aynen bı tuhaf
mırac nasıl wsesranj ne kadarlık oldu kalça usg nasıl cıktı bılmıyorum önceden sormusmuydum
miraç 52 günlük oldu canım kalça usg de sorun çıkmadı şükürr sormamştın sanırım hatırlamıyorm :)
gölcükte kendi kendine uyumaya alışmıştı burada uyumuyo neden anlayamadım
sevıdnım cnm hadı gecmıs olsun
huyları cok degısıyo wesranj arasta uzun zaman kendı uyudu uyku egıtımı verdım sozde
ama sonrasında o benı egıttı salıncagımızda uyuyo
aaa klısın yazın cok zor olmalı
benım ıkı bebegımde kıs bebegıydı halıyle rahat gectı
ama sende bunaltma cnm kendını bu sıcakla usutmezsın bu sıcakta
ay bebek yazın olunca zor olmalı gıydırsen terlermı
soyarsan usurmu
ben geldim.yavrumla birlikte geldim.kızım geldi sonunda.hepinize çok teşekkür ederim merak etmişsiniz.doğum maceramı anlatıcam size :)
Cnm oncelikle gecmis olsun ama cok sanslisiniz ki dr unuz umit beymis bu tarz rahatsizliklarda erken teshis tedavi oldukca onemli
Masalla oglunun kg si boyu yerinde
Saglik ocagi olayina girnek istemiyorum canimi cok slklyorlar cunku
Umit bey sutte slklnti buldu ise iyi yapmissiniz takviye yapmak ile hastaya gore muammele yapiyo arasa 6 ay hicbisey verdirmedi fakat kendi bebegine bile 5 aylikken kasik mamasina baslamak durumunda kaldiklarindan bahsetmisti
Arasi sevmesinden ilgisinden tedavisinden cok memnunuz
Acaba hic orda karsilastik mi biz rutin kontrole genelde ayin 21 i gibi gidiyoruz
25 haziran gecesi yattık saat 2 buçukta sancılarım şiddetlenmeye başladı kalktım salonda dolaşmaya başladım devamlı tuvalete gidiyorum bi yandan.dedim heralde vakit gerçekten geldi.saat 3 buçuk gibi girdim bi duş aldım.kayınvalidemde kalktı sesime birlikte oturduk ben sancı geldikçe kalkıp dolaşıyorum o dk tutuyo kaç dk bir geldiğine bakıyor.sabah 7 ye kadar bekledim 7:10 suyum geldi eşim yola gitmişti.komşuyu kaldırdık hanımıda benimle kalmak için geldi sağolsun gittik hst.ye...
7:30 da doğumhanedeydim.doktorumda nöbetçiymiş.gittiğim andan itibaren ilgilendi benimle sağolsun.sancım yeterli gelmediği için suni sancı verdiler 10 dk kadar ama o bile beni mahvetti ALLAH herkese kendi sancısıyla doğum yapmayı nasip etsin.bu arada tek doğum yapan bendim.doktorum ve 3 tane ebe başımdaydı hepsi çok güzel ilgilendi ve bir kaç ıkınmadan sonra meleğimin sesi doğumhaneyi inletti.temizlediler kucağıma verdiler doktor dikişleri dikerken.hayatımda aldığım en güzel 2. hediyem...
4 tane dikişim var tek dileğim biran önce iyileşmesi ve günlük hayatıma dönmem
ahh ne kadar imrendim sana nisa anlatamam ne güzel istediğin gibi normal doğumla gelmiş bebişin o duyguyu yaşamak bana nasip olmadı maşallah sana.Rabbim hayırlı evlat etsin inşallah.ne güzel seninde şansına doktorun nöbetçiymiş benimde öyle olmuştu.ilk doğumundaki kötü tecrübeleri unutturmuştur bu bebiş sana
25 haziran gecesi yattık saat 2 buçukta sancılarım şiddetlenmeye başladı kalktım salonda dolaşmaya başladım devamlı tuvalete gidiyorum bi yandan.dedim heralde vakit gerçekten geldi.saat 3 buçuk gibi girdim bi duş aldım.kayınvalidemde kalktı sesime birlikte oturduk ben sancı geldikçe kalkıp dolaşıyorum o dk tutuyo kaç dk bir geldiğine bakıyor.sabah 7 ye kadar bekledim 7:10 suyum geldi eşim yola gitmişti.komşuyu kaldırdık hanımıda benimle kalmak için geldi sağolsun gittik hst.ye...
