Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

nisa biz de kipanın yakınındayız tunahan sitelerinde.. sen nerdesin? belki de görüyoruz birbirimizi :)

aaaaaa bileydim ağdaya giderken çağırırdım seni tatlım.Bende Tunahan sitesindeyim.aynı apartmanda çıkıyomuşuz ne gülerim var ya :))
biz şantiyeye çok yakınız canım sen hangisindesin
en son yapılan sarı renkli olanlar var ya onlardayız biz

Son düzenleme:
HEPİNİZ ÇOK SAĞOLUN İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN.Bu arada hurmayı buldum ramazan geliyor ya bime gelmiş aklınızda olsun

Ay inanmiyorum ciddi anlamda ayni sitedemi oturiyorsunuz saka gibi

Ay ben kk da isvec te yasayan kuzenimle sohpet ediyormusum kac zaman sonra anladim

Kontrole gittin mi

ya gidicem aslında ama bebeği taşımak için herhangi bişey almadım daha o yüzden gidemiyorum devamlı kucaktada bu sıcakta zor olur ben zaten zor taşırım ameliyatlı halimle eşimde kucağında daha taşıyamıyo düzgünce.kanguru alıcam inşallah alınca çıkcam artık dışarı:)geceleri hala daha çok uykusuzuz alışkanlık yaptı heralde 4 e kadar hiç uyumuyo aartık çok yoruluyorum doktorada gittim kontrole dün herşey yolunda çok şükür ağdada yapabilirmişim bi sakıncası yokmuş.beni çok zayıflamış buldu 2 haftada 10 kilo vermişim iyi beslenmiyomusun dedi çok uykusuz kalıyorum dedim sanırım yorgunluktan gitti kilolar.

arada duruyo ama yine başlıyo yarın bu iş biter hayırlısıyla inşallah canım ya beklemek çok zor

canım Allah yardımcın olsun şuan neler hissettiğini çok iyi anlıyorum Allah hayırlısıyla kurtarsın senide bak benimde bebişim 15 günlüük oldu zaman çok çabuk geçiyo.bu arada çok şanslısın ben suyum boşaldığında hastaneye gittiğimde daha 1 cm açılma vardı ve 6 saat sancı çektikten sonrada 3 cm e çıkmıştı anca senin azcık sancıyla bile 2 cm açılmanın olması çok güzel birşey.daha doğum yapmadıysan ben 3 hurmaya birer yasin okumuştum ve birini sancı çekerken birini doğumdan sonra birinide bebeğin damağına sürmüştüm hem sana hemde bebeğe çok faydaları var tavsiye ederim birde sancı çekerken "ya hannanu entellezi ve si'te külle şey-in rahmeten ve ilma.ya hannan " diye bi tespih çekmiştim doğumu kolaylaştırıyomuş ve bebeğin sağlıklı doğmasını sağlıyomuş ben tehlikeli bi doğumu sorunsuz atlatmamı bunlara bağlıyorum eğer doğum gerçekleşmediyse tavsiye ederim

Rukiye kontrolununnguzel gecmesine cok sevindim.kglerde gitmia supwr tabi o tempoyla normal benimde dogum.sonrasi 7 gitmisti

Cnm bebek arabasi cok rahat oluyo hem erken donem alismasi ileri donemde rahat etmeni saglar kanguruya alisan bebeklerin bebekler sonradan bebek arabaya zor adepte olabiliyolar mis gibi anne kokusunu tercij ediyolar
Cnm hergece aynu.saattemi ceydanin uyku sorunu oluyo o zaman buyuk.ihtimal koliktir
Gaz problemi ise ki herne kadar cikarsalarfa olabiliyo biz yarende zinco bitkisel damla ile cozduk
Gece yatmadan dus
Sac kurutma makinesi
Yada hafif bi muzik iyi gelebilir cnm
Aklima gelenler yarene deneyip sonuc aldiklarim.bunlar arkadasimayakin zamanda duzene girer ben yarende lohusa depresyonuna girdim sen yasamazsin insalla

cnm hava cok sıcak rabbım kolaylık versın sızlere gecen sene agladıgımı bılırım sıcaktan evımız cok sıcak klımanın altında gectı koca yaz

sorma sıcaklara denk geldik ne şans diyip duruyorum ama allahta evimiz o kadar sıcak olmuyor zaten öyle dışarı çıkan biri de değilim pek sorun olmuyo ama evimiz bu kadar serinken bile büyük karnımdan dolayı :) öfleyip püflediğim çok oluyor. ve artık eskisi gibi değilim nedense çok çabuk yoruluyorum.. ( daha 7. ayımızdayız ilerisini düşünemiyorum hhal böyle olunca.. ama herşeye rağmen harika bir duygu, çok mutluyum..

canım internette faydaları ile ilgili o kadar çok bilgi var ki cevap verme gereği görmedim hamillelik ve kefir ya da kefir kullanımı diye bi arat istersen..

canım internette faydaları ile ilgili o kadar çok bilgi var ki cevap verme gereği görmedim hamillelik ve kefir ya da kefir kullanımı diye bi arat istersen..

Arattım canım da kullanan birilerinden duymak illahaki daha güven verici oluyor doktoruma bi danışayım aonra mayasını bulabilirsem evde mayalamaya düşünüorum

nisa ne yaptı acaba bugün gidecekmiş ya inş. sağlıkla alır bebişini kucağına dualarımız onunla

Nisa doğum yapmış mı diye bakayım dedim ama haber yok.
İnşallah sağlıkla kucağına almıştır bebeğini...

kızlar ben geldiiiiimm.. tatil bitti artık evimdeyim nasılsınız ne var ne yokk buluşma oldu mu ben yokken okuyamadm bütün yazılanları :))

kızlar ben geldiiiiimm.. tatil bitti artık evimdeyim nasılsınız ne var ne yokk buluşma oldu mu ben yokken okuyamadm bütün yazılanları :))

hımmm bende dıyoru nerede wesranj
buluşma olmadı cnm nereye gıttınız tatıle

boswer doğum yaptı
nısa nısada ınsalla yapmıştı haberler o sekılde
sen nasılsın tatıl nasıldı

Herkese merhaba, 4.5 ay önce doğum yapmış birisi olarak deneyimlerimi paylaşmak istedim. Sakaryada doktorlardan hastanelerden ve doğum şeklinden dolayı hayli karmaşık bir hamilelik süreci yaşadım. Altınova filiz dursun a giden arkadaşları tekrar uyarıyorum kendisi normal doğum taraftarı gibi görünsede sezeryancı. Üstelik umursamaz ve yanlış yönlendiriyor. 5 sefer ona gittiğim halde hasta bilgilerimde sadece adım yazıyordu ve 2 hafta önden dediği bebeğim 2 hafta geriden geliyormuş.. Sami kemik sezeryan oldum 4 gün sonra hafif ağrılarla ayaktaydım hatta sokağa çıkıp işimi de gördüm dikişlerden hiç sorun yaşamadım üstelik ilgili ve güleryüzlüydü. Doğum bebek nasıl isterse öyle olmalı ve oluyorda. Ben normal istedim ama 40 hafta sonunda 3 gün daha beklediğimiz halde bebeğimin başı doğum kanalına girmedi sürekli hareketliydi suyumda azalınca mecbur kaldık. Doğduğundan beri başını tutmaya çalışıyor :)). Medela süt pompası almıştım canıma okudu, sonra paraya tekrar kıyıp avent aldım dünya varmış dedim dostlar.. Lansinoh süt poşetleri 2-3 sefer patladı sütler ziyan oldu. Yine aventin via kaplarından aldım -aplikatörle birlikte satılanlardan- direk sağıp kapatıp kaldırıyorum buzluğa. Ondan ona aktar, çözdür başka şeye aktar derdi yok. Biraz pahalı ama değdi. Pişman değilim. 4.5 aydır sadece emirdim. İlk 1 hafta hariç. Sütüm geç geldi , evet sezeryandan dolayı bu oldu. Artık sütüm yetmiyor meyve sularına başladık :) altınovanın çocuk doktorları resmen sınıfta kaldılar hele bir tanesi mahalle Muhtarı gibi. Adatıp ümit numanoğlu bizi memnun etti. Kilo meselesine gelinceee 52 kilo hamile kaldım 80 kilo doğuma girdim :S doğumdan sonra 72 falandım şimdi 67 kiloyum hala veremiyorum ama etkin emzirme dönemim bittiği için hafiften diyete başlayacağım. Bebeğime canım feda olsun hiç düşünmedim çok dert etmedim kendime.. Emzirme sürecinde hamileyken alınan kiloların faydası olduğunu düşünüyorum. Tüm hamişlere sağlıklı doğumlar diliyorum sorusu olanlara her türlü yardımcı olabilirim imkanı olmayan arkadaşım varsa ve arzu ederse medela pompamı hediye edebilirim sadece 2 kere kullandım sevgiler...

Cnm.merhaba hosgeldin cnm
Saglikla bebegini kucagina almana cok sevindim
Filiz hanim hakkinda ayni seykeri slk duyar oldum sami beyden herkez memnun
Bende sezeryan oldun.cnm sevgu hanimda cabuk toparlandim
Sukur kg lerde gitti 2 kg kaldi
Benim bebegimde 8 aylik

Cocuk dr konusuna gelince umit beye kadar 3 4 dr gorduk
Ama kendisinden son derece memnunim.her ay rutine gitmekle birlikte hastalandiginda takibi bizi cok memnin ediyo

Oglum 6 ay anne sutu aldi eklere gecis suremizde cok aciklayici oldu ve rahat sekilde gecmemizde etkili oldu

Mehmet kilic hakkinda iyi diyenler oldu o dr aa gittinizmi

Herzaman sohpete bekleriz

hımmm bende dıyoru nerede wesranj
buluşma olmadı cnm nereye gıttınız tatıle

boswer doğum yaptı
nısa nısada ınsalla yapmıştı haberler o sekılde
sen nasılsın tatıl nasıldı

kocaeli gölcüğe gttk cnm ailelermz orada olduğu için çocuk varkn de denize gidemiceğimz için bu sene oradaydık :)

Mrb canım çok sağol :) bahsettiğin doktora gitmedik şimdilik çok memnunuz ümit Bey'den. Kalpte üfürüm duydu tek duyan da o oldu zaten bir testisi de inmedi maalesef onun için de 6. Ayda Ankara ibni Sina da ameliyat olacağız. Pipisinin ucu da darmış sünnetide hemen aradan çıkaracağız sağlık ocağı sürekli sütün yeterli dedi ama maalesef değilmiş. Bebeğim 6 gün kaka yapmadı ümit bey " yok ki neyi yapsın" diyince beynimden vurulmuşa döndüm. Şimdi demirini elma suyuyla veriyorum. Aralarda da 2-3 tatlı kaşığı kaşık maması ve emzirmeye devam. 4.5 aylık 7 kilo ve 67 cm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…