Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

maşallah maşallah.senin doktorun kimdi canım

valla ben gitmesinden yanayım canım ama babası isemiyo.bişey olur diye korkuyo.kendini pek koruyamıyor bizimki.yanlız büyüdüğü için.bende çalışıyorum babanesi ikisine bakabilecekmi bilmiyorum

Aslinda bi sartlarda nisanin krese gitmesi onu daha verimli hale getiricektir
Babannesi de iki cocukla nisaya daha az zaman ayiricaktir ister istemez buda onu etkileyebilir
Sen nerede calisiyorsun cnm

Kandiliniz mubarek olsun kızlar biraz geç oldu ama....

Ben bu gün çok kötüydüm karnımda bi ağrı var baya kıvrandırdı neyse hast gittik idrar yollarımda bol enfeksiyon çıktı daha önce ben gibi olan var mı kızla hala da canım yanıyor=(

inş.benimkide doğunca uslu olur.canım endokrini bilmiyorum inanki hangi dr.alındı.artık biz alamıyoruz netten ya aile hekimi alıyor ya da dahiliye kardiyoloji gibi uzmanlıklar gönderiyor.bende telefonda aile hekiminden rica ettim o aldı saati söyledi giriş kaydını bir ara gel al dedi.benimde sormak aklıma gelmedi hangidini dr.diye artık kağıdı almaya gidince öğreneceğim

maşallah maşallah.senin doktorun kimdi canım

ben ersin gürsel e gidiyorum canım

Ben bu gün çok kötüydüm karnımda bi ağrı var baya kıvrandırdı neyse hast gittik idrar yollarımda bol enfeksiyon çıktı daha önce ben gibi olan var mı kızla hala da canım yanıyor=(

Geçmi olsun.
Ablmda olmuştu, sıkıntılıdır.
Ama ilaçlarını çok düzenli içip, bol su alıp,ayakları da üşütmeyip, bir de çamaşırını her gün değiştirirsen çabuk atlatırsın inşallah..
İlacın bittiğinde muhakkak idrar tahlilini yeniletmen lazım ki gidişata bakılsın.

Cnm cok gecmis olsun dr unun onveden yaptirdigi idrar tahlilinde cikmismiydii
Cok kafana takmaman ama aslada ihmal etmemeb gerekn bi durum sakin tedavini aksatma erken dogumq kadar gidebilecek bi durum tedavi edilmez ise

Kizlar beysala sordum.sami bey 6 aylikken.kiz demis oncessinde gorememis ama diger gittigi dr 5 aylikken erken demis zaten
Sonra bi daha ki kontrolde eekek demis sami bey

Yaren, dediğin gibi kafamı karıştırmayacağım şu noktada 1 hafta daha geç gideceğim.
Şımarıklık yapmış olacağım bir hafta için başka doktora gidip sırf meraktan :)
8 Temmuz' a aldım sıramı inşallah güzel haberler alırız...

Cnm cok gecmis olsun dr unun onveden yaptirdigi idrar tahlilinde cikmismiydii
Cok kafana takmaman ama aslada ihmal etmemeb gerekn bi durum sakin tedavini aksatma erken dogumq kadar gidebilecek bi durum tedavi edilmez ise

Elimden geldiği kadar diikkat etmeye çalışiorum ama doktorun verdiği ilaçları kullanmaya korkuorum bunları hamileyken kullana bilirsin dedi ama içeriğine baktığımda hamileyken kullanımı konusunda bi kesinlk yoktur fln yazınca bnde kaygıya kapıldım kullanmak istemedim bol su içiorum ama hala kötüyüm bu gidişle kullanıcam herlde=(

Kizlar beysala sordum.sami bey 6 aylikken.kiz demis oncessinde gorememis ama diger gittigi dr 5 aylikken erken demis zaten
Sonra bi daha ki kontrolde eekek demis sami bey

Benim de olacağım o durup durup sorarsam :)
Bir kız bir erkek...
O yüzden rahata bağladım.
Canı ne zaman söylemek istiyorsa, ne zaman emin ise o zaman söylesin doktorcum :)

Mesela ablama iki oğlunda da 18. haftada doğru tahminlerle söyledi.
Ablamın eltisine 22. haftada kız diye doğru tahminle söyledi.
Ama başka bir arkadaşımda 7. aya kadar karışıklıklar oldu. Ama anne ve bebek sağlığıyla ilgili ona güvenim tam Allah'ın izniyle.
İlk oğlunda ablamı ve bebeğini büyük riskten kurtardı çok isabetli bir doğum tarihi belirleyerek.
Geçen hafta doğum yapan bir ahbabımızın bebeği içinde kritik görüp alınması gerekiyor dediği her durumun gerçek olduğu anlaşıldı.

Fakat Orhan Solakoğlu 11. haftada doğru cinsiyet tahminleri yapıyor.
Orhan Bey, yenidoğan yoğun bakım ünitesi olan bir hastanede çalışsaydı kesin ona gidecektim.

bu bahsettiğin doktor sami beymi orhan solakoğlumu canım

Bir telefon edip doktoruna sorabilirsin ilacım hamilelikte kullanımını ya da eczacınıza sorun..
Ama ilaç kullanmazsan Yarenin dediği gibi çok riskli boyutlara ulaşabiliyor.

Kesinlikle haklisin buzdevri sonuc itibari ile ya kiz ya erkek olucak gec ogrenilmesi bisey degistirmiyo
Tabi dogumda farkli cinsiyet olmasi sok etkisi yaratabilir
Tecrube zamaninda mudahale cok onemli dr um sagolsun nst bile sokmadan oglumun kalp atisindaki duzensizligu tespit etti
Ki ansizin bebegin kalbinin durdugunu hepimiz duyuyoryz
Hemen mudahale edip 37 haftalikken bebegimi aldim kucagima
Xocuk dr kalp dr sagolsun hepsini ayarladi ameliyat icin

Sende dr undan eminsin buZdevri ondan dolayi cinsiyet ikinci planda
8 temmuzda gitmekle. Iyi yaptin cunku iban dr lar girusleri hep farkli kafan karisirdi eminim

Sanirim acile gitmistin prenses bu konuyu mutlaka dr la gorusmelisin arkadasima serum takilmisti bu durumda

Bir telefon edip doktoruna sorabilirsin ilacım hamilelikte kullanımını ya da eczacınıza sorun..
Ama ilaç kullanmazsan Yarenin dediği gibi çok riskli boyutlara ulaşabiliyor.

eşim sağlıkçı zaten doktorda söyledi kullanabilirsin diye de yanlış ilaç kulanmaktan bebeğe bizarar gelmesnden çok fazla korkuorum bn normalde de ilaç kullanmaı pek sevmem hamile olunca ilaç kullanmak için beşkere fln düşüorum kendi pirpirikliğimden ama böylede olmaz haklısınz böylede bi zarar gelebilir

Sami Bey Nisacım.
Ailemizin, ahpaplarımızın doktoru oldu kendisi.
Aslında öyle denk geldi.
Var mı bir gelişme Siz de?

maalesef canım bekliyoruz hala.ne zaman gelmeye niyetlenecek bende çok merak etmeye başladım.yarın kont. var bu arada doktor inşallah hayırlı haberler verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…