7:30 da doğumhanedeydim.doktorumda nöbetçiymiş.gittiğim andan itibaren ilgilendi benimle sağolsun.sancım yeterli gelmediği için suni sancı verdiler 10 dk kadar ama o bile beni mahvetti ALLAH herkese kendi sancısıyla doğum yapmayı nasip etsin.bu arada tek doğum yapan bendim.doktorum ve 3 tane ebe başımdaydı hepsi çok güzel ilgilendi ve bir kaç ıkınmadan sonra meleğimin sesi doğumhaneyi inletti.temizlediler kucağıma verdiler doktor dikişleri dikerken.hayatımda aldığım en güzel 2. hediyem...
4 tane dikişim var tek dileğim biran önce iyileşmesi ve günlük hayatıma dönmem
ya evet bende öyle diyorum yaz bebeği çok zormuş kışın giydirirsin tamam ama şimdi giydirsem bi türlü soyundursam bi türlü çünkü daha çok küçük ama anlaşılan sıcağı pek sevmiyo artık yavaş yavaş bacaklarını açıyorum en azından.banyo yaptırınca 2 saat giydiriyorum örtüyorum üstünüde camda kapalı olunca zor uyuyo ama korkuyorum üşütcek diye 2 saat sonra tülbent filan örtüyorum üstüne birazda soyundurup camı açıyorum üstten.ama ayaklarıyla çırpına çırpına üstünü açıyo resmen öyle uyuyo:) ya bu arada bu kalça filmi filan ne zaman çekiliyo bize yaser bişe demedi kaçırmadım gününü değil mi?sadece işitme testi yaptırdık biz doğumevinde
kızlar bu arada dün dışarı çıktık eşimle biraz tam bizim kapının önünde bişey dikkatimi çekti bi baktımki yavru serçe yere düşmüş çırpınıyo nerdeyse ağlıycaktım hormonlardan olsa gerek kızımın doğduğu günki çaresiz açlıktan ağlayan hali geldi aldık içeri yoksa ya kedi kapcaktı ya biri üstüne basıp ölcekti zavallım.eşim ölür ama alalım dedi ben çok ısrar edince dünden beri bebeğin mamasıyla besliyoruz şırıngayla bugün sesi filan çıkmaya başladı baya canlanmış umarım ölmez yoksa çok üzülcem
sağol canım benim ama rabbim bizim için hayırlı olanı bizden daha iyi biliyor.senin için hayırlısı öyleymiş demekki.normal doğum gerçekten çok güzel bi duygu ama şunuda söylemeden geçemicem öyle anlattığım gibi kolay olmadı benim için ilki kadar zor bi doğum oldu.bazıları 2. daha kolay oluyo diyo ya,bence kişiden kişiye değişiyo bu durum.3.çocuğu düşünüyo olsam vazgeçerdim öyle söyleyebilirim bu arada isim hala koymadık kendi gibi adı da nazlı gelecek kızımın
ben geldim.yavrumla birlikte geldim.kızım geldi sonunda.hepinize çok teşekkür ederim merak etmişsiniz.doğum maceramı anlatıcam size :)
Nisa ben de çok sevindim herkes gibi...
Güle güle büyüt yavrunu.
Doğum hikayeni de sabırsızlıkla bekliyorum, aynı doktorun hastası olarak.
Darısı sağlıkla bizlere nasip olsun inşallah.
gözünüz aydın....
Rabbim analı babalı büyütsün bahtı açık şansı bol olsun inşallah...
kendim doğum yapmış kadar mutlu oldum valla o sıkıntıları 2 defada ben yaşadım
doğumlarım aklıma geldi yazdıklarını okurken çok şükür sorunsuz atlatmışsın
darısı benim gibi bütün bebek bekleyenlerin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?