Sakın burada ilişkinizi baltamaya çalışanlara kulak asmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu sitede biri sevse ne olacak :) ailem misin, günlük hayatımın parcası mı
Tek bi tustan ibaretsin
Motivasyona gelince; valla ben desarj oluyorum:)
Burası akıl almak icin kullanacağım bi platform değil.
Ben sana sorınun cevabını verdim
Ben baska bisey sormak istiyorum benim yorumum da sana giren cıkan bisey mi oldu?
Yani götüne kazık mı girdi :)
Herkese acık platformda benim neden oldugumu sorguluyorsun sanane :))
Oha nolyo lan bxhxhxh

Bu sitede biri sevse ne olacak :) ailem misin, günlük hayatımın parcası mı
Tek bi tustan ibaretsin
Motivasyona gelince; valla ben desarj oluyorum:)
Burası akıl almak icin kullanacağım bi platform değil.
Ben sana sorınun cevabını verdim
Ben baska bisey sormak istiyorum benim yorumum da sana giren cıkan bisey mi oldu?
Yani götüne kazık mı girdi :)
Herkese acık platformda benim neden oldugumu sorguluyorsun sanane :))
Şikayet edildin 🫠

Sizin de bu üç üniversite geyiğiniz baydı. İki yıllıklar üniversite değildir. Dört yıllık örgün eğitime lisans yani üniversite denir. Sizin bitirdikleriniz önlisans.
Ya bu gerçek mi?

Saatlerdir 3 üniversite diye diye göğsünü kabartmaktan patlattığı okullar 2 yıllık okullar mı 🙄 ne diyeceğimi bilemedim ama cidden çok çok üzüldüm ya. Insan neden kendini bu kadar aşağılık kompleksine sokar da 2 yıllık okulların , 4 yıllık fakülte olduğuna kendini ikna eder.

Bence dalga geçmeyin hanımlar. Durum dalga geçilemeyecek kadar ağır bir vakayı işaret ediyor.

Ciddi bir kompleks içinde debelenip duruyor. Üzüldüm.

Canım esimle farklı ülkelerde bulunduk yıllarca yeni evliyim bekarlık dönemimde arabasına gps koymusum unutmusum gecen gün onu yazdım bana neler söylediler.
Bana akıl veren kocam benle sex yapmıyor diye buralarda ağlayan, cocugu problemli evde oturan biri yani.
Bana akıl verme dedim üstelik ben bi konu acmadım bir konu sahibine örneklendirme yaptım
Kırmamak adıma ilk dedim ki akıl icin tesekkürler ama akla ihtiyacım yok .
Hala akıl veriyor
Ulan mutsuz kadın sen bana akıl verecek durumda mısın dedim en son
Benim adım soyadım yaptıgım is belli, 3 üniversite okumıs sirketini kurmus. 6 sene önce devlet destekli dernek kurmus insanım.
Ailemden 1 tl almadan ek is yapıp mal yapmısım.
Bügün esimle boşanayım bekarlık evim esyalı duruyor.
Gider devam ederim.
Ezmek icin söylemiyorum ama kociskosu bugün gitse ortada kalacak insanlar sizi kendileri gibi sandıklarından hatta daha kötüsü kendilerinden altta sandıklarından küçük beyinlerimce akıl veriyırlar
Akıl isteuene versinler , ama istemiyorum kardesim diyene zorla akıl verme cabası nedir?
O sebepten takma canım
Hayati kocisko olan okumamıs ev kadını mutsuzların yorumları sizi al asağı etmesin.
Onlar kocalarıyla sex yapmanın bi yolunu bulsunlar :)
Atma Ziya

Haahahahahaha ya sen ağlayarak günlüğüne yaz istersen

Güvensiz olsam kız arkadaslarımla tatile gelip kocamı bırakmazdım
Bak milletin aile dinamiğini bilmeden konusup ego tatmin etmek cok kolau dimi:)
Ama bekarken yapılmıs bisey diye kendimi 3 kuruşluk aklı olan birine ifade dahi etmeyeceğim
Evliliğim ile ilg cıkmazsa girersem, isin uzmanına giderim
3 kuruşluk aklı ile 5 kurus atan aile dinamiğini bilmeden, akıl istemiyorum dediğim halde hala akıl verme cabasıyla ego sisirmeye calısan zavallı kendine üzül bence. Cünkü seni takıp vereceğin aklı duymak istemiyorum neden anlamıyorsun
Ay çana akil mi verdiler. Cok mu koydu çana kiyamam

Geçen gün nişanlımla ilgili bir soru sordum normalde çok şüpheci güvensiz bir insanım burada yazılanlar beni ciddi anlamda etkileyebilirdi nişanlımın suçsuz olduğuna emin oldum ama siz siz olun emin olmadan yargılamayın buradaki bazı kadınlar kendi mutsuzlukları yüzünden bir nefret besliyor mutlu insanlara hayatın her yerinde böyle kişiler var hatta artık burada soru sormayı düşünmüyorum.
Ahahah bacim ama komiksin 😂

Arkadas benim kocamla sorunım olmadıgı halde bosan diuor benim gercek adım soyadım belli burada biliniyor, stalk yapa yapa kocamı buldu heralde ki bosan diyor baska acıklaması var mu?
Benim kocamla ilgili sikayetim zerre olumsuz bi konusmam olmadıgı halde kocamla bosanmamı istiyırsa birisi gözü vardır heralde yada kudurmus bi köpektir.
BEnce bi aile danismanindan yardim alabilirsiniz evliliginizi kurtarmak icin

Cok sük

Cok sükür benim cinsel hayatımda sıkıntı yok bana akıl veren zavallılar gibi burada konu acıp kocam benle yatmıyor diye konu acıp sonra dönüp akıl istemediğimi beyan ettiğim halde, zorla akıl vermeye calısmıyorum. Ok midir bu açıklama tatmin etti mi
Bence kocan senle yatmiyosa da cinsel terapi deneyin

Son kez yazıyorum
Bakın akıl tabiki alırız, ama esimi kötülemediğim halde kötülemis gibi yapıp, zoraki akıl vermeye calısanlara bi dur derim
Cünkü evliliğimde sorunum yok
Ve sonrasında kollektif birlesip, hala akıl vermeye calısanlara bozmadığın terbiyemle bakın cok teşekkür ediyorum ama akıl almaya ihtiuacım yok ben size bizey sormadım konu sahibine bi örneklemdirme yaptım sadece dememe rağmen aklımla dalga gecmeye baslayanlara tepkim cok sert olacaktır
Benim ailemde sorunum olsa dahi dışarıya yansıtmam. Ben kocasını kötüleyenlere hayret ederim cünkü dısarda yüceltirim bu aile terbiyesi ile büyüdüm
Yapana saygım var bu arada herkesin kendi tasarrufudur efendim
Ama gerçekten sorunum yokken aile dinamiğimi bilmediği halde negatif yorum yapmak , ailemi konusmak kocamı konusmak kimsenin haddine değildir.
Bunu yapana hakaret de ederim, küfürde
Bana bosan bosan yazıyor gerizekalının biri, ulan benim ailemle sorunum yok.
Bu güzel yorumu yapan sana soruyorum; biri sana sürekli boşan bosan dese üstelik bi sebep olmasa o kisiye sen ne dersin.
Bende hak ettikleri uslübü veriyorum iste
Bosanmak istiyosaniz baro size ucretsiz avukat tayin eder gerekiyosa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X