.sezeryanın bi iyi tarafı daha ne zaman doğum yapacağını biliyosun.salı günü kntrolüm vardı başı daha doğum kanalına girmemiş

Beklemek zor biliyorum ama inanın Sami Bey en ufak bir riskten şüphe etse "ben beklememekten yanayım. Risk almak istemiyorum" der.
Demek ki bebiş iyi oda bekliyor. Şanslı kesimdensiniz :)
Çömelme egzersizleri yapıyorsunuzdur değil mi? Bebeğin kanala girmesi için çok faydalıymış.

yok canım hiç yapmadım nasıl yapılır onu da bilmiyorum.
sami bey tansiyonuma bile baktırmıyor ben tansiyonu yüksek olan gebeyi gözünden anlarım diyo :) gerçekten çok tecrübeli biri doğumuma denk gelir inşallah insanı rahatlatan bi özelliği var.tabi yinede hayırlısı neyse o olsun

yaren2007 çok geçmiş olsun arkadşım bu aralar salgın var bütün çocuklar çiçek çıkartıyor

nisa_nisa canım senide Allah bi an önce kurtarsın hayırlısıyla inş

buzdevri arkadaşım hatırladığım kadarıyla sende sami beyin hastasıydın bu ay gittin mi cinsiyetini söyledimi size bizim hamileliğimiz aynı gidiyor seninle ben dün gittim çok meakl edioduk ama kesin bişey söylemedi bende merak ve heyecanla kesin olsun diye bi dahaki ayı bekliorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…