Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

daha benimde vermem gereken 7 kilom var ama tabii ki şimdi rejim filan yapmayı asla düşünmüyorum yeterki bebeğimi emzireyim sonrasındada yine rejimle değil sporla vericem kilolarımı inşallah.bebek arabasıda alıcaz kanguruyuda eşim çok istiyo ben 9 ay taşıdım karnımda birazda o taşıycakmış:)genelde 2 gibi uyanıp 5 e kadar uyanık kalıyo emiyo gazını çıkarıyorum altını pisliyo sonra tekrar emiyo derken böyle 3 saat filan hiç uyumadan duruyo 5 e kadar sonrada 1,5 saat uyuyup tekrar uyanıyo ama elhamdülillah ağlaması yok o yüzden bunada razı oluyorum.tavsiyelerini bende deniycem inşallah işe yarar valla depresyona girmedim sabretmeye çalışıyorum of bile demiyorum şimdilik:)ama böyle devam edebilirmiyim bilmiyorum tabi

hayırlı olsun arkadaşım bebeğin bende 1 kez gittim filiz hanıma ve hiç memnun kalmadım ama kalanlar var.benim bebeğimde malesef seninki gibi bir türlü doğum kanalına girmedi suyum gelmesine rağmen ve sonunda zaten kanamam olunca mecburi sezeryan oldum o kadar normal doğum istememe rağmen ama tabi hayırlısı buymuş normal olsaydı bebeğimi kaybedebilirdim Allah korusun.bende manuel pompa aldım ve memnun kaldım dışarı çıkmam gerektiğinde sağıp bırakıyorum.wee nin süt poşetinide aldım ama daha kullanmak nasip olmadı poşetler o kadr büyükki o poşetleri bi seferde doldurmak için inek olmak lazım:)ara ara sağıp biriktirmek gerekiyo ama onlada daha uğraşcak vaktim olmadı belki elektronik süt pompalarıyla daha kolay olur o iş çalışan biri olmadığım için elektroniğede o kdar para verme gereği duymadım açıkçası

Oh masalla rukiye 7 kg lohusa bi kadin icin oldukca az
Demek babamiz tasimak icin hevesli tasisin annesi
Ceydada insalla en yakin zamanda duzene girer annesi en azindan aglamiyormus o zaman ceyda icindr senin icinde daha yipratici olabikirdi

Cnm oncelikle gecmis olsun ama cok sanslisiniz ki dr unuz umit beymis bu tarz rahatsizliklarda erken teshis tedavi oldukca onemli
Masalla oglunun kg si boyu yerinde
Saglik ocagi olayina girnek istemiyorum canimi cok slklyorlar cunku
Umit bey sutte slklnti buldu ise iyi yapmissiniz takviye yapmak ile hastaya gore muammele yapiyo arasa 6 ay hicbisey verdirmedi fakat kendi bebegine bile 5 aylikken kasik mamasina baslamak durumunda kaldiklarindan bahsetmisti
Arasi sevmesinden ilgisinden tedavisinden cok memnunuz
Acaba hic orda karsilastik mi biz rutin kontrole genelde ayin 21 i gibi gidiyoruz

Cnm iyi yapmissiniz aileler cok mutlu olmustur tatil artuk seneye yaparsiniz
Aras 8 aylik oldu bi cesaret gitmeye karar verdik insalla iyi gecer

rukiyee naberrr dün eşin senin adatıptan raporunu mu aldı.bende rapor uzatmak için gitmiştim beklerken rukiye .... deyip birine rapor verdiler

kızlar nisadan haber alan var mı merak ettim çok inşallah sağ sağlim doğmuştur bebeği.adatıptamı doğum yapcaktı altınovada mı

kocaeli gölcüğe gttk cnm ailelermz orada olduğu için çocuk varkn de denize gidemiceğimz için bu sene oradaydık :)

wesranj eşimde değirmendereli.. ailemiz orada sürekli gidiyoruz :)

tanışıyor muyuz acaba eşin nerede çalışıyo?

bebiş nasıl bu arada? allahım büyümüştür nasıl geçiyor günleriniz??

nisa doğumu yaptı anlaşılan sezeryan olduysa belki hastanededir hala.. umarım her şey iyi olmuştur, ben de meraktayım..

wesranj eşimde değirmendereli.. ailemiz orada sürekli gidiyoruz :)

tanışıyor muyuz acaba eşin nerede çalışıyo?

bebiş nasıl bu arada? allahım büyümüştür nasıl geçiyor günleriniz??

aaa :) ne güzel

eşim goodyearda çalışıyo canım seninki?

bebiş iyi Allah a şükür bi problemimiz yokk

Buhun ne kadar slklcl bir hava vardi
Gebe arkadaslar rabbim kolaylik versin

aşkolsun lohusaları unutmuşsun:)deli gibi ter döküyorum herkes lohusasın giyin diyo bide çıldırcam en sonunda çıplak ayak gezdim bugün valla yetti artık lohusasın sen üstüne kar yağar baskıları.ceydam bile sıcaktan bunaldı uyumadı hiç çırpına çırpına atıyo üstündeki örtüyü.ama tabi hamileler içinde çok zor geçer bu günler son zamanlarda bende çok bunalıyodum Allah yardımcımız olsun

aaa klısın yazın cok zor olmalı
benım ıkı bebegımde kıs bebegıydı halıyle rahat gectı
ama sende bunaltma cnm kendını bu sıcakla usutmezsın bu sıcakta

ay bebek yazın olunca zor olmalı gıydırsen terlermı
soyarsan usurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…