Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su an çok açamıyorum ama alım satım diyelim. Ucuza alıp kar ile satma işi. Ucuza aldık evet ama ürün tam bir fiyasko çıktı :)İşin içeriği neydi?
Neden açamadığızı anlayamadım ...kanunsuz bir durummu?Su an çok açamıyorum ama alım satım diyelim. Ucuza alıp kar ile satma işi. Ucuza aldık evet ama ürün tam bir fiyasko çıktı :)
Ah elbette hayır :)) ama burada malesef ifşa olma durumum var. Burayı kullanan yakınlarım var :)Neden açamadığızı anlayamadım ...kanunsuz bir durummu?
elimizdeki de gitti üstüne borca batmış olduk :)
tüm altınlarım gitti ve üstüne 15 bin lira borç geldi :)
Aslında şöyle açıklayayım, benim altınım dediğim kısım şu, hani mehir durumları var ya. Dinimizce kadına ait olan kısım. Benim sahiplendigim yalnızca orası :)evlilik birliği içinde altınlar gelin ve damada ait, evlilik bittiği zaman evet kanunen kadınındır
benim altınım, altınımı verdim demeyi doğru bulmuyorum , "bizim paramız, bizim altınımız"
bu kadar sahiplenmeye gerek yok :)
zarar mala gelsin denir şu durumda allah can sağlığı versin, yeri dolar tekrar
Mehiri de hiç doğru bulmuyorum ben hoca bana da sordu hicbir şey istemedim. Boynuna borc neden yapayim ki sevdigim adamin.Aslında şöyle açıklayayım, benim altınım dediğim kısım şu, hani mehir durumları var ya. Dinimizce kadına ait olan kısım. Benim sahiplendigim yalnızca orası :)
Konuyu çok açmadığım için yanlış anlaşılma oldu. Neden bir dediğim bir dediğimi tutmasın, amacım ne olabilir? 40 bin liralik bir ürün aldık, kar ile satmamiz gerekirken ürünün bozuk olduğunu anladık ve ürünü yaptırmak için yaklaşık 15 bin lira harcadık. Ve ürünü hala satamadik, satabilecegimiz de meçhul. Olay bu yani. Eğer satabilirsek 15 bin lira zarar, satamazaak 55 bin lira.İki ayrı yerde böyle yazmışsınız. Sizin de bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor. Daha doğrusu tam ifade edemiyorsunuz sanırım.
Yukarıda alıntıladığım mesajlardan dolayı 55 bin zarar ettiniz sandım. 15 bini çalışıp en geç 1-2 yıl içinde çok kolay yerine koyarsınız. Düşünmeye bile değmez.
Saygı duyuyorum fikrinize ama bu doğru bulmakla alakalı bir şey değil. Allahin verdiği bir hak :)Mehiri de hiç doğru bulmuyorum ben hoca bana da sordu hicbir şey istemedim. Boynuna borc neden yapayim ki sevdigim adamin.
Eşinize mi borç veriyorsunuz?Altın konusuna gelince bende eşime defalarca altın veya nakit veririm yada diğer aile bireyleri kızım kardeşim vs....
Verirken vadesi anlaşılır borç olarak adı konulur geri ödemesi altınmı dolarmı tl mi yapılacak konuşulur o şekilde alışveriş yapılır
Karşılıklı olarak kimse strese girmez
Tabii öyle ama Allah her hakka karisirmis bir kul hakkina karismazmis. İciniz biraz ezilse bu duruma boynuna borc kalacak sakıncalı iş. En iyisi hic bulasmamak bence tabiSaygı duyuyorum fikrinize ama bu doğru bulmakla alakalı bir şey değil. Allahin verdiği bir hak :)
Ah işte böyle olmak istemiyorum. Bu en kötüsü. Keşke içimdekileri şu an söylesem ama ilerde patlamasam..Acisi sonradan cok agir cikacak canim kendimden biliyorumsu an icine oturmuş patliyacaksin bi noktada. .
Evet eşime borç veriyorum ...Eşinize mi borç veriyorsunuz?
Ya zaten mehir boşanma durumunda kadının mağdur olmayıp bir süre kendini idame ettirmesi için verilen gram miktarlı altın, boşanma durumunda adam zaten inançlı ise allahtan korkar verir mağdur etmez, beraberken çok lafının sözünün geçmesini doğru bulmuyorum:)Aslında şöyle açıklayayım, benim altınım dediğim kısım şu, hani mehir durumları var ya. Dinimizce kadına ait olan kısım. Benim sahiplendigim yalnızca orası :)
ona eşim demeyin bence ortağım diyin zira evlilik “eş” olma durumu bu şekilde bir çıkar ilişkisine dayalı değil, olayı çok yanlış anlamışsınızEvet eşime borç veriyorum ...
onun ticari giderleri ayrı
Benim birikimim ayrı çalışma tazminatlarım aile gelirlerim dişimden tırnağımdan arttırdıklarım.....
He ama mesela aile gideri olarak ev aldığımızda kendi verdiklerimi hibe ettim ...
Sadece çoçuğumuzun birikimini borç saydık yerine koyacak
yani ev gideri ise pek borç saymıyoruz gibi düşünün
Ama işi için almışsa işini hale yola koyduğunda geri öder