- 9 Temmuz 2021
- 5.408
- 5.206
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Daha kötü olmaz mı. Manyak bu çocukPolise gidin gözleri korksun
Daha kötü olur mu acabaŞikayet edin tabiki de
Para falan verirseniz daha ileri gider. Polise gidin siz. Sahipsiz bulmuşlar üstünüze geliyorlar it herifler. ÜzüldümDaha kötü olmaz mı. Manyak bu çocuk
Acaba parayı verince susar mı
Konuşmalar dediğiniz çocuğun öldüreceğim sakat bırakacağım mesajları mı? Eğer öyleyse bu konuşmalar kimde kayıtlı?Konuşmalarıda silmeyecekler
Araba için sevgiliyken harcamıştı para. Polise gitmek daha dogrusu haklısınızPara falan verirseniz daha ileri gider. Polise gidin siz. Sahipsiz bulmuşlar üstünüze geliyorlar it herifler. Üzüldüm
Araba için sevgiliyken harcamıştı para. Polise gitmek daha dogrusuPara falan verirseniz daha ileri gider. Polise gidin siz. Sahipsiz bulmuşlar üstünüze geliyorlar it herifler. Üzüldüm
Kardeşimin arkadaşına söylemiş.Parayı verince bırakmaz mı sence mune? Kardeşim yazışmaları saklıyor. Polise gitmeden, ailesine devam ederse, polise gidecegimizi söylesek miKonuşmalar dediğiniz çocuğun öldüreceğim sakat bırakacağım mesajları mı? Eğer öyleyse bu konuşmalar kimde kayıtlı?
Bence hemen savcılığa gidip suç duyurusunda bulunun.
Daha başka ne isteyebilir ama. Kafayı yemiş. Kardeşimin bir erkekle birlikte oldugunu düşünüyor. Onu aldattığını söylüyorDaha ne kadar kötüsü olabilir ki polise gidip uzaklaştırma almak en mantıklısı her dediğini yaparsanız isteklerinin devamı illa ki gelecektir.
Sizi sahipsiz bulmuş, o yüzden kardeşiniz borcunu ödese bile tehditlere devam eder, en temizi aileye söylemek değil direkt suç duyurusunda bulunmak.Araba için sevgiliyken harcamıştı para. Polise gitmek daha dogrusu
Kardeşimin arkadaşına söylemiş.Parayı verince bırakmaz mı sence mune? Kardeşim yazışmaları saklıyor. Polise gitmeden, ailesine devam ederse, polise gidecegimizi söylesek mi
Haklısınız, yarın kardeşime söyleyeyim. Savcılığa verelim. Annem babam ayrı. Kardeşim annemle yaşıyor.Bundan cesaret alıyor olabilir.Ben kaçırmasın dan falan korkuyorum ve bekliyorum ondan. Kafayı yemişSizi sahipsiz bulmuş, o yüzden kardeşiniz borcunu ödese bile tehditlere devam eder, en temizi aileye söylemek değil direkt suç duyurusunda bulunmak.
Kardeşinizin elinde yazışmalarda varmış gayet delilli ispatlı şikayette bulunabilir.
Haklısınız yarın kardeşim ile konuşacağım. Gerçi denetimli serbestlik verirler. Diger iki arkadaşı peki. Onlarda sürekli kardeşimin evinin oradalarİstediği şeyi her yaptığınızda bir yenisini isteyecektir. Polise gidin bence. Eğer bir zarar verirse en azından neden daha önce tehdit ettiğinde şikayet etmediniz olayı olmaz ve belki cezası artar.
Zaten mekan degiştirsek bile o çocuk bulur. Gene aynı çevrede olacağız. İllaki bulur. Ki takipte ediyor eminimNe isteyebilir bilemem ama normal bı insan olmadığı kesin resmi yoldan bı önlem almanız en mantıklısı Allah korusun her şey oluyo şu zamanda yer ve mekan degistirmektense ilk önce şikayette bulunun
Onları da şikayet edin, rahatsızlık etmek yasak sonuçta. Hem bireysel değil de işin çeteciliğe dönüşüp insanları korkuttuklarını söylemeniz daha yararlı olur. Tek kişi diye ciddiye almayabilirler.Haklısınız yarın kardeşim ile konuşacağım. Gerçi denetimli serbestlik verirler. Diger iki arkadaşı peki. Onlarda sürekli kardeşimin evinin oradalar
Çok dogru.Yarın kardeşime söyleyecegım. Bu çocuk rahat durmayacak çünküOnları da şikayet edin, rahatsızlık etmek yasak sonuçta. Hem bireysel değil de işin çeteciliğe dönüşüp insanları korkuttuklarını söylemeniz daha yararlı olur. Tek kişi diye ciddiye almayabilirler.
Ablacım kardeşiniz suç duyurusunda bulunduktan sonra bir süre babanızla yaşama imkanı var mı?Haklısınız, yarın kardeşime söyleyeyim. Savcılığa verelim. Annem babam ayrı. Kardeşim annemle yaşıyor.Bundan cesaret alıyor olabilir.Ben kaçırmasın dan falan korkuyorum ve bekliyorum ondan. Kafayı yemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?