- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.518
- 128
- 32
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
asla yok olmadı hiç
senin paranı yedi yıllardır diyor
şu andaki parası ona yetmez yine sen besliycen diyor
sanki evcil hayvan besliyoruz ya
ki evdeki kedimizi bile beslemiyoruz Onunla bi hayat Sürüyoruz.
nasıl böyle düşünebilir ya
Çokmu zenginsin hacısonra kalbim tuttu gece senin yüzünden tansiyonum çıktı diyo ya bibi
annem hasta
anneni senin kocan hasta etti diyo
Tuh 15 gunluk lohusa olarak aklima baska bi sey gelmedigüldürdün ya beni
hahah diğer bi kişi yok mAlesef
Derin nefes alip papatya cayi iciyorumArkadaşlar çok sinirli olduğunuzda ne yapıyorsunuz?
çok nadir sinirlenirim ve şu an sinir olmakla üzülmek ve öfke duygusu içinde boğuluyorum.
evde beni sakinleştirebilecek kimse yok
arkadaşlarımla konuştum sağolsunlar dinlediler sabırla paylaşmak iyi geldi ama sabaha kadar anlatsam daha anlatırım yani onlara da yazık.
kendime de yazık kalp atışım coştu.
evde deli gibi sinirlendiğim konuyu kendi kendime konuşuyorum karşımda biri varmış gibi.
sakinleşemiyorum
siz nasıl sakinleşiyorsunuz?
Ee kedin varsa daha ne istiyorsun al onu yoğur mis gibi mıncıkla keyfini yerine getirsinaçtım şarkıyı son ses iyiymiş hakikaten
pencere önünde oturuyoruz kedimle serin hava iyi geldi
Önce bi bak degiyor mu kendini yipratmana sonra düşün degiyorsa düzelt bireyleri degmiyorsa ki hicbisey değmez otur yak bi sigara keyfine bak hiiccc umursama
Çokmu zenginsin hacıbeni evlatlık alsana
Eşinle senin maaşının arasında fark var mı? Yani sen daha fazla mı alıyorsun?sonra kalbim tuttu gece senin yüzünden tansiyonum çıktı diyo ya bibi
annem hasta
anneni senin kocan hasta etti diyo
Eşinle senin maaşının arasında fark var mı? Yani sen daha fazla mı alıyorsun?
Bir de neden öyle düşünüyor ki, hani düğünde pek bir şey yapamadı ya da senin maaşından mı harcıyor vs gibi durumlar mı var?
Annenizi neden eşiniz hasta etsin, o da böyle düşünmüyorsa saçmalık. Bir de babanızın bu fikre kapılmasını sağlayacak bir yanlış anlama mutlaka vardır.
Ah zeytinim seni kim kizdirdi bakem?bilmemkaç tane konumda olduğu gibi konu aynı.
babamla telde tartıştık daha doğrusu o benle.
konu hep geçmişte benim yaptığım inanılmaz kötü şeyler olduğu için tekrar tekrar yazmaya lüzum görmedim
sinirden uyku da tutmaz
oyun oynamayı yatmadan önce deneyeyim
10000000 e kadar falan saymam gerekecek sanırım
denicem sağolun
Eline tesbihi al evin içinde esmaul Hüsna cek cnm hiç biseyin kalmazArkadaşlar çok sinirli olduğunuzda ne yapıyorsunuz?
çok nadir sinirlenirim ve şu an sinir olmakla üzülmek ve öfke duygusu içinde boğuluyorum.
evde beni sakinleştirebilecek kimse yok
arkadaşlarımla konuştum sağolsunlar dinlediler sabırla paylaşmak iyi geldi ama sabaha kadar anlatsam daha anlatırım yani onlara da yazık.
kendime de yazık kalp atışım coştu.
evde deli gibi sinirlendiğim konuyu kendi kendime konuşuyorum karşımda biri varmış gibi.
sakinleşemiyorum
siz nasıl sakinleşiyorsunuz?
eşim olsa zaten çok kafama takmazdım he der geçerdim çoğuna ya da onunla yarım saat kritik yapardık sonra amaaan der sarılırdık
işin kötüsü onla da ayrı yerlerdeyiz
uyuyamam bu kafayla zaten
gözümün ucunda bi damla var ne ağlayabiliyorum ne yatışabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?