- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
Haklısınız bu kar da vardı zarar da dediğim gibi. Eve insana biraz koyuyor açıkçası çünkü başka hiçbir birikimimiz yok ve elimizdeki de gitti üstüne borca batmış olduk :) bilmiyorum dediğiniz gibi bağırıp çağırmak bir işe yaramayacak ama kendimi iki arada bir derede hissediyorum. Ne tepki vermem gerektiğini bilmiyorum.
Dertleşin, "İçimden bağırmak, birilerini suçlamak geliyor ama öfkemi nasıl ve kimden çıkaracağım? Kandırıldık, sana da kızıyorum bir miktar, çok mu güvendin acaba diyorum ama ben de sana çok güvendim, iyi insanlar güveniyor... Öfkelendiğimiz şey bu bela, o bizi kandıranlar... Başımıza geldiyse de vardır sebebi, tecrübemiz olsun, demek daha sağlam adımlar gerekiyor. Ama yine de birilerine bağırmak istiyorum, ticaretin böyle cilveleri olduğunu niçin kabullenemiyorum? 15 bin, kalbini kırmaya değer bir meblağa değil. Zar zor biriktirdik ve gitti... Nasıl bakmalıyım, nasıl rahatlamalıyım, bana söylesene; nasıl baş ediyorsun, edebiliyor musun bununla?" Vb. konuşun içinizden ne geçiyorsa. Eşinize bağırmayın, öfkenizi yanlış adresten çıkarmayın, sohbet edin, suçlamayın; kendinizi anlatırken onu da anlamaya gayret edin. Sessiz sessiz sinirlenip durmak da olmaz.