Istemezse yoluna gider neden korkuyosun ayrica nerede yasiyorsunki artik herkesin flortu oluyor normalKizlar eşlerinizden yada sevgilinizden sakladığınız gecmisinizle ilgilili sırlariniz var mi? Benim gecmiste sevgilim oldu ve ben bunu soyleyemedim sevgilime onun ilk sevgilsii bendim korktum beni istrmz diye
Sır saklamak istiyorsan kendin bile unutacaksın. Buraya yazman bile ifşa sebebi olabilir bir gün.Kizlar eşlerinizden yada sevgilinizden sakladığınız gecmisinizle ilgilili sırlariniz var mi? Benim gecmiste sevgilim oldu ve ben bunu soyleyemedim sevgilime onun ilk sevgilsii bendim korktum beni istrmz diye
Normal de onun ilk sevgilisi oldugum icin ons gore normal değilIstemezse yoluna gider neden korkuyosun ayrica nerede yasiyorsunki artik herkesin flortu oluyor normal
gecmiste sevgilim oldu ve ben bunu soyleyemedim sevgilime
Çok güzel soylemissinSır saklamak istiyorsan kendin bile unutacaksın. Buraya yazman bile ifşa sebebi olabilir bir gün.
Neden pekiEskiden söylemem gerektiğini düşünürdüm, şimdi gerek olmadığını...
Gerek yok, her ayrıntıya takılmaya. Bunlar sadece hayatı zorlaştırır. Şu anda her şeyi duymak da istemem mesela. Yas 37 :)Neden peki
Keske oda boylr olsa bende hata ki basta boylr biriylr devam ettim kestirip atmadim simdide hep vicdan azabi oluyoYani ben ne diyeyim bilmiyorum ki! Simdiye kadar kac tane erkek arkadasiniz oldugu, onlarla ne kadar yakinlastiginiz sadece ve sadece sizi ilgilendirir. Baska hic kimseye hesap vermek zorunda degilsiniz. Sahip oldugunuz erkek arkadas sayisi sizin degerinizi dusurmez. Bir erkek aksini dusunuyorsa uzak durulmasi gereken biridir.
Onu ne ilgilendirir naptigim onemli olan onunla ne yaptigimÖyle şey mi olur? Geçmişte ilişki yaşadıysanız neden saklıyorsunuz? Oldu mu oldu.
Tek bir sey soyleyecegim; disarida tek hucreli olmayan bir suru erkek var.Keske oda boylr olsa bende hata ki basta boylr biriylr devam ettim kestirip atmadim simdide hep vicdan azabi oluyo
Cok seviyorum ama hayatimda ilk def birini col sevdim kosulsuzTek bir sey soyleyecegim; disarida tek hucreli olmayan bir suru erkek var.
Onu ne ilgilendirir naptigim onemli olan onunla ne yaptigim
Gecmiste iliski yasadiginiz halde yasamadim demeyin tabi ama bu onu ilgilendirmez, bu dogru.Onu ne ilgilendirir naptigim onemli olan onunla ne yaptigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?