Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

kızlar gece boyunca inceden sancım oldu sabah gittim hast.ye doktor nst ve muayene yazdı 2 cm açılmam varmış. ebe suni sancı verirsek bugün doğurabilirsin dedi.ama nst de bebeğin kalp atışlarında yavaşlama çıktı doktorda ikilemde kaldı yatırsammı diye.sanırım kalp atışında yavaşlama olduğu için suni sancı vermek istemedi.ebe suni sancı normalinden daha şiddetli olduğu için bebeği sıkıştırıyor falan dedi o yüzden doktorla birlikte karar verin dedi.doktorumda bugün eve yolladı yarın sabah erkenden gel dedi.bebeğin harekelerinide çok iyi kontrol et dedi durum bundan ibaret kızlar hala sancım ara ara geliyor ama zayıf.
ama sanki ALLAH bilirde yarına bu iş bitecek gibi inşallah

bu arada kıpır kıpır hiç yerinde durmayan kuzucum nst de bir kere bile kıpırdamadı aç olduğun içindir dediler ama ben yataktan kalkmadan oynamaya başlıyodu normalde.ne zamanki hast.den çıktım başladı hareketleri

Cnm benim desene artik yolun sonuna geldin biliyormusun tatlim kalp atislari kacti
Insalla hayirlisi ile kurtulursun cnm acilna varsa devamo gelir degilmi?
Bence dr un yafin sonlandirir tatlim kalp atislarinin yavaslamasi sozkonusu ise benimde tamtersi cok hizliydi 37 haftada sonlandirildi
Dualarim seninle ve kizinla arkadasim
Aman hareketlwri kontrol et
Bize gelismeleri aktar cmm

Hayırlısıyla az kalmış Nisa, bu gün bile doğum olabilir 2 cm açılmayla :)
Kolaylıkla,sağlıkla olsun inşallah...

nisa_nisa Allah kurtarsın canım hayırlısıyla inşallah fırsatın varsa hurma ye hurmanın doğumu çabuklaştırdığını duymuştum yiyebiliyorsan tabi=)

Hayırlısıyla az kalmış Nisa, bu gün bile doğum olabilir 2 cm açılmayla :)
Kolaylıkla,sağlıkla olsun inşallah...

ay inşallah canım yaa.kurtulsak ALLAH'ın izniyle biran önce.zayıfta olsa devamlı bi sancı var.inşallah şiddetlenirde kendi sancımla doğum yaparım

çok sağolun kızlar.duaya gerçekten çok ihtiyacım var.bugün tekrar doğumhaneye girince içim bi tuhaf oldu.ama yinede biran önce doğurup çıkayım istedim.yalnız olduğum için bi garip oldum.yarın annemde gelecek inşallah bebişimi alırım kucağıma.
bu arada olanlardan doktorun izin olayını sormayı unuttum izne çıkmadan gelir kuzum inşallah.
ebeye sordum bugün epizyotomi dikişini kim dikiyo diye doktor dikiyo dedi biz doktor olmadan hiçbişeye müdahale etmiyoruz dedi

nisa_nisa Allah kurtarsın canım hayırlısıyla inşallah fırsatın varsa hurma ye hurmanın doğumu çabuklaştırdığını duymuştum yiyebiliyorsan tabi=)

canım hurmayı duymuştum ama aklıma gelipte almadım bugün çok ta severim hurmayı.kipa çok yakın bize kipada varmıdır ki acaba kuruyemiş bölümünde

Cnm benim hayirlisi ile bebegine kavusucaksin
Eminim.hastane senin konforun icin elinden geleni yapicaktir bak 2 cm acilmis bile dayanilmaz bi sanci yasamadam
Hem senin ikinci dogumun duyduklarim.ikinci dogumun daha kolay oldugunu soyluyolar ebelerininde yonlendirmesiyle ve ozel hastanenin konforu ile cok daha rahat bi dogum yasiyacagini dusunuyorum

Nisa, Senin o inecik azcık sancınla 2 cm açılman olmuş.
İnan 1 cm açılma için saatlerce sancı çekenler duydum.
Bundan sonrası da kolay olacaktır.
Sen bol bol doğru nefes al ver ve evde ufak ufak yürüyüşler yap. Bizler de dua edelim.
Dikiş konusunda da Sami Bey'in ehil olduğunu çok duydum. Sen de içini ferah tut.
Doktorun iznini de düşünme o tarihte kızını kokluyor olacaksın inşallah :)

canım hurmayı duymuştum ama aklıma gelipte almadım bugün çok ta severim hurmayı.kipa çok yakın bize kipada varmıdır ki acaba kuruyemiş bölümünde

nisa biz de kipanın yakınındayız tunahan sitelerinde.. sen nerdesin? belki de görüyoruz birbirimizi :)

Son düzenleme:
aaaaaaaaaaaaaaaa
benim hamilelik takvimi de bitmiş

nisaaaaa allahım ne zaman gelecek bu bebek diye düşünüp duruyorum sen kimbilir nasılsındır her an çıkıp gelebilir.. stresi beni sardı burada çok zor ama bi o kadar da heyecan verici.. allahım hayırlı doğumlar versin.. ağrısızz sızısız al bebbeğini kucağına inşallah..

cnm hava cok sıcak rabbım kolaylık versın sızlere gecen sene agladıgımı bılırım sıcaktan evımız cok sıcak klımanın altında gectı koca yaz

Canım ya hhiç bilmiorum belki vardır eşinden fln istesen gelrken kendin gitme şimdi o halinde oraya dikkat et kendine

Kızlar ben size hamileliğiniz boyunca kefir kullananınız oldumu diye sordum ama bana hiç bi kimse cevap vermedi hiç biriniz kullanmadınız yada doktora danışanınız olmadımı yada yakınınzda kullanan yok mu, yok mu hiç bibilgisi olan yahu

canım ben doktora sormadım ama bir kez içmiştim işyerinde bir arkadaşım hamileler için çok iyi olduğunu söylemişti.zaten ayran gibi bişey zararlı olacağını zannetmiyorum ama yine doktoruna danış bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…