Evet acile gittik canım
geçmiş olsun canım ALLAH şifa versin.
maalesef canım bekliyoruz hala.ne zaman gelmeye niyetlenecek bende çok merak etmeye başladım.yarın kont. var bu arada doktor inşallah hayırlı haberler verir
kızlar gece boyunca inceden sancım oldu sabah gittim hast.ye doktor nst ve muayene yazdı 2 cm açılmam varmış. ebe suni sancı verirsek bugün doğurabilirsin dedi.ama nst de bebeğin kalp atışlarında yavaşlama çıktı doktorda ikilemde kaldı yatırsammı diye.sanırım kalp atışında yavaşlama olduğu için suni sancı vermek istemedi.ebe suni sancı normalinden daha şiddetli olduğu için bebeği sıkıştırıyor falan dedi o yüzden doktorla birlikte karar verin dedi.doktorumda bugün eve yolladı yarın sabah erkenden gel dedi.bebeğin harekelerinide çok iyi kontrol et dedi durum bundan ibaret kızlar hala sancım ara ara geliyor ama zayıf.
ama sanki ALLAH bilirde yarına bu iş bitecek gibi inşallah
Hayırlısıyla az kalmış Nisa, bu gün bile doğum olabilir 2 cm açılmayla :)
Kolaylıkla,sağlıkla olsun inşallah...
nisa_nisa Allah kurtarsın canım hayırlısıyla inşallah fırsatın varsa hurma ye hurmanın doğumu çabuklaştırdığını duymuştum yiyebiliyorsan tabi=)
çok sağolun kızlar.duaya gerçekten çok ihtiyacım var.bugün tekrar doğumhaneye girince içim bi tuhaf oldu.ama yinede biran önce doğurup çıkayım istedim.yalnız olduğum için bi garip oldum.yarın annemde gelecek inşallah bebişimi alırım kucağıma.
bu arada olanlardan doktorun izin olayını sormayı unuttum izne çıkmadan gelir kuzum inşallah.
ebeye sordum bugün epizyotomi dikişini kim dikiyo diye doktor dikiyo dedi biz doktor olmadan hiçbişeye müdahale etmiyoruz dedi
çok sağolun kızlar.duaya gerçekten çok ihtiyacım var.bugün tekrar doğumhaneye girince içim bi tuhaf oldu.ama yinede biran önce doğurup çıkayım istedim.yalnız olduğum için bi garip oldum.yarın annemde gelecek inşallah bebişimi alırım kucağıma.
bu arada olanlardan doktorun izin olayını sormayı unuttum izne çıkmadan gelir kuzum inşallah.
ebeye sordum bugün epizyotomi dikişini kim dikiyo diye doktor dikiyo dedi biz doktor olmadan hiçbişeye müdahale etmiyoruz dedi
canım hurmayı duymuştum ama aklıma gelipte almadım bugün çok ta severim hurmayı.kipa çok yakın bize kipada varmıdır ki acaba kuruyemiş bölümünde
aaaaaaaaaaaaaaaa
benim hamilelik takvimi de bitmiş
nisaaaaa allahım ne zaman gelecek bu bebek diye düşünüp duruyorum sen kimbilir nasılsındır her an çıkıp gelebilir.. stresi beni sardı burada çok zor ama bi o kadar da heyecan verici.. allahım hayırlı doğumlar versin.. ağrısızz sızısız al bebbeğini kucağına inşallah..
canım hurmayı duymuştum ama aklıma gelipte almadım bugün çok ta severim hurmayı.kipa çok yakın bize kipada varmıdır ki acaba kuruyemiş bölümünde
Kızlar ben size hamileliğiniz boyunca kefir kullananınız oldumu diye sordum ama bana hiç bi kimse cevap vermedihiç biriniz kullanmadınız yada doktora danışanınız olmadımı yada yakınınzda kullanan yok mu, yok mu hiç bibilgisi olan yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?