nisa biz de kipanın yakınındayız tunahan sitelerinde.. sen nerdesin? belki de görüyoruz birbirimizi :)
aaaaaa bileydim ağdaya giderken çağırırdım seni tatlım.Bende Tunahan sitesindeyim.aynı apartmanda çıkıyomuşuz ne gülerim var ya :))
biz şantiyeye çok yakınız canım sen hangisindesin
en son yapılan sarı renkli olanlar var ya onlardayız biz
HEPİNİZ ÇOK SAĞOLUN İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN.Bu arada hurmayı buldum ramazan geliyor ya bime gelmiş aklınızda olsun
Afiyet olsun cnm.fazla alsaydin cok sut yapiyo dogum sonrasida devam
Nisa sanci da varmi degisim
cnm aslında avmler genıs alanlar perşembe gunu gıttık ufacık bebekler vardı emın ol sanada ıyı gelıcektır
cnm aslında ceydanın gece gunduz farklı yerlerde yatması ıyı olmuş bı sure ssonra gece gunduz kavramını anlıcaktır
gunduz seslı aydınlık ortamda gece ıse sessız los ortmda uyuması kavramasını saglıcak
cnm benım tuy oranım oldukça az olduğundan jılet kullanıyorum hebıde benım amelıyat bölgem tuysuz bölgede bulunuyo sevgı hanım ordan kesıyo agrı daha az oluyormuş
cnm pazartesı dırek hastaneye gıt kaydını açtır bekle elıne verılen kontol kâğıdı ıle
ben ıkı kere gıttım bı 5. bıde 40.gun randavu almadan dıre
Kontrole gittin mi
arada duruyo ama yine başlıyo yarın bu iş biter hayırlısıyla inşallah canım ya beklemek çok zor
ya gidicem aslında ama bebeği taşımak için herhangi bişey almadım daha o yüzden gidemiyorum devamlı kucaktada bu sıcakta zor olur ben zaten zor taşırım ameliyatlı halimle eşimde kucağında daha taşıyamıyo düzgünce.kanguru alıcam inşallah alınca çıkcam artık dışarı:)geceleri hala daha çok uykusuzuz alışkanlık yaptı heralde 4 e kadar hiç uyumuyo aartık çok yoruluyorum doktorada gittim kontrole dün herşey yolunda çok şükür ağdada yapabilirmişim bi sakıncası yokmuş.beni çok zayıflamış buldu 2 haftada 10 kilo vermişim iyi beslenmiyomusun dedi çok uykusuz kalıyorum dedim sanırım yorgunluktan gitti kilolar.
canım Allah yardımcın olsun şuan neler hissettiğini çok iyi anlıyorum Allah hayırlısıyla kurtarsın senide bak benimde bebişim 15 günlüük oldu zaman çok çabuk geçiyo.bu arada çok şanslısın ben suyum boşaldığında hastaneye gittiğimde daha 1 cm açılma vardı ve 6 saat sancı çektikten sonrada 3 cm e çıkmıştı anca senin azcık sancıyla bile 2 cm açılmanın olması çok güzel birşey.daha doğum yapmadıysan ben 3 hurmaya birer yasin okumuştum ve birini sancı çekerken birini doğumdan sonra birinide bebeğin damağına sürmüştüm hem sana hemde bebeğe çok faydaları var tavsiye ederim birde sancı çekerken "ya hannanu entellezi ve si'te külle şey-in rahmeten ve ilma.ya hannan " diye bi tespih çekmiştim doğumu kolaylaştırıyomuş ve bebeğin sağlıklı doğmasını sağlıyomuş ben tehlikeli bi doğumu sorunsuz atlatmamı bunlara bağlıyorum eğer doğum gerçekleşmediyse tavsiye ederim
cnm hava cok sıcak rabbım kolaylık versın sızlere gecen sene agladıgımı bılırım sıcaktan evımız cok sıcak klımanın altında gectı koca yaz
Kızlar ben size hamileliğiniz boyunca kefir kullananınız oldumu diye sordum ama bana hiç bi kimse cevap vermedihiç biriniz kullanmadınız yada doktora danışanınız olmadımı yada yakınınzda kullanan yok mu, yok mu hiç bibilgisi olan yahu
canım internette faydaları ile ilgili o kadar çok bilgi var ki cevap verme gereği görmedim hamillelik ve kefir ya da kefir kullanımı diye bi arat istersen..
