- Konu Sahibi sevdiceksiz
-
mesela herkes konuşurken sende lafa katıl ,daha güler yüzlü ol ,enerjik ol,dans kursuna vs gidebilirsin mesela .sosyalleşirsin daha çok .sakin olmak bazen iyidir gerçi ama bazende sıkıcı olabiliyor katılıyorum .
senii olduguu gibi kabulenen insanalr olmalı ytanındaa sen bölyeisn önce bunu kabul et ve degişmeye çalıuşma sadece kendine zamn ver ve dogasl akışlına bırak hayatında kendinide
İyide canım meşreptir bu.Oturmayı kalkmayı bilmek sakinlik mesafeli olmak ne biliyim sorun mu bunlar..Hele bu yüzden ilaç kullanmak..Bende öyleyim..Sosyal fobiymis oymus buymus mahvetme kendini ilacla basit bile olsa ilac yani kullanırken iyi hissedersin bırakınca afallarsın gercekten hos degil.
ben de öyleyim canım yaahiçkimseyle konuşamıyorum. yabancı biriyle tanışınca ne diyeceğimi şaşırıyorum.. bu yüzden arkadaş çevrem de yok. sadece 1 arkadaşım var burda ama o da geçici galiba.
eşimin işi nedeniyle memlekette değiliz.. şimdi yaşadığımız yerde kimseyi tanımıyordum. 2 yıllık evliyim ve evlendiğimizden beri burdayız.. artık bu yıl bikaç kişiyle tanıştım ama herkes çok yapmacık geliyor bana. çok güvenemiyorum kimseye. bu yüzden yeni insanlar sokamıyorum hayatıma. ama artık bunu atlatmak istiyorum. herkesle kaynaşmak istiyorum.. inşallah başarabiliriz.
İlacı kullanmamın sebebi başkalarıyla konuşurken heyecan yapıyorum,kalbim çarpıyo ,kızarıyorum o yüzdenmiş sosyal fobinin belirtiyleriymiş bunlar
canım sosyal fobi yi psikiyatrdan ziyade psikologla terapi şeklinde beraber çalışarak yenebilirsin...
neden gitmiyorsun?
Sakinlik bence huzur demek.
Ben sakin insanlari cok severim cunku yanlarinda cok rahat ederim.
Ayrica bu biraz yaradilis meselesi. Bazi insanlar sakindir, bazilari asabidir, bazisi huzursuzdur, bazilari yerinde duramaz kipir kipirdir ki boyle insanlarin yaninda huzurum bozuluyor benim.
Bence guzel bir ozelliginiz var. kendinizi bos yere kurcalamayin.
beni de herkes böyle bilir sessiz sakinben bu durumdan rahatsız değilim canım.bu da bizim kişiliğimiz ayrıca oturmasını kalkmasını konuşmasını bilmeyen biri olsak daha mı iyi olurdu.etrafımda fazla şen şakrak olanlara aklına geleni söyleyenlere de yarım akıllı diyorlar:26:boşversene canım insanoğluna yaranamazsın durumundan çok rahatsız değilsen ilaç falan kullanma belki bir uzmanla görüşmenin faydaları olabilir ama ilaç gereksiz.bence büyük bir sorunun yok seni olduğun gibi kabul etsinler etmeyenlere de yol ver gitsin
Niyeyse bizde aslında hep sessiz sakin diye sanki olumsuz bir özellikmiş gibi algılanır, halbuki çok daha güzel bence huzurlu bir kişiliğiniz olmalı ki hayatın endişelerinden arınmış sakin bir yapınız var :) Değişmeye çalışmayın kesinlikle siz neyseniz osunuz eğer başkası için değişirseniz artık kendiniz olmayacaksınız, o şekilde mutlu olunur mu bilmem zorlama bir durum .doğallık her zaman güzeldir, boşverin kendiniz olun sizi seven böyle de sever
Bir de insanlar sizin gibi sakin olabilmek ve bunu surdurebilmek icin meditasyon ve yoga merkezlerine avuclar dolusu para dokuyorlar, haberiniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?