Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

sağol canım inşallah daha fazla bekletmez bizimki.
sami bey cinsiyet konusunda acele etmiyor yanlış bişey söylemektense beklemeyi tercih ediyo bizimkii ilk başta yan duruyodu kıza benziyo ama yinede net bişey söyleyemiyorum diyodu birde 20. haftalarda falandık

Rabbim yardımcın olsun...
o kadar gün geçerde şu son günler bitürlü geçmez sitresi sıkıntısı bir başkadır
hayırlı haberlerini alırız tez zamanda inşallah
ha birde doğum yaparken edilen dua geri çevrlmezmiş bizlerde dua et olur mu?

inşallah canım hem korkuyorum bi o kadar da biran önce olsun bitsin istiyorum ALLAH'ın izniyle.hayırlısıyla hepimiz kurtuluruz inşallah

nisa sende benim gibi gününü dolduracaksın anlaşılan:)aman doğum kanalına girmemiş diye benim gibi rahat davranma bişey yok diye pikniğe bile gittim ben o gün sonra gecesinde suyum geldi.hayırlısıyla kurtulursun sende tez zamanda inşallah.

yaren senin oğluşun nasıl oldu inşallah iyiye gidiyodur durumu

Princess;
Benim kontrolüm Temmuz başında inşallah. Ama pek ümidim yok cinsiyet söyleyebileceğine dair..
Evet haftalarımız aynı seninle :)
14 haftalıkken gittiğimde "şimdilik bir şey demiyeyim cinsiyetle ilgili daha şaşırabiliriz" dedi.
Aslında bozuntuya vermiyor ama cihazı biraz eski model olduğu için göremeyebiliyor .
Ve tüm hastalarına cinsiyeti emin olana kadar söylemiyor.

Nasıldı bebişin geçen kontrolden bu yana? Kıza benzetmiş galiba hayırlı olsun. Demir hapı verdi mi? Neler tavsiye etti? Çok sordum ama sakıncası yoksa yazar mısın bende fikir edineyim.
İnşallah bende, herkeste güzel haberler alır...

bende 12 haftalıkken gitmiştim ilk o zamndan bu zamana baya büyümüş daha net seçilirhale gelmiş elleri ayakları güzeldi onu görmek=) bebeğin suyu gelişimi fln normal dedi cinsiyet konusundada benziyor dedi sadece hala bekliorum netleşmesini bunun dışında çok fazla ayakta kalma çok fazlayürüme kasık ve bel ağrılarını arttırır dedi bende tansiyonm çok fazla düşüyor bnm ddm ona yapabileceğimz birşey yok bebek büyüyor damarlarında genişlio dikkat ediceksin hızlı hareket etme fln dedi tansiyonn düşüncede uzan ayaklarını kaldır havaya bi kaçdk dedi ilaç olarakda kan hapı verdi başkada yok canım

Kızlar toparlandim biraz.başım spinal anestzi yüzünden agriyormus.nescafe önerdi doktor cokta iyi geldi.boşu boşuna ağrı cekmisim. Kızım iyi çok şükür.

Kızlar toparlandim biraz.başım spinal anestzi yüzünden agriyormus.nescafe önerdi doktor cokta iyi geldi.boşu boşuna ağrı cekmisim. Kızım iyi çok şükür.

Cnm ya gecmis olsun tam lohusalik ta cok zor olmus olsa gerek cola nescafe cafeinli icecekler bol su iyi geliyormus tabi sut verildiginden insan elde olmadab cekenebilir

Bi toparlan cnm dogum.hikayeni ela ni okumayi bekliuoruz hbr in olsun

çok geçmiş olsun canım ALLAH'ım tez zamanda şifa versin kuzucuklarına inşallah

Aras'ın durumu nasıl iyi mi?

Kizlar tesekkur edrim
Cok zor iki gece gecirdik.yavrum.carsamca gecesi sabaha kadar iki saat uyumistir
Sagolsun umit bey takibi durum degerlendirmesi icin cagirmisti kasintisini hafifleticek bi surup.verdi cok sukur ki yavrum.dun gece misil.misil.uyudu
Gece hrp dua ettim iyiki hekimler var diye:)

Nisa cnm sen ne yaptin varmi agru sanci dogum

Svg sen dr isini hallettinmi

Rujiye bebegin nasil.nasil gidiyo

Buz devri prenses kizlar gec olsun temiz oldun sami bey gec soyluyo beysalimda cnm arkadasim cokmerak etmisti kiz demisti onve ama erdem pasa oldu

Bizim 11+6 da dr muz gordu ama bi dagaki ay garanti olsun dedi 16.haftada kesin erkek dedi hic yanilddigi olmamis zaten arasta gostermek icin can atiyodu edepsiz bizde gorduk
Ama nazli kizimiz 6 7 aya kadar gostermemisti

Aysr cnm.adininogrendim.iyi oldu nick yazmakta zorrlaniyordm sej nasilsin agda isi tamammi kontrol.ne zaman
Dun gece ruyamda sabaha kadar nese hanimlansohpet ettim ne alakaysa hayir olsun

Bu arada
Wesranj
Miniminibir
Eczreyrey
Bilgem54
Mandalina
Optimal
Cennetim benim
Kizlar bizleri unutmayinnnn bu arakar gelmiyorsunuz pek

Teşekkür ederim. Sağlıkla gelsin yavrun inşallahhh.