kızlar ben geldiiiiimm.. tatil bitti artık evimdeyim nasılsınız ne var ne yokk buluşma oldu mu ben yokken okuyamadm bütün yazılanları :))
Herkese merhaba, 4.5 ay önce doğum yapmış birisi olarak deneyimlerimi paylaşmak istedim. Sakaryada doktorlardan hastanelerden ve doğum şeklinden dolayı hayli karmaşık bir hamilelik süreci yaşadım. Altınova filiz dursun a giden arkadaşları tekrar uyarıyorum kendisi normal doğum taraftarı gibi görünsede sezeryancı. Üstelik umursamaz ve yanlış yönlendiriyor. 5 sefer ona gittiğim halde hasta bilgilerimde sadece adım yazıyordu ve 2 hafta önden dediği bebeğim 2 hafta geriden geliyormuş.. Sami kemik sezeryan oldum 4 gün sonra hafif ağrılarla ayaktaydım hatta sokağa çıkıp işimi de gördüm dikişlerden hiç sorun yaşamadım üstelik ilgili ve güleryüzlüydü. Doğum bebek nasıl isterse öyle olmalı ve oluyorda. Ben normal istedim ama 40 hafta sonunda 3 gün daha beklediğimiz halde bebeğimin başı doğum kanalına girmedi sürekli hareketliydi suyumda azalınca mecbur kaldık. Doğduğundan beri başını tutmaya çalışıyor :)). Medela süt pompası almıştım canıma okudu, sonra paraya tekrar kıyıp avent aldım dünya varmış dedim dostlar.. Lansinoh süt poşetleri 2-3 sefer patladı sütler ziyan oldu. Yine aventin via kaplarından aldım -aplikatörle birlikte satılanlardan- direk sağıp kapatıp kaldırıyorum buzluğa. Ondan ona aktar, çözdür başka şeye aktar derdi yok. Biraz pahalı ama değdi. Pişman değilim. 4.5 aydır sadece emirdim. İlk 1 hafta hariç. Sütüm geç geldi , evet sezeryandan dolayı bu oldu. Artık sütüm yetmiyor meyve sularına başladık :) altınovanın çocuk doktorları resmen sınıfta kaldılar hele bir tanesi mahalle Muhtarı gibi. Adatıp ümit numanoğlu bizi memnun etti. Kilo meselesine gelinceee52 kilo hamile kaldım 80 kilo doğuma girdim :S doğumdan sonra 72 falandım şimdi 67 kiloyum hala veremiyorum ama etkin emzirme dönemim bittiği için hafiften diyete başlayacağım. Bebeğime canım feda olsun hiç düşünmedim çok dert etmedim kendime.. Emzirme sürecinde hamileyken alınan kiloların faydası olduğunu düşünüyorum. Tüm hamişlere sağlıklı doğumlar diliyorum sorusu olanlara her türlü yardımcı olabilirim imkanı olmayan arkadaşım varsa ve arzu ederse medela pompamı hediye edebilirim sadece 2 kere kullandım sevgiler...
hımmm bende dıyoru nerede wesranj
buluşma olmadı cnm nereye gıttınız tatıle
boswer doğum yaptı
nısa nısada ınsalla yapmıştı haberler o sekılde
sen nasılsın tatıl nasıldı
Cnm.merhaba hosgeldin cnm
Saglikla bebegini kucagina almana cok sevindim
Filiz hanim hakkinda ayni seykeri slk duyar oldum sami beyden herkez memnun
Bende sezeryan oldun.cnm sevgu hanimda cabuk toparlandim
Sukur kg lerde gitti 2 kg kaldi
Benim bebegimde 8 aylik
Cocuk dr konusuna gelince umit beye kadar 3 4 dr gorduk
Ama kendisinden son derece memnunim.her ay rutine gitmekle birlikte hastalandiginda takibi bizi cok memnin ediyo
Oglum 6 ay anne sutu aldi eklere gecis suremizde cok aciklayici oldu ve rahat sekilde gecmemizde etkili oldu
Mehmet kilic hakkinda iyi diyenler oldu o dr aa gittinizmi
Herzaman sohpete bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?