Kızlar ben doğum yaptım ctesi. Kızım çok iyi ama ben daha toparlanamadim.boynun tutuldu hastanede birde onun sıkıntısını yaşıyorum. Yarencim aramissin Saolasin. Sadık beyin aynı gün 2. Tane elif isimli hastası varmış ve odalarda karıştı. Anlatırım geniş bir zamanda onuda...
ben anlamadım kızlar siz bebeklerinizi göbeği düşene kadar yıkamıyomusunuz
ben her iki bebeğime gün aşırı yıkadım kış yaz olması farketmez
yoksa ben mi yanlış anladım
bizimkilerin göbeği erken düştü bir sorun olmadı hiç bonyodan sonra pansuman yapardı annem gazlı bezide yara üstünde bırakdığımız bile oldu çok şükür bi sorun olmadı
keşke bebeği yıkasaydın pişik olur sonra
Nerelereesin bugun kontrol.vardi
canım çok sağol aldım mesajı ama yanıtlayamadım ben de esra..
en yakın zaman da gidicem inşallah ne iyi geldi anlatamam :) sağolasın..
canım gittim bizim kızın keyfi yerindeymiş.doğum pozisyonunda duruyo ama daha doğum kanalına girmemiş.ama doktor 2. doğumlarda birden sancıyla gelip doğum yapabiliyolar dedi.suyunda yaşlanma başlamış zaten dedi kireçlenmeye başlamış doğuma yakın böyle oluyomuş.25 ne tekrar gün verdiler o zamana kadar doğum yapmazsam
Amin cnm sagolsainçok geçmiş olsun canım ALLAH'ım tez zamanda şifa versin kuzucuklarına inşallah
Aras'ın durumu nasıl iyi mi?
Rukiye moralim.cok bozuk giremedim
Aras su cicegi oldu 8 aylik asisi yok
Ablasibdan gecti sabah cok ateslendi
Dun dr daydik
Arasin gobegi 17.gun dustu
Dayanamayip bi iki kere yikadik
Verilen bakim setini kullanmayi biraktik o zaman dustu
canım gittim bizim kızın keyfi yerindeymiş.doğum pozisyonunda duruyo ama daha doğum kanalına girmemiş.ama doktor 2. doğumlarda birden sancıyla gelip doğum yapabiliyolar dedi.suyunda yaşlanma başlamış zaten dedi kireçlenmeye başlamış doğuma yakın böyle oluyomuş.25 ne tekrar gün verdiler o zamana kadar doğum yapmazsam
Nst nasil.cnm????
canımm çok geçmiş olsunn oğluşuna kıyamam daha minicik.mevlam tez zamanda şifalar veresin inş
ayy nisa ne kadar az kalmış doğuma görünce ben heyecanlandım inan ki.mevlam tek avazda seni de kurtarsın inş.güzel haberlerini yazarsın inş. buraya doğumla ilgili
bu arada 40.haftanın dolmasına tam 4 gün var.nisada da tam 4 gün varken doğum yapmıştım ama sancılarım gece başlamıştı onda
Amin cnm sagolsain
Cnm.oldukca kotu geciyo cocugun agzi dili gozu pipisine kadar dokuntu icinde cok kasiniyo agliyo uyuyamiyor
Evladinin derdine derman olamamak cok zor
Rabbim dermansiz vermesin ama cok yiprandi tosunum
Kontril var bakalim ne dicek dr
Ablamın eltisinin bugün doğumunu Sami Bey 39+3' te sezeryan ile gerçekleştirecek inşallah...
Benim de aklıma geldi bugün Sizde haber var mı diye bakayım istedim..
Az kalmış artık, sağlıkla, kolaylıkla gelsin inşallah...
inşallah canım.sezeryanın bi iyi tarafı daha ne zaman doğum yapacağını biliyosun.salı günü kntrolüm vardı başı daha doğum kanalına girmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?