Yaren Sami Bey'in öyle şaşırmaları olmuş :) Gerçi o cihazın da müzelik bir hali var.
Ben de bu yüzden söyle diye tutturmayacağım. Bakalım ne yapacak?
Sen çok erken öğrenmişsin maşallah Aras'ta.
Daha iyiymiş oğluşun, ne güzel

Allah bir daha yaşatmasın.

Cnm daha da erken ogrenicektik ama soylemeri dr teyzemiz
Beysal in o sekilde olmustu cnm bide isin kotusu 4d usg si olan bi dr a gidiyordu o erkek demisti
Ondan sonra bi sok yasamisti
Sizin randavunux ne zaman hamileligin yolundq gidiyo degilmi
Bastaki sorunlar bitti saniyorum ki cok sukur

Ben coj heyecanlaniyordum randavularikizdq bide kagit hazirliuordum ki heyecandan unutmayim diye
Nerdeyse yarim saat kaliyorduk sanki bibkac saniye gibi geciyordu
Simdi ayni heyecani cocuk dr unda yasiyoruz

yok güzelim bi gelişme bizimki gelene kadar ben ikinciye ağdaya gidecem heralde :)
bugün çarşıdaydım alt üst ettim hiç oturmadım desem yeri ama yokkkk
beysalın kaçıncı aya kadar kız dedi sami bey?

yok güzelim bi gelişme bizimki gelene kadar ben ikinciye ağdaya gidecem heralde :)
bugün çarşıdaydım alt üst ettim hiç oturmadım desem yeri ama yokkkk
beysalın kaçıncı aya kadar kız dedi sami bey?

Himm hatirlamiyorum ki tatlim ama sorar ogrenirim kendisine
Nerdeyse 4o hafta dolacak cnm sizib cok heyecanli
Nst ye hic girmicekmisin acaba
Gecen bi tanidigib hic hissetmemesine ragmen sancisi cikmis acilmada varmis hemen dogumu gerceklestirmisler
Kac gunde bi gidiyorsun cnm

yaren iyiyiz çok şükür bebeğim daha geceyle gündüzü ayırdedemiyo gündüz güzel uyuyo gece nerdeyse hiç uyumuyo cin gibi açık gözleri devamlı memede kalmak istiyo çok yoruluyorum artık sırtımın ağrısına dayanamıyorum.ama çok şükür bunada en azından huysuzluk edip ağlamıyo ama mecburen o sürede bende uyuyamıyorum.siz napıyosunuz daha iyidir inşallah arasın

cok sevındım ıyı olmanıza yavas yavas duzene gırecek annesı ınsalla
pekala gece ve gunduz yattıgı ortam aynımı rukıye
bızım yarende memeye yapısık bı bebektı halıyle zor oluyordu bı ısın ucundan tutmak
tabı burnundan cıkana kadar emıp kusuyor bıde ustune gazlanıyordu
sukur ceydamızın aglaması yokmus

aras daha ıyı rukıye ıkı gece sabaha kadar uyuyamadı dr amcası surup verdı en azından uykusu daha sorunsuz daha az kasınıyo

nst ye sokmadı hiç.25 ine gün verdiler o zamana kadar olmazsa 25 inden sonra 2 günde bir çağırmaya başlıcam dedi.bazen adet sancısı gibi sancılarım oluyo tamam bu sefer olacak heralde diyorum yok geçip gidiyo.sabaha kadarda uyutmuyor artık hareketleri.acaba yatınca rahatsızmı oluyo diye düşünüyorum

Cinsiyetin 4d de ters çıkması apayrı bir şoktur eminim :)
Benim randevum bu ay 1 Temmuz'dan 8 Temmuz'a kaydı.
5 haftayı bulsa randevu zamanı bir sorun olur mu?
Doktorum 4. haftada izinli, 5.hafta başına randevu aldım. O zaman gitsem problem olur mu dersiniz?
Yoksa başka bir doktora mı görünmemi önerirsiniz?

Yaren hamileliğim iyi gidiyor şükür. Her gün 1 saat yürüyorum bile hareketliyim artık.
Doktor hiç kanama alanı kalmadığını 13 haftalıkken söylemişti çok şükür.
Artık 1,7 kg aldım 17. hafta içindeyim.

Bende kontrole gidince kalp atışlarını görene kadar buz kesiliyorum.
Sonra da rahatlamanın etkisiyle doktorun söylediklerini leyla leyla dinliyorum.
Hiç bir şey hatırlamıyorum. Eşim diyor bak böyle dedi, şöyle dedi diye :)
Allah herkese yaşatsın bu duyguları. Biz de gelip yazalım inşallah bebeklerimizin haberlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…