Sakat bırakırım diye tehdit eden eski sevgili

Fight4freedom1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2021
5.408
5.206
148
Geçenlerde kardeşimle alakalı konu açmıştım. Özet geçersem, kardeşim nişanlanmak üzereyken, 7 senelik sevgilisinden, çok sinirli oldugu için ve simitle ince küfür ettiği için ayrıldı.
Bu süreçte, kardeşimin iş yerinden arkadaşı ve yakın arkadaşı sürekli çocuk ile iletişimde kaldı. Mesela çocuk içmeye gidiyor. Bunlara resim atıyor. Bunlarda kardeşime söylüyordu.Çocuk sürekli kardeşimin bir erkekle beraber oldugunu falan iddia etti.
Bugünde kardeşimin aynı anda 3 kişiyi idare ettiğini, mahalleden bir çocuğun evine girdiğini söylemiş. Birisi görmüş. Bu çocuk ve 2 arkadaşı bugün, bu çocugun evine gitmişler. Çocugun babası evdeymiş. Çocugun arkadaşları oldugunu, çakmak lazım oldugunu söylemişler ve sonrasında eve girmişler. Kardeşimin arkadaşlarına çocugun evinden tanıdık geldi mi diye mesaj atmışlar.
Çocuk kardeşimin arkadaşına, kardeşime verdigi ses sistemini, kardeşim bugün teslim etmezse, onu öldüreceğini söylemiş. Neyse kardeşim teslim etti.
Sonrasında kardeşimdeki telefonu istedi.Birde kardeşimin arabaya yaptıgı 30 bin masrafın parasını istedi. Parayı vermezse, sakat bırakacakmış.
Kardeşim evden taşınalım falan diyor. Ancak annemin kirası 500 TL. Annem fazlasını ödeyemez.
Kardeşime hattını degiştirmesini ve arkadaşlarının çocukla konuşmamasını söyledim. Konuşmalarıda silmeyecekler.Çocuk iyice takıntı yapmış. Polise gidip uzaklaştırma al dedim. Çocuk ve arkadaşları sürekli evin etrafında dolaşıyor. Ne önerirsiniz.
Daha toparlayacı olsun diye yeni konu açtım.

Para falan verirseniz daha ileri gider. Polise gidin siz. Sahipsiz bulmuşlar üstünüze geliyorlar it herifler. Üzüldüm
Araba için sevgiliyken harcamıştı para. Polise gitmek daha dogrusu
Konuşmalar dediğiniz çocuğun öldüreceğim sakat bırakacağım mesajları mı? Eğer öyleyse bu konuşmalar kimde kayıtlı?
Bence hemen savcılığa gidip suç duyurusunda bulunun.
Kardeşimin arkadaşına söylemiş.Parayı verince bırakmaz mı sence mune? Kardeşim yazışmaları saklıyor. Polise gitmeden, ailesine devam ederse, polise gidecegimizi söylesek mi

Daha ne kadar kötüsü olabilir ki polise gidip uzaklaştırma almak en mantıklısı her dediğini yaparsanız isteklerinin devamı illa ki gelecektir.
Daha başka ne isteyebilir ama. Kafayı yemiş. Kardeşimin bir erkekle birlikte oldugunu düşünüyor. Onu aldattığını söylüyor

İstediği şeyi her yaptığınızda bir yenisini isteyecektir. Polise gidin bence. Eğer bir zarar verirse en azından neden daha önce tehdit ettiğinde şikayet etmediniz olayı olmaz ve belki cezası artar.

Sizi sahipsiz bulmuş, o yüzden kardeşiniz borcunu ödese bile tehditlere devam eder, en temizi aileye söylemek değil direkt suç duyurusunda bulunmak.
Kardeşinizin elinde yazışmalarda varmış gayet delilli ispatlı şikayette bulunabilir.

Haklısınız, yarın kardeşime söyleyeyim. Savcılığa verelim. Annem babam ayrı. Kardeşim annemle yaşıyor.Bundan cesaret alıyor olabilir.Ben kaçırmasın dan falan korkuyorum ve bekliyorum ondan. Kafayı yemiş

Ne isteyebilir bilemem ama normal bı insan olmadığı kesin resmi yoldan bı önlem almanız en mantıklısı Allah korusun her şey oluyo şu zamanda yer ve mekan degistirmektense ilk önce şikayette bulunun

İstediği şeyi her yaptığınızda bir yenisini isteyecektir. Polise gidin bence. Eğer bir zarar verirse en azından neden daha önce tehdit ettiğinde şikayet etmediniz olayı olmaz ve belki cezası artar.
Haklısınız yarın kardeşim ile konuşacağım. Gerçi denetimli serbestlik verirler. Diger iki arkadaşı peki. Onlarda sürekli kardeşimin evinin oradalar

Ne isteyebilir bilemem ama normal bı insan olmadığı kesin resmi yoldan bı önlem almanız en mantıklısı Allah korusun her şey oluyo şu zamanda yer ve mekan degistirmektense ilk önce şikayette bulunun
Zaten mekan degiştirsek bile o çocuk bulur. Gene aynı çevrede olacağız. İllaki bulur. Ki takipte ediyor eminim

Haklısınız yarın kardeşim ile konuşacağım. Gerçi denetimli serbestlik verirler. Diger iki arkadaşı peki. Onlarda sürekli kardeşimin evinin oradalar
Onları da şikayet edin, rahatsızlık etmek yasak sonuçta. Hem bireysel değil de işin çeteciliğe dönüşüp insanları korkuttuklarını söylemeniz daha yararlı olur. Tek kişi diye ciddiye almayabilirler.

Ablacım kardeşiniz suç duyurusunda bulunduktan sonra bir süre babanızla yaşama imkanı var mı?
Böyle pis zihniyetli insanlardan her şey beklenir ama kimisi de nasılsa kız benden korkuyor kimseye şikayet edemez deyip aslan kesiliyor, savcılıktan kağıt gelince kuyruğu kıstırıyor.
Bu kişi aslan mıdır kedi mi anlayana kadar bir müddet kardeşiniz babanızla veya mümkünse sizinle yaşasın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…