- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
UyuyarakArkadaşlar çok sinirli olduğunuzda ne yapıyorsunuz?
çok nadir sinirlenirim ve şu an sinir olmakla üzülmek ve öfke duygusu içinde boğuluyorum.
evde beni sakinleştirebilecek kimse yok
arkadaşlarımla konuştum sağolsunlar dinlediler sabırla paylaşmak iyi geldi ama sabaha kadar anlatsam daha anlatırım yani onlara da yazık.
kendime de yazık kalp atışım coştu.
evde deli gibi sinirlendiğim konuyu kendi kendime konuşuyorum karşımda biri varmış gibi.
sakinleşemiyorum
siz nasıl sakinleşiyorsunuz?
Eline bir kagıt ve kalem al icinden gecenleri oldugu gibi kelime secmeden yazArkadaşlar çok sinirli olduğunuzda ne yapıyorsunuz?
çok nadir sinirlenirim ve şu an sinir olmakla üzülmek ve öfke duygusu içinde boğuluyorum.
evde beni sakinleştirebilecek kimse yok
arkadaşlarımla konuştum sağolsunlar dinlediler sabırla paylaşmak iyi geldi ama sabaha kadar anlatsam daha anlatırım yani onlara da yazık.
kendime de yazık kalp atışım coştu.
evde deli gibi sinirlendiğim konuyu kendi kendime konuşuyorum karşımda biri varmış gibi.
sakinleşemiyorum
siz nasıl sakinleşiyorsunuz?
Ya burayada anlat hep birlikte sinirlenelim yada uyu :)
Geneli buraya yazarak.
Yazsana ne oldu.
Uyuyarak
Telefonla oynayarak
Ben sinirliyken ve de depresyondayken boyle yapinca rahatliyorum
10 a kadar sayarak
Eline bir kagıt ve kalem al icinden gecenleri oldugu gibi kelime secmeden yaz
Ben böyle yapıyorum..
Kagıdı sonradan imha et sakinlesiyorsun
Eger sinirim bireye ise onunla tartismadan asla sakinlesemem.eger sinirim kendimle ise dus alirim baska seylerle oyalanirim.kulakligi takar muzik dinlerim son ses hareketli muzik.
Ben temiz açık havaya çıkıyorum
derin derin nefes alıyorum
sonra da yazıyorum
illa günlük gibi bir şeye değil rastgele bir kağıt alıyorum ve yazıyorum
iyi geliyor yazarken de errgenlikten beri alışkanlığım olan Metallica dinliyorum sadece sinirlendigim zaman dinlerim
uyumak ya da birine sinir olduysam onla tartışmak içimde olan ne varsa söylemek
Susarım içimde boğuşurum sonu genelde kötü şeylerr varır çünkü sonra pişman oluyorumyani eskiden pişman olurdum artık kendimi eğittiğim için dediğim gibi kendimi kontroş ediyorum tepkisiz kalabiliyorum tabi 10 yıldır bir başakla olmamın etkisi büyüktür sabırlı bir insan oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?