Sakın burada ilişkinizi baltamaya çalışanlara kulak asmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayatımda küfür etmedim. Küfürden de hoşlanmam. Kadın erkek kimseye yakışmaz. Lağımdan hallice ağzınız ile her yere saçıyorsunuz pisliklerinizi. Kocanız ya sizin gibi ya da Allah sabır versin adama
Sanane kocamdan :)
Kocam öyle bile olsa sanane kocamdan ?
Ben senin kocanı soruyor muyum?

Bence bu bacı ağır bir şizofreni hastası. İnsanlar bununla uğraşmamak için arada akıl hastanesine yatırıyor. Orada geçirdiği zamanı psikoloji lisansı olarak algılıyor. Hastaneden çıkınca üzülmesin diye buna “heee evet bunlar diploma hee” diye eğliyor. Bakkalın çırağını da kendi dünyasında kocası yapmış. “Kocam var diplomam var” şeklinde geziyor. Allah şifa versin. Amin.

Ya seni kim stalklasın sen kimsin ki? profiline bile girip bakmadım o kadar yazdığın halde . Sen de zaten öyle bi aşağılık kompleksi var ki hayatında Bi sorun olsa da mükemmel hayat imajın zedelenmesin diye içine atar böyle çıldırırsın işte.
🤣🤣🤣🤣 3 aylık evlilikte senelerce süren ask dolu flörtte ne sorunu olacak
Ya cok üzgünüm ama hic sorun yok
Olursa da sorın olsun isteyen asağılık kisilerin nazarı olur:)
Yazık çocuklarına acıyorum
Surada mesai harcauana kadar cocugunla konuşup gününün nasıl gectiğini paylaşsan bir dirhem yol giderdin ama nerde :)
Mesala kocam yanımda değil suan elimde bu kadar telefonu görse telefonu bırak benle ilgilen der…
Sizin demiyor mu cocugunuz yada kocanız:)
Neden demiyor düsündünüz mü hic?

Üzerinize vazife olmayan her soruyu yeterince sordunuz insanları aşağıladınız o yüzden herkes size her şeyi sorabilir

Bence bu bacı ağır bir şizofreni hastası. İnsanlar bununla uğraşmamak için arada akıl hastanesine yatırıyor. Orada geçirdiği zamanı psikoloji lisansı olarak algılıyor. Hastaneden çıkınca üzülmesin diye buna “heee evet bunlar diploma hee” diye eğliyor. Bakkalın çırağını da kendi dünyasında kocası yapmış. “Kocam var diplomam var” şeklinde geziyor. Allah şifa versin. Amin.
Bi sen akıllı , biz salağız.
O yüzden kendi adım soyadım dernek ismim mesleki röportajım ve kimlik bilgilerime kadar site yönetimi ile paylaşıp konuşabiliyorum…
Yani o sikik aklınla durdun durdun bunu söyledin.
Ee tamam da kendini rezil ettin ben bunları söyleyen kac üyeye e devletimin görüntüsüne kadar attım :)
Doymadınız mı bu salak laflara

🤣🤣🤣🤣 3 aylık evlilikte senelerce süren ask dolu flörtte ne sorunu olacak
Ya cok üzgünüm ama hic sorun yok
Olursa da sorın olsun isteyen asağılık kisilerin nazarı olur:)
Yazık çocuklarına acıyorum
Surada mesai harcauana kadar cocugunla konuşup gününün nasıl gectiğini paylaşsan bir dirhem yol giderdin ama nerde :)
Mesala kocam yanımda değil suan elimde bu kadar telefonu görse telefonu bırak benle ilgilen der…
Sizin demiyor mu cocugunuz yada kocanız:)
Neden demiyor düsündünüz mü hic?
Bu benim bugün yazdığım ilk konu. Sen yine haddini aşıp ben burada bile olmadığım halde sorunlu çocuğu diyerek bana sataştığın için cevap hakkı doğdu bana. Çocuklarımla babaları ilgileniyor sen dert etme. Ben de burda oturmuş oğluma dil uzattığın için senin gibi boş beleş biriyle uğraşıyorum. Sataşmayı ve tartışmayı başlattığın halde sizene benim kocamdan boşanmamdan diye mağdur edebiyatı yapıyorsun ama yemez kimse burda bunu. Aslında senin süresiz banlanman lazım böyle Bi kaç hafta değil bu kadar küfür hakaret bu sitede senin gibi bulaşık sorunlu birini görmedim buranın havasını kirletiyorsun.

Kocanı senin gibi ortalığa atan sensin. Ama yazık adama 2 senede algilayamamis 3.senede algılar inşallah. Gerçi çocuk yapmamış biraz akıllı diyelim.

Cok terbiyesizsin inşallah uremezsin.

Bi sen akıllı , biz salağız.
O yüzden kendi adım soyadım dernek ismim mesleki röportajım ve kimlik bilgilerime kadar site yönetimi ile paylaşıp konuşabiliyorum…
Yani o sikik aklınla durdun durdun bunu söyledin.
Ee tamam da kendini rezil ettin ben bunları söyleyen kac üyeye e devletimin görüntüsüne kadar attım :)
Doymadınız mı bu salak laflara
Rabbim şifa versin. İlaçlarını tam iç olur mu? ❤️❤️ Bugunkunu tam almamışsın belli. ❤️❤️ Ben inaniyorum sana. ❤️❤️

Son kez yazıyorum
Bakın akıl tabiki alırız, ama esimi kötülemediğim halde kötülemis gibi yapıp, zoraki akıl vermeye calısanlara bi dur derim
Cünkü evliliğimde sorunum yok
Ve sonrasında kollektif birlesip, hala akıl vermeye calısanlara bozmadığın terbiyemle bakın cok teşekkür ediyorum ama akıl almaya ihtiuacım yok ben size bizey sormadım konu sahibine bi örneklemdirme yaptım sadece dememe rağmen aklımla dalga gecmeye baslayanlara tepkim cok sert olacaktır
Benim ailemde sorunum olsa dahi dışarıya yansıtmam. Ben kocasını kötüleyenlere hayret ederim cünkü dısarda yüceltirim bu aile terbiyesi ile büyüdüm
Yapana saygım var bu arada herkesin kendi tasarrufudur efendim
Ama gerçekten sorunum yokken aile dinamiğimi bilmediği halde negatif yorum yapmak , ailemi konusmak kocamı konusmak kimsenin haddine değildir.
Bunu yapana hakaret de ederim, küfürde
Bana bosan bosan yazıyor gerizekalının biri, ulan benim ailemle sorunum yok.
Bu güzel yorumu yapan sana soruyorum; biri sana sürekli boşan bosan dese üstelik bi sebep olmasa o kisiye sen ne dersin.
Bende hak ettikleri uslübü veriyorum iste
Bu konuda kimse size boşan demedi, herhangi bir akıl verilmedi, eşiniz hakkında herhangi bir şey yazılmadı.
Siz yazdıktan sonra yazılmışsa bilmem.
Bu bambaşka birine ait bir konu, kendinizi gündeme getirdiniz. Neden o meseleler konuşulduğunda kapatamadınız?

Canım esimle farklı ülkelerde bulunduk yıllarca yeni evliyim bekarlık dönemimde arabasına gps koymusum unutmusum gecen gün onu yazdım bana neler söylediler.
Bana akıl veren kocam benle sex yapmıyor diye buralarda ağlayan, cocugu problemli evde oturan biri yani.
Bana akıl verme dedim üstelik ben bi konu acmadım bir konu sahibine örneklendirme yaptım
Kırmamak adıma ilk dedim ki akıl icin tesekkürler ama akla ihtiyacım yok .
Hala akıl veriyor
Ulan mutsuz kadın sen bana akıl verecek durumda mısın dedim en son
Benim adım soyadım yaptıgım is belli, 3 üniversite okumıs sirketini kurmus. 6 sene önce devlet destekli dernek kurmus insanım.
Ailemden 1 tl almadan ek is yapıp mal yapmısım.
Bügün esimle boşanayım bekarlık evim esyalı duruyor.
Gider devam ederim.
Ezmek icin söylemiyorum ama kociskosu bugün gitse ortada kalacak insanlar sizi kendileri gibi sandıklarından hatta daha kötüsü kendilerinden altta sandıklarından küçük beyinlerimce akıl veriyırlar
Akıl isteuene versinler , ama istemiyorum kardesim diyene zorla akıl verme cabası nedir?
O sebepten takma canım
Hayati kocisko olan okumamıs ev kadını mutsuzların yorumları sizi al asağı etmesin.
Onlar kocalarıyla sex yapmanın bi yolunu bulsunlar :)
Şu mesajını da alıntılayayım bak buraya kadar benim tek mesajım yok. Sen takıntılı şizofren gibi sataşana kadar.

Kocanı senin gibi ortalığa atan sensin. Ama yazık adama 2 senede algilayamamis 3.senede algılar inşallah. Gerçi çocuk yapmamış biraz akıllı diyelim.

Cok terbiyesizsin inşallah uremezsin.
3 ayda cocuk oluyor mu
Biz beceremedik demek ki
Gel sen ucundan tut gerizekalı
Deliğe sen oturt
Öyle ya 3 aylık evlilikte biz becerememisiz ya cocuk yapmayı
Gel pecete tut

3 ayda cocuk oluyor mu
Biz beceremedik demek ki
Gel sen ucundan tut gerizekalı
Deliğe sen oturt
Öyle ya 3 aylık evlilikte biz becerememisiz ya cocuk yapmayı
Gel pecete tut
Pardon ben seni 2 senelik evli zannediyorum anladım simdi yangının neden .
Tüh yazıklar olsun deligi de mi tutturamiyorsunuz anladım diplomalarını kivir anladın sen 😄😄😄😄

Akıl tabiki alabilirim usulünce sorarım dün mesala bi üye beni fikirleri ile aydınlattı ona cok teşekkür ettim
Ama ben baska bi üyeye örneklemdirme yaparken bana saldırı tarzında konusup, konu ben değilim akıl almak istemiyorum cok tesekkür ederim dememe ragmen dalga gecer gibi kisiliksizxe saldırı uslübünda akıl vermeye çalışana derim ki orada bi dur.
Benim esim ile alakalo inanın zerre sikayetim yada nahos yorumum olmamıştır, kaldı ki evliliğimde sorun gercekten yok ama olsa da evliliğime duyducum saygıdan cekirdek ailem ile konusur kocamı her zaman yüceltirim. Kadın böyle olmalı
Ama bana her saniye bosan bosan diyen, beni stalklayıp benim kocama takmıstır derim.
Siz iyi giden bi evlilikteki kadına bosan der misinix
Üzgünüm ama evliliğim için biri kötü dese ya da boşan dese umrumda bile olmaz. Neden bu kadar takıntı ettiğinizi anlamak güç. Size hakaret de edilmemiş anladığım kadarıyla. Konuyu görmedim ama. Kimsenin kocanıza takacağını da sanmam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X