Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

yaren doktor her gittiğimde çok iri kıyım bi bebeğin olmayacak falan diyodu haklıymış.2.940 ve 51 cm boyunda bi minyatürüm var.şuan iyi çok şükür yarın sağlık ocağına götürücez topuğundan kan aldırmak için yalnız göğüslerim yara oldu çok acıyo zor emziriyorum

Bir solukta okudum doğum hikayeni :)
Nisacım gerçekten sabrına, tevekkülüne hayran kaldım.
8 cm açılmayla ebelere, doktora fazla iş kalmamış zaten :)
Bir de doktor bey nöbetçiymiş maşallah fiziki şartlar Senin lehine ilerlemiş.
Acı çekmişsin ama 1 saatte almışsın bebeğini kucağına çok sevindim.
4 dikişte fazla değil. Allah'ın izniyle çabucak geçecektir. Sen yeter ki doktorun uyarılarına birebir uy.
Çabucak toparlayın bebişinle birlikte inşallah. Allah analı- babalı, kardeşli büyütsün yavrunu.

sağol canım darısı başınıza inşallah hayırlısıyla.inşallah şu dikişlerimde iyileşir en kısa zamanda.senin önceki doğumlarında ne kadar sürede iyileşti dikişlerin

valla canım biraz uzun sürmüştü dikişlerin düşmesi hatta ben endişelenmiştim
benden önce doğum yapan arkadaşıma sormuştum onunda geç düşmüş
asıl önemli olan mikrop kapmaması
birkaç haftayı buldu hatta yanlış hatırlamıyosam :44: 20 günde tam olarak iyleşmiştim

herkese merhabalar bende sakaryada ikamet ediyorum ama burada doğum yapmak kısmet olmadı ve yapamam da.....

beyhekime gidiyordum çok mutluydum kuzumu gördükçe.... orada da doğum yapacaktım sonra cinsiyetini öğrenemedik bir türlü hep secde eder gibi duruyordu.... doktor namaz kılıyor derdii ... 3 boyutlu ultrasona git cinsiyetini görürsün dediler nette araştırdım ve turgay şenene gittim.... erkek olduğunu öğrendik..... o doktor da dedi oğlunuz tam bir müslüman namaz kılıyor diyee.. 3 hafta sonra yine gel dedi bana.... sorunu gördüde beni üzmemek için geciktirdi belki bilmiyorumm.. 21 aralık günü gittik ve dünyamız başımıza yıkıldı ameliyat olması lazım dediler sakaryada imkan yok ölür dediler hemen adanaya ailemin yanı gittik ama dayanamadı kuzum ameliyat olsa da ....

şimdi yine bebek düşünüyoruz ama sakaryada doğum yapmam yenidoğan yoğun bakımı yok eğitim araştırmaya güvenmem hep kötü olacak değil ya diyorlar ama kimse bilmez benim korkularımı.... ben artık başka pimpirikliyimm tabiki imkanı olan yere de gitsek yine olacak olan oldu ömrü bu kadarmış kaderr..... ve o doktor benim bebeğimin rahatsızlığını bile göremedi... şimdi yine kontrollerime turgay şenene giderim size tavsiyem tek doktora güvenmeyin başka bir doktora da gidin

inşallah sağlıkla sıhhatle evlatlarınıza kavuşursunuzzz aminnn

Allah sabırlar versin.
İnşallah en kısa zamanda sağlıkla melek olan yavrunuza kardeş gelir.
Herkes bir şekilde imtihan oluyor. Allah mükafatınızı versin inşallah.
Yeniden hamile kaldığınızda içinize nerede siniyorsa tabii ki orada doğum yapmalısınız.
Siz elinizden gelen tedbirleri alıp, gerisini yine Allah'a bırakacaksınız.
İnşallah güzel haberlerinizi yazarsınız Sizde ,tüm hamilelerde.

nisa bebeğin hayırlı olsun sağlıkla büyütürsün inş. bebeğini.mevlam hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü kılsın yavrunu

amin amin çok sağolun inşallah bakalım.. rabbim herkesin evladını korusun

ben geldim.yavrumla birlikte geldim.kızım geldi sonunda.hepinize çok teşekkür ederim merak etmişsiniz.doğum maceramı anlatıcam size :)

Hoş geldin canım hayırlı olsun Allah analıbabalı büyütmek nasip etsin kurtulmuşsn çok sevindim senin adına darısı bizim başımıza artık=)

nisa bebeğin hayırlı olsun sağlıkla büyütürsün inş. bebeğini.mevlam hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü kılsın yavrunu

sağol canım rabbim hepimizin yavrularına sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah.
hamile arkadaşlarımızda hayırlısıyla kurtulsun inşallah (amin)

Son düzenleme:
Hoş geldin canım hayırlı olsun Allah analıbabalı büyütmek nasip etsin kurtulmuşsn çok sevindim senin adına darısı bizim başımıza artık=)

sağol canım ALLAH hepinizden razı olsun.burdaki arkadaşlar o kadar motive ettiki beni.birbirimize destek olup bütün arkadaşların hayırlı doğumlarını görürüz inşallah hep beraber

ALLAH sabır versin canım rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir evlat daha nasip eder inşallah

sağolasın canım ilk doğumumda sami beye gitmediğime çok pişman oldum.ben çıkmadan 2 kez kont.geldi odaya.yanımda annem vardı annem bile çok beğendi ilgi alakasını.sizin yolunuz daha uzun ama sayılı gün geçiyo sende inşallah alırsın hayırlısıyla bebişini kucağına

Çok sevindim memnun kalmana, çok endişeliydin doğumdan önce. Çok şükür ki pişmanlık yaşamadın.
Aminnn diyorum güzel dileklerin için.

Arkadaşlar Eğitim Araştırma Hastanesine ilaç yazdırmak için sıra aldım doktorum izinde olduğu için.
Devamlı gitmediğim için acaba ultrasonda bakıyorlar mı bilginiz var mı?

Arkadaşlar Eğitim Araştırma Hastanesine ilaç yazdırmak için sıra aldım doktorum izinde olduğu için.
Devamlı gitmediğim için acaba ultrasonda bakıyorlar mı bilginiz var mı?

Buzdevero usg ile bakiyorlar hangi dr a aldinrandavu eger sedat umur ise cok sanslisin dayimin esi gidiyo ayni ozel gibi tum detaylarini anlatiyo kg boy hafta hepsinisoyluyo hatta erken donemde cinsoyetinide soyluyo usg de bebiside gosteriyo
Randavu ne zaman

Merhaba Yaren;
Bu akşam 17.00' de randevum.
İlacı hemen almak istediğim için en erken gün olan bu akşama aldım Hilal diye bir bayan doktor.
Usg ile bakıyorsa en azından kısacıkta olsa inşallah iyi olduğunu bilirim ve haftaya kadar ilaçsız kalmamış olurum.
Haftaya Pazartesi' de Sami Bey' e randevum var Allah nasip ederse.

Senin oğlan nasıl oldu? toparladı mı?

Himm anladim buzdevri hilal hanimi ilk duydum iyi etmissin hem ilacini yazdirir hemde bebegini gormus olursun
Ayin 8 indede kendi dr na yine gorursun bebegini imkan olsa insan herhafta gorse doyulmuyo hic
Cnm esinizla kan uyusmazliginiz varmi?
Bu arada detayli usg yi nerede yaptiricaksin

Aras iyi oldu teyzesi annesi yaz temizligi yapiyo annesinim pesinde takipte:)

Bu arada dizin kiziniz olucak gibi geliyo bana bu sene tahminlerim tuttu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…