yaren2007 çok geçmiş olsun arkadşım bu aralar salgın var bütün çocuklar çiçek çıkartıyor
nisa_nisa canım senide Allah bi an önce kurtarsın hayırlısıyla inş
buzdevri arkadaşım hatırladığım kadarıyla sende sami beyin hastasıydın bu ay gittin mi cinsiyetini söyledimi size bizim hamileliğimiz aynı gidiyor seninle ben dün gittim çok meakl edioduk ama kesin bişey söylemedi bende merak ve heyecanla kesin olsun diye bi dahaki ayı bekliorum
yok canım hiç yapmadım nasıl yapılır onu da bilmiyorum.
sami bey tansiyonuma bile baktırmıyor ben tansiyonu yüksek olan gebeyi gözünden anlarım diyo :) gerçekten çok tecrübeli biri doğumuma denk gelir inşallah insanı rahatlatan bi özelliği var.tabi yinede hayırlısı neyse o olsun
Rabbim yardımcın olsun...
o kadar gün geçerde şu son günler bitürlü geçmez sitresi sıkıntısı bir başkadır
hayırlı haberlerini alırız tez zamanda inşallah
ha birde doğum yaparken edilen dua geri çevrlmezmiş bizlerde dua et olur mu?
buzdevri arkadaşım hatırladığım kadarıyla sende sami beyin hastasıydın bu ay gittin mi cinsiyetini söyledimi size bizim hamileliğimiz aynı gidiyor seninle ben dün gittim çok meakl edioduk ama kesin bişey söylemedi bende merak ve heyecanla kesin olsun diye bi dahaki ayı bekliorum
Princess;
Benim kontrolüm Temmuz başında inşallah. Ama pek ümidim yok cinsiyet söyleyebileceğine dair..
Evet haftalarımız aynı seninle :)
14 haftalıkken gittiğimde "şimdilik bir şey demiyeyim cinsiyetle ilgili daha şaşırabiliriz" dedi.
Aslında bozuntuya vermiyor ama cihazı biraz eski model olduğu için göremeyebiliyor .
Ve tüm hastalarına cinsiyeti emin olana kadar söylemiyor.
Nasıldı bebişin geçen kontrolden bu yana? Kıza benzetmiş galiba hayırlı olsun. Demir hapı verdi mi? Neler tavsiye etti? Çok sordum ama sakıncası yoksa yazar mısın bende fikir edineyim.
İnşallah bende, herkeste güzel haberler alır...
Kızlar toparlandim biraz.başım spinal anestzi yüzünden agriyormus.nescafe önerdi doktor cokta iyi geldi.boşu boşuna ağrı cekmisim. Kızım iyi çok şükür.
yaren2007 çok geçmiş olsun arkadşım bu aralar salgın var bütün çocuklar çiçek çıkartıyor
nisa_nisa canım senide Allah bi an önce kurtarsın hayırlısıyla inş
nisa sende benim gibi gününü dolduracaksın anlaşılan:)aman doğum kanalına girmemiş diye benim gibi rahat davranma bişey yok diye pikniğe bile gittim ben o gün sonra gecesinde suyum geldi.hayırlısıyla kurtulursun sende tez zamanda inşallah.
yaren senin oğluşun nasıl oldu inşallah iyiye gidiyodur durumu
çok geçmiş olsun canım ALLAH'ım tez zamanda şifa versin kuzucuklarına inşallah
Aras'ın durumu nasıl iyi mi?
nst ye sokmadı işte haftaya kadar yapmazsam 2 günde 1 çağırmaya başlıcam dedi.aslında bende sokmasını bekliyodum nst ye bazıları diyo ya sancım yok ama nst de sancı çıkıyodu falan diye vardır bi bildiği diyorum.
canım tekrar çok geçmiş olsun girmeyince anladım zaten ağır geçiriyor heralde diye.inşallah şifa bulurlar tez vakitte
bende 12 haftalıkken gitmiştim ilk o zamndan bu zamana baya büyümüş daha net seçilirhale gelmiş elleri ayakları güzeldi onu görmek=) bebeğin suyu gelişimi fln normal dedi cinsiyet konusundada benziyor dedi sadece hala bekliorum netleşmesini bunun dışında çok fazla ayakta kalma çok fazlayürüme kasık ve bel ağrılarını arttırır dedi bende tansiyonm çok fazla düşüyor bnm ddm ona yapabileceğimz birşey yok bebek büyüyor damarlarında genişlio dikkat ediceksin hızlı hareket etme fln dedi tansiyonn düşüncede uzan ayaklarını kaldır havaya bi kaçdk dedi ilaç olarakda kan hapı verdi başkada yok canım
Buz devri prenses kizlar gec olsun temiz oldun sami bey gec soyluyo beysalimda cnm arkadasim cokmerak etmisti kiz demisti onve ama erdem pasa oldu
Bizim 11+6 da dr muz gordu ama bi dagaki ay garanti olsun dedi 16.haftada kesin erkek dedi hic yanilddigi olmamis zaten arasta gostermek icin can atiyodu edepsiz bizde gorduk
Ama nazli kizimiz 6 7 aya kadar gostermemisti
Teşekkür ederim.Sağlıkla gelsin yavrun inşallahhh.
Yaren Sami Bey'in öyle şaşırmaları olmuş :) Gerçi o cihazın da müzelik bir hali var.
Ben de bu yüzden söyle diye tutturmayacağım. Bakalım ne yapacak?
Sen çok erken öğrenmişsin maşallah Aras'ta.
Daha iyiymiş oğluşun, ne güzel
Allah bir daha yaşatmasın.
yok güzelim bi gelişme bizimki gelene kadar ben ikinciye ağdaya gidecem heralde :)
bugün çarşıdaydım alt üst ettim hiç oturmadım desem yeri ama yokkkk
beysalın kaçıncı aya kadar kız dedi sami bey?
yaren iyiyiz çok şükür bebeğim daha geceyle gündüzü ayırdedemiyo gündüz güzel uyuyo gece nerdeyse hiç uyumuyo cin gibi açık gözleri devamlı memede kalmak istiyo çok yoruluyorum artık sırtımın ağrısına dayanamıyorum.ama çok şükür bunada en azından huysuzluk edip ağlamıyo ama mecburen o sürede bende uyuyamıyorum.siz napıyosunuz daha iyidir inşallah arasın
Himm hatirlamiyorum ki tatlim ama sorar ogrenirim kendisine
Nerdeyse 4o hafta dolacak cnm sizib cok heyecanli
Nst ye hic girmicekmisin acaba
Gecen bi tanidigib hic hissetmemesine ragmen sancisi cikmis acilmada varmis hemen dogumu gerceklestirmisler
Kac gunde bi gidiyorsun cnm
Cnm daha da erken ogrenicektik ama soylemeri dr teyzemiz
Beysal in o sekilde olmustu cnm bide isin kotusu 4d usg si olan bi dr a gidiyordu o erkek demisti
Ondan sonra bi sok yasamisti
Sizin randavunux ne zaman hamileligin yolundq gidiyo degilmi
Bastaki sorunlar bitti saniyorum ki cok sukur
Ben coj heyecanlaniyordum randavularikizdq bide kagit hazirliuordum ki heyecandan unutmayim diye
Nerdeyse yarim saat kaliyorduk sanki bibkac saniye gibi geciyordu
Simdi ayni heyecani cocuk dr unda yasiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?