Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Sevgili Nisa, Sami Bey 1 -7 Temmuz arası izindeymiş.
30 Haziran'da Pazar gününe denk geliyor. Muhakkak konuş bu mevzuyu için rahat eder.
Doğum kanalına birden indiği oluyor mu bebeğin Siz tecrübelisiniz bilirsiniz.

Sevgili Nisa, Sami Bey 1 -7 Temmuz arası izindeymiş.
30 Haziran'da Pazar gününe denk geliyor. Muhakkak konuş bu mevzuyu için rahat eder.
Doğum kanalına birden indiği oluyor mu bebeğin Siz tecrübelisiniz bilirsiniz.

bilmiyorum canım oluyomuş sanırım çünkü doktor 2.doğumlarda hastalar birden sancıyla gelebiliyor demişti.inşallah o güne kadar doğarda başkalarının eline kalmayız

çok canım sıkıldı şimdi.bütün bi hamilelik boyunca bi doktora bağlan sonra izne çıksın.bu arada uyardığın için sağol canım ben bilmiyodum çünkü izinli olduğunu

çok canım sıkıldı şimdi.bütün bi hamilelik boyunca bi doktora bağlan sonra izne çıksın.bu arada uyardığın için sağol canım ben bilmiyodum çünkü izinli olduğunu

Ben canın sıkılsın diye demedim, üzdüysem özür dilerim.
Dün gece randevu alırken öğrendim.
Yedek bir plan konuşursunuz diye hatırlatmak istedim.
"Siz yokken gündüz sancılanırsam kime yönlendireceksiniz?"
"Benimle ilgili bilgileri verecek misiniz o doktora?" gibi şeyler netleştirilebilir.

Her şeyde bir hayır vardır.
Belki doktor yetişene kadar kolayca doğacak bebeğiniz.

yok tatlım özür dileme sen doğru olanı söylüyosun.belkide dediğin gibi öylesi daha hayırlı olur.bunu ben birkaç ay öncesinde aklıma gelmişti söylemiştim inşallah benim doğum zamanımda izinli olmazsınız diye o sıralar üniversite sınavı var burdayım demişti gerçi adam ne bilsin uzayacağını.ALLAH hayırlısını nasip etsin

merhaba canım bebişlerinin iyi olduğuna sevindim
bende dra gittim hayatımda geçen en kısa muane bu oldu desem yalan olmaz valla
doğum tarihini bile ben sordum söyledi
inanırmısın sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gittim daha çok soru sordular ilgilendiler
bebeğin durumu iyiymiş kalp atışını dinletti 8+1 günlük çıktı ama 8+4 günlük kayıt yaptım dedi
bir ay sonra gel dedi ama ben ikili yada diğer tesleri yaptırmıycam için gitmem
belki ramazandan sonra giderim neşe hanıma tabi

Him demek her dr farkli cnm
Genelde 37 gibu bazen daha erken basliyorlar nst ye
Ay cnm ya okudum dr unda gidiyormus ama temmuz 1 e kadar dogumun olur fikrimce
Bide normal olacagi mesai saatleri disinda girmeyecegi icin dr unun dogumla ilgisu kalmiyo degilmi
Ama o zamaba kadar dogum olmazsa takibi kim yapicak sezeryan olursa baska dr mu girecek artik gittigundr sorarsin cnm

Aa ciddimisin cok can slklcl olmali filiz hanimami gittin neden okadar kisa ki sonucta bide ozel
Cnm bencr ilk uc ay 15 gubde gitmek cok onemli rabbim vermesin ama bebegin kaybedilgi durumlar olabiliyo buda annenin can sagligini tehkikeye atabiliyo
Ondan dolayi iki gebeligindede 15 gunde cagirdi hep dr um

Son düzenleme:

Aslinda 5 haftada gitmek sorun olmaz
Ama anladigim kadariyla benim gibi sende heveslisin buzdevri 28 27 26 gun de giderdim genelde her hafta cagirsa her hafta giderdim eminim
36 haftalikkeb artik her hafta gorucem dedi hopp 36+5 te aras oldu
Bence baska dr a gitme cnm yoksa kafan karisabilir dr undan cok eminsen eksik yonunun olmadigini dusunuyorsan kafanda hic acaba yoksa
bi hafta sabir et gec git derim

Bu arada bende ereneler belediyesini karsi tarafinda dilmende oturuyorum

iyi çok şükür arasın iyi olmasına çok sevindim benimde canım evde çok sıkıldı bi gideyim en azından alışveriş merkezine diyorum ama bi yandanda korkuyorum salgın hastalık filan vardır diye toplu ortama girmesem daha iyi heralde biraz daha.gece gündüz yattığı ortam aynıydı bikaç güne kadar ama şimdi aynı değil malesef gündüz aşağıdayız gece yukarıda.yaren bu arada bişey öğrenmek istiyorum sorması ayıptır sezeryan sonrası nasıl temizlik yapıyosunuz ben normalde ağda yapıyodum ama şimdi tehlikeli mi olur bi bilgin var mı bu konuda?ptesi güya kontrolüm vardı ama saatini öğrenmek için aradım hastaneyi adım filan yok kayıtlarda drda izinde olduğu için bilgi alamadım sinir oldum hastaneye güya gerek yok önceden aramanıza saati öğrenmek için arayın sadece dediler

cnm aslında avmler genıs alanlar perşembe gunu gıttık ufacık bebekler vardı emın ol sanada ıyı gelıcektır
cnm aslında ceydanın gece gunduz farklı yerlerde yatması ıyı olmuş bı sure ssonra gece gunduz kavramını anlıcaktır
gunduz seslı aydınlık ortamda gece ıse sessız los ortmda uyuması kavramasını saglıcak
cnm benım tuy oranım oldukça az olduğundan jılet kullanıyorum hebıde benım amelıyat bölgem tuysuz bölgede bulunuyo sevgı hanım ordan kesıyo agrı daha az oluyormuş

cnm pazartesı dırek hastaneye gıt kaydını açtır bekle elıne verılen kontol kâğıdı ıle
ben ıkı kere gıttım bı 5. bıde 40.gun randavu almadan dıre

canım sezeryan olacağını sanmıyorum doktor hiç lafını bile etmedi.hep normal doğum üzerinden konuşuyo.banada sanki o kadar beklemez gibi geliyor ama ALLAH bilir tabi belli de olmaz.mesai saatleri dışında olursa girmiyor ama hast. olması yine bi güven verirdi.gerçi herşeyin hayırlısı diyorum artık.rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin

ınsalla gönlünce olur cnm
ama benım fıkrımcede beklemıcektır 1 temmuzu 41 haftalık oluyo o zaman ınsalla o vakıte kadar hayırlısı ıle kurtulacaksın arkadasım

yaren nasıl oldu oğlun inş. daa iyidir artık

nisanında doğuma iyice az kalmış mevlam tez zamanda bir avazda kurtarsın inş.

benbde dün kontroldeydim.2kilo280 gr.olmuş bebeğim dr.um bu gidişle sezeryan olacaksın galiba dedi bana iyi bakmışsın bebeğe dedi ama kısmet bakalım

Iyi olmaya calisiyoruz cnm
Masalla bebise tosuncuk geliyo desene
Nasildi bebikin

Iyi olmaya calisiyoruz cnm
Masalla bebise tosuncuk geliyo desene
Nasildi bebikin

bizimki dr.da pek uykucu oluyor sagolsun fazla hareket yapmiyor.ama dr.umuz iyi bir sikinti yok dedi bakalim 2temmuzda endokrinde randevu aldik ona gidecegim o ne diyecek merak ediyorum acikcasi

bizimki dr.da pek uykucu oluyor sagolsun fazla hareket yapmiyor.ama dr.umuz iyi bir sikinti yok dedi bakalim 2temmuzda endokrinde randevu aldik ona gidecegim o ne diyecek merak ediyorum acikcasi

Cnm aras ta uyudugunda dr teyzesi zor uyandiriyordu uykucuyu hareketliykende cok hareketliydi her defasinda uslu bebeginiz olcak diyordu hakikaten oglum hic uzmedi bizi iki gun sadece emip uyudugunu bilirim
Insalla endokrin iyi gecer cnm mehmet beyemi gidiceksin arkadasim cok iyi oldugundan bahsetti

Cnm nisq bu sene anaokuluna yada krese gidicekmi
Eger ki gidicekse eyluk ekim gibi mutlaka grip asisi yaptirmani tavsiye ederim.yaren hayatinda hic bu kadar hasta olmamisti ilk okul yili oldugundan cok etkilendi
Ve her defasinda aras ada gecti ve aras iki aylikken bronsit oldu
Simdi dr muz bu sene mutlaka vurdurun diyo yarenim cabuk atlatti da aras cok etkilendi

valla ben gitmesinden yanayım canım ama babası isemiyo.bişey olur diye korkuyo.kendini pek koruyamıyor bizimki.yanlız büyüdüğü için.bende çalışıyorum babanesi ikisine bakabilecekmi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…