Sakat bırakırım diye tehdit eden eski sevgili

İşte bu yüzden şikayet edin bir an önce böyle korktuğunuzu düşünerek daha fazla üzerinize gelebilir hiç vakit kaybetmeden harekete geçin
 
Babamla kalmazdı, bende kalabilir. Ancak arabayla işe gidip geliyor. Bu çocuk benim evimi de biliyor.İş yerinden geç çıkıyor kardeşim.
Ben kaçırır falan diye korkuyorum.Arkadaşları saglam insanlar degil.Çocuk başta hiçbir şey istemiyorum diyordu. Birileri ona, kardeşimin onu aldattığını falan söylemiş. Kafayı yemiş. Canını yakmaya çalışıyor.30bini veremeyeceğini bildigi için istedi zaten.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uzaklaştırma kesinlikle çıkar uzaklaştırma ihlalinde hapis cezasına kadar yaptırımlar var belki bu biraz önüne geçer bu şahsın
 
Polise gidin.. Fakat bunlar birkaç kişi oldukları için birbirlerini gaza getirip kardeşinize zarar verebilirler. Çevreniz belli ki iyi bir yer değil ipsiz sapsız dolu.

Evinizide değiştirmeniz iyi olur. Ayrıca kardeşiniz o iki arkadaşı ile de görüsmeyi biraksın. Onlar daha da işleri karıştırabilir.
 
Kardeşinize söyleyin telefonuna KADES uygulaması indirsin ve kesinlikle suç duyurusunda bulunsun, inşaallah suç duyurusu sonrası o pislik korkar da geri adım atar, kardeşinizin elinde o kişiyle ilgili bir şikayet talebi olması yararına olur bence, özelinizdir o yüzden ailevi meselenize giremem ama keşke en azından bir süreliğine babanızla kalsaydı.
 
Çocugun çevresi çok berbat. Tam alkolik takımı.Zaten onlar çocugu gaza getiriyor.Ev kirası çok uygun. Fazlasını annem ödeyemez.
Kardeşimin hatası, iş yerindeki kız arkadaşı ve başka arkadaşı sürekli çocukla konuşuyor. Kardeşime ekran atıyor.Engellesinler dedim kardeşime. Çocukta ümit besliyor işte
 
Babam başkasıyla evli. Kardeşim için sıkıntı olur. Bu çocuklar birşey yapmak istese, arabayla yolunu da keser. Öyle insanlar zaten.
Kades çok mantıklı.Onu da yarın söyleyeceğim.Dediginiz gibi suç duyurusunda bulunsun. Geri adım atar en azından
 
Ne ümit beslemesi kardeşinize zarar verebilirler. O arkadaşlarını bile engellesin. Siz evlisiniz galiba olmadı sizin yanıniza gelsin.
 
Aynen en güzeli telefona kades indirsin, suç duyurusunda da bulunsun, bazısı savcılık polis işin içine girince çark ediyor.
 
Kardeşim deyince ben küçük biri sandım arabası var çalışıyor sanırım yaş olarak çok da küçük değil. Kendi savcılığa gitsin çabucak. Arabanin nesi yapıldı ki otuz bin tuttu çok tutmuş yani eski yıllara göre Tamir için çok fazla. Adam kendisi otuz bin demiş olabilir mi.
 
Canım kardeşin öncelikle o laf taşıyan arkadaşları ile iletişimi kessin.Tehdit mesajlarını ileten kişi kimse kayıtlıysa telefonunda,ismini silsin numarası çıksın o sekilde ekran resmi alsın.Yoksa delil olarak kabul edilmiyor.Sosyal medyada bence şuan için fotoğraf paylaşmasın,konum fln paylaşıyorsa kesinlikle paylaşmasın.Erkek arkadaşı tek olsa bir süre belki hırslanır,hırsı geçer yoluna devam ederdi,belliki arkadaşları gaza getiriyor.Böyle tipleri ciddiye alin bise yapamazlar diye dusunmeyin çünkü; boyle serseri tipler hayatta kaybedecegi biseyi olmayan bos beles insanlar..
Uzaklastirma aldırırsanız hepsine birden aldırın.Kardesin eger isi vardiyaliysa bir süre gündüz vardiyasında erken saatte çıkacağı sekilde çalışırsa daha iyi olur.Kades uygulamasını da indirsin ama kadese hic gerek kalmadan önce uzaklaştırma alsın kades son çare olsun.
 
Daha kötü olmaz mı. Manyak bu çocuk
Acaba parayı verince susar mı
Ses sistemini istemiş vermişsiniz
Daha fazlasını telefonu istemiş vermişsiniz
Daha fazlasını 30bin lirayı istiyor vermek istiyorsunuz.
Ne için? Adamın daha da fazlasını istemesi için mi?
Tabii ki polise gideceksiniz
 
O yola girmeyin aileside onun karekterindedir polise gidin ve asla beş lira vermeyin taviz tavizi doğurur.daha kötü şeylerin olmasına sebep olur.polise şikayetten sonra belki ailesine oğullarına sahip çıksın diye haber gönderilebilir ama ida belki
 
Telefon ne alaka onu anlamadım. Kardeşiniz bundan sonra hayatına aldığı insanlarda daha dikkatli olsun. İlk andan bellidir bu adamın bu tarz olduğu. Ailesi anlayacak tiplerse ilk başta onlarla konuşun. Eğer anlamazlarsa ya polis ya muhit değişimi maalesef.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…