nst ye sokmadı hiç.25 ine gün verdiler o zamana kadar olmazsa 25 inden sonra 2 günde bir çağırmaya başlıcam dedi.bazen adet sancısı gibi sancılarım oluyo tamam bu sefer olacak heralde diyorum yok geçip gidiyo.sabaha kadarda uyutmuyor artık hareketleri.acaba yatınca rahatsızmı oluyo diye düşünüyorum
Sevgili Nisa, Sami Bey 1 -7 Temmuz arası izindeymiş.
30 Haziran'da Pazar gününe denk geliyor. Muhakkak konuş bu mevzuyu için rahat eder.
Doğum kanalına birden indiği oluyor mu bebeğin Siz tecrübelisiniz bilirsiniz.
çok canım sıkıldı şimdi.bütün bi hamilelik boyunca bi doktora bağlan sonra izne çıksın.bu arada uyardığın için sağol canım ben bilmiyodum çünkü izinli olduğunu
Ben canın sıkılsın diye demedim, üzdüysem özür dilerim.
Dün gece randevu alırken öğrendim.
Yedek bir plan konuşursunuz diye hatırlatmak istedim.
"Siz yokken gündüz sancılanırsam kime yönlendireceksiniz?"
"Benimle ilgili bilgileri verecek misiniz o doktora?" gibi şeyler netleştirilebilir.
Her şeyde bir hayır vardır.
Belki doktor yetişene kadar kolayca doğacak bebeğiniz.
Nisa cnm sen ne yaptin varmi agru sanci dogum
Svg sen dr isini hallettinmi
Rujiye bebegin nasil.nasil gidiyo
Buz devri prenses kizlar gec olsun temiz oldun sami bey gec soyluyo beysalimda cnm arkadasim cokmerak etmisti kiz demisti onve ama erdem pasa oldu
Bizim 11+6 da dr muz gordu ama bi dagaki ay garanti olsun dedi 16.haftada kesin erkek dedi hic yanilddigi olmamis zaten arasta gostermek icin can atiyodu edepsiz bizde gorduk
Ama nazli kizimiz 6 7 aya kadar gostermemisti
Aysr cnm.adininogrendim.iyi oldu nick yazmakta zorrlaniyordm sej nasilsin agda isi tamammi kontrol.ne zaman
Dun gece ruyamda sabaha kadar nese hanimlansohpet ettim ne alakaysa hayir olsun
Bu arada
Wesranj
Miniminibir
Eczreyrey
Bilgem54
Mandalina
Optimal
Cennetim benim
Kizlar bizleri unutmayinnnn bu arakar gelmiyorsunuz pek
Teşekkür ederim.Sağlıkla gelsin yavrun inşallahhh.
nst ye sokmadı hiç.25 ine gün verdiler o zamana kadar olmazsa 25 inden sonra 2 günde bir çağırmaya başlıcam dedi.bazen adet sancısı gibi sancılarım oluyo tamam bu sefer olacak heralde diyorum yok geçip gidiyo.sabaha kadarda uyutmuyor artık hareketleri.acaba yatınca rahatsızmı oluyo diye düşünüyorum
merhaba canım bebişlerinin iyi olduğuna sevindim
bende dra gittim hayatımda geçen en kısa muane bu oldu desem yalan olmaz valla
doğum tarihini bile ben sordum söyledi
inanırmısın sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gittim daha çok soru sordular ilgilendiler
bebeğin durumu iyiymiş kalp atışını dinletti 8+1 günlük çıktı ama 8+4 günlük kayıt yaptım dedi
bir ay sonra gel dedi ama ben ikili yada diğer tesleri yaptırmıycam için gitmem
belki ramazandan sonra giderim neşe hanıma tabi
Cinsiyetin 4d de ters çıkması apayrı bir şoktur eminim :)
Benim randevum bu ay 1 Temmuz'dan 8 Temmuz'a kaydı.
5 haftayı bulsa randevu zamanı bir sorun olur mu?
Doktorum 4. haftada izinli, 5.hafta başına randevu aldım. O zaman gitsem problem olur mu dersiniz?
Yoksa başka bir doktora mı görünmemi önerirsiniz?
Yaren hamileliğim iyi gidiyor şükür. Her gün 1 saat yürüyorum bile hareketliyim artık.
Doktor hiç kanama alanı kalmadığını 13 haftalıkken söylemişti çok şükür.
Artık 1,7 kg aldım 17. hafta içindeyim.
Bende kontrole gidince kalp atışlarını görene kadar buz kesiliyorum.
Sonra da rahatlamanın etkisiyle doktorun söylediklerini leyla leyla dinliyorum.
Hiç bir şey hatırlamıyorum. Eşim diyor bak böyle dedi, şöyle dedi diye :)
Allah herkese yaşatsın bu duyguları. Biz de gelip yazalım inşallah bebeklerimizin haberlerini.
cok sevındım ıyı olmanıza yavas yavas duzene gırecek annesı ınsalla
pekala gece ve gunduz yattıgı ortam aynımı rukıye
bızım yarende memeye yapısık bı bebektı halıyle zor oluyordu bı ısın ucundan tutmak
tabı burnundan cıkana kadar emıp kusuyor bıde ustune gazlanıyordu
sukur ceydamızın aglaması yokmus
aras daha ıyı rukıye ıkı gece sabaha kadar uyuyamadı dr amcası surup verdı en azından uykusu daha sorunsuz daha az kasınıyo
iyi çok şükür arasın iyi olmasına çok sevindim benimde canım evde çok sıkıldı bi gideyim en azından alışveriş merkezine diyorum ama bi yandanda korkuyorum salgın hastalık filan vardır diye toplu ortama girmesem daha iyi heralde biraz daha.gece gündüz yattığı ortam aynıydı bikaç güne kadar ama şimdi aynı değil malesef gündüz aşağıdayız gece yukarıda.yaren bu arada bişey öğrenmek istiyorum sorması ayıptır sezeryan sonrası nasıl temizlik yapıyosunuz ben normalde ağda yapıyodum ama şimdi tehlikeli mi olur bi bilgin var mı bu konuda?ptesi güya kontrolüm vardı ama saatini öğrenmek için aradım hastaneyi adım filan yok kayıtlarda drda izinde olduğu için bilgi alamadım sinir oldum hastaneye güya gerek yok önceden aramanıza saati öğrenmek için arayın sadece dediler
Him demek her dr farkli cnm
Genelde 37 gibu bazen daha erken basliyorlar nst ye
Ay cnm ya okudum dr unda gidiyormus ama temmuz 1 e kadar dogumun olur fikrimce
Bide normal olacagi mesai saatleri disinda girmeyecegi icin dr unun dogumla ilgisu kalmiyo degilmi
Ama o zamaba kadar dogum olmazsa takibi kim yapicak sezeryan olursa baska dr mu girecek artik gittigundr sorarsin cnm
canım sezeryan olacağını sanmıyorum doktor hiç lafını bile etmedi.hep normal doğum üzerinden konuşuyo.banada sanki o kadar beklemez gibi geliyor ama ALLAH bilir tabi belli de olmaz.mesai saatleri dışında olursa girmiyor ama hast. olması yine bi güven verirdi.gerçi herşeyin hayırlısı diyorum artık.rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin
yaren nasıl oldu oğlun inş. daa iyidir artık
nisanında doğuma iyice az kalmış mevlam tez zamanda bir avazda kurtarsın inş.
benbde dün kontroldeydim.2kilo280 gr.olmuş bebeğim dr.um bu gidişle sezeryan olacaksın galiba dedi bana iyi bakmışsın bebeğe dedi ama kısmet bakalım
Iyi olmaya calisiyoruz cnm
Masalla bebise tosuncuk geliyo desene
Nasildi bebikin
bizimki dr.da pek uykucu oluyor sagolsun fazla hareket yapmiyor.ama dr.umuz iyi bir sikinti yok dedi bakalim 2temmuzda endokrinde randevu aldik ona gidecegim o ne diyecek merak ediyorum acikcasi
Cnm nisq bu sene anaokuluna yada krese gidicekmi
Eger ki gidicekse eyluk ekim gibi mutlaka grip asisi yaptirmani tavsiye ederim.yaren hayatinda hic bu kadar hasta olmamisti ilk okul yili oldugundan cok etkilendi
Ve her defasinda aras ada gecti ve aras iki aylikken bronsit oldu
Simdi dr muz bu sene mutlaka vurdurun diyo yarenim cabuk atlatti da aras cok etkilendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?