Sakinliğime Hayran Kaldım :)

Bizde de benzer bir durum söz konusu:/
Biraz aceleyle, hevesle 420 bine eşyayla aldığımız evimiz(eşyalar eski sahipleri tarafından alınıp gidilmiş, başlarında kp olmasına rağmen bişey dememiş) şu an bize çok masrafa mal olmuş durumda. Elimizde çöp kutusu alacak paramız bile yok. Üzülmeyi bile boş verdik biz. Olanla ölene çare yok maalesef.
Siz de sakin kalmakla iyi ediyorsunuz.

Bu işte başka bi iş var gibi geliyor bence esinizin acil paraya ihtiyacı oldu ama ne için? Size uzun zamandir anlatiyor muydu bi iş var şöyle yapicam boyle yapicam diye eğer anlatmadiysa bi anda olup bittiyse hersey esinizi takip etmekte fayda var sonra kendini sokakta bulabilirsin

evlilik değil şirket maşallah

Yapacak birşey yok eşin kumar oynamamış başkasıyla yememiş iş yapmak istemiş ama olmamıd sağlık olsun
Orası öyle tabi çok şükür. Yani en azından diyebiliyorum ki yine bizim için yaptı, kendi zevki için değil ailesi için çabaladı neticede ve olmadı

Hahah hayır hayır :)) yaptığımız işi aylardır ikimiz takip ediyoruz. Bir ürün var ortada zaten gözle görülür bir şey yani.

Sizinki boşa gitmiş sayılmaz sanki :) yine de geçmiş olsun diyelim inşallah tez zamanda düzlüğe çıkarsınız :)

Mehir vermek için illa boşanmak gerekmiyor. Nikah sırasında bile verilebiliyor. Veya mehir olarak beni hacca götür diyenler olabiliyor. Bu durumda mehrin boşanma olmasa bile verileceği belli.

Sakin olup eşinize destek vermeniz en makbulu yani sonuçta ticarette de vardır kumar gibi batışlar çıkışlar.Kazansanız sevincektiniz ama kaybettiniz birbirinize sarılın.

Konuda 15 bin zarar denmis ama altınlar gitmis üzerine 15 bin borc gelmis sanırım.
Zarar 55 bin.
Tabiki suclamam,sakin kalmaya calısırım.
Ama bidaha isterse vermem.

Elinden zorla almamış, gizli de almamış. Kar zararin olacağı her zaman bellidir. Sakin kalmaya devam edin. Ama bundan sonra kendi yatırımımız ayirabilirsiniz

O altınlar zaten ikinizin değil mi? Sanki giden tek sizin paraniz gibi konusmussunuz.

Ticaret böyle değil midir zaten? O riski alanlar ya kazanır ya kaybeder..
Giden para olsun. Sağlığınız yerinde olsun da kazanılır yine..

Mehir sadece altınla olmaz yalnız. Altın, para, ev, araba, hac gibi şeylerden seçilir.

Bizim dini nikahımızda imam sorunca "ne istesem ki?" dedim. Önceden konuşmamıştık. Bana bunları saydı ben de "ev aldık, araba zaten kolay, hac olsun bari" dedim.
Eşimin bana hac borcu var yani :)

Bilmiyordum bu kadar detaylı ben boşama hakkı isterim altın istemem diyordum. Evlenince BMW isteyim bari de nikah çıkışı beni boşasın

Ne olursa olsun eşiminyanında olurdum
Sonuçta zorla vermemişsiniz birlikte battınız gibi düşünün

Bilmiyordum bu kadar detaylı ben boşama hakkı isterim altın istemem diyordum. Evlenince BMW isteyim bari de nikah çıkışı beni boşasın

Valla benim dini nikahımda imam ortamdaki kişilere çok net "kimse müdahale etmesin o isteyecek" demişti. Keşke ben de yükte de pahada da ağır br şey isteseydim diyorum belki tutardı. Sıkıysa boşasın..
Laz bir hocaya denk gelmiştik de dominant çıktıydı.

ben imama yükselip mal mıyım ben hoca bey istemiyom bişey diye çıkışabilirim güvenmiyorum

Sizinki boşa gitmiş sayılmaz sanki :) yine de geçmiş olsun diyelim inşallah tez zamanda düzlüğe çıkarsınız :)
Eşyalara 70 bin saymıştık, 5 binlik bile eşya kalmamış:/ maalesef boşa gitti yüklü bir paramız. Sağlık olsun. Allah sağlık versin, para bu. Kazanılır, yerine konulur. Alınacaklar da alